>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<
12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)
Wenndel
Co do finału. Przez tydzień głosujmy na tego kto ma być na 3 miejscu, a przez następny tydzień na tego kto ma być na pierwszym.
Wendel
a co do finału to może
+ dla osoby która ma zwyciężyć
- dla osoby którą najmniej lubiecie z finałowej trójki
+ i - będą się pokrywały odpada kto ma najwięcej -
do finałowej dwójki przechodzą osoby z największą ilośćią +
"Bones: -Czy to ma coś wspólnego z faktem, że twój przodek był słynnym zamachowcem?
Booth: -Bones...
Bones: -John Wilkes Booth, zabójca Lincolna.
Booth: -Obiecałaś, że nigdy tego nie wspomnisz, tak powiedziałaś.
Bones: -Ty tak powiedziałeś! Niczego nie obiecywałam. Ale teraz obiecuję. Obiecuję!"
W tym tygodniu bez szans na finał odpada
Wendell
Tak tak to jemu udało się pokonać "króla laboratorium". W tym tygodniu walka toczy się o finał. Komu się uda? Czy Sweets przejdzie? Zobaczymy. A co wy na to jakby przebić 100 punktów. Wierzę w nas:)
Aktualna lista
Bones
Booth
Angela
Sweets
3 pkt Temperance:):):)
2 pkt Seeley:):)
1 pkt angela:)
0 pkt Sweets:(
Mnie też podoba sie pomysł z "+" i "-"
3 pkt - Bones - za jej do bólu racjonalne myślenie xD
2 pkt - Booth - na całokształt :)
1 pkt - Angela - za zwariowany sposób życia :)
Popieram pomysł z "+" i "-" - dobry pomysł :)
3 pkt - Booth - za wrodzoną empatię :)
2 pkt - Bones - za jej wbrew pozorom dobre serce :)
1 pkt - Sweets - znakomity psycholog :)
3 pkt - Angela - za rozbrykaną osobowość :P
2 pkt - Booth - za poczucie humoru :)
1 pkt - Sweets - jak na swój wiek to jest niezłym psychologiem :)
3 pkt - Bones - za jej dobre serce :)
2 pkt - Booth - za wszystko co robi dla Bones :)
1 pkt - Angela - za pozytywne nastawienie do życia :)