PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301178}
4,2 995  ocen
4,2 10 1 995
Kochaj mnie, kochaj!
powrót do forum serialu Kochaj mnie, kochaj!

Podróbka MM??

ocenił(a) serial na 1

Czyż w pewnym stopniu serial KmK nie przypomina wam Magdy M. też o kobiecie mającej problemy z mężczyznami, też muzyczka jest stara przerobiona na nowo!!??

ocenił(a) serial na 9
alexander16

To jest lepsze od Magdy M., dla mnie jest to jasne już pop pierwszym odcinku. Brodzik jest taka sztuczna, zimna, a Ania Powierza wydaje się sympatyczniejsza, cieplejsza. Ot, kolejny milutki serialik, który z braku ciekawszych pozycji można bez szkody i uszczerbku na zdrowiu psychicznym obejrzeć :)

noelinck

bez dwoch zdan to jest duuuzo gorsze od Magdy M.

z całym szacunkiiem, lae p.Błaszczyk nie dorrasta do piet p.Malaszynskiemu pod wzgledem wygladu

ocenił(a) serial na 2
noelinck

Jak to: bez szkody i uszczerbku na zdrowiu obejrzeć?
Jakoś nie sądzę. To jest OKROPNE i nie da się tego oglądać. Chodzi mi rzecz jasna o KMK.

alexander16

ale wydaje mi się że błaszczyk w tym momencie nie będzie nawet jednym z głównych bohaterów, nie wiem na pewno, ale wydaje mi się że jeszcze może ze 3 odcinki i zniknie...a małaszyński jest pierwszoplanową postacią...

ocenił(a) serial na 1
Pomyluna

Brodzik sztuczna, i kto tu jest sztuczny, niestety ale pani Powierza nie potrafi mnie od siebie przekonać...

alexander16

jak cos to nie podobne do Magdy G. tylko do Ally Mc Beal, pani Gie. popsuła ten serial, a mogl byc taki piekny! Natomiast Kochaj mnie, kochaj jest świetny!

ocenił(a) serial na 2
max_c

Moim zdaniem oba seriale są... Jednym słowem nieciekawe...