moj to Grell i Sebasian :] ...............................
Ale wiesz, jak teraz jakaś osoba wejdzie na ostatnią stronę(swoją drogą to już 14?! xD) i zobaczy... poczuje się inteligentniejsza od nas.
Ja bym się poczuła.
Z resztą, ja zawsze się wywyższam ponad innych, oj tak... szczególnie ludzie w moim mieście są traktowani jak idioci. Hmmmm, to chyba coś znaczy
A więc miejmy cel życiowy - trzeba podnieść poziom tej dyskusji ;D
Myślę, że to dlatego że się za długo razem bujamy i się swobodnie czujemy ;D i każdy gada co chce <lol> i takie właśnie są skutki ^
no niestety czas obnizyc poziom tej dyskusji =P, po ostatnim zalosnym
odcinku (widzialyscie jego mine kiedy do niej biegl lol) musze stworzyc
kilka nowych serduszek: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Li ren.
Miłość rośnie wookoóóół naaas!
Li-Ren wyglądał na idiotę. To ostatnia rzecz, o jaką bym go podejrzewała ;]
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
nNes-chan, to jest ten moment, w którym zaczynam się Ciebie bać <lol>
mwahahahahahahhahahhahah evils smile lol. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 dla li rena skoro odchodzi. oczywiscie zawsze bedzie
zyl w moim sercu niczym ksiezna diana. bdw czas na nowe anime... macie
jakies propozycje...
Popieram Yuzu, Durarara jest świetna... nie wiem tylko czy można o tym tutaj pisać bo żeby skumać wiele rzeczy trzeba być a)na bieżąco b)spostrzegawczym ^^ no i ktoś kto nie widział, nie będzie absokurwalutnie wiedział, o co chodzi.
Pogadajmy o Chu-Bra xD to jest tak głupie, że można się pośmiać <lol> albo o Kimi ni Todoke. Ryu, ah<3
Seruduszko dla Li-Rena, desu~! <33
a w Kimi ni Todoke(mandze) teraz się dzieje....! Kazehaya w końcu ruszył duuupę, a Sawako oszalała...! *śpiewa*
Sawako jest głupia, ale to wiedzą chyba wszyscy.
A Yoshida jest jeszcze głupsza.
hahahahahahh probowalam ogladac kiedys az 1 odcinek kimi ale sie nie udalo
lol
Manga jest lepsza, o wiele. Choć anime nie jest złe. Tylko, że pewnie w anime nic się nie wyjaśni, bo nie nadgonili mangi... Kazehaya-kun! <3
Ja wam mówię, będzie jeszcze z sześć sezonów jak to będzie szło w takim tempie.
Raczej wątpię, szkolne romanse zawsze mają zakończenie, no dziko by było jakby zakończenie z dupy wyjęli a nikt z nikim nie był.. hm.
zaczelam ogladac nowe anime - prawie tak glupie jak puni puni ... tytul to
: The Wallflower heheheheh moze ktos to zna hahhahahah =P?
Czy ty uważasz, że Yamato Nadeshiko Schichi Henge jest głupie?! Kocham je! Sunako jest genialna! Tylko kreska nie mogła mi podpasować, ale po jakimś czasie się przyzwyczaiłam.
*nadal zbulwersowana mruczy pod nosem* jak można mówić, że... nie rozumiem...
Obraziłaś haremówkę, nNes. W obecności Yuzu to było baardzooo nierozważne.
A jak będziecie się lać to może chociaż w kiślu?! *macha ogonkiem Haczi*
Padłam. xD ale co do tych haremówek masz rację, Eriis. Ale... czy ty nie czułaś się urażona? :(
Ja tam wolę w błocie, full wypas ;D
Haremówki z założenia są głupie, Yuzuń.
El is for Evolution xD mam banie, gomene.
na razie jestem na ep 3 wiec nie moge do konca powiedziec ze jest glupie,
wycofuje to, nie powiem co mysle dopóki nie zobacze ostatniego finalnego
epa mwhahahahhahaha, ale potem ocenie na fimwebie oczywiscie mwhahaah =P
PGE właśnie jest świetne! ;P Kreska co prawda też mnie nie zachwyca, chodzi mi tu głównie o sposób rysowania bishy, ale fabuła nadrabia i zdecydowanie wolę mangę. Sunako, moja idolko ;D
Yay, kisiel! xD
Tak na chama wam powiem że nie wiem o czym mówicie, ale kisiel mnie jara, także będę słuchać dalej ;D
Nadeshiko mam na plan to watch, ale póki co wciągnęło mnie Gokinjo Monogatari (fanka Ai Yazawy, to przykre *_*).
Kiedyś się zapoznam.. wiesz, z Cowboy'em Bebop'em zapoznaję się już em.. trzeci rok? ;D nie mam nawet jednego epa na dysku... ;D
HAHAHAHHAHHA wallflower 13 mnie rozwalilo =D hahahhahah XD Eriis ogladnij
sobie to anime !! looollzzz =P 13 ftw
Ej. Co tu taka cisza?
Nikt nie mówi o nowych produkcjach? O tym, jak zakończyło się Kimi/Inuyasha? Ludki moje drogie, nie tęsknicie za DRRR? Czemu nie wydają już odcinków?! Żadna z was nie kocha już Izayi-san? :( a co z Shizzym?!
Jestem zawiedziona :D
W takim razie... Wyznam moją miłość do Eda. Moje wieeeeeeelkie uczucie do niego jest niezastąpione, o.
Ed, chcę pomacać Twoje stalowe ramię *__*
xDDDDDDD
W DRRR była tygodniowa przerwa...chyba z powodu tego odcinka specjalnego.
Wypraszam sobie macanie mojego męża Edwarda, o! :O
Cisza jak makiem zasiał.
co to za Edward lolz juz myslalam ze ten z twilighta ale chyba nie, teraz
ogladam to ---> Hakuouki Shinsengumi Kitan
i jeszcze Mononoke, ale jest troche nudne heh
Edward z Fulmetala.. ło matko.
A Hakouki jest fajne, co prawda pierwszy ep ale.. parada bishów ;D
MONONOKE jest nudne?! Shame on you, don't talk to me ~!!!! To jest jedno z najlepszych anime ostatnich lat!
Padłam.
To jest... Mononoke... jest.... nudne...?
Jak ktoś tego nie rozumie to wtedy jest nudne, ale... Nnes... myślałam, że... ach, ale mnie to zabolało. Może jeszcze powiedzmy, że Kusuriuri jest gejem i sypia z Obamą. Brrrr...
Hakuouki prezentuje się naprawdę nieźle, jestem pod wrażeniem. Na pierwsze wejście banda bishów i już Yuu-chan jest szczęśliwa i wręcz oczopląsu dostaje *__*
1:02 dla mnie nie wygląda jak Li-ren. Za to koleś z 0:59 wygląda jak Ren Tsuruga tylko że z jaśniejszymi włosami! xD
Co to w ogóle za anime? xD
A tej plotki jeszcze nie słyszałam.. co na to Michelle? W to że do Białego Domu by się dostał to chyba nikt nie ma wątpliwości ^
Hakuouki jest mniam :P Genialne też jest Rainbow. Stado złych, skrzyżowanie Hellsinga z Berserkiem.
A dla mnie to wykapany Li-Ren, tylko brać i kochać :D Oni tam wszyscy są do kogoś podobni.. aż mi Akuma no Eros przychodzi na myśl =.=
Pewnie, że by się dostał. A i parę Ayakashi wykopał stamtąd przy okazji ^^
Jestem po drugim epie Hakuouki. Mniam, mniam! Ciacha z górnej półki, Hijikata(Toshi... jak usłyszałam to zdrobnienie to padłam. Toshi-chan! Zabiłby mnie chyba, gdyby to usłyszał) Hajime i nawet Heinosuke, który jest całkiem słodki xDD i całkiem nieźle może być, już mnie zaciekawiło. Tylko ta laleczka co tam lata między nimi mnie irytuje. "Arigatou gozaimashita! Gomenasai! Gomen kudasai!" i nic tylko bez przerwy to... T__T""" trochę inwencji twórczej, kreatywności, kobietko... choć nie wiem czy przy tylu seksownych facetach w jednym dojo też bym nie zaniemówiła i bełkotała głupot... hmm. Całkiem możliwe.
*Hijitaka nano da. Gomenasai. (połączenie Chichiri'ego z tą laską z Hakuouki XD)
aaaaa!
To jest silniejsze ode mnie, no da! Nan-no da?! Nande? xD
Chichiri ma wpływ na ludzi no da. xD
uragiri-wa-boku-no-namae-o-shitteiru <----------- to wyglada
interesujaco . tak jestem na mononoke 2 (juz od tygodnia) i jest troche
nudne ale ocenie jak zobacze calosc =P, w tym tygodniu nie mam czasu ale
zrobie to niedlugo ha ha nawet moze zamieszcze komentarz na filmwebie hehe
UraBoku ma coś w sobie z Angel Sanctuary, podobny motyw. [nie spojlerujmy...]
Yuzuki, moment w którym zrobiłam sobie wachlarz i z chóralnym okrzykiem "Rekka shinen NO DA!" zaczyniałam po ośce... to był dopiero gotik erotik.. hmm.. druga klasa gimnazjum? ;D
Ja ostatnio na moją mamę jak się wkurzyłam krzyknęłam "Rekka Shinen!". Oczywiście z humorem, bez kłócenia się z kochaną mamusią xD
Ale "Rekka shinen no da" to już hardcore. Gotik erotik ^^
Nauczyłaś się mówić Gotik Erotik... jej, to słodkie~! Eriis czuje się poruszona <ahh> :D
To przez Ciebie! Tak samo jak Chichiri i Tasuki na mnie wpływasz, im więcej ktoś powtarza jakiś fajny tekst, tym szybciej go załapuję ;PP
Jedno z moich pierwszych animców *.*
Tasuki, Tamahome, Nuriko <33333
Choć manga lepsza, dużo lepsza.