moj to Grell i Sebasian :] ...............................
Nie czytałam mangi i w najbliższym czasie nie będzie mi dane przeczytać - testy już w przyszłym tygodniu 0_0 i ja W OGÓLE się nie uczyłam xD dlatego ten tydzień się zabieram, już lecę do naukiiiii~!
*sztuczne oddychanie, masaż serca*
żyj! musisz przeżyć.. a Twoje dzieci... i my, wszystkie Twoje kochanki~! *dramatyzm*
A co, nie widać? xDDD
Oh nie, trzeba zadzwonić po doktora Housa! House, intubacja~!
Lepiej nie. Obawiam się, że zaraz co najmniej trójka dziewczyn się na niego rzuci, biedak. Nie uratuje tematu w takim wypadku xD
No to proste Yuzu... trzeba o niego zadbać ]:->
Masz jeszcze Sebka w szafie? xD
Sebek odsypia po nieprzespanej nocy w moim łóżku xDD codziennie wieczorem wychodzi z szafy. xD
House by przyszedł i spytał czy jest na sali lekarz XD I skończyłoby się, że same tą reanimację byśmy robiły xD A może trzeba tu jakiegoś bisha reanimować? Jak coś to ja robię sztuczne oddychanie ;P
XD
wracam na to forum lolz, a wiec ogladam ura boku (5/10 jak dotad) i shinsegumi (5,5/10) lol
UraBoku - masz rację, 5/10. Masakrejszyn, ten Yuki mnie dobija... czy wszyscy o imieniu "Yuki" są tacy żałośni? xDD
...ale Shinsengumi? Tosz to na razie 9/10 jak nie więcej! Nnes-chan, coraz bardziej mnie przerażasz!
Kathi, ja jestem za zrobieniem sztucznego oddychania Hijikacie-san <3 albo Hajime-san!
A właśnie to całe Uragiri to w końcu shoujo/shounen-ai/yaoi bo ześwirować można, wszędzie co innego pisze a mi jednak TEN FAKT robi różnicę. xD
Wizualnie wygląda to jak skrzyżowanie Angel Sanctuary i Vampire Knight ;P
Yuki z Furuby w sumie był fajny ;)
Oni to pewnie kiedyś mogą zasłabnąć po starciu z wrogiem, więc jestem jak najbarzdiej za <3
xD
Od samego początku mówiłam że Uraboku to fabuła Angela z słodkim Zerusiem wśród hirołsów ;D (I Kirą, jakby się Luce dokładniej przyjrzeć...)
Shinsengumi jak dla mnie... 7,5/10. Głównie za stado słodkich bishów, bo fabuły tam póki co zbyt wiele nie ma, jak dla mnie Ouran tylko w innym środowisku.
*po długim, powolnym przemyśleniu owej kwestii*
To chyba shonen-ai. Kiedyś było shoujo, ale jako że on zmartwychwstał... przepraszam, odrodził się w nowym, męskim(co z tego, że zalatuje od niego UKE na kilometr!) ciele, to teraz nasz wspaniały och, ach, jego(jej)chłopak o głosie mojego ulubionego(pośród wielu) Sakurai Takahiro nadal na niego leci. W końcu to jego ukochana/y.
Sama już się pogubiłam.
Ja tam lubię anime, gdzie samuraje walczą i walczą... w ogóle lubię samurajów. A gdy jeszcze są przystojni... uhuhu, Yuu-chan musi wejść zaraz do wanny z lodem, bo się gorąco robi. xD
ja tez uwielbiam anime z samurajami, tylko dlaczego glowny bohater shinsen ma taki gruby i beznadziejny glos... 5/10 ale to sie moze zmienic haha, co do uraboku to przyznaje - yuuki /juki czy jak mu tam to totalna porazka =/ bez komentarza
No mnie akurat seiyuu przypadli do gustu, ale to już kwestia osobistych preferencji. Uraboku jest kurde niezłe, jak ktoś nie zna Vampire Knighta i Angela, a jak zna to uczucie wtórności nie pozwala tego oglądać bez ciągłych komentarzy i wtrąceń ^'
chociaz i tak wole yuukiego z shinsen ( nudziarz) niz yuuki z knighta (koszmar)ehehehehe
Po 1 odcinku mam DOŚĆ! ;P
Nie kocham Zero aż tak bardzo, by być w stanie to skończyć XD
Yuki i ten jego/jej lover to jakiś koszmar.
Ach, w końcu ktoś popiera moje zdanie xDD
Ale ja uważam, że oglądając to anime można mieć naprawdę niezły ubaw, więc nadal oglądam xDD
No szkoda że ten koleś się nie nazywa Kaname bo są wypisz wymaluj mdli i melodramatyczni jak oni! Porażka. Autor/-ka chyba miał/-a na myśli by było romantycznie? Ekhm, ekhm...Ubaw można mieć niezly to prawda.
XD
A Hakuoki wszystko pięknie gdyby nie to małe, płaskie coś lepiące się do wszystkiego co ma katanę.
Bleeeh.
Tak, to małe Yuukowate coś, co okazało się leczyć w przyspieszonym tępie(wampirowate to?!)
Wkurzające to niesamowicie, ale jednak nie tak jak nasza panna Cross/Kuran, kto ją tam wie.
Podobała mi się końcówka 5 epu Hakuoki xD Ale nie ma się co cieszyć, pewnie Hijikata zaraz zza krzaka wyskoczy.
Ona nie jest wampirem, nie pamiętam czy w anime to było wyjaśnione ale w mandze(która ma aż 2 chaptery xDD) tak.
Bleeeeh, Cross'ówna. Grrrrr. *ogień nienawiści*
XD
Nie no, nie mówię, że jest wampirem, ale jest wampirowata xD muszę czytnąć tą mangę w końcu.
A co do tego wyskoku zza krzaka, to ja jestem pewna, że to będzie Hijikata-san, który uratuje naszą "kochaną" Hime-san. Choć... miło by było, gdyby Sannan ją ukatrupił, hyhyhy.
Taak, Yuzu, ukatrupi ją a potem wylezie z ekranu i będziecie żyli długo i szczęśliwie ;D To się skończy tak samo jak SaiuMono. Obstawiam że będą podobne chocki-klocki, a potem i tak będzie happy-end.
Ale od Sakujuna proszę się odchrzanić, on jest mój xD
Niee, chodziło mi, że Sannan-san(ten w okularach) ją ukatrupi, nie Hijikata xDD ale tak, Hijikata może wyjść z ekranu i zostać moim mężem. Choć przez laptopa byłoby mu ciężko wyjść, prędzej przez telewizor... hmm, ale nie wiem czy image dziewczynki z telewizora(Ring) by mu pasował *myśli*
Sakujun jest niesamowity, po prostu... ta postać jest... *tu Yuu-chan próbuje znaleźć odpowiednie słowo...*
...po czym go nie znajduje, ale wszyscy wiecie o co mi chodzi.
(zachwyt)
XDD Jakie to było okrutne Eriis-chan! Mogłyśmy dalej żyć w słodkiej nieświadomości że któregoś dnia jakiś bish wyjdzie nam z ekranu albo spadnie z nieba ;P
XDDDDD
A mi Sakujun jest obojętnyn xD *wciąż nie może się zmusić by skończyć 2 serię SM* xD
Ale kiedy to bardziej prawdopodobne niż to że wygrasz w totka xD
Sakujun.jest.Ci.obojęnty.? Wywalam Cię ze stada, purin~!
To jest logiczne rozumowanie!
Reasumując, będziemy miały więcej Sakujuna dla siebie. Nyahahahaha!
Czyli już nie potrzebuję reanimacji. Chcę Arararararagiego-kuna. xD
Arararagi-kun i Nyahahaha świadczą o tym, że dobrnęłaś do 14stego epa Bakemonogatari xD
http://www.youtube.com/watch?v=u6vhryL0DWQ&feature=related nyahahahaha~!
Jak to usłyszałam za pierwszym razem, to padłam. xD Świetnie, jak już będę mówiła dobrze po japońsku to też zamienię wszystkie 'na' na 'nya' i będę hardcorem, o. xD
Jak tu wieki nikt dawno na temat się nie wypowiedział. Chyba wszystkich odstraszmy ;DDD
Ej no, jak tak można mówić~!
Jesteśmy ekskluzywne i tworzymy klikę xD Gang ;D Klub (Szalonych Małżonek) <lol>
No i odpowiednio, to temat tylko dla wybranych chorych psychicznie fangirlsów, więc nie każdy może tak otwarcie się tu wypowiedzieć ;pp
Piszemy już tutaj od roku. Jak ten czas leci!
(odezwała się ta najmłodsza... xD)
Jestem jak najbardziej za.
W ogóle, trzeba się kiedyś(kiedyś!) spotkać razem xDD
Chciałabym to zobaczyć z oczu jakiegoś przechodnia na przykład. Oj, biedny.