Kuroshitsuji

2008 - 2009
7,8 9,9 tys. ocen
7,8 10 1 9903
Kuroshitsuji
powrót do forum serialu Kuroshitsuji

moj to Grell i Sebasian :] ...............................

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Nie czytałam mangi i w najbliższym czasie nie będzie mi dane przeczytać - testy już w przyszłym tygodniu 0_0 i ja W OGÓLE się nie uczyłam xD dlatego ten tydzień się zabieram, już lecę do naukiiiii~!

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Drogie panie, temat nam zdechł.
Jakie to przykre.
chlip, chlip.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

*sztuczne oddychanie, masaż serca*
żyj! musisz przeżyć.. a Twoje dzieci... i my, wszystkie Twoje kochanki~! *dramatyzm*

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Em. Eriis-chan, czy Ty właśnie starasz się reanimować... temat? xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

A co, nie widać? xDDD
Oh nie, trzeba zadzwonić po doktora Housa! House, intubacja~!

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Lepiej nie. Obawiam się, że zaraz co najmniej trójka dziewczyn się na niego rzuci, biedak. Nie uratuje tematu w takim wypadku xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

No to proste Yuzu... trzeba o niego zadbać ]:->
Masz jeszcze Sebka w szafie? xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Sebek odsypia po nieprzespanej nocy w moim łóżku xDD codziennie wieczorem wychodzi z szafy. xD

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

House by przyszedł i spytał czy jest na sali lekarz XD I skończyłoby się, że same tą reanimację byśmy robiły xD A może trzeba tu jakiegoś bisha reanimować? Jak coś to ja robię sztuczne oddychanie ;P
XD

ocenił(a) serial na 8
kathi

wracam na to forum lolz, a wiec ogladam ura boku (5/10 jak dotad) i shinsegumi (5,5/10) lol

ocenił(a) serial na 9
nNesti

UraBoku - masz rację, 5/10. Masakrejszyn, ten Yuki mnie dobija... czy wszyscy o imieniu "Yuki" są tacy żałośni? xDD

...ale Shinsengumi? Tosz to na razie 9/10 jak nie więcej! Nnes-chan, coraz bardziej mnie przerażasz!

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Kathi, ja jestem za zrobieniem sztucznego oddychania Hijikacie-san <3 albo Hajime-san!

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

A właśnie to całe Uragiri to w końcu shoujo/shounen-ai/yaoi bo ześwirować można, wszędzie co innego pisze a mi jednak TEN FAKT robi różnicę. xD
Wizualnie wygląda to jak skrzyżowanie Angel Sanctuary i Vampire Knight ;P
Yuki z Furuby w sumie był fajny ;)

Oni to pewnie kiedyś mogą zasłabnąć po starciu z wrogiem, więc jestem jak najbarzdiej za <3
xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Od samego początku mówiłam że Uraboku to fabuła Angela z słodkim Zerusiem wśród hirołsów ;D (I Kirą, jakby się Luce dokładniej przyjrzeć...)

Shinsengumi jak dla mnie... 7,5/10. Głównie za stado słodkich bishów, bo fabuły tam póki co zbyt wiele nie ma, jak dla mnie Ouran tylko w innym środowisku.

ocenił(a) serial na 9
Eriis

*po długim, powolnym przemyśleniu owej kwestii*
To chyba shonen-ai. Kiedyś było shoujo, ale jako że on zmartwychwstał... przepraszam, odrodził się w nowym, męskim(co z tego, że zalatuje od niego UKE na kilometr!) ciele, to teraz nasz wspaniały och, ach, jego(jej)chłopak o głosie mojego ulubionego(pośród wielu) Sakurai Takahiro nadal na niego leci. W końcu to jego ukochana/y.

Sama już się pogubiłam.

Ja tam lubię anime, gdzie samuraje walczą i walczą... w ogóle lubię samurajów. A gdy jeszcze są przystojni... uhuhu, Yuu-chan musi wejść zaraz do wanny z lodem, bo się gorąco robi. xD

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

ja tez uwielbiam anime z samurajami, tylko dlaczego glowny bohater shinsen ma taki gruby i beznadziejny glos... 5/10 ale to sie moze zmienic haha, co do uraboku to przyznaje - yuuki /juki czy jak mu tam to totalna porazka =/ bez komentarza

ocenił(a) serial na 9
nNesti

No mnie akurat seiyuu przypadli do gustu, ale to już kwestia osobistych preferencji. Uraboku jest kurde niezłe, jak ktoś nie zna Vampire Knighta i Angela, a jak zna to uczucie wtórności nie pozwala tego oglądać bez ciągłych komentarzy i wtrąceń ^'

ocenił(a) serial na 8
Eriis

chociaz i tak wole yuukiego z shinsen ( nudziarz) niz yuuki z knighta (koszmar)ehehehehe

ocenił(a) serial na 8
nNesti

Po 1 odcinku mam DOŚĆ! ;P
Nie kocham Zero aż tak bardzo, by być w stanie to skończyć XD
Yuki i ten jego/jej lover to jakiś koszmar.

ocenił(a) serial na 9
kathi

Ach, w końcu ktoś popiera moje zdanie xDD
Ale ja uważam, że oglądając to anime można mieć naprawdę niezły ubaw, więc nadal oglądam xDD

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

No szkoda że ten koleś się nie nazywa Kaname bo są wypisz wymaluj mdli i melodramatyczni jak oni! Porażka. Autor/-ka chyba miał/-a na myśli by było romantycznie? Ekhm, ekhm...Ubaw można mieć niezly to prawda.
XD
A Hakuoki wszystko pięknie gdyby nie to małe, płaskie coś lepiące się do wszystkiego co ma katanę.
Bleeeh.

ocenił(a) serial na 9
kathi

EJ no, ja tam Kajiki nie widziałam, jak już o lepkich rzeczach mowa xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Tak, to małe Yuukowate coś, co okazało się leczyć w przyspieszonym tępie(wampirowate to?!)
Wkurzające to niesamowicie, ale jednak nie tak jak nasza panna Cross/Kuran, kto ją tam wie.

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

Podobała mi się końcówka 5 epu Hakuoki xD Ale nie ma się co cieszyć, pewnie Hijikata zaraz zza krzaka wyskoczy.
Ona nie jest wampirem, nie pamiętam czy w anime to było wyjaśnione ale w mandze(która ma aż 2 chaptery xDD) tak.
Bleeeeh, Cross'ówna. Grrrrr. *ogień nienawiści*
XD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Nie no, nie mówię, że jest wampirem, ale jest wampirowata xD muszę czytnąć tą mangę w końcu.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

A co do tego wyskoku zza krzaka, to ja jestem pewna, że to będzie Hijikata-san, który uratuje naszą "kochaną" Hime-san. Choć... miło by było, gdyby Sannan ją ukatrupił, hyhyhy.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Taak, Yuzu, ukatrupi ją a potem wylezie z ekranu i będziecie żyli długo i szczęśliwie ;D To się skończy tak samo jak SaiuMono. Obstawiam że będą podobne chocki-klocki, a potem i tak będzie happy-end.
Ale od Sakujuna proszę się odchrzanić, on jest mój xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Niee, chodziło mi, że Sannan-san(ten w okularach) ją ukatrupi, nie Hijikata xDD ale tak, Hijikata może wyjść z ekranu i zostać moim mężem. Choć przez laptopa byłoby mu ciężko wyjść, prędzej przez telewizor... hmm, ale nie wiem czy image dziewczynki z telewizora(Ring) by mu pasował *myśli*

Sakujun jest niesamowity, po prostu... ta postać jest... *tu Yuu-chan próbuje znaleźć odpowiednie słowo...*

...po czym go nie znajduje, ale wszyscy wiecie o co mi chodzi.
(zachwyt)

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

XDD Jakie to było okrutne Eriis-chan! Mogłyśmy dalej żyć w słodkiej nieświadomości że któregoś dnia jakiś bish wyjdzie nam z ekranu albo spadnie z nieba ;P
XDDDDD
A mi Sakujun jest obojętnyn xD *wciąż nie może się zmusić by skończyć 2 serię SM* xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Ale kiedy to bardziej prawdopodobne niż to że wygrasz w totka xD
Sakujun.jest.Ci.obojęnty.? Wywalam Cię ze stada, purin~!

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Nie mogę się pozbierać po przeczytaniu tak wstrząsającej wiadomości.

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

XD Będziecie mieć go więcej dla siebie, w czym problem ;DDD

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Yuzu, Ciebie też reanimować...? xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

To jest logiczne rozumowanie!

Reasumując, będziemy miały więcej Sakujuna dla siebie. Nyahahahaha!

Czyli już nie potrzebuję reanimacji. Chcę Arararararagiego-kuna. xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Arararagi-kun i Nyahahaha świadczą o tym, że dobrnęłaś do 14stego epa Bakemonogatari xD

http://www.youtube.com/watch?v=u6vhryL0DWQ&feature=related nyahahahaha~!

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Jak to usłyszałam za pierwszym razem, to padłam. xD Świetnie, jak już będę mówiła dobrze po japońsku to też zamienię wszystkie 'na' na 'nya' i będę hardcorem, o. xD

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

Jak tu wieki nikt dawno na temat się nie wypowiedział. Chyba wszystkich odstraszmy ;DDD

ocenił(a) serial na 8
kathi

masło maślane =P
*zakrótkisebajestpiekielniesexizakrótkizakrótki* ;DDDD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Ej no, jak tak można mówić~!
Jesteśmy ekskluzywne i tworzymy klikę xD Gang ;D Klub (Szalonych Małżonek) <lol>

ocenił(a) serial na 9
Eriis

No i odpowiednio, to temat tylko dla wybranych chorych psychicznie fangirlsów, więc nie każdy może tak otwarcie się tu wypowiedzieć ;pp

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Bish Fangirl Alliance!

ocenił(a) serial na 8
Eriis

L O L hahhahahhahah!

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Wzruszyłam się.

<jakim cudem jest za krótki, wredny filmweb!!!>

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

To jest historyczna i wiekopomna chwila!
*wyciąga sake by wznieść toast* ;P

ocenił(a) serial na 9
kathi

Piszemy już tutaj od roku. Jak ten czas leci!
(odezwała się ta najmłodsza... xD)

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

TO JUŻ ROK?! Ło matko, poczułam się taka stara.

ocenił(a) serial na 8
Eriis

OMG !!! LETS CELEBRATE LOL XD

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Zróbmy wielkie gej party~!

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Jestem jak najbardziej za.

W ogóle, trzeba się kiedyś(kiedyś!) spotkać razem xDD
Chciałabym to zobaczyć z oczu jakiegoś przechodnia na przykład. Oj, biedny.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Pierwszy ogólnopolski zjazd filmwebowo-animowy! yay~! :D