czekam na napisy :P american english jeszcze zrozumiem ale british.. za ch...a
Pierwszy odcinek trzyma poziom poprzedniej serii. Jednym słowem zapowiada się świetnie. Dodatkowo ucieszyła mnie obecność Ruth Willson ponownie wcielającej się w psychotyczną "przyjaciółkę" głównego bohatera. Oby tak dalej! Pozdrawiam.
co tu dużo gadać, ten serial jest świetny :) końcówka powala na kolana i już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka
Na filmwebie jest info, że będą tylko dwa odcinki, trochę kiepsko... A może będzie więcej, wiecie coś?
Przed chwilą luknąłem na stronę bbc - potwierdzone, będą 4 odcinki! To już znacznie lepiej :).
No.. no.. pierwszy odcinek zrobił na mnie duże wrażenie. Chłopak w masce konkretnie mnie zaskoczył, a jeszcze niektóre momenty były jak w dobrym horrorze. Zakończenie znakomite myślałem, że spotka go w mieszkaniu, a tu malutkie zdziwko.
na szczescie, zaczelam ogladac 2 sezon jak wyszedl juz 2 odcinek, bo chyba nie wytrzymalabym tygodnia, zeby zobaczyc co z justinem. i tak przez pierwsze 2 minuty 2 odc siedzialam ze wstrzymanym oddechem. mam tylko nadzieje, ze w 3 odcinku bedzie wiecej alice.
nie dosc, ze sa tylko 4 odcinki, to jeszcze robia po 2 na zagadke. motyw jenny <ziewa> GDZIE JEST ALICE ?!
Po obejrzeniu dwoch odcinkow z przykroscia stwierdzam, ze jestem troche zawiedziony. Ta akcja w samochodzie, koncowka ep. 2. kiedy Ripley pojawia sie znikad, no i sam morderca taki nijiaki, a koncowka kiedy Luther go ignoruje troche smieszna i jakos mi nie przypasowala (najpwierw morduje dwoje ludzi, pozniej porywa i zneca sie nad Ripley'em, a tu nagle brakuje mu jaj, bo jakis policjiancik rozmawia nie z nim, a dzieckiem.). Mam nadzieje ze bedzie lepiej.
Dlaczego "Panowie"? Chciałam powiadomić autora wątku, iż panie także chętnie oglądają ten serial i bardzo go chwalą :) a wrażenia? Dobry, mocny serial, bez żadnych zbędnych niuansów, z dobrą grą aktorską. Niesamowita Ruth Wilson. W każdym odcinku ciekawa sprawa do rozwiązania. Porządna produkcja brytyjska, przyjemnie można odpocząć od gorącego Miami (Dexter Showtime'a). Jedyny minus to mało odcinków na serię ;p czekam niecierpliwie na trzecią.