PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14889
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

:>> ...

ocenił(a) serial na 9

Ktoś wie dlaczego dzisiaj nie było go na tvp2 :>>?? I czy to tylko dzisiaj , czy ogólnie wypadł z ramówki ;p?

trenid

nie pierwszy raz dwójka robi taki numer, więc nawet mnie to nie dziwi... dwójka to ZŁOOOO!! :P

ocenił(a) serial na 9
al_von_schaffenberg

Na szczęście z tego co widze w niedziele serial wraca ; D!! więc nie jest najgorzej, i mam nadzieje że nie zrobią "wakacyjnej przerwy" w emisji ; D

ocenił(a) serial na 7
trenid

Ja bym tylko chciał, żeby odcinki były zawsze o tej samej godzinie. Ostatnio jakoś chyba nawet był o innej godzinie niż pisało w programie. Na szczęście było później, bo jak by było wcześniej to by było źle. Ogólnie najlepszy serial komediowy obok "MASH"

użytkownik usunięty
trenid

ja nie wiem a co wy kurwa internetu nie macie?

a co ty nie wiesz, że posty na filmweb można wysyłać pocztą polską i nie trzeba mieć internetu? :P

użytkownik usunięty
al_von_schaffenberg

chodzi mi o to ze gadacie czemu nie puscili go w telewizji... internet napisy i jedziesz ziom. dla mnie glupota jest ogladanie seriali w tv jak juz sie zabierasz za ogladanie to ogaladaj od 1 sezonu wszystko a nie od srodka...

ocenił(a) serial na 9

Dokładnie , pozatym poziom tłumaczenia napisów a poziom lektora w polskiej telewizji to dwa rózne światy. Napisy robione przez amatorów to czysta profeska , a profesjonalny lektor to amatroka.... tego się nie da oglądać, jakiś idiota to chyba tłumaczył w TVP !!