Oglądam dużo seriali ale takiego nieporozumienia jeszcze nie widziałam!
Nie polecam! Jest nie śmieszny i denny.
powiem że znasz sie na serialach jak twoja stara na twoim starym. ten serial jest zajebisty a potwierdza to duża oglądalność. a to że tobie sie nie podobają seriale komediowe tylko wolisz brazilijskie telenowele ciągle wałkujące ten sam temat z tymi sami "aktorami" to już twój problem. a swoje zdanie na temat serialu zostaw dla siebie bo nikogo to nie obchodzi.
Co jak co ale od tego jest to forum żeby własne opinie wystawiać ale taki z Ciebie inteligen że chyba nie jesteś tego świadom. zresztą po początku Twojej odp można wywnioskować że elokwencją nie świecisz i czego się można po Tobie spodziewać. :] Więc uwagi typu "powiem że znasz sie na serialach jak twoja stara na twoim starym" Ty zachowaj dla siebie bo co jak co nie dotyczy to tematu. Po za tym telenoweli nie oglądam... i szczerze chyba serialowy Earl jest Twoim mentorem skoro uraziła cie aż tak bardzo moja opinia, i jeszcze raz powtarzam od tego są te fora by wyrażać swoją opinie wiec swoje odpowiedzi zachowaj dla siebie. A i najwyraźniej Ciebie obchodzi bo aż musiałeś mi "pojechać" bo aż tak Cie ona nie obchodzi :]
A ja bardzo lubię ten serial. Szczerze mówiąc chciałabym miec takie życie jak on, moje jest ździebko nudne. Niektóre sceny są naprawdę dobre.
Nie znasz się i tylko może jakieś kompleksy komediowo serialowe hahah wolisz Hanne Montane ona stała się bardzo modna ostatnio hehe