PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14889
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

5 Sezon

ocenił(a) serial na 9

Musi być chociaż jeszcze 1 sezon,chociaż odcinek na wyjaśnienie tego co było w ostatnim odcinku 4 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
starmageddon

Obejrzałeś wszystkie odcinki sezonu 4? Bo są dwa wątki jeden kończy się w 21odc. ale w 22 zaczyna się następny...

A niestety nie ma piątego sezonu, miał być, ale za małe fundusze był i musieli by pojechać mocno po jakości, więc odmówili i tyle... :/

Nie ma i nie będzie, jeden z nielicznych seriali, którego mi żal, bo był super a ma nie dokończony wątek...

ocenił(a) serial na 9
izzard

Jest 27 odcinkow 4 sezonu.Nie bede opowiadal bo naprawde niezle sie konczy,zobacz odcinki 23-27.

ocenił(a) serial na 9
starmageddon

Moze bedzie 5 sezon za jakis rok.

ocenił(a) serial na 8
starmageddon

Może oglądałem i mi się pokręciło... Czy ostatni odcinek kończy się tym, >>Spoiler>> że nie wiadomo kto jest ojcem tego czarnego dziecka Joy?

Bo chyba jednak widziałem wszystkie... I mi się pomyliły numerki tylko...

ocenił(a) serial na 9
izzard

Tak,i że Earl jest prawdziwym ojcem Dodgea.

ocenił(a) serial na 9
starmageddon

A SPojlery to sobie w samochodach zamontujcie.

ocenił(a) serial na 8
MoRRs_Z_LaSu

Przed moim spoilem było '>>Spoiler>>' to mogłeś się spodziewać, i w odpowiedzi na niego to co innego mogło być...?

Ale szkoda że nie będzie innych odcinków już...

ocenił(a) serial na 9
izzard

gorzej jak szkoda :/ Czekałem na 4 nowe sezony w 4 serialach a na "My Name Is Earl" najbardziej mi zalezało :/ Detektyw Monk , Dexter i Psych mi zostały .... :(
Karma's a bitch ! :(

ocenił(a) serial na 9
MoRRs_Z_LaSu

Taa Reaper też się skończył :(

starmageddon

Z tego co się orientuję to ma być, ale kiedy to nie wiadomo.
Zastanawia mnie tylko czemu z każdym sezonem spada oglądalność. Dla mnie to tym bardziej niebywałe bo im dłużej oglądam tym bardziej rośnie mi apetyt na następne odcinki :-)

starmageddon

Też żałuję, że nie wyszedł nowy sezon, w czwartej serii poziom podniósł się w stronę pierwszego i drugiego (trzeci był słaby). Szkoda tylko, że Crabman nie jest ojcem Earla Juniora, bo to taki porządny facet. No, chyba, że Mały Chubby sfałszował te dokumenty...

ocenił(a) serial na 9
Keodred

Mały Chubby nie dotykał tych wyników :D "Oh snap ...." ;dno w sumie szkoda , ale szkoda bardziej całe serialu :( pewnie za jakis rok rusyz , bo ten kryzys cał to była wymówka zeby sciagnać .. pamięacie koncówke 25 odcinka czwartego sezonu ? niezle sobie po szefostwie pojechali ....

MoRRs_Z_LaSu

To z dzieleniem odcinków z powodu budżetu i zakazem przeklinania przed nocną godziną? :D Też odebrałem to jako wytyk do tych wyżej :P

ocenił(a) serial na 9
Keodred

No o to mi chodziło :D I to nawet nie chodziło o przeklinanie takie "fuck" "cunt" i takie , tylko o jakieś inne słowo , które Joy powiedziała .
ciągle mam nadzieję że Earl wróci , to jest serial z mojego Top 3 All the time ..
polecam "psych" też taki luźny jest ....

ocenił(a) serial na 8
MoRRs_Z_LaSu

U mnie też w top, szkoda tylko że serial nie jest aż tak popularny, może by wrócił, tak jak np. Family Guy...

Ja na razie wolę się nie nastawiać, no ale serial genialny...