Musi być chociaż jeszcze 1 sezon,chociaż odcinek na wyjaśnienie tego co było w ostatnim odcinku 4 sezonu.
Obejrzałeś wszystkie odcinki sezonu 4? Bo są dwa wątki jeden kończy się w 21odc. ale w 22 zaczyna się następny...
A niestety nie ma piątego sezonu, miał być, ale za małe fundusze był i musieli by pojechać mocno po jakości, więc odmówili i tyle... :/
Nie ma i nie będzie, jeden z nielicznych seriali, którego mi żal, bo był super a ma nie dokończony wątek...
Jest 27 odcinkow 4 sezonu.Nie bede opowiadal bo naprawde niezle sie konczy,zobacz odcinki 23-27.
Może oglądałem i mi się pokręciło... Czy ostatni odcinek kończy się tym, >>Spoiler>> że nie wiadomo kto jest ojcem tego czarnego dziecka Joy?
Bo chyba jednak widziałem wszystkie... I mi się pomyliły numerki tylko...
Przed moim spoilem było '>>Spoiler>>' to mogłeś się spodziewać, i w odpowiedzi na niego to co innego mogło być...?
Ale szkoda że nie będzie innych odcinków już...
gorzej jak szkoda :/ Czekałem na 4 nowe sezony w 4 serialach a na "My Name Is Earl" najbardziej mi zalezało :/ Detektyw Monk , Dexter i Psych mi zostały .... :(
Karma's a bitch ! :(
Z tego co się orientuję to ma być, ale kiedy to nie wiadomo.
Zastanawia mnie tylko czemu z każdym sezonem spada oglądalność. Dla mnie to tym bardziej niebywałe bo im dłużej oglądam tym bardziej rośnie mi apetyt na następne odcinki :-)
Też żałuję, że nie wyszedł nowy sezon, w czwartej serii poziom podniósł się w stronę pierwszego i drugiego (trzeci był słaby). Szkoda tylko, że Crabman nie jest ojcem Earla Juniora, bo to taki porządny facet. No, chyba, że Mały Chubby sfałszował te dokumenty...
Mały Chubby nie dotykał tych wyników :D "Oh snap ...." ;dno w sumie szkoda , ale szkoda bardziej całe serialu :( pewnie za jakis rok rusyz , bo ten kryzys cał to była wymówka zeby sciagnać .. pamięacie koncówke 25 odcinka czwartego sezonu ? niezle sobie po szefostwie pojechali ....
To z dzieleniem odcinków z powodu budżetu i zakazem przeklinania przed nocną godziną? :D Też odebrałem to jako wytyk do tych wyżej :P
No o to mi chodziło :D I to nawet nie chodziło o przeklinanie takie "fuck" "cunt" i takie , tylko o jakieś inne słowo , które Joy powiedziała .
ciągle mam nadzieję że Earl wróci , to jest serial z mojego Top 3 All the time ..
polecam "psych" też taki luźny jest ....