PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14895
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

9/10

ocenił(a) serial na 9

Chyba jeden z niewielu seriali, ktore namietnie ogladam codziennie. Lekki, przyjemny, mozna sie posmiac i na te 20 minut zapomniec o wszystkim bedac pewnym, ze nie traci sie czasu.
Jason Lee wprost genialny, sentencje zyciowe Randy'ego wprost powalajace, a ADHD Joy niemalze dobijajace... a Darnell? Mistrz filozofii wspolczesnej, uwielbiam go!
Calosc zasluguje na wysoka ocene :)

ocenił(a) serial na 8
ardezja

Też uwielbiam ten serial chociaż muszę przyznać że zacząłem oglądać go całkiem przypadkowo jak leciał jeszcze na TVP2. Ale nie żałuje ani chwili na ten świetny serial. Świetny dobór aktorów, odpowiadające mi poczucie humoru, napewno warto obejrzeć przynajmniej kilka odcinków. Poprostu fajnie się to ogląda, polecam ;)

ocenił(a) serial na 8
Paradise Lost

Szkoda tylko, że przerwano produkcję kolejnych odcinków bo był to chyba jeden z najlepszych seriali komediowych nagrywanych współcześnie. :(

ocenił(a) serial na 9
ardezja

Każdy może polubić/utożsamiać się z jakimś bohaterem. Kupa śmiechu i dobrej zabawy.

ardezja

Tylko znowu lipne tłumaczenie tytułu.
Przyzwyczaiłam się do "na imię mi Earl"(taki tytuł używany był w Tvp2). Jakoś tak lepiej brzmiał:D:D

ocenił(a) serial na 9
ardezja

Także bardzo lubię ten serial, ale wygląda że amerykanom znudziło się oglądać siebie w krzywym zwierciadle.

ocenił(a) serial na 7
ardezja

przyznaję rację serial jest naprawdę świetny
zabawny i taki hmm pozytywny?
rzekłbym że momentami nawet bardzo "ciepły" jak w kinie familijnym :]