PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14894
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

Gdzie się do diabła podział ten serial, w najbliższą sobotę 10.11. nie ma go w ramówce. Kiedy następne odcinki? Dajcie znać jak coś wiece !!!

yanek75

Jasna cholera, rzeczywiscie nigdzie nie ma.

użytkownik usunięty
yanek75

dlaczego? :/ jakiejś beznadziejnej "Przebojowej nocy" to się nie pozbędą tylko wyrzucają Earl'a, który pomimo swojej absurdalności jest bardzo ciekawym serialem... :P

ocenił(a) serial na 10
yanek75

noo :(:(:( Gdzie jest Earl???!!! :(tak nie może być!chce go z powrotem ;(

yanek75

Do jasnej anielki usadzilam sie juz wygodnie na kanapie czekając na Earl'a a tu mi z kabaretem moralnego niepokoju wyskoczyli :-/ Co to ma być?????????????????????????????????????????

yanek75

i dzieki bogu, niech nie wraca, to robi z ludzi debioli i ogłupia i tak już tępe społeczeństwo

ocenił(a) serial na 10
Leon_B_Fink

Jak widac przyzwyczailes sie juz tak do tego tępego społeczństwa że sam stales sie jednym z nich. Earl "robi z ludzi debioli i ogłupia"? to ze facet naprawia złe rzeczy jakie zrobił to jest debilne?? Czy moze jako tępy pesymistyczny człek nie zauważyłem optymizmu tego serialu??

ocenił(a) serial na 9
Leon_B_Fink

Ale żeś se nicka wymyślił ... badzo inteligencki zresztą jak cała twoja wypowiedź na temat serialu którego widać po prostu nie znasz. Kolejny hejter bez opwodu. Gratulacje oby tak dalej.

ocenił(a) serial na 10
yanek75

Pani odpowiedzialna za kontakt z widzami :] odpowiedziała mi że być może powróci w styczniu, w co wątpię.
Mam nadzieję że tvp nie zrezygnuje w ogóle z emitowania co ciekawszych seriali tylko dlatego że nie ogląda ich tyle osób ile się spodziewali.

użytkownik usunięty
helmut

nieciekawie... :/

yanek75

To był fajny serial. Humro był mocno zwariowany, aż nie pasował do TVP2. Może właśnie dlatego nie miał oglądalności...

ocenił(a) serial na 9
yanek75

Trudno i tak widziałem już 1 i 2 sezon:) nie ścierpiałbym polskiego tłumaczenia!!! Było tak denne i bez tego czegoś co się nazywa common sense. Myślę, że kto chce obejrzeć serial ten da sobie radę... jakoś. Pozdr

yanek75

Czytałam niedawno w gazecie że najprawdopodobniej wróci on TVP2 pod koniec stycznia lub na początku lutego.a tak inną drogą to TVP2 coś się teraz ciągle mota.

Ironik

ale z tego co ja pamietam to tvp nigdy nie przerywala emisji seriali jak to ma w zwyczaju tvn, wiec to dziwne

Happily_ever_after

Bo częściej przenoszą na inne godziny... naprawdę nie wiecie co z Earlem?

Ewi

po prostu TVP woli wydawać kasę na jebnięte programy typu "gwiazdy" ruszają dupą na lodzie.
Gdy będę miał swoją antenę nigdy ale to nigdy nie zapłacę abonamentu tym złodziejom.