Gdzie się do diabła podział ten serial, w najbliższą sobotę 10.11. nie ma go w ramówce. Kiedy następne odcinki? Dajcie znać jak coś wiece !!!
dlaczego? :/ jakiejś beznadziejnej "Przebojowej nocy" to się nie pozbędą tylko wyrzucają Earl'a, który pomimo swojej absurdalności jest bardzo ciekawym serialem... :P
Do jasnej anielki usadzilam sie juz wygodnie na kanapie czekając na Earl'a a tu mi z kabaretem moralnego niepokoju wyskoczyli :-/ Co to ma być?????????????????????????????????????????
Jak widac przyzwyczailes sie juz tak do tego tępego społeczństwa że sam stales sie jednym z nich. Earl "robi z ludzi debioli i ogłupia"? to ze facet naprawia złe rzeczy jakie zrobił to jest debilne?? Czy moze jako tępy pesymistyczny człek nie zauważyłem optymizmu tego serialu??
Ale żeś se nicka wymyślił ... badzo inteligencki zresztą jak cała twoja wypowiedź na temat serialu którego widać po prostu nie znasz. Kolejny hejter bez opwodu. Gratulacje oby tak dalej.
Pani odpowiedzialna za kontakt z widzami :] odpowiedziała mi że być może powróci w styczniu, w co wątpię.
Mam nadzieję że tvp nie zrezygnuje w ogóle z emitowania co ciekawszych seriali tylko dlatego że nie ogląda ich tyle osób ile się spodziewali.
To był fajny serial. Humro był mocno zwariowany, aż nie pasował do TVP2. Może właśnie dlatego nie miał oglądalności...
Trudno i tak widziałem już 1 i 2 sezon:) nie ścierpiałbym polskiego tłumaczenia!!! Było tak denne i bez tego czegoś co się nazywa common sense. Myślę, że kto chce obejrzeć serial ten da sobie radę... jakoś. Pozdr
Czytałam niedawno w gazecie że najprawdopodobniej wróci on TVP2 pod koniec stycznia lub na początku lutego.a tak inną drogą to TVP2 coś się teraz ciągle mota.
ale z tego co ja pamietam to tvp nigdy nie przerywala emisji seriali jak to ma w zwyczaju tvn, wiec to dziwne