PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14895
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

Skończyli pierwszy i od razu leci teraz trzeci !
Nie oglądałem wcześniej tego serialu i czy wcześniej też tak było ? Bez drugiego sezonu.
Skandal !

ocenił(a) serial na 8
Jordan66

Comedy Central znane jest już z takich numerów. Ściągnij sobie z internetu ripy tego serialu, zgrywane z CC właśnie i będziesz miał po kolei.
Ja natomiast czekam aż wyemitują sezon 4, ale to może jesienią...

Axel

No tak, chyba trzeba. Ale wcześniej puszczali z drugim sezonem ? Bo może tylko teraz przyszpieszyli by szybciej pokazać czwarty.

ocenił(a) serial na 8
Jordan66

Wcześniej leciało normalnie.
Wczoraj na przykład leciał odcinek 1 sezonu, a tuż po nim - odcinek z 3 sezonu. W tej stacji takie anomalia to codzienność, niestety.

użytkownik usunięty
Axel

Też to zauważyłem i stwierdziłem,że skoro stacja leci sobie w huja(nie wiadomo też czy pokazali wszystkie odcinki w 1 sezonie)dlatego postanowiłem śćiągać z netu od 2 sezonu.Pozdro

użytkownik usunięty

Bo zauważyłem,że w 1 sezoznie powinny być puszczane na początku po 4 odcinki.,a zamiast ostatniego puszczali camera cafe wcześniej niz było planowane nie wiem czy to spostrzegliście może się mylę nie jestem pewien.jak jestem w błedzie to mnie poprawcie.Pozdro

ocenił(a) serial na 8

To co podawane jest w programie telewizyjnym Comedy Central (np. w internecie czy w gazecie papierowej), różni się od tego co jest podawane w EPG w dekoderach cyfrowych. A w samej stacji i tak leci to jeszcze inaczej niż jest podane w gazecie czy w EPG. Ta stacja naprawdę pozostawia wiele do życzenia.