PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14895
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

Mocny serial

ocenił(a) serial na 8

Na razie widziałem tylko kilka odcinków na TVP ale bardzo mi się spodobało i planuję oglądać dalej. Serial nakręcony trochę w takim starym stylu a mało który serial podoba mi się z nakręconych po 2000 roku. Widziałem m.in. odcinek o tej przyczepie z hot dogami - te zabawne gagi co chwile mnie rozbawiały, jak zatrzasnęli się w pokoju bo drzwi zastawili kserokopiarką. :D
Szkoda tylko, że to takie krótkie odcinki 30-minutowe.

Axel

Akurat ten odcinek był pierwszym, który widziałem i mi się nie spodobał. Jak dla mnie jakiś taki nijaki. Moim zdaniem mało śmieszny, mało wciągający.

ocenił(a) serial na 8
direct39

Obejrzałem na TVP2 kilka innych odcinków. Ostatnio np. o tym jak Earl oddał facetowi pieniądze z loterii, którą on miał kupić albo odcinek jak całą paczką zamieszkali w hipermarkecie bo myśleli, że jest koniec świata. No cóż, serial co raz bardziej mi się podoba. Szkoda tylko, że zaprzestali emisji właśnie na TVP2. Czy ktoś wie, czy ten serial jeszcze powróci do publicznej? Odcinek z ostatniej niedzieli był opisany jako 24-ost czyli tak jakby już nie emitowali dalej. Proszę niech ktoś powie kto ogląda i zna się.

Axel

Ściągnij sobie wszystkie z neta,lista odcinków jest na Wikipedii np.;)dla informacji podam,że są tylko 4 sezony.A w tvp sobie w h.. lecą i lepiej samemu dochodzić prawdy.powodzenia:)

marcinekjura86

No właśnie. Ten serial trwa tylko 25 minut, a leciał po północy, więc zapewne mało kto go oglądał.

ocenił(a) serial na 8
direct39

Sprawdziłem program TVP i od 8 listopada (czyli od jutra) znowu w niedziele będą pokazywać "Na imię mi Earl". Lecz chyba całość pokażą od początku czyli nie będą to nowe odcinki a powtórka. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.
Chciałbym jeszcze dodać, że serial lubię bo humorem trochę mi przypomina "Świat według Bundych" i komedie z lat 80 i 90.