PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14895
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

Podawajcie jakie są według was najlepsze i najśmieszniejsze sceny tego kapitalnego serialu.

Mi zapadła w pamięć scena z sezonu 4, w której ojciec Earla dostaje łomot od żony gościa, który spał z matką Earla a sam Earl śpiewa w tym czasie "Eye of the Tiger". Mistrzostwo! Albo drugi odcinek pierwszego sezonu kiedy Earl spotyka się z gościem, którego wsadzili do więzienia z jego winy. I niemal wszystkie sceny, w których Earl z Randym rozmawiają w łóżku na dobranoc. Poezja!

stefm007

Fajnie jak Earla gonił koles bez nóg i rąk, człowiek robot :D
Albo w tym samym odcinku jak przykleili wąsy na Hitlera ojcu i za chwilę głos że przyszli państwo golbgergowie.

użytkownik usunięty
stefm007

Mi zapadł w pamięć odcinek, w którym Earl chciał odkupić znajomemu budkę z hot-dogami i w tym celu przyjął etat w jakiejś firmie. Oprócz niego pracować tam zaczęli też jego kumple. Najlepszy moment to ten, w którym wszyscy z nich muszą podejść do testu kompetycyjnego, aby dostać tę pracę.

ocenił(a) serial na 10
stefm007

Najlepsze sceny? Wszystkie z Randy'm w roli głównej lub z nim gdzieś w tle,(np. to gdzie skakał sobie beztrosko na trampolinie u tego dzieciaka w 1 sez.)

ocenił(a) serial na 9
stefm007

dobra scenka tez jest w 4 sezonie odcinek 19, gdy czarny od krabów z ojcem wykonują tajne misje i wzieli Earla ze soba hehe.