PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14889
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

Jeden z najlepszych seriali w moim dotychczasowym życiu. I to jest pewne. Oryginalny, zabawny, w całej okazałości, w każdej serii. Obejrzałem wszystie 4 sezony, wszystkie odcinki jeden po drugim w chyba 2 tygodnie. Ogląda się z taką chęcią, że trudno się powstrzymać od włączenia kolejnego odcinka. Szczególnie w pamięci utkwiła mi scena ostatniego odcinka, chyba drugiego sezonu, gdy Earl pozostaje w więzieniu. Miał przesrane, ale takie jest życie. Serial opowiada o ludziach z prawdziwego życia, tego w którym o kase nie łatwo, choć im przytrafiła się nagroda, bo zaczęli czynić dobro. Żadnego zabijania, bicia, tylko Karma. Nie wiem co dokładnie myśleć o tej karmie w prawdziwym życiu, ale w serialu jest to naprawdę wyjątkowo ukazane. Earl, Randy, Joy, Catalina (gorrrąca), Darnell, to niezapomniana 5tka. Żal, że w tym składzie się ich już nie zobaczy.

niebo_maniak

Możesz mi powiedzieć gdzie znajdę te odcinki z napisami?

niebo_maniak

Ehh chciałoby się 5. sezonu albo chociaż pożegnalnego odcinka. Zgadzam się w 100% z Twoją opinią. Serial przyciągnął mnie od pierwszego odcinka i nie puścił. Randy miażdżył w każdym epizodzie, przez 4 sezony :)