PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259802}

Mam na imię Earl

My Name Is Earl
2005 - 2009
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 14889
7,0 6 krytyków
Mam na imię Earl
powrót do forum serialu Mam na imię Earl

dzisiaj w nocy na nbc bedzie wyemitowany 11 odcinek "Earla". musze przyznac, ze serial jest naprawde rewelacyjny - fajny motyw karmy (o dziwo teraz sam czesto w zyciu staram sie stosowac do nowo przyjetej filozofii glownego bohatera, i na prawde wydaje mi sie, ze to dziala :D choc przyznam, ze brzmi to dziwnie, szczegolnie w moich ustach :D), duzo naprawde swietnych one-linersow, ktora potrafia powalic na lopatki, fantastyczny Jason Lee (zawsze go lubilem, ale tutaj przypomina mi wrecz genialnego Bruce'a Campbella :D), no i rewelacyjna postac Crabmana (nowa wersja Cichego Boba :D). mozna sie niezle posmiac, przy czym nie jest to smiech calkowicie "pusty", gdyz z serialu mozna co nie co wyciagnac dla siebie - zdecydowanie polecam

ocenił(a) serial na 7
pan_qba

popieram :) jeden z 4 naprawdę dobrych seriali, które w tym sezonie odkryłam :)))))))))))

Główny bohater zasługuje Globa bezapelacyjnie :)

użytkownik usunięty
Aintha

Jest poprostu genialny!!!!!!! Zastanawia mnie jak się rozchodzi w USA. Licze ze dobrze bo to by oznaczalo ze beda nastepne sezony...

pan_qba

serial rewelacyjny, madre i przemyslane odcinki, olbrzymia dawka humoru jak dla mnie aktualnie nr 1 wsrod seriali komediowych i tez mam nadzieje ze bedzie wiecej niz 1 sezon:)

ocenił(a) serial na 9
pan_qba

Zgodze się, po prostu perełka. A Jason Lee w roli Earla jest po prostu nieprzeciętny :)

Pinokio1983

Serial geanialny, wczoraj oglądałem 16 odcinek i poryczałem się prawei ze śmiechu. Od czasu That 70's Show najlepszy serial komediowy jaki oglądałem. No może jeszcze American Dad może się równać.

pan_qba

Fajny serial i naprawde nieźle dobrana muzka

ocenił(a) serial na 10
pan_qba

Ja ogladnelem 21 odcinek i do tego odcinka poziom serialu sie nie zmienil jak w niektorych innych serialach gdzie tendencja spadkowa wystepuje. I tez podlapalem nowa filozofie karmu musze przyznac ze cos w tym jest:)

ocenił(a) serial na 9
SANID

dla mnie ten serial jest poprostu wybitny!!

Najlepsze postacie to Randy i oczywiście CrabMan :-)...zresztą wszyscy są świetni !

A i sama tematyka też jest dosyć ciekawa, Karma :-)

Chociaż z odcinka na odcinek wydaje mi się,że Earl popada w coraz to większą obsesję na punkcie listy :D

Koniecznie muszą zrobić więcej sezonów niż jeden

pan_qba

Creepy Rodney ten to miał fantazje szkoda że tylko w jednym odcinku.

pan_qba

KIEDY BĘDZIE SEZON 2 ?? :/ jestem tylko zły na koniec 1 :( ale serial wymiata porządnie !! :P

Dilla

pierwszy odcinek drugiego sezonu juz 14 wrzesnia, takze juz calkiem niedlugo ;] pzdr

pan_qba

A mnie się ostatni odcinek bardzo podobał- jeden z lepszych. Ale serial jest doprawdy znakomity! Juz nie moge sie doczekac jak znow bedzie Prison Break i Earl.

digital8

Prison już 21 sierpnia :D
My name is Earl wymiata po prostu, łyknąłem dziś 7 odcinków na raz i na prawdę nie pamiętam, żeby jakiś serial komediowy aż tak mnie rozbawiał. Jednym słowem misrzostwo świata. POLECAM i pozdro