Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64766
6,7 6 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

7 sezon

ocenił(a) serial na 9

Wiadomo już coś może odnośnie 7 sezonu?
Czy 6 będzie już ostatnim?

ocenił(a) serial na 8
paulina107

Jeszcze nic nie wiadomo, 13 lutego Simon Baker mówił w wywiadzie, że 7 sezon jest niepotwierdzony, na stronie http://uk.eonline.com/news wczoraj skończył sie drugi etap głosowania na ocalenie jednego z zagrożonych seriali, do finału wszedł też The Mentalist , na drugim miejscu. Dzisiaj ma być rozstrzygnięcie, zobaczymy czy Mentalista będzie pierwszy. Taka akcja w przeszłosci już ponoć pomogła w kontynuacji jakiemuś serialowi.

ocenił(a) serial na 9
stanisga

Pół dnia głosuję, ale to jeszcze nie koniec, pięć seriali przechodzi dalej...

ocenił(a) serial na 10
Elinda21

właśnie, ja tez głosowałam, ale chyba trzeba więcej sił zachować na piątek, na finał :), o ile to juz będzie finał, a nie jeszcze jakieś dalsze etapy. Zdaje mi się, że zmodyfikowali zasady, bo wcześniej czytałam, że trzy seriale miały już teraz o finał walczyć.

Choć z drugiej strony trzeba pilnować, żeby The Mentalist, choć w piątce się znalazł. Jak masz konto na facebooku, ( bo ja nie mam ) to wklej linka na ta stronę https://www.facebook.com/TheMentalist , to może więcej osób zagłosuje

stanisga

Witam, czy znasz już może link, na którym jest 4 runda głosowania?
W poprzedniej głosowałam :)

ocenił(a) serial na 8
martar

Witaj,

Jeszcze nie ogłosili 4 rundy, ja zagladam na tą stronę http://uk.eonline.com/news, w newsach powinno się pojawić lada chwila.

Super, że dołączyłaś do głosujacych, teraz musimy łączyć siły , bo The Mentalist wszedł do piątki na trzecim miejscu dopiero ;]

Jak tylko będzie link to wkleję.

stanisga

Dzięki, zmobilizowałam też wszystkich znajomych ;)

ocenił(a) serial na 8
martar

Ja to pierwszy raz żałuję, że mnie nie ma na facebooku ;]

stanisga

Ja też nie mam facebooka, tylko "realnych" znajomych ;)

ocenił(a) serial na 8
martar

Już można głosować http://uk.eonline.com/news/515865/save-one-show-2014-we-re-down-to-the-top-5-vot e-now .

Ja też zmobilizowałem swoich realnych znajomych i rodzinę, na szczęście też lubią ten serial, jedni mniej , inni bardziej, ale nie znam wrogów The Mentalist ;]

ocenił(a) serial na 10
stanisga

Jako jedna ze zmobilizowanych, melduję wykonanie zadania, aczkolwiek podejrzewam, że wyposażeni w facebooka mają większe szanse, szczególnie Ci co w kolekcjonowaniu tam znajomych idą na ilość, a nie jakość, ale co tam, spróbujmy i my.

ocenił(a) serial na 8
jagamiga1

Nie ma co marudzić, trzeba głosować, w miarę wolnego czasu ;]

stanisga

hej, dałam linka na facebook'a i zagłosowałam :) mam 2 tys. znajomych ze świata może ktoś się skusi i zagłosuje. Ale miałam farta, że weszłam na tą stronę akurat dziś (po raz pierwszy)

pumelek

jeszcze mam pytanko, czy tylko raz można zagłosować?

ocenił(a) serial na 8
pumelek

O super, jesteś bezcennym nabytkiem ;], głosować można ile sie chce razy, nie ma ograniczeń, tylko botów nie używaj , bo później takie głosy system wyłapuje i je unieważniają

stanisga

:) jestem laikiem komputerowym i nawet nie wiem co to są boty? Ja odświeżam i głosuję - to chyba tak jest ok?

ocenił(a) serial na 8
pumelek

Tak jest oczywiście ok, boty to programy do głosowania ;]

ocenił(a) serial na 8
pumelek

A czy możesz na tą stronę https://pl-pl.facebook.com/TheMentalist w jakiejś wiadomości lub w polubieniu,wkleić tego skopiowanego linka http://uk.eonline.com/news/515865/save-one-show-2014-we-re-down-to-the-top-5-vot e-now wtedy z tych 5 milionów co lubi The Mentalist może trochę ludzi zagłosuje :)

stanisga

wkleiłam link na na fan-page "The Mentalist" , ale wcześniej też ktoś już dał :)

ocenił(a) serial na 8
pumelek

O i widzisz, są efekty, The Mentalist wyszedł na drugą pozycję , nie ma to jak dobre koordynaty;],

Dzięki za pozytywne nastawienie, naprawdę to doceniam ;]

stanisga

ale znowu spadamy...

ocenił(a) serial na 8
martar

bo mi sie zdaje, że Ci od tego BATBS ;] to jednak są w większości, ale nie poddawajmy się ;]

stanisga

Jasne, że się nie poddajemy! :)

stanisga

zagłosowane. Cała rodzinka i wszyscy znajomi klikają :)

ocenił(a) serial na 8
martar

Ale popatrz, mamy 3 miejsce dopiero, dobrze, że można do niedzieli i to ichniego czasu

ocenił(a) serial na 10
stanisga

No, ale mają jeszcze ten pomysł z dziką kartą, ciężko im się rozstać z podwyższoną dzięki głosowaniu klikalnością stronki :)

ocenił(a) serial na 8
jagamiga1

Pocieszające jest to, że różnica między 6 a 5 miejscem była tylko 100 głosów ;]

ocenił(a) serial na 10
stanisga

To było " w ogonie" obawiam się , że u góry są o wiele większe liczby, w sumie można policzyć, to co ukrywają, czyli ilość oddanych głosów, z tych danych , które widnieją w 3 etapie i tej podanej w 4 rundzie wieści o różnicy :)

ocenił(a) serial na 8
jagamiga1

Faktycznie, wyszło mi, że w trzecim etapir oddano w przybliżeniu 44 tysiące głosów, to na BaB wypadło gdzies 11 tysięcy , a na The Mentalist około 5700, wsparcie potrzebne od zaraz ;]

ocenił(a) serial na 10
stanisga

Zakładając, że się nie będzie chciało głosować tym, których seriale odpadły to pozostaje pula około 30 tysięcy głosów, po średnio 10 000 na dzień, procentowo trzeba śledzić ruchy przeciwnika, ale jakby było z 3800 dziennie na TM, to ma szansę wygrać :)

ocenił(a) serial na 8
jagamiga1

Jak policzymy dziewczyny co odpowiedziały na "apel" i ich rodziny, tudzież znajomych, to razem możemy wyklikać sporą sumę ;]

ocenił(a) serial na 8
paulina107

Jak lubisz The Mentalist to głosuj ;] , nie sztuka wspierać serial, jak jest na topie, sztuka go doceniać, gdy większośc już go na straty spisała ;]

http://uk.eonline.com/news/514039/save-one-show-2014-round-3-vote-in-the-top-10- now

stanisga

Zagłosowałam. Szczególnie, że Mentalista przegrywa z Beauty and the Beast... Świat się kończy, a ja nie zauważyłam.

ocenił(a) serial na 9
Cairns

Przegrywamy już nawet z Draculą......

użytkownik usunięty
paulina107

Ja już tyle świetnych seriali oglądam, że nie specjalnie czekam na The Mentalist. ;/ Kiedyś to mało nie umierałem od tego czekania, ale jak odkryłem inne seriale to zapomniałem o Mentaliście ; ( Nawet nie przypuszczałem, że mój ukochany serial jest tak niedoskonały. Zamiast głową myślałem sercem. To jak faceci przy wyborze dla siebie kobiety, myślą Jajcami zamiast głową. ;D No ale to temat na inne rozmowy. xD Mówią też że miłość jest jak gorąca zupa która z czasem stygnie :( Tak mam chyba z moim serialem do niedawna ulubionym. I z moją ukochaną Teresą. Zupa wystygła. ;/ Jak stałą się zimna to zrozumiałem, że była niedoskonała. ;(((((((((( Na gorąco nie powinno się wypowiadać. Serial oceniać powinniśmy po zakończeniu, zresztą ja też nie trzymam się własnych zasad. A to już Marzec :D Zaczynamy zabawę! :D Jeszcze 2 tygodnie XD haha

ocenił(a) serial na 8

Proponuję podgrzać zupę, dawny smak wróci skoro tam był ;]

użytkownik usunięty
stanisga

aha :D Nie pomyślałem o tym XD Dzięki :D

ocenił(a) serial na 7

Sanepid odradza.

użytkownik usunięty
creep_

Forum jest skażone. ; /

ocenił(a) serial na 7

Już od jakiegoś czasu.

użytkownik usunięty
creep_

Nom, kiedyś było sympatycznie.

ocenił(a) serial na 7

Bo i serial był lepszy. Ryba psuje się od głowy.

użytkownik usunięty
creep_

Oczywiście że tak, ale żadne to usprawiedliwienie.

ocenił(a) serial na 7

Masz rację, po prostu już nie chce mi się w to wnikać. Nie warto.

użytkownik usunięty
creep_

Też masz racje Aniu. ; /

ocenił(a) serial na 7

Jak miło dla odmiany się z kimś zgodzić, chociaż szkoda, że zgadzamy się w niezgodzie na pewne zachowania.

użytkownik usunięty
creep_

No właśnie. : )

Romantyk i ksiądz w jednym:) Co za strata dla wszystkich kobiet.

użytkownik usunięty
Cairns

Bóg mnie wybrał. ; ))

ocenił(a) serial na 7

Wojtek, nie poznaję Cię! Herezje jakieś wyprawiasz!

ocenił(a) serial na 7
milkaway

Zaraz ktoś napisze, że chłopak dał się przekabacić. Milka, lepiej od razu przyznaj się jakich metod użyłaś? Aparatu represji, czy może raczej marchewki (obietnica sławnego ciasta marchewkowego)?