Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64766
6,7 6 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

7 sezon

ocenił(a) serial na 9

Wiadomo już coś może odnośnie 7 sezonu?
Czy 6 będzie już ostatnim?

ocenił(a) serial na 10
Cairns

A tam, zamierzam omijać, nie mam zaufania :), jeszcze się komuś uda ze mnie zażartować i co będzie :(

W sumie mam nadzieję na super odcinki, które dadzą temat do dyskusji, i tym się wszyscy zajmą zamiast toczyć potyczki na patyki :)

jagamiga1

Zaufanie to rzeczywiście krucha sprawa, ale na forum chyba nikt nie jest na tyle obłudny i złośliwy żeby z Ciebie żartować w taki sposób.

użytkownik usunięty
jagamiga1

Szkoda tylko, że zareagowałaś na niesprawiedliwość, siejąc niesprawiedliwość ;P

ocenił(a) serial na 10

Bardzo Cię przepraszam w którym miejscu siałam nienawiść, bo jeżeli masz na myśli moje grono znajomych, to jest moja prywatna sprawa kogo w nich mam, a kogo nie , nie ja się zdecydowałam sprawę upublicznić na forum, musiałam odpowiedzieć, opisałam co i jak.

użytkownik usunięty
jagamiga1

Może nie upubliczniłaś, ale sprowokowałaś.

ocenił(a) serial na 10

Ja nie wnikam w skład Twoich znajomych , więc bądź łaskaw nie zajmować się moimi wyborami, nie jest to Twoja sprawa.

ocenił(a) serial na 7
jagamiga1

Tak, zdecydowanie ja zrobiłam to pierwsza. Wcześniej też przestałam odpowiadać na Twoje posty, więc to naturalna kolej rzeczy. Nie wchodziłam ostatnio na forum Mentalisty, a i tak widząc Twój avatar przy ocenach filmów czułam lekki dyskomfort. To chyba nikogo nie dziwi. Od razu po usunięciu Twojej osoby poczułam ulgę. Przy okazji zaakceptowałam dwa nowe zaproszenia, więc bilans wyszedł już zupełnie na plus.

A Ty w odwecie za mnie usunęłaś Boogie. Hahahaha, jak dziecko..

Żeby dwójka użytkowników tak psuła atmosferę całego forum. Może dajcie sobie spokój, wymieńcie się telefonami bo tu i tak nie macie już z kim rozmawiać. Chociaż może się mylę.

Pa.

ocenił(a) serial na 10
creep_

Cieszę się, że już masz dobre samopoczucie.
Atmosferę w tym poście to akurat Ty popsułaś, i jakoś nie zauważyłam, żebym nie miała z kim rozmawiać, tak że za " dobre rady" podziękuję acani.

Postaram się omijać Panią jeszcze staranniej, niż od pewnego czasu.

Pa

ocenił(a) serial na 7
jagamiga1

Skoro lubisz tak głosowania to może podlicz opinie. Ileś-tam do dwóch. Nawet nie trzeba liczyć.

ocenił(a) serial na 10
creep_

Odstraszyłam Wojtka, to jeden ( tak na marginesie to nie wiem czym), a dwa ?

Pomóż, bo biedna do dwóch nie zliczam.

użytkownik usunięty
jagamiga1

No! To teraz na reszcie się dowiedzieliście, jak to jest gdy się człowiek dowiaduje na forum, że ma chłopski rozum, nie patrzy szeroko, za mało inteligentny, spostrzegawczy itd, itp.

Fun, nie?

ocenił(a) serial na 8

No jak dla mnie, cała tyrada Creep_ była bardzo zabawna, szczególnie, że najbardziej zdenerwowała ją samą, jak odebrała to Jagamiga1, to można wnioskowac po parafrazie znanej ballady, czyli też ją rozbawiła.

Naprawdę, napisz coś dla odmiany o sprawach serialu, bo tym się tu i w swoim wątku zajmowałem, zanim temat znów zszedł na manowce, i to nie za wysokich lotów manowce, zupełnie nie z mojej winy.

ocenił(a) serial na 10

Nareszcie ?

Ja już wysłuchiwałam opinii, na temat jaką to jestem fanatyczką i nieogarniającą przeciętności The Mentalist żałosną psycho - fanką, multum razy, z tym , że akurat uszczypliwości Creep_ są zabawne.
Nie zauważyłeś żadnego paradoksu ?

użytkownik usunięty
jagamiga1

No muszę przyznać, że nie zauważyłem. Może zbyt krótko jestem na tym forum.

ocenił(a) serial na 10

To akurat możliwe. Nie będę rozwijać tematu, bo znowu wyjdzie, że psuję atmosferę na forum.

W sumie co to wszystko znaczy, wobec wieczności i świetnej pogody :)

użytkownik usunięty
jagamiga1

Dzisiaj prawdziwa wiosna :)

ocenił(a) serial na 7

Nawet dzisiaj bazie kotki widziałam :)

użytkownik usunięty
creep_

A ja widziałem te żółte kwiatki-mlecze czy jak im tam? :)

ocenił(a) serial na 7

Mleczy nie widziałam, za to łosie w Kampinosie - tak :). I pióra, chyba po dzięciole (został skonsumowany). Coś też arogancko na mnie gwizdało, czyżby szpaki już przyleciały (kolejna inwazja, tym razem na Polskę...)? W marcu wyglądam wiosny, bardziej niż Mentalisty.

użytkownik usunięty
creep_

Podobno dużo ptaków już przyleciało, wiosna na dniach :)

ocenił(a) serial na 7

I wojna na dniach :). Wojna też lubi wiosnę, wygodniej się maszeruje.

ocenił(a) serial na 7
jagamiga1

No taki komplement na do widzenia, dziękuję. Ty też mi kiedyś nie przeszkadzałaś.