Ot taka propozycja zabawy dla sprawdzenia wiedzy o miasteczku w Koloradu :) Zasady może takie - za dobrą odpowiedź dostaje się 1 punkt a następną zagadkę zadaje zwycięzca - pytania raczej dowolne od typowych ze światem SP aż po te powiązane z tworzeniem, kulturą popularną - tym nie mniej to pierwsze bardziej wskazane. Jak nikt nie zdoła odgadnąć zagadki i zabawa utknie na dłużej to proponuję by zwycięzca zadał nową.
Mam nadzieję że się zabawa przyjmie:).
Pytanie pierwsze:
Dlaczego Eric ma pewność że nigdy nie trafi do piekła, proszę też o podanie czego oczekuje dokładnie w zamian i w miarę możliwości opcjonalnie przydałby się też tytuł i numer odcinka w którym się tego faktu dowiadujemy :).
Przy okazji sugeruję by nawet mając pewność że się zgadło to sugeruję dla formalności na poczekanie aż zadający pytanie to potwierdzi.
Miłej zabawy ;).
Smoleński, sprzedawczyk, judasz, bezczelny aferzysta, zdrajca Polskiej Racji Stanu, cholerny podnóżek putina i makreli, pajac na sznurku... mozna by tak w nieskończoność wymieniać jaki drań z niego.
Niech go piekło pochłonie i nasza święta ziemia zmiecie z powierzchni Polski raz na zawsze.
WON ryża POkrako szwabska z Polski! Ale przedtem pierdel za zdradę naszej Ojczyzny!
Nie wiem o co dokładnie chodzi z tym trollem podszywką, no ale mam dla ciebie poradę prosto z South Park - Zabij się! http://www.youtube.com/watch?v=WYILW5DQ35U
tc metodą hakerską ukradł mi konto! wykradł hasło i przejoł moj profil na filmwebie 2 lata temu!
Zrobił to troll o pseudonimie Isoroku_Yamamoto
Dobrzy ludzie banujcie i atakujcie tego złodzieja!
Raper stwiersził że jego kobieta nie jest Hobbitem ponieważ nie zaświeca na niebiesko kiedy gobliny są wokół. Franciszek stwierdził że gada od rzeczy bo to miecz Hobbita robi się niebieski a nie cały on.
No to punkty do tabeli później dopiszę.
Nowa zagadka:
O kim wedle Randy'ego na pewno nie mówił Obama kiedy głosił swoje niesławne "Yes we can" i proszę mniej więcej przybliżyć do czego to w jego wypadku doprowadziło,
Wg niego Obama nie mówił o szefie Randy'ego, a stało się to po tym jak prezydent po raz pierwszy wygrał i wszyscy zwolennicy Obamy upili się. Doprowadziło to do zwolnienia Randy'ego :D
Nie wiem o co zapytać bo nie śledziłam dyskusji od początku, więc jeśli jeszcze nie było, to czyj portret wisiał nad łóżkiem Garrisona w odcinku gdzie Mr Twig wypoczywał po 'napaści' na niego? Jeśli było to proszę poprzednika o zadanie następnego pytania :D
No to co, ja już powiem: h ttp:// img2 .wikia. nocookie. net/__cb20 0902051946 45/sout hpark/ima ges/9/9c/Dicaprio.JPG (trzeba usunąć spacje)
Trochę ironia patrząc na moje profilowe ;D
Biorąc pod uwagę że nikt nie zna odpowiedzi a konkurs znowu siadł to jako prowadzący zadam nową - wybacz Myszkas - ale może podaj przy okazji odpowiedź :).
A więc jak wiadomo przez długi czas do Nieba wchodzili tylko Mormoni. A teraz proszę powiedzieć dla jakich dwóch osób Bóg zrobił wyjątek i dlaczego?
Bardzo dobrze a teraz w.......j marnować życie do jakiegoś mniej odwiedzanego wątku :).
Tak - ale ktoś jeszcze a poza tym miało być od razu mówione dlaczego te osoby poszły do nieba :).
oprócz wspomnianego już Kennyego który miał dowodzić armią nieba to chyba dla Sadama Husajna którego nie chcieli w piekle? ^^
Dokładnie ten odcinek ^^ Szatan miał chyba nowego kochanka imieniem Scott z tego co pamiętam, który zabijał się nawzajem z Sadamem, a na koniec Czerwony prosił Boga o pomoc w swoich "związkach" i Bóg zabrał Sadama do nieba ;D