PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1287
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
karolina124

@somosarroba_ -konto na tt. Tutaj pisze że jest potwierdzone, że ma uczestniczyc w KCA :)

halsey1

Niby potwierdzone wiec zobaczymy w takim razie ;-)
Na stronie tej pisze ze on między innymi ma ogłaszać zwycięzców i zapowiadac muzyków przed występem ;-) Haha wyobrażacie sobie zeby on np zapowiadał Lali? Osobiście nie sądzę ale gdyby się zdarzyło to jakoś by to wydaje mi się wyglądało, nie wiem jakiego słowa użyć, dziwnie? :-P i czy mu by jej imię w ogóle przez gardło przeszło? :-P Kurcze jeśli będą oboje to się już doczekać nie mogę ;-)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Lali zazwyczaj przychodzi na takie wydarzenia muzyczne a jak miałaby tam śpiewać to na pewno nie odmówi bo wiadomo ze to kocha ;) fajnie by było jakby Mariano zapowiadał Lali : A teraz przed państwem najlepsza argentyńska wokalistka Lali Esposito!!! ;D jeszcze mógłby dodać miłość mojego życia ;)

karolina124

Prowadzącym ma być Franco Masini, a nie Mariano, a takie rzeczy należą do prowadzącego. Według mnie pewnie będzie wręczał komuś nagrodę.

ocenił(a) serial na 10
dao_12345

Tak płyta z piosenkami Esperanza Mia są na allegro bynajmniej powinni być bo jak ja szukałam bo właśnie na allegro mi wskoczyly. Nie wiem czy są teraz ale na pewno były i chyba w sumie nie były takie drogie. :)

ocenił(a) serial na 10
dao_12345

http://allegro.pl/esperanza-mia-lali-esposito-muzyka-do-filmu-i6401110735.html tu masz link do tej płyty na allegro :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

OOO!! Dziekuje Ci bardzo zamawiam ja :D

kinia9511

Cieszmy się chociaż z tego, że może będą w tym samym pomieszczeniu jak oboje przyjdą.
Nie robię sobie nadziei, żeby się potem nie rozczarować, ale fajnie by było jakby było tak jak piszą :).

ocenił(a) serial na 10
Coset

No właśnie pożyjemy, zobaczymy też mam nadzieję że oboje tam będą ale nie nakrecajmy się za bardzo żeby nie wyszło tak jak z tym ślubem Isabel że mieli być oboje a jak się okazało Lali nie było

kinia9511

Bardziej prawdopodobne jest, że nie przyjdzie Lali jakby któregoś miało nie być.
Wydaje mi się, że będą się unikać jak tylko będą mogli... jeszcze teraz jak Mariano jest z C, choć jakby się tak zdarzyło, że zapowiadał by jej występ albo wręczał jakąś nagrodę.

Coset

A jak Camila przyjdzie? Czuje zerwaną noc bo będę oglądać lub śledzić twittrer co się dzieje.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Ja mam takie przeczucie, że jej tam nie będzie, bo niby po co :D
Ostatnio los daje Mariano i Lali wiele okazji do spotkań, tylko niestety jedno z nich rezygnuje...czytałam, że niedługo odbędzie sie ślub ich przyjaciół (Nico Vazquez i Gime Accardi) tylko, że podobno zaproszeni też mają być Benjamin Amadeo i Peter Lanzani. To dopiero byłaby niezręczna sytuacja dla Lali, trzech ex w jednym miejscu XDD

halsey1

No teoretycznie przyjść powinna bo jest nominowana i jeśli wygra to nagrodę musi odebrać. A tak po prawdzie, szczerze mówiąc ja rozumiem ze może się czuć niezręcznie itd ale tak w zasadzie osoby medialne, jeszcze do tego jak są gdzieś zapraszane powinny swoje przysłowiowe sprawy osobiste oddzielać od zawodowych. Nikt przecież jej nie każe z nim rozmawiać czy patrzeć na niego. Ja wiem ze to łatwo mówić ale czasami trzeba zęby zacisnąć i wytrzymać, takie osoby zwłaszcza powinny się liczyć z tym ze się w końcu gdzieś spotkają bo jest to niemożliwe żeby się nie widzieć jak się w jednej branży robi

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Wiem, Lali powinna przyjsc na KCA, chodziło mi o Camile, że niby po co ma tam być :)
Niby tak, ale wydaje mi sie, że ona jednak woli unikać takich sytuacji

halsey1

A to przepraszam, myślałam że o Lali mówisz :-P
Unikać ok ale nie zawsze się da ;-)

halsey1

Hej dziewczyny, czytam was od niedawna i dzisiaj postanowiłam się udzielić :D też jestem mariali i chyba nigdy sie z tego nie wylecze :D uważam, że byli niesamowitą parą..ale mam wrażenie, że niektóre z was są tutaj bardziej po stronie Mariano niż Lali. Rozumiem, że on jest mega przystojny, jest świetnym ojcem i wydaje sie być świetnym facetem i ogólnie trudno zrozumieć dlaczego Lali jest taka stanowcza w momentach kiedy pytają ją o to czy do niego wróci i ona odpowiadam, że to definitywny koniec. Powiem szczerze, że ja ją rozumiem. My wszystkie jesteśmy jak "O Mariano, wow, facet idealny" ale jednak moim zdaniem ma powody do tego, żeby nie chcieć do niego wrócić. W końcu wypowiadał się w mediach po ich rozstaniu w taki, sposób że przedstawił ją w nie najlepszym świetle. Może nie chciał tego, ale wyszło jak wyszło i wszyscy zrozumieli, że Lali przyprawiła mu rogi,a to nie jest fajne. Ona sama przyznała, że ma do niego o to żal, no i później jeszcze powiedział, że już jej nie kocha. Potem sie poprawił, ale jednak tego już sie nie da wymazać. Sprawił jej dużo bólu, a chyba wszystkie wiemy jak ona była w niego wpatrzona:) Tak sobie myśle, że gdyby sie postawić na jej miejscu to nie wiem czy ja bym chciała wrócić do takiego faceta, bo nie zachował sie zbyt elegancko.....Widziałam wywiady z Benjaminem Amadeo i nawet po ich rozstaniu (gdzie troche wygląda jakby ona go zostawiła dla Mariano) on wypowiada sie o niej w samych superlatywach. Dlatego tutaj Mariano troche mnie zawiódł.
I tak z innej beczki, co do jego nowej dziewczyny, jak tak oglądam jej insta story itd to wydaje sie być całkiem sympatyczna. Nie wiem czy on chce zapomnieć o Lali czy nie, ale ja osobiście nic do niej nie mam mimo, że uwielbiałam Mariano i Lali razem :)

MarianoMiAmorXD

I widze, że Coset wcześniej pisałaś, że siostry i przyjaciółki Camili żartowały sobie na temat siostrzeńca i tak akurat zobaczyłam, ze nawet dzisiaj Camila polajkowałą jakiś randomowy obrazek na instagramie na którym jest USG ciąży. Być moze to tylko przypadek, ale tak mi sie skojarzyło po tym co napisałaś :D

ocenił(a) serial na 10
MarianoMiAmorXD

Właśnie tak sie czasem zastanawiam co by było gdyby on tego wszystkiego nie powiedział. Myśle, że nie byłoby wtedy tyle żalu w Lali.....
Btw. Właśnie przeczytałam, że ludzie przestają głosować na Lali ponieważ Mariano ma się pojawić na KCA :ooo nie wiem co niektórzy mają w głowach.

halsey1

A co to ma do rzeczy przepraszam bardzo? Co im to da że przestaną na nią głosować? Przecież to nie sprawi że Mariano zrezygnuje z przyjścia czy coś. Nie wiem, nie rozumiem o co tym ludziom chodzi, co chcą przez to osiągnąć :-o

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Właśnie tez tego nie rozumiem. Może wydaje im sie ze Mariano bedzie wręczał jej nagrode i nie chcą żeby do tego doszło. Nie wiem, nic innego nie przychodzi mi do głowy, takie to głupie. Wgl to przeraża mnie to jak niektórze nienawidzą Mariano.

MarianoMiAmorXD

Ona ostatnio ciągle polubia zdjęcia kobiet w ciąży i takie rzeczy związane z dziećmi.

Miałam ochotę walnąć Mariano jak to powiedział, ale wydaje mi się, że on nie wiedział od samego początku i nie wie dalej jak sobie z tym wszystkim poradzić. Nie wydaje się wyrachowany tak żeby specjalnie ją ranić (na początku na pewno bo teraz mam wrażenie, że oboje są na siebie baaardzo źli i kto wie co się może zdarzyć) on bardziej powiedział to w złości i myślę, że na początku naprawdę w to wierzył. Jego była żona prawdopodobnie go zdradziła i myślę, że to i "przyjaciele" z obu stron szepnęli co nieco. Praktycznie nikt z ich otoczenia nie chciał, żeby byli razem i niektózy z jego rodziny i z jej i przyjaciele, dziennikarze dorzucili swoje. Wsłuchajcie się w Cree en Mi jak ona śpiewa, że wie co przeżył, ale nie będzie o tym mówić, a to w kontekście piosenki praktycznie daje odpowiedź. Mariano jest zazdrosny to wiadomo od zawsze... nawet on tak raz powiedział i niestety uwierzył w zdradę i powiedział co powiedział, ale myślę, że tego żałował, a Lali już nie dała się przekonać. Oboje cierpieli i teraz w nich obojgu po tym wszystkim pozostała złość na siebie nawzajem i według mnie miłość też tam gdzieś jest, ale głęboko. Mówcie co chcecie takiej miłości się nie zapomina i jak dla mnie byli i są dla siebie nawzajem miłością życia, to widać.
Jestem zadeklarowaną fanką Mariano, a Lali lubię i uważam, że oboje mają coś na sumieniu, żadne nie jest święte.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Podobno rodzina Mariano bardzo była za Lali, to właśnie jego znajomi nie nawidzili Lali . Robili wszystko aby ten związek się skończył, mówili głupoty na jej temat i wgl.

Nie ma co sobie robić nadzieji że coś będzie po tym wstawianiu nagród. Jak była też ta Gala z nominacjami, każdy miał nadzieję że coś się wydarzy , że Lali i Mariano wrócą do siebie a tu nic , niby siedzieli razem przy jednym stoliku ale się unikali, dopiero później jak Esperanza Mia wygrała nominacje to sobie pogratulowali , prztulili się i dali sobie buziaka w polik. Mariano nawet nie chciał iść później z nimi świętować. Z resztą wszyscy wiecie i widzieliscie jak było.

Coset

Ok ale skoro jego była żona go zdradziła to dleczego na nią nigdy złego słowa nie powiedział, a to dopiero musiało go zaboleć. W koncu to matka jego dzieci. A on zamiast tego ją wychwala jakby była ideałem.

MarianoMiAmorXD

Dla nich ważniejsza jest nienawiść do Mariano niż szczęście, podobno, ich idolki. Lali powiedziała, że ci którzy kierują się nienawiścią nie są jej fanami.
Najgorsza jest Mafialalistica ona jest obłąkana. Wyszukuje ludzi na TT co są fanami Mariano lub Mariali i ich obraża jak oni nie mają do niej nic, aż w końcu chyba cały fandom Mariano ma ją zablokowaną. Mówi, że go nienawidzi, ale zawsze wie co się u niego dzieje.

kinia9511

Dla mnie na logikę jest to niemożliwe żeby on jej nagrodę wręczał bo po pierwsze wszyscy twórcy konkursu wiedzą na pewno jaka jest sytuacja między nimi (media robią swoje) a po drugie Mariano na pewno będzie wiedział wcześniej komu ma wręczać nagrodę i gdyby miał Lali to uważam że od razu by powiedział ze się nie zgadza bo wydaje mi się ze dla niego to tez byłoby trudne przeżycie jednak, zresztą nie wyobrażam sobie tego żeby jej gratulował i żeby się do siebie usmiechali od ucha do ucha przy wręczania bo sytuacja między nimi jest napięta i prawdopodobnie nie do końca przyjazna wiec i uśmiechy byłyby raczej wymuszone. No ale czego się w sumie spodziewać po małolatach które nigdy Mariano nie lubily i są zagorzalymi fankami związku Lali z Peterem czy Benjaminem i jeszcze uważają że ich idolka została strasznie skrzywdzona przez Mariano? One w ogóle nic nie myślą, nie rozumieją tego ze tylko swoją idolke tym zranią bo przez nich możliwe że nagrody nie zostanie a Mariano i tak nie wręczalby jej nagrody, jestem pewna że do tego by nie doszlo no ale dobra niech robią co chcą a później niech Lali im podziękuję za wsparcie i głosy...
To jest po prostu dziecinada bo dorośli się tak nie zachowują.

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Ja jestem fanką Lali i Mariano i uwielbiałam ich jako parę i osobno też ich uwielbiam. Głosuje na Lali bo chce żeby moja idolka wygrała więc nie wiem jak inni mogą nazywać się fanami Lali skoro robią takie rzeczy jak piszecie :( macie racje ze mariano na pewno by wręczał nagrodę w innej kategorii bo na pewno nie chciałby być z Lali na scenie. Dla nas szkoda no ale może coś wydarzy się po za scena ;) ja bym chciała żeby oni chociaż porozmawiali ze sobą.
Mam nadzieję ze tą całą camila tylko tak lajkuje zdjęcia dzieci i kobiet w ciąży i to nie oznacZa że ona jest w ciąży bo chyba się załamie :( sam Mariano powiedział ze ona jest za młoda.
W ogóle dziwna jest ta cała akcja z związkiem Mariano i Camili. Oni teraz żyją wszyscy jak jedną wielka rodzina modeli i modelek ;D chodzi mi o to ze się camila teraz przyjaźni z Juliana, Belu (ale ja chyba wcześniej znała ) i innymi znajomymi Mariano. Ten ich fryzjer co Lali strasznie nie lubial i mieszal w ich związku teraz bardzo lubi Camile.
Nawet nie widać żeby Mariano wychodził gdzieś z nią i z dziećmi a z lali wychodził.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

To prawda, wygląda jakby wszyscy sie tam nawzajem uwielbiali. Camila normalnie lajkuje zdjęcia jego przyjaciół, Juliany, Lareza, komentuje zdjecia dzieci Mariano. Jego przyjaciele też wydają sie pochwalać ten związek, a ten jego brat Rodrigo to już całkiem. Nie wiem czemu ale za nim nie przepadam, coś mi w nim nie pasuje. Mam wrażenie, że jedynie Gus i jego żona Clota nie są zadowoleni z tego związku Mariano z Camilą. Nie widziałam żeby od czasu kiedy Mariano przyznał że sie z nią spotyka oni polajkowali mu jakieś zdjecie czy cos napisali. A jak Mariano był z Lali to czesto cos pisali pod ich wspólnymi zdjeciami. Pamiętam jak Gus mu pisał żeby pozdrowił od nich Lali i takie tam:) Przez ich zachowanie czuje że coś jest nie tak z tym związkiem. Nie widać żeby razem wychodzili, dodają stare zdjęcia.....Musimy to wytrzymać, bo ja wciąż czuje ze to długo nie potrwa, no chyba że ta Camila coś kombinuje, ale mam nadzieje że nie :)

anahilali93

Wydaje mi się, że Mariano nawet by nie chciał wręczać tej nagrody. Czasami życie zawodowe trzeba oddzielić o prywatnego.

kinia9511

To ja, jak już rozmawiamy o Mariano i o tym co się teraz dzieje to chce wam powiedzieć co mi tutaj ogólnie nie gra. Otóż dla mnie zastanawiające jest to patrząc w kontekście prawdopodobnych okoliczności rozstania jego z Lali, to że Mariano jest zazdrosny i że podobno uwierzył komuś że ona nie jest z nim uczciwa czyli ogólnie mówiąc ktoś doprowadził do ich rozstania i prawdopodobnie był to jakiś czy nawet jacyś jego znajomi którzy im dobrze nie życzyli (była żona, fryzjer i jeszcze nie wiadomo kto), Lali ogólnie nie lubili z jakiegoś powodu i nie chcieli żeby byli razem a teraz bardzo prawdopodobne jest to że te same osoby lubią tą Camilę i to jest dla mnie dziwne i zastanawiam dlaczego nie jest to też dziwne dla Mariano bo to powinno mu dać trochę do myślenia, moim zdaniem oczywiście. Jeszcze to że ona polubia jak piszecie jakieś zdjęcia dzieci czy usg ciąży a on nie chce mieć z nią dzieci, nie wiem czy w ogóle czy teraz ale patrząc na jego ostatnią wypowiedz na pewno jeszcze o tym nie myśli i mam taką w sumie nadzieję ze tak jest i że się pilnuje to też powinno mu przyjść co nie co na myśl czy ona na przykład nie chce go w kopać w dziecko bo wtedy to już nie ma odwrotu i raczej szans na to że się z Lali jeszcze zejdą ;/ Nie wiem ale wydaje mi się że on jest zaślepiony gniewem, zawodem miłosnym, przez to że Lali nie dała mu szansy i nie widzi że w jego życiu ingerują inni ludzi którzy nie końca są "przyjaciółmi". Ja przynajmniej takie wrażenie odnoszę, nie wiem czy tak było i jest ale wszystko na to wskazuję i na prawdę Mariano się musi obudzić, ktoś bliski i na prawdę życzliwy powinien mu otworzyć oczy na pewne sprawy. Ewidentnie Gus i Clota są takimi osobami które za Lali bardzo przepadali, widzieli i możliwe że widzą nadal jak silne uczucie między nimi jest i nie są zadowoleni z tego że on jest z Camilą. Może oni też widzą jak my że coś tu nie gra, że Mariano się zmienił, pogubił?...

karolina124

Clota i Gus nie polubili ani razu zdjęć Camili ani nic związanego z nią, a Clota polubia zdjęcia Mariali akurat jak Mariano doda zdjęcie z C.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Uwielbiam clote ;) ona ciągle po zerwaniu Mariali nadal lubila ich zdjęcia razem co jakieś profile Mariali dodawali .na oficjalnym profilu Lali też lubila jej zdjęcia,nawet komentowała czasem. A guss też lubił jej zdjęcia i nawet dodał filmiki jak jego dzieci tańczą do piosenek z nowej płyty Lali ;)
Rodrigo jest dziwny bo zawsze miał dobry kontakt z lali i wychodził z nią i Mariano na różne imprezy a teraz tak uwielbia camile.

anahilali93

Właśnie Rodrigo chyba jej nie lubił. Diego wydaje się, że ich uwielbiał, a po tej sytuacji z Nazareno przestał obserwować Lali i raz polubił zdjęcie Mariano i Camili.
Clota i Gus są świetni i mają takie słodkie dzieci. Tworzą ładną rodzinę.

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Oni bardzo byli za zwiazkiem Lali i Mariano, właśnie cały czas Clota lajkowala ich wspólne zdjęcia po zerwaniu nawet jak Mariano ogłosił że jest z ta Camila to odrazu zaczęła lajkowac z innych kont wspólne zdjęcia Mariano i Lali.

Ja podejrzewam że nic się nie wydarzy jak będzie to rozdawaniem nagród . Nawet żadnej rozmowy :( .

Jejku dzisiaj jak ogladalam moją nadzieje nadal nie mogę uwierzyć w to że oni nie są razem :( w filmie widać ten prawdziwy blask miłości . Aż się płakać chce że tego nie ma już w ich życiu prywatnym. :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja tez wlasnie ogladam moja nadzieje i od razu sobie mysle o ich zyciu prywatnym :/ jeszcze ten odc z tym slubem to jejku jak ogladalam to.. boooosz.. az łezka w oku sie kreci :))
Słuchajcie wiem ze nie musicie sie ze mna zgadzac ale ja jakos mysle ze oni choć moze maja do siebie zal tak naprawde bardzo ich do siebie ciagnie ale po prostu tak samo jak Lali zrobila z tym slubem chociaz pewnie chciala przyjechac to tego nie zrobila bo chciala tez pokazac swoja sile ze jakos sobie radzi bez Mariano i ktos cos wspomnial tez o snapie ze z kolezanka cos robila w tym czasie.. nie myslicie ze tak moze byc??
A jezeli chodzi o to rozdawanie nagród to pamietajcie ze ludzie chca przykuwac uwage widzów i tym jakby Mariano dawał nagrode Lali tez sporo osob by przyciagneli tym ;) moim zdaniem na rozdawaniu tych nagród EM jak Mariano przytulal Lali nie bylo za grosz jakiejkolwiek gry... przytulil ja jak to robil np w telce :D mysle ze nawet jak sie tam spotkaja na KCA to chociaz nawet jak gadac nie beda przez swoja dume to wzrok na ta druga osobe bedzie i to ciagle.. mysle ze kazde z nich czy na instagramie czy na tt obserwuje co robi ta 2 osoba.. bo to jest milosc i to co jest w sercu tak szybko nie wyjdzie moga mowic rozne rzeczy ale to co czuja w srodku pozostanie...
I zastanawia mnie czm otoczenie Mariano tak nie lubilo Lali :o jeden jakis sensowny argument :((

dao_12345

Ja uważam że właśnie pokazałaby swoją siłę gdyby przyszła na ślub bo inaczej właśnie to wygląda tak jakby uciekała a to z kolei wskazuje na strach a nie odwagę. Siłę się pokazuje jak się czemuś stawia czoła a nie tego unika, takie moje zdanie :-) No ale ja jej nie oceniam bo ma prawo nie chcieć go widywać, szczególnie z przyczyn które my podejrzewamy

ocenił(a) serial na 10
dao_12345

Ja wiem jedno jak to była prawdziwa miłość ona nigdy nie zgasnie. Do końca życia będą coś czuli do siebie, wiadomo że nie tak bardzo ale jednak coś będzie. Nigdy się z tego nie wyleczą.

kinia9511

Dokładnie a czy będą jeszcze kiedyś razem zależy od nich obojga bo jest to możliwe tylko obie strony muszą tego chcieć i coś działać w swoim kierunku a jak widać na razie każde idzie swoją drogą no ale zobaczymy jak to wszystko się będzie dalej toczyło, życie jest nieprzewidywalne i wszystko się może zdarzyć :)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Pewnie że tak , wszystko właśnie zależy od nich jak jedna strona będzie się strać a druga nie to nie m na co liczyć. Miejmy nadzieje ze kiedyś dowiemy się o ich związku z powrotem :).

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Camila dodała zdjęcie z Mariano. Tylko czemu znowu stare. Czy oni mają tylko zdjęcia z tego okresu co mariano dodał na insta story w tej windzie? a to było dawno.

ocenił(a) serial na 10
halsey1

To był chyba dzien sesji fotograficznej, robili na zapas, bo wygląda jakby od tamtego czasu za bardzo sie nie widywali :DD

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Nie no oczywiscie ze pokazalaby wtedy swoja sile.. ja tylko napisalam co i jak mogl pomyslec tez Mariano - ze nie chce go widziec i dobrze jest jej bez niego :(
Rozumiecie o co mi chodzi???

dao_12345

Siiii :-D

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Skoro cały czas wystawiają jakieś stare zdjęcia to faktycznie wygląda na to że naprawdę rzadko spędzają ze sobą czas.

halsey1

Mariano skomentował "Me haces bien" i standardowo serce przebite strzałą.
Dla mnie nic nie przebije jak napisał do Lali " Vos sos mi bombon, mi mujer, te amo"

ocenił(a) serial na 10
Coset

Wygląda na to, że Mariano jest teraz z dziećmi u Camili, bo dodał ich zdjęcie z jej kotami.

ocenił(a) serial na 10
halsey1

No widziałam :/

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Zastanawia mnie to jak jego dzieci ja akceptują? Czy są tak samo zachwycone Camila i jak były Lali.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No też jestem tego ciekawa ;)

ocenił(a) serial na 10
kasiulla95

Zdjecia sa zrobione z kotami to moze wola jej koty niz ja :p
nie no oczywiscie taki zarcik ;)
Dzieci tez widzialy jak bardzooo ich tata i Lali sie kochali wiec nadal pewnie brakuje im jej...
Ej sluchajcie tak wgl wiecie gdzie moge obejrzec tego 13 pazdziernika to KCA??

dao_12345

Pewnie na Nickelodeon Argentina będzie, tu link do programu
http://www.sintelevisor.com/tv/nickelodeon.html
Jak nie będzie tutaj trzeba będzie śledzić TT bo fani pewnie dodadzą filmiki.