PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1286
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A tak mówicie że jego to boli a ja bym właśnie zaprzeczyła, to on po gali wstawia non stop zdjęcia i na nich non stop towarzyszy mu uśmiech , więc sądzę że w tym wywiadzie on jednak powiedział prawdę że mu lepiej samemu bynajmniej to teraz pokazuje. Jakoś do gali nie wstawial tak często zdjęć a jak wrzucił to nie cały czas z uśmiechem ale było widać smutek w nim , teraz ja tego nie widzę. A co do tej modelki to już sama nie wiem, Mariano lubi teraz jej prawie każde zdjęcie co dodaje. Nawet dzisiaj polubił te co ma cenzurę na biuście bo była 'naga' :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Co do zdjęć zauważyłam od gali nie dodał żadnego zdjęcia na którym byłby smutny, same z pięknym uśmiechem :).
Poważnie polubił zdjęcia tej modelki.? No ale w wywiadzie powiedział że nie ma z nią romansu że to kłamstwo.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak, prawie każde zdjęcie jej lubi :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ale oni kiedyś razem pracowali i pozowali więc jako koleżance polubił jej zdjęcie :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Wiem o tym ale posadzają go o romans z nią a lajkuje jej prawie każde nowe zdjęcie? Może nie ma romansu ale on może by chciał go mieć z nią :) Innym kobietom tak nie lajkuje ;) a swojej ex żonie wgl nie

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

To ja już Nie wiem :/ nic już z tego wszystkiego nie rozumiem. Ale Mariano mówił w wywiadzie że jest sam i bardzo mu z tym dobrze.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja nie wiem ale coś czuję że albo będzie romans z tą modelka albo z tą nową z planu. Po tym zdjęciu to mi się wydaje że muszą mieć dobre relację. Poszukam jej insta

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ta z planu jest od niego o wiele lat starsza więc wątpię, chodź z aktorami to różnie bywa. Lali była o 13 lat mlodsza od Mariano.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

eleowexler tak się nazywa jej instagram. Co najdziwniejsze ona obserwuje oczywiście Mariano ale i też Lali :O i ona była na gali i to ją tak Mariano obejmowałam bo widziałam na kilku zdjęciach i się zastanawiałam kto to :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No właśnie obejmował jakąś dziewczynę to tak tak wyglądała z czułością ona jak się nie mylę miała czerwona sukienkę.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak, czerwoną sukienkę, czerwone usta , to ona :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A widziałyście to zdjęcie? https ://www.instagram.com/p/BFhMsBbFosn/ (bez spacji) . No tutaj tak bardzo tęskni za Lali .

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Co to za zdjęcie bo nie mogę zobaczyć bo mi się to na tel nie wyświetla:(
Ja myślę ze on ukrywa ten smutek uśmiechając się. Można sobie zrobić że 100 selfie żeby wyglądać na szczęśliwego i wybrać takie zdjęcie żeby ludzie myśleli że się podbieral i nie chce już być z Lali. Ale na gali było wszystko widać w jego oczach. Jak był przy Lali to się uśmiechał i jego oczy się śmiały a jak jej nie było to miał smutna mine.
A Lali ciągle była szczęśliwa albo po prostu dobrze udaje. Jak była z Mariano na gali to się cieszyła ale tak sztucznie i unikala kontaktu wzrokowego. Może tak robiła bo dziennikarze jej powiedzieli że Mariano ma dziewczynę albo nie chciała pokazać ze tak naprawdę cierpi .

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Też nie mogę odtworzyć zdjęcia :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Federico Amador wejdźcie na jego instagrama na pierwsze zdjęcie:)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No widać na tym zdjęciu że tak nie bardzo :/

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To z tym językiem?<br>
Nie może cały czas pokazywać ze jest smutny i tęskni za nią. Jest aktorem i lepiej mu to wychodzi niż zwyklemu człowiekowi.
Dla mnie zdjęcia nic nie znaczą. Widzialam gale i widziałam tam wszystko w jego oczach i zachowaniu i wiem jedno nie wiem czy jeszcze do siebie wroca ale wiem ze on nadal się Stara i mu zależy bo ciągle robił coś żeby być z Lali i pokazywał jej ze mu nadal zależy. Ale ona niestety jest nieugieta i nie wiemy dlaczego. Ciągle mówi ze to była miłość jej życia i zawsze będzie go kochac i wspominać. Więc skoro go kocha to dlaczego do niego nie wróci. Ja jestem zdania ze każdy zasługuje na drugą szansę .
Lali ciągle dodaje zdjęcia ze szczęśliwą miną i jakoś nikt jej nic nie mówi.
Na gali wszystko było widać w jego oczach a ona tak jakby wymuszala ten uśmiech przy nim. Chociaż czasem wyglądał on na szczery. Na pewno jeszcze się kochają i wiem ze gdyby Lali chciała wrócić to na pewno byłoby razem :)
Kocham ich obydwoje ale Lali źle robi.
Wiem że nie wiadomo tak naprawdę co się stało i kto zawinił ale jak już wcześniej pisałam każdy zasługuje na drugą szansę

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Pewnie że każdy zasługuje na drugą szansę, chodź też mówią że drugi raz do tej samej rzeki się nie Wchodzi.
Oni na pewno się kochają bo to widać w ich oczach. Może oni faktycznie ukrywają wszystko żeby nie było znów jakiś plotek niedomówień.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Czasami warto jest wejść do tej samej rzeki. Wiem to bo jestem takim przykładem :)
Ja jednak myślę ze Lali nie chce dac mu drugiej szansy. Nie wiem co się stało ale myślę ze było kilka słów za dużo wypowiedzianych. Poklocili się tak że zerwali w sumie to Lali napisała na tt ze zerwali, moim zdaniem strasznie szybko to napisała więc to na pewno było w złości. Potem mówiła ze się rozstali definitywnie tak automatycznie bez jakichkolwiek emocji a to dziwne więc pewnie dalej była zła.
Potem broniła Mariano ze to ona zrobiła ta malinke i żeby go nie obrazali.
Mariano może przegial w tym programie ale przyznał się do winy i napisał publicznie ze Ja kocha bo ona pewnie nie chciała od niego odbierać telefonu a to na pewno było dla niego trudne napisac to publicznie po zerwaniu.
I jeszcze Ci dziennikarze którzy cały czas szukają sensacji i wszystko psują bo wystarczy odpalić neta i wpisać jakąś stronę plotkarska i nich i jest milion plotek.
To na pewno jest dla nich smutne czytać ciągle takie coś bo to jest wszędzie.
Na gali było wszystko widać i ja nadal mam małą nadzieję ze wroca do siebie :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Lali sama mówiła że płytę tworzyła ze złamanym sercem coś musiała naprawdę się stać że takie mocne słowa mówi

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Ma z albumu jedna swoją ulubioną piosenkę gdzie napisała słowa o miłości

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Na pewno o Mariano i o jej miłości do niego :) piękne słowa :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja powiem tyle nie możemy przesadzać, bo to, że on wstawia zdjecia jak się uśmiecha o niczym nie świadczy. Albo, że lajkuje zdjęcia tej modelki sam stanowczo zaprzeczył, żeby ich coś łączy. Wiec ja mu wierze, bo widać , że on nada; kocha Lali. To ona ma gdzieś jego uczucia tak przynajmniej mi sie wydaje. To co powiedziec o Lali? Ona także wstawia zdjęcia z innymi mężczyznami i jak się świetnie bawi a jej nikt tego źle nie komentuje.
I ja nie chcę go bronić ale w tym wywiadzie, że on tak powiedział ja mu się nawet nie dziwie bo ile można się starać i mówić, że jest szansa jak pewnie sam widzi, że ona tego nie chcę. Chociaż na tej gali powiedział też, że nie zamyka żadnych drzwi i nie wie co przyniesie przyszłość.

Ta jej piosenka mnie ciekawi. Sama powiedziała, że jest jej ulubioną.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Dlatego ja mówię że już nic z tego wszystkiego nie rozumiem. Dla mnie to temat który ciągle będzie krążył na wiele kierunków i do końca z nim nie dojdziemy.

Słowa piękne, widać jakby były o jej miłości do Mariano. Sama powiedział że to jest ulubiona piosenka że wszystkich. W tekście co co chwila pojawia się słowo "Miłość jest teraz" nie dawno pisała i nagrywala ta piosenkę więc musi czuć coś do Mariano ale mimo wszystko nie wróci do niego.
A i ona jeszcze jak mówiła o tej piosence to wyraźnie powiedziała "WYDAJE MI SIE...WŁAŚCIWIE TO TAK UWAŻAM" no i tekst piosenki "Miłość jest teraz, jeśli kochasz prawdziwie,nie ma strachu, robisz to co czujesz. Miłość jest teraz, nie myślisz o jutrze. Myślę ze to ogromna prawda. Bo takie są konsekwencje tego ze zakonczysz miłość ? Pozwól sobie to odkryć, pozwól być."

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To racja słowa ta piosenka ma takie głębokie i życiowe. Możliwe, że jest o jej miłości z Mariano. Ciekawe kiedy ją napisala po rozstaniu czy przed? Bo zanim sie rozstali mówiła, że ma dla niego piosenkę wiec może nie tylko jedna będzie o nim. To jest ta piosenka o której Lali mówiła, że napisała ja ze złamanym sercem? Czy o inną jej chodziło?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

To chyba właśnie tak i jej ulubiona

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To racja słowa ta piosenka ma takie głębokie i życiowe. Możliwe, że jest o jej miłości z Mariano. Ciekawe kiedy ją napisala po rozstaniu czy przed? Bo zanim sie rozstali mówiła, że ma dla niego piosenkę wiec może nie tylko jedna będzie o nim. To jest ta piosenka o której Lali mówiła, że napisała ja ze złamanym sercem? Czy o inną jej chodziło?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

To jest ta co pisała że złamanym sercem,więc musiała ja napisać jak dopracowywala piosenki, pewnie napisała jeszcze jedna czyli Amor es presente.
A teraz Lali w wywiadzie powiedziała (śmiała się z tego ale to może prawda) ze piosenka która napisała dla Mariano ma nr 4 czyli cree en mi . To jest kawałek tej piosenki:
Daj mi szansę na kochanie Ciebie
Proszę byś uwierzył moim oczom ze dla mnie nie ma nikogo innego, chce tylko żebyś mnie kochal. Uwierz we mnie.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

czemu oni nie moga byc razem ?! oszalec można

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Nie mam pojęcia co się stało :(
Tak się kochają a Lali nie chce mu dac szansy,nie wiem dlaczego, musiało coś się poważnego stać ze ona nie chce z nim być :(
Ja ciągle mam nadzieję ze wroca do siebie.
Trzeba czekać.
Mariano jak posłucha piosenek bo na pewno kupi płytę dla córki ale sam też pewnie będzie sluchal to moze zrobi wszystko żeby wróciła do niego ;)
A Lali jak będzie je śpiewała to na pewno będzie o nim myślała i może zateskni tak bardzo że wróci do niego :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Piszę takie słowa w piosenkach i ona nie chce z nim być :( sama pokazała słowami piosenki jak bardzo kocha Mariano :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To czyli Cree en mi jest niby dla Mariano tak? Bo jak tak zażartowała to tak chyba jest, bo po co by miała z tego żartować? I Amor de presente też ? I jakaś z tych piosenek jest napisana z złamanym sercem czy jeszcze inna wiadomo coś o tym? :) Bo się już pogłubiłam. Bo teksty tych piosenek nie pasują zbytnio do złamanego serca( może trochę Cree en mi) ale nie wiem mało rozumiem :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Bo pamiętajmy, że Lali powiedziała, że piosenki są też o jej byłym chłopaku czyli Benjaminie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak, cree de mi jest niby dla Mariano i na pewno amor es presente. Nie wiadomo o która piosenka jest o beniaminka i jeszcze poprzednim chłopaku bo Lali mówiła ze pisała piosenki też o byłych związkach nie tylko dla Mariano :(
Szkoda bo myślałam ze na płycie sa 2 piosenki dla Mariano a ona jeszcze napisała dla swoich ex.
Już słuchałam wszystkich piosenek i sa super :) bardzo mi się podobają te dla mariano

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Eee Myślałam że wszystkie są dla Mariano :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jak my wszystkie. :( Z jednej strony to zrozumiała była z tymi poprzednimi chłopakami długo. Ale myślałam, że pisała o Mariano bo był dla niej najważniejszy. :( I, że to szczególne pisoenki własnie ze wzgledu na niego.
Ja jestem ciekawa jaka piosenka jest o nim chodzi mi o tojaką piosenkę wtedy razem nagrywali dla niego. Co on anwet zdjecie wstawił.
Ciekawe jaką pisała ze złamanym sercem.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ta co pisała że złamanym sercem to piosenka Amor es presente.
A ta co nagrywala jak byl z nią Mariano to niby cree en mi.
Ale nie wiadomo czy to prawda.

Mariano dodał zdjęcie jak robi córce warkocze ;D
Pewnie mała chce wyglądać jak Lali na zdjęciach z płyty ;)
Ciekawe czy Mariano już kupił płytę; ) raczej tak bo mała widziała warkoczyki Lali to raczej już na tą płytę :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Aha mozliwe. Ciekawi mnie jaka piosenka jest o jej byłym.

Mariano jest kochany :* Widać, że wspaniały z niego ojciec.
Możliwe z tymi warkoczykami w koncu Oli uwielbia Lali.
Nie musiał kupić płyty w końcu są też zdjecia Lali może widziała.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Myślę ze mala nie wytrzymalaby bez płyty skoro już wyszła.
Szkoda ze mariano nie jest już z lali bo oli dostałaby ta plyte jako pierwsza i to jeszcze z autografem ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No napewno Lali by jej ją dała jako pierwsza :) Ale nie wiemy może jak Oli ją tak uwielbia a Lali o tym wie może jej da tą płytę :P Fajnie by było z jej strony.
No ale pewnie ze względu na ich rozstanie tak nie postąpi.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A może da jej przez kogoś specjalnie dla niej aby nie musiał jej tato kupować :) fajnie by było jak by jej sama zaniosla :)
Nie widziałam jeszcze tego Zdjęcia ale pewnie specjalnie chciała te Warkoczyki aby wyglądać jak Lali :) Oli kocha Lali l to widać że też tęskni za nią :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Oli ja bardzo kocha. Na gali ciągle patrzyła na Lali. Lali ja chyba kilka razy przytulila ale nie siedziały razem. A myslalm ze lali może ja zawola i będzie siedziała chociaż chwilę z lali i z nią pogada (najlepiej mogła powiedzieć Lali żeby wróciła i się rozplakac ;) )
No ale chyba nie było jej to dane, bo na pewno bylyby zdjęcia jakby z nią rozmawiała albo siedziała.
Myślę ze mariano raczej będzie musiał kupić płytę Lali bo ona do nich na pewno nie przyjdzie i raczej nikt jej nie poda tej płyty :(
Szkoda bo fajne by to było jakby podarowała jej płytę. Dzisiaj fani którzy kupili płytę w przedsprzedaży mają spotkanie z lali.
Może Oli idzie na to spotkanie, fajnieby było ale to raczej niemożliwe bo Juliana na pewno by z nia nie poszła i Mariano też nie. Chociaż powiedział ze dla dzieci wszystko to kto wie

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Podejrzewam że Mariano poszedł by z wielką chęcią dlatego że córka chce a przedewszystkim by miał okazję chodź na chwilę zobaczyć Lali :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Oglądałam filmik gdzie Lali mówi, że na płycie będą piosenki o Mariano i byłych. Dla mnie mówi to z takim lekceważeniem ale to dla mnie. Albo chciała, żeby to tak zabrzmiało. Jak ktoś oglądał to by mi powiedział z czego ona się tak smiała? :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja nie oglądałam tego jeszcze. A gdzie można to zobaczyć? ;)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

On możliwe, że tak. Ale tego nie zrobi, bo dziennikarze od razu by gadali to po pierwszę a po drugie on chyba sam widzi, że to koniec, bo Lali nie chcę powrotu. Mogła iść z kimś z rodziny jak nie z mamą i tatą :P Ale watpie, że pójdzie.
Lali napewno wie, że Oli ją uwielbia wiec mogła właśnie przez kogoś jej dac płyte a nawet i wysłać :) To akurat nie byłby problem. Ale pewnie nic takiego nie zrobi, bo sobie może pomyśleć, że Mariano by nie chciał skoro nie są razem albo coś takiego.
Ja widziałam na tt. Szkoda, że nie można wstawić linków, bo bym poszukała i wstawiła.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

h ttp://www.ciudad.com.ar/espectaculos/lali-esposito-revelo-inspiro- mariano-martinez-componer-hay-canciones-tienen-ver_73350
Wstawiłam link nie wiem czy ida ci się go odtworzyć.
A jak by nie szło to wpisz to w google : Lali Espósito reveló que se inspiró en Mariano Martínez para componer . U mnie był to pierwszy link z strony ciudad.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

I tam jest filmik z wypowiedzią Lali.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Mogłaby wysłać nawet, wie Lali jak bardzo Oli jest jego fanka i jak bardzo kocha jej piosenki :).
Pewnie i tak tego nie zrobi że względu na dziennikarzy, prasy. Zaraz były plotki że spotykają się albo coś.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Widziałaś filmik gdy lali sie wypowiada?
No właśnie mogłaby chociażby dla Oli, ale pewnie z tych powodów tego nie zrobi.