PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1287
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
Coset

A okej okej dzieki ;) na bank bede ogladala

ocenił(a) serial na 10
Coset

ooo dzieki dzieki bede ogladala na pewno :)

kinia9511

Podobno Camila mieszka z Mariano bueee.

Teraz wymyślają, że jest jakieś nagranie gdzie Mariano wyraża się źle o Lali. Nie usłyszę nie uwierzę. Dla mnie nawet nie jest dziwne to ,że mówią, że jest tylko jakoś nikt ci go nie może pokazać, ale słyszał i jest. Jak takie nagranie dostałoby się akurat w ręce fanek Lali...no jakimś zrządzeniem losu chyba i ciekawe kto by je udostępnił. Mariano na pewno do fanek Lali akurat by takich rzeczy nie mówił. Może ktoś go nagrał z ukrycia i udostępnił, a może jakiś przyjaciel go zdradził i dodał to audio ( ironia). To jakiś cyrk.
Teraz na poważnie, niektórzy fani L są dziwni (nie mówię, że tylko jej bo niektórzy fani Mariano też, wszędzie potrzebna jest równowaga) emanują taką nienawiścią, że aż mnie mdli, życzą śmierci jego rodzinie, dzieciom... horror.
Nie rozumiem potrzeby obrażania kogoś w mediach społecznościowych.

Coset

Jakby to była prawda to dziękuję za takich przyjaciół i Mariano mówił to prywatnie więc nie powinien pozwalać się nagrywać. W takim wypadku lepiej mieć wrogów niż takich przyjaciół. Z drugiej strony nie wierzę, że L nigdy nic złego prywatnie o nim nie powiedziała do przyjaciół jak rozstali się w gniewie.
Pół roku i historia trwa i trwa i trwa. No ale serio ludzie, przyjaciel udostępnił rozmowę, niby po co? W takim razie już nie jest przyjacielem to po co mu to było. Jedni mówią to, drudzy co innego jedni, że edytowane inni, że ssłyszeli wcześniej i wydawało im się, że to nie jest jego głos.
Przeczekam, zawsze jest taka wojna, a potem się okazuje, że to nieprawda albo chodziło o całkiem coś innego.

kinia9511

One są chore, teraz chcą zgłosić konto Mariano na TT jako nieodpowiednie żeby je zamknęli. Ludzie tam zwariowali,. Zastanawiałam się czy pojechać do Argentyny, ale jak oni tam robią takie rzeczy to się poważnie nad tym zastanowię.

Coset

Powiem coś źle o kimś i mnie deportuje.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Jak to Camila mieszka z Mariano?! Skąd masz takie informacje?
Właśnie czytałam coś dzisiaj o jakimś nagraniu, ale nie wiedziałam dokładnie o co chodzi. I jakoś nie chce mi sie w to wierzyc. Dopóki na własne uszy nie usłysze to nie uwierze. Gdybh takie rzeczywiście istniało to pewnie już wszędzie by krązyło, a tak nie jest.

halsey1

https://twitter.com/theoneislali/status/782643977556258816 to nagranie słyszałam i to chyba on

ocenił(a) serial na 10
Coset

Mam bład odtwarzania

halsey1

Tylko nie wiem czy mówi o niej, mówi o lalitas że są straszne a potem że ona jest zła i malisima desespechada tylko dokładnie nie wiem co znaczy desespechada. Dziekuję za takich przyjaciół.

ocenił(a) serial na 10
Coset

On tak chyba mówi że ona jest kiepska, złośliwa, nikczemna.....nie wierze normalnie. Boże, to co sie teraz bedzie dzialo, to ja mu współczuje

Coset

Mówił
trochę czytałem...całą moja rodzina, przyjaciele,... no te enganches con ella ( nie zajmuj się nią, nie zaczepiał? NIE WIEM)... lalitas są straszne, jest zła ta dziewczyna, desespechada, mallisima
Głos chyba jego, maniera mówienia ta sama.
DLACZEGO BOŻE DLACZEGO OD NIENAWIŚCI DO MIŁOŚCI JEDEN KROK.

Coset

A może to co on mówi ze jest zła to może właśnie o którejś z tych fanek głupich co ciągle po nim jadą a nie o Lali?

karolina124

Właśnie to samo pomyslałam ,a że tak doskonale hiszpańskiego nie znam i ajurat w tamtym momencie niewyraźnie słychać więc nei mogę tego stwierdzic. Nie podaje imion. Nie mówi Lali jest taka i owaka tylko mówi ona.

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Nie no to chyba jakieś żarty są z tym nagraniem? O co wgl tu chodzi? Też mi się dzisiaj coś obilo o uszy :/

Coset

Co ty mówisz o takie rzeczy się dzieją? Jeśli to prawda to ci niektórzy ludzie mają coś z głowami bez kitu :-/ ale i Mariano byłby przepraszam za słowo głupi żeby się dać tak podejść, nawet jeśli powiedział to "przyjacielowi". No ale i tak na razie poczekajmy bo może to nieprawda, może ktoś coś przekręcił albo w ogóle plote puścił specjalnie żeby na Mariano się wyżywali, ja bym się nie zdziwiła.

karolina124

Powiedział przyjacielowi bo mówi amigo.
Mariano jakich ty masz przyjaciół!!!

karolina124

Słyszałam, nagranie istnieje, mówi to co mówiły, głos podobny bardzo do głosu Mariano. Może to edytowane, nie wiem, już nic nie wiem.

kinia9511

Jakby to była prawda to by było straszne , że o niej źle mówił, ale nie wierzę, że ona o nim prywatnie nic złego nie powiedziała.
Każdego dnia jest coraz gorzej.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Właśnie je odtworzylam ale nic z tego nie rozumiem :/

kinia9511

Głos jego? Mnie się wydaje, że tak.
Może to edytowane?

Coset

Właśnie odsluchalam i jak dla mnie to nie jest wcale jego głos... no ale oczywiście mogę się mylić

ocenił(a) serial na 10
Coset

Też mam takie wrażenie jakby to był jego głos

kinia9511

A jednak chyba prawda...Mariano coś ty narobił

karolina124

Od miłości do nienawiści jeden krok szczególnie jak kogoś tak bardzo kochałeś.
Tak jak mówiłam wcześniej nie wierzę że Lali o nim nic nie mówiła źle, no ale po co to nagranie ujrzało światło dzienne po co ja kilka dni temu pisałam że są na siebie bardzo źli i nie wiadomo co się zdarzy...zawsze coś wykrakam.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Jeśli kiedykolwiek powiedziałem coś złego, było to w złości. nigdy sie wam to nie przydarzyło? Jak dobrze. Mi tak, nie mysle w taki sposob o nikim i moge sie pomylic.
Nie lubię agresji i myślę, że to jasne, że mówiłem, to w zaciszu i byłem zły. Powtarzam, że tak nie sądzę. I żałuję, że tak się stało
Mariano tlumaczy sie na tt

ocenił(a) serial na 10
halsey1

Marino opublikowała ten tekst na tt?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak, napisal to na tt

halsey1

I mu żyć nie dadzą...no ale się przyznał.
Nie oceniam bo sama bardzo często mówię różne rzeczy w złości.
Nie mogę wyjść z szoku jakiego ma suuuper przyjaciela.

halsey1

Ja pier to jednak wychodzi ze to on jest na tym nagraniu? Nie wierzę. Jeśli to prawda to ja na jego miejscu bym komuś zdrowo przysoliła, znalazła tego kogoś kto za tym stoi

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Naprawdę ma super przyjaciół :/ musiała być to osoba która naprawdę nie lubi Lali oraz jej fachow :/ jacy ci ludzie sam podli :/!

Coset

Bardzo możliwe ze coś powiedziała, że oboje na siebie coś powiedzieli bo to nieuniknione, nie oszukujmy się ale jak dla mnie to nie jest jego głos a poza tym nie wierzę że mógłby mówić o niej aż tak źle

kinia9511

Portal plotkarski pisze do niego na TT HAHAHAHHAHAHAAH jacy tam ludzie żyją?
Nikogo nie obrażam nic nie stwierdzam zobaczymy co powie jak się zgodzi na rozmowę.

ocenił(a) serial na 10
Coset

Teraz mnie ciekawi, który to 'przyjaciel' okazal sie taką świnią....

halsey1

Jak można coś takiego zrobić "przyjacielowi". Może jestem głupia ale on nie jest taki, zimny wyrachowany. Powiedział to w złości. Ja mówię straszne rzeczy w złości więc go świetnie rozumiem, ale Lali to na pewno zaboli. Skąd możemy wiedzieć czy osobiście nie powiedzieli sobie czegoś gorszego.

Coset

Na pewno ją zaboli, takimi słowami ją określa, że aż ja sie zastanawiam czemu...
Wydaje mi sie że uzyl akurat takich słów, bo chyba cały czas liczył że to jest do uratowania, a ona musiała definitywnie powiedzieć mu że to koniec, złamała mu serce i dlatego w ten sposob o niej mowi. Bo tak nagle postanowil pozbyc sie obrazu itd... ALBO on naprawde sadzi ze przyprawiła mu rogi....

Halsey2

Myślę tak samo, ale w jej zdradę nie chcę wierzyć...no ale w nagranie też nie chciałam i okazało się prawdą.
To nagranie jest podobno w lipca i to wtedy do niej dzwonił i tak jak mówisz pozbył się obrazu.

Coset

Wiec wszystko się układa w jedną logiczną całość moim zdaniem. Miał nadzieję, Lali mu ją odebrała i zamknął ten etap oddając jej obraz, padło kilka słów w miedzy czasie i związal się z Camilą. Ale w sumie zastanawiające jest to że skoro nagranie jest z lipca to dlaczego dopiero teraz ktoś je udostępnił?

karolina124

Bo zbliża się KCA i tam znów się zobaczą, a zawsze jak dzieje się coś na plus i pojawia się coś dobrego dzieją się takie rzeczy. Dlatego zawsze powtarzam, że osoby trzecie mają jakiś udział w tym wszystkim i nie chcą żeby byli razem.

Coset

No właśnie zawsze jak sie coś dzieje na plus to wtedy też się dzieje coś złego wiec zarówno Lali jak i Mariano powinno to dać do myślenia, szczególnie jemu gdyż to z jego otoczenia na pewno ktoś nie chce żeby był z Lali. Tylko teraz to i tak nie wiem czy jakby wszystko wyszło na jaw to czy coś by to dało bo tak już zostało namieszane między nimi że to głowa mała ;/ Może być im trudno naprawić wzajemne stosunki i tego się obawiam najbardziej.
Mówi się że prawdziwa miłość wszystko przetrwa...więc jeśli między nimi taka jest to nie może być inaczej i tego się zamierzam trzymać

Halsey2

Nie wiadomo czy Lali przypadkiem tez nie powiedziała o nim czegoś złego tylko różnica jest taka ze jej nikt nie nagrał

karolina124

Nikt nie wie co ona mówiła o nim i dlaczego on jest na nią taki zły...przecież jakiś powód jest. Ona też go zraniła tylko o tym nikt nie mówi.

Coset

Denerwuje mnie to jak widze ze te jej zaslepione fanki piszą, ze ona nigdy nic zlego na niego nie powiedziala. A skad moga to wiedziec, znaja jej kazda prywatna rozmowe czy co. Ona po prostu ma prawdziwych przyjaciol, ktorzy jej nie nagrywaja w chwilach gniewu i slabosci..
I tak sobie mysle ze oby to byl Larez bo go nie trawie od dawna :))))

Halsey2

Według nich Lali można aureolę świętej założyć. Nie wiadomo jaka jest prywatnie i co mówi o niektórych.
Wszyscy patrzą na skutki, a nikt nie szuka przyczyny.

Halsey2

Oby to był on i niech Mariano zrobi z nim w końcu porządek.
Mam też nadzieję, że Mariano trochę zmądrzeje bo jego problem polega na tym, że otacza się niewłaściwymi ludźmi, którzy go wykorzystują. Lali może była jedną z niewielu, którzy tego nie robili, a im to nie pasowało, a potem Mariano popełniał błąd za błędem, aż do teraz.

Coset

Dokładnie. Ja tez liczę ze w końcu może Mariano otworzy oczy na pewne sprawy. To zabawne ale pisałaś że wykrakalas ze coś się stanie a ja z kolei ostatnio w duchu sobie myślałam że mogłoby się coś stać niekoniecznie dobrego co by otworzyło Mariano oczy i tez obawiam się ze to wykrakalam tylko żeby faktycznie to na niego wpłynęło pozytywnie a nie żeby było jeszcze gorzej

ocenił(a) serial na 10
Coset

Ktoś go nagrał wrzucił do sieci a teraz na tt się tłumaczy? Nie no nie ogarniam go wgl. :/

kinia9511

Nie ogarniam tego kraju, tam tak zawsze.

kinia9511

Może w Ameryce Południowej myśli się inaczej niż w Europie...przecież to cyrk.

kinia9511

Mariano zrobił to prywatnie, Lali pewnie robi to samo, no ale jej nikt nie nagrał.