PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1286
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja to w sumie teraz żałuję że to oglądałam i zerwałam noc :( Lali zachowywała się na wesoło tylko Mariano wgl smutny ale ten jego uśmiech też było widać że nie był prawdziwy. Przygniebiło go to wszystko :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Zrobiło mi sie smutno patrząc na Mariana.Nie był za bardzo szczęśliwy w przeciwieństwie właśnie do Lali .Ona wydawała się całkiem radosna .

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

No wgl on był taki jakby trochę nie obecny

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Może spotkanie z Lali było to dla niego za dużo ?W jego oczach widać było smutek .Bardzo mi go szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jest mi tak jego szkoda potraktowano go jak przedmiot który nie jest ważny no jak tak można przeciez on jest najlepszym aktorem zagrał tak realistycznie w EM nawet mu producent nie podziękował żal

kinia9511

Też trochę żałuję, że zarwałam część nocy, bo bardzo mało ich pokazywali. No i w sumie sama nie wiem, co o tym myśleć... Raczej było szczere, ale pewnie obydwoje czuli się niezręcznie. W ogóle to porażka z tymi wynikami... Byłam pewna, że wygrają.

Według mnie Mariano miał smutek w oczach, był jakiś przygnębiony. Kurde, gdzie są tacy faceci? :D

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Bardzo sie cieszę się ,ze temat dalej będzie drążony . :) ;)

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Koniecznie trzeba :) może będą jakieś jeszcze dobre dla nas wiadomości :) (ale nie wierzę w to)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Też już nie wierzę . Lubię ich i niusy o nich .Nawet nie koniecznie o ich związku . (Chociaż to najbardziej :D ;)

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja też ich uwielbiam ale to prawda też najbardziej lubię tematy ich związku a jeszcze Bardziej jak by były one pozytywne :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mam nadzieje, że tę uściski nie były na pokaz ale raczej nie, wyglądały szczerze i o ile ten ostatni mógł być ustawiony to raczej Mariano by do niej nie podszedł, żeby ją pocieszyć po przegranej gdyby to była ustawka i rozmawiali a nawet i się śmieli. Bo na początku się ignorowali. Według mnie Lali też nie była sobą, gdy była przerwa ona odchodziła od stołu, oboje siedzieli w telefonach, no i gdy wygrało Tango Esperanza to Lali nawet nie chciała przemawiać gdzie ona zawszę z chęcią udziela wywiadów i przemawia na galach.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Właśnie i tu mnie zastanawia czemu ona nie chciała przemówić jak dostała nagrodę. Jak oba lubi udzielać wywiadów i wgl a tu nie chciała. Ciekawi mnie dlaczego.?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No właśnie może się denerwowała, że Mariano jest na sali ? Może czuła sie niezręcznie.
I dla mnie to nie była, żadna ustawka myślicie, że Mariano zabrał by ze sobą Oli? To było prawdziwe.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Zabrał córkę ponieważ podobno ona poprosiła Mariano (tatę) żeby ją zebrał że sobą bo że komo chce się zobaczyć z Lali :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Zobaczyłam zdjecie na tt chyba kolejny wywiad był z Lali i tam coś było, że dużo fanów by chciało, żeby oni byli razem a Lali powiedziała, że to jej życie i to co było z Mariano nie wróci.
Powiem tak Mariano ją kocha i to widać co do Lali nie jestem pewna nie umiem jej rozszyfrować( wczoraj na gali wydawało mi się, że on nie jest jej obojętny).
Kocham Oboje i uwielbiam ich jako parę. Piszę to z wielkim bólem serca ale dla Mariano by było lepiej, gdyby o niej zapomniał, bo widać jak cierpi i poszukał sobie kobiety która go naprawdę pokocha, bo on na to zasluguje. Nie mówie, że od razu ale za jakiś czas. Lali może i go kocha/kochała ale co z tego jak z nim być nie chcę i jej chyba aż tak nie zależy. (chociaż na gali wydawało mi się, że tak) A on napewno żyje w takim zawieszeniu. Nie wyobrażam sobie ich z innymi partnerami ale to sie napewno stanie.
Oczywiście Lali też życzę szcześcia.
Chciałabym, żeby wrócili do siebie ale to niemożliwe.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja już straciłam nadzieję, że wrócą do siebie ;c
a jednego Lali zazdroszczę - była w związku ze swoim idolem :D

ocenił(a) serial na 10
9magda5

Ja też a najgorsze jest, że jak pytają Mariano to on nigdy nie mówi nie wczoraj powiedział, coś takiego:
-czy te drzwi są jeszcze otwarte?
-dzisiaj jeszcze tak a przyszłość jest niewiadoma.
No i ma racje nie wiadomo co przyniesie los. Widac , ze on by chciał wrócić ale Lali nie chcę ona jest pewna swojej decyzji.
Wiec ja życzę szcześcia Mariano.Oby sobie ułożył życie.
No był była :*

ocenił(a) serial na 10
9magda5

Też już nie wierzę w to że stanie się cud i ogłasza swój powrót :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Skoro nie wróci więc nie ma co się łudzić. Lali jak coś powie to jest to dla niej święte. Ja też ich uwielbiam jako aktorów i parę. Szkoda jest mi Mariano, serce aż boli gdy się patrzy na takie cierpienie :(. Musi sobie odpuścić to wszystko o tak to sensu nie ma skoro Lali jest taka uparta. Niech sobie znadzieją osobę z którą będzie szczęśliwy. A widać po im ze on to nie jak inni aktorzy co zmieniają sobie co chwile partnerki. Jego uczucia są prawdziwe jak u zwykłego człowieka. Jak był ze swoją ex żona też ją kochał ale ze się nie układało i zakochał w Lali to rozwiodl się z nią, a związał z Lali. Ale niestety ta prawdziwa miłość nie trwała długo :(.

Życzę im aby znaleźli sobie swoją drugą połówkę, chodź jedno wam powiem nie będę przepadala za tymi ich partnerami. :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja mam tak samo ale życzę im szczęśćia. I tak sobie myśle, że Mariano chyba musiał ją bardziej kochać, bo Lali tak zbyt łatwo opuściła. A sama mówiła, że to ona pierwsza się chyba w nim zakochała ale bała się przyznac czy jakoś tak.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali dziwnie się zachowywała jak rozmawiała z mariano miała taki sztuczny uśmiech nwm może tylko ja mam takie wrażenie widac ze ona to tez przezyla spotkanie z nim napewno nie bylo jej latwo pokazac ze jest wszystko ok

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Znaczy na gali według mnie zachowywała się właśnie naturalnie. Na poczatku trochę nerwowo ale potem chyba ok. Ale nie wiem. Właśnie na gali miałam wrażenie pierwszy raz chyba od rozstania, że jej też na nim zależy. Bo potem to już nadzieje straciłam.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Dokładnie na początku była jakaś nerwowa nie chciała wypowiedzieć się przy odebraniu nagrody ani nic, jak przy stole pierwszy raz ją pokazali na początki było widać jak by była trochę speszona

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Później się wyluzowana była bardziej rozmowa i z Mariano się śmiała przytulala jak by była nadzieja że coś z tego będzie. Ale później jak przy tej windzie odeszła jak Mariano wyszedł już było widać że nie to naprawdę jest koniec :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No ale to Mariano wyciągnął pierwszy rękę to on do niej podszedł i pogratulował albo pocieszał jak przegrała. I od tego szło wszystko tak pięknie. Dobrze, że się z nim i małą przywitała chociaż na początku. Dużą w tym zasługe miała napewno Oli :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

On pierwszy podszedł ja pocieszyć za to że nie wygrała w swoje nominacji :)
Jak Lali powiedziała "mimo że fani proszą żebym wróciła do Mariano, moje życie jest moje i do niego nie wrócę" teraz podobno powiedziała że "Moje życie jest moje i wiem co mam robić"

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No ale to chyba miała to samo na myśli. Według mnie ona juz nie chcę powrotu.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Na TT piszą że to w innym kierunku trochę :)
Ale jak i tak w to nie wierzą. Ogólnie jeszcze czytałam że Oli podobno tatę prosi aby wrócił do Lali :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak dokładnie widać że jej już nie zależy aby z nim być

ocenił(a) serial na 10
Andzok

No już powoli zaczyna to widać

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A mariano niestety ale cierpi może jakoś i on się pogórzu z tym

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Musi bo to sensu nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Nie mogę patrzeć jak on cierpi .Widać po nim jak to przeżywa .A po Lali już coraz mniej .Mam nadzieję, że Marano jak i Lali będą szczęśliwi :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ja też mam taką nadzieję niech już odpuści on sobie bo siebie tylko dobija

ocenił(a) serial na 10
Andzok

Ja naprawdę nie wyobrażam ich sobie z kimś innym ale chcę, żeby Mariano był szczęśliwy, bo zasługuje. Jego miłość do Lali jest szczera i silna. Teraz widać jak on cierpi i mi go strasznie szkoda. Ja nie widziałam wcześniej , żeby Lali cierpiała ale wczoraj na gali doszłam do wniosku, że nie on nie jest jej obojętny. No ale i tak nic z tego nie będzie. Ona jest nieugięta mówi, że z nim nie będzie to nie będzie. Ciągle powtarza, że to koniec.
I na gali nie podobało mi się to jak go potraktowali jak wyszli po nagrodę. Producent każdemu podziękował w szczególności Lali jemu nie, Lali oddał głos a gdy ona chciała go oddać Mariano to on od niej wziął mikrofon. Niby mieli konflikt no ale kuźwa to główny bohater.
Dlatego pierwszy raz od dłuzszego razu pochwale Lali za jej zachowanie jako jedyna chyba o nim pamiętała. Ładnie sie zachowała przytulająć go i żartująć przed odbiorem nagrody no i ona jedyna mu podziękowała a także chciała mu dać statuetkę i mikrofon. Pewnie czuł się źle z tego powodu. I cały czas na scenie na niego zerkała a on na nią patrzył takim smutnym wzrokiem :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

I dlatego jeśli Lali nic nie czuje niech nie robi mu żadnych nadziei :( Niech powie mu to a nie, Bo on walczy nie przekreśla ich związku. Wcześniej przytoczyłam już jego słowa. No albo sam to już zrozumial dlatego byl taki smutny na koniec gali.Myśle, że on wiążał nadzieje z ta galą. Może i się spotkają lub popiszą jeszcze tego nie wiem nikt. Ja im życzę jak najlepiej wolałabym, żeby byli razem ale to ich zycie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Też om tego życzę by im się udało, teraz obydwoje są w kraju i chyba żaden z nich nigdzie się nie wybiera.?może się spotkają i pogadaj. Już wcześniej pisałam że Oli męczy tatę by wrócił do Lali, a Mariano sam powiedział dla dzieci wszystko

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak zachowała się naprawde z klasą :) producent wszystkim podziękował tylko jemu nie. To że mają na pienku nie znaczy że na tak ważnej imprezie nie może mu podziękować, aż tak dużo było do powiedzenia "Martínez dziękuję" ręki nie musiał podawać. Ale chyba media zbytnio tego.nie zauważyły bo nic o tym nie pisze.

Płakać się chce człowiekowi jak on miał smutna twarz i cierpi :( jak patrzyłam filmik na TT jak Lali rzuciła się na niego i objęła to normalnie łzy mam w oczach że taka miłość nie może być razem :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie, mi też przykro, bo widać jak się kochają. Widać to po ich oczach i niektórych reakcjach. I ja osobiście nie uwierze w to, że te przytulasy to była ustawka bo nie i koniec. To było widać, oczywiście byłi smutni nawet i po przytulasach i może to faktycznie jest koniec.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Nic nie było ustawione. Gdyby tak było, byłoby widac że coś jest nie tak z tym.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dokładnie było by to widać. Jasne na początku się krępowali ale potem już nie pewnie źle się z tym czuli i było nawet normalnie między nimi. No to fakt Mariano był momentami smutny ale Lali też. :(

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali też momentami była smutna dokładnie tak jak mówisz

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja co do nich niczego nie jestem pewna ale akurat co do niby ustawki to jestem :) Albo ludzie mówią, że oni się tak zachowywali bo musieli. W to też nie uwierze bo oni momentami zachowywali się jak dawniej a jeśli to by była ustawka to w oczach Mariano by się wyczuło tą nieszczerość tak jak momentami było widać, że jest smutny pomimo, że się uśmiechal.. Ja myśle, że to całe spotkanie nie było dla nich łatwe, bo oni się jeszcze z siebie nie wyleczyli. Po zachowaniu Lali to też widać( czuła sie momentami krępująco i w ogóle).
Ja osobiśice wątpie w to, żeby do siebie wrócili mimo, że ich miłość do końca nie wygasła chciałabym tego ale wątpie. Ale jeśli nie będą razem to chciałabym, żeby mieli chociaż przyjacielskie stosunki. żeby zaobserwowali się na insta, żeby sie witali jak się gdzieś spotkają może , żeby Mariano chodził z córeczką na jej koncerty jeśli ta ją tak uwielbia :P A było to widać patrzyła w Lali jak w obrazek. Mariano momentami też na nią patrzył jak dawniej. Nie mówie, że teraz, bo to pewnie trudne ale kiedyś.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dziewczyny czy to prawda, że jak Mariano nie wygrał to Lali wstała od stołu i klaskała mu i nawet w jego stronę sie patrzała ? :P Bo widziałam takie zdjęcie na instagramie z tym podpisem/ Było tak, bo kurcze tego nie widzialam.:/

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Nie wiem, nie widziałam tego. nie no że on nie wygrał a ona mu klaskała.? Nie wierzę w to.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No takie było zdjęcie jej jak stoi i klaska. I był podpis na inscie, że o jak mariano nie wygrał. I ona się patrzy w jego strone chyba. Poszukam i wstawie :|)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

htt ps://www.instagram.com/p/BFd9a2IBKJ_/?tagged=reencuentromariali
Tu macie to zdjęcie z podpisem połączcie tego linka no chyba, że coś zle przetłumaczyłam. Bo jak ona patrzy to by się zgadzało tam gdzie on siedzi. Możliwe, że tak zrobiła.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Nie wiem czy tak bylo bo tego nie pokazali na gali a linku nie moge otworzyc:/
Mariano już wytłumaczył dlaczego nic nie powiedział ale na pewno też nie chciał bo wkurzyl to producent :

-kiedy wygraliśmy daliśmy sobie uścisk z dobrymi wibracjami. To było wszpaniale co zrobiliśmy w zeszłym roku i oczywiście uścisk był prawdziwy ponieważ tego się nie da zagrac. Ja tak nie mogę w życiu, jestem bardzo przejrzysty.

-podeszlismy wszyscy,ja trochę później więc stanąłem z boku i nic nie mówiłem. Zresztą Lali i Adrian powiedzieli tyle ze to wystaczylo. Ja powiedziałbym to samo, jedynie dodałbym pozdrowienia dla moich dzieci. Nie chciałem nikomu pokazać braku szacunku nie biorę do siebie tego co mówią inni.

-ja nie jestem wielkim mówca. Co kiedy w zeszłym roku kiedy mówiono o nas w jakimś programie gdzie byliśmy głównymi goscmi zawsze dobrze mówiła Lali ponieważ dobrze się wypowiada. Ja taki już jestem. Więc to ze nie chciałem nic mówić nie oznaczało nic szczególnego

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Na tym profilu na inscie to jest: resistenciamariali_
Zdjęcie jak Lali stoi.
Jeszcze raz wklejam link
ht tps://www.instagram.com/p/BFd9a2IBKJ_/?taken-by=resistenciamariali _
Musicie połączyć ten link.Usunąć spacje po ht....

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Mariano mowi:
- moim zdaniem powinna wygrać Lali. W moim odczuciu rozwalila w zeszłym roku dlatego ona powinna wygrać. To było bardzo ciężkie i praca jaka wykonała jest bardzo dobra. Trudno jest zrobić komedię i także dramat zarazem. Ja wyrażam swoją opinię to jest ważne nagroda i tak myślę.

Powiedział także ze jest sam i to kłamstwo ze jest w związku z jakąś modelka