Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
Jakie piękne słowa powiedział dokladnie ma rację to Lali powinna wygrać bo tamten rok należał do Niej
Ale też jemu należała się nagroda :) takiej roli księdza lepiej jak on nikt by nie zagrał :)
D: Mariano czy ten związek jest już całkowicie zakończony?
M: Nigdy nie wiesz co się wydarzy
Widać ze on chciałby do niej wrócić :)
Lali do dziennikarza: słuchaj ile dajesz mi punktów?
D: daje Ci 20. A jak oceniamy jego? ( mariano)
L: doskonaly,Jest doskonały
D: Mariano ile dajesz punktów Lali ?
M:10
D:a Ty dla niego?
L:10 za to ze jest taki modny
Oni sa cudowni i mam nadzieję ze jeszcze beda razem :)
Widać, że on nadal kocha Lali jak ładnie sie o niej wypowiada. Nie mówił o sobie, że nie wygrał tylko, że to Lali powinna wygrać. Co do tego, że nie jest wielkim mówca ma racje to jest widać nie lubi się wypowiadać w przeciwieństwie do Lali. I w tym programie to było widać Lali się nieraz wtrącała jak go się o coś zapytali i było widać, że on jest jej za to wdzięczny :) wiec ona pewnie sama to wie.
A ten link jak Lali klaszczę zmienił się coś i musicie chyba zobaczyć na profilu tej osoby podałam dane do profilu szybciej.
On ją kocha i będzie kochać mimo wszystko. Takie uczucia nie giną po roku czasu.
Pytali się Mariano chyba po gali albo w trakcie gali dawał wywiad :) nie wiem dokładnie, ale to na pewno jego słowa :)
Mariano się super zachował mowiac tak o Lali,bo przecież mógł powiedzieć ze myślałem że wygra no ale tak wyszło czy coś takiego. A on tak ładnie powiedział i niej :)
Na gali też fajnie się zachowywali,Mariano super to zrobił że ja przytulił jak nie wygrała, ale dla mnie najlepsza chwila to ta jak wygrała EM i Lali odwraca się do Mariano i go przytula i nie moga się od siebie odkleic :)
A Olivia dla mnie była najlepsza :D na każdym zdjęciu jak Lali i Mariano są razem to ona tak się cudnie na nich patrzy :)
Widać ze tęskni za Lali, prawdopodobnie mała ciągle prosi Mariano żeby wróciła Lali. A Mariano przecież powiedział ze dla dzieci zrobi wszystko ;)
Mała była słodka :) co chwile wpatrywała się w Lali :).
Taka po gali cały czas męczy tatę by razem znów byli bo za nią tęskni. Kiedyś Mariano mówił że dla dzieci ton zrobi wszystko bo są dla jego ważniejsze :).
Ona tak fajnie się rzuciła Marianowi w ramiona tak szybko tak ja czasami jest to w telenovelach :). Najpierw się odwróciła i zaraz rzuciła się na niego z uściskiem :).
Ludzie piszą takie głupoty na TT że to szok. Że Mariano zakochał się w jakiejś tam dziewczynie z planu :/ no już lepszej głupoty nie mogli wymyślec :D
To głupoty. Mariano nie zakochał się na planie :) zresztą on woli młodsze a nie starsze:D
Teraz będą pisać że się zakochał bo kręci nowy serial i będzie miał dwie partnerki to zaraz będą pisać że się zakochał, już pisali że jest z jedną w hotelu bo dodał zdjęcie a nie wiadomo kto je zrobił.
Spyrali się przed gala czy to prawda ze jest z modelką a on zaprzeczył. Powiedział ze jest sam i nie ma romansu z żadna modelka :)
A teraz kręcą serial to będą pisać ze ma romans :)
Pewnie że będą, ludzie zawsze z czegoś zrobią niezły plot. Najwidoczniej nie może Mariano mieć już koleżanek z planu bo że zaraz romas.
Jak zawsze. Ktoś nawet powiedział że za każdym razem gdy nagrywa nowy serial to się zakochuje w koleżance z którą gra główne role :) no normalnie śmiech na sali :D
Nowe info: jutro o godzinę 20 Naszego czasu będzie Live Chat z Lali na jej Facebooku :):)
na yt widzialam komentarz jednej polskiej dziewczyny, że powodem zerwania Mariali jest spiecie z byla zona Mariana, bo chciala popelnic samobojstwo i oskarzala Lali o zniszczenie rodziny XDD
Ale skąd ona mogła to wiedzieć skoro w żadnym wywiadzie nic na ten temat mówili.
Większej plotki w życiu nie słyszałam :D
Nawet gdyby tak było to dlaczego ona chciała popełnić samobójstwo jak miała wtedy chłopaka i mówiła że to kocha a teraz ma drugiego :D
Ona nawet nie chce być już z Mariano :D
Ale naprawdę gratuluję tej dziewczynie wyobraźni :D
No przecież gdy była z Mariano to podobno go zdradzala dlatego się rozstali bo gdy Mariano dał jej druga szansę to i tak im nie wychodziło.
Tak,zdradziła Mariano i długo potem mieli długą przerwę ale Mariano dał jej druga szansę ale i tak im nie wyszło :)
Tak naprawdę to ona przyczyniła się do rozpadu małżeństwa. Mariano to dobry człowiek i dał jej druga szansę ale nie wyszlo:)
Szkoda ze z Lali nie ma dzieci ;)
Mieli mieć i się rozstali. Lali w wywiadzie powiedziała kiedyś ze chce zostać matka i to za niedlugo będzie a tu jednak taka lipa się stała i się rozstali:(
Mam nadzieję ze jeszcze wroca do siebie :)
Tak właśnie mówiła, mówiła też że gdyby Mariano jej się oświadczyć odrazu by go przyjęła bo bardzo go kocha. Te słowa to już chyba po rozstaniu powiedziała. :)
Mariano ma bardzo dobre serce i on jak zauważyłam jest taki człowiekiem gdzie chciałby aby zawsze panował spokój rodzinny, miłość i zgoda :)
To o oswiadczynach to powiedziała dużo wcześniej,nie po zerwaniu,
Teraz dziennikarze powiedzieli Lali ze mariano ma dziewczynę i co ona o tym sądzi a ona powiedziała ze gratuluje mu
Pytali czy jest zazdrosna a ona zaprzeczyla oczywiście :(
A wcześniej pytali Mariano czy ma dziewczynę to on powiedział że nie i ze jest sam.
Nienawidzę dziennikarzy, ciągle mówią i piszą jakieś głupoty a potem tak wychodzi.
Gdyby nie mieszali się w ich związek to może to by było inaczej :(
Jak oni mogą mówić takie rzeczy :/
Czemu jej powiedzieli że ma dziewczynę.? Przecież w wywiadzie po gali mówił że nie ma dziewczyny.
A to dziennikarze mówili o tym Lali przed gala a Mariano później potwierdził że to kłamstwo i nie Ma żadnej dziewczyny i romas z modelką to też kłamstwo. Widziałam przed chwilą ten wywiad.
On chyba przed galą zaprzeczył. Na czerwonym dywanie. O ile się nie myle.
Nie wiem po co mówią takie rzeczy a pózniej się dziwią, że oni nie są razem. Jak by się nie mieszali to może wszystko inaczej by wyglądało.
Ale po co jej mowili ze on ma dziewczynę skoro on tego nie potwierdził? :(
Dziennikarze tylko szukają sensacji :(
Oni może by się dogadali gdyby nie ci dziennikarze,ale myślę ze oni sa przyzwyczajeni do takich plotek i może nie zwracają na to uwagi i nie słuchają tych info , mam taką nadzieję :)
Mam nadzieję ze powiedzieli jej ze to kłamstwo bo widać po minie ze jej się przykro zrobiło skoro jej tak powiedzieli ale się usmiechala żeby nie wiedzieli.
Pewnie dlatego unikala kontaktu wzrokowego bo myślała ze on ma dziewczynę :(
Bo on co chwilę do niej podchodził i nawet rozmawiali i się śmiali ale ona taka dziwna mine miała jakby udawała a przy innych ludziach już całkiem inna mine miała :(
Mogła w to uwierzyć :(
Podejrzewam że to wszystko jest właśnie przez dziennikarzy nie chcą sie zejść dlatego ze wiedzą co by zaraz było, gadania i wgl. Przecież Mariano powiedział że nie ma dziewczyny więc może Lali o tym już wie. Oby wiedziała bo może faktycznie sie posmuciła jak sie dowiedziała ale tylko udawała że wszystko jest okey i że mu gratuluje.
Najważniejsze że Mariano zrobił pierwszy krok i podszedł do niej i z nią zaczał rozmawiać. :)
Oglądałam powtórkę gali i nie widziałam, żeby Lali wstała i klaskała jak Mariano nie wygrał :(A to był fajny gest z jej strony. To pewnie było kłamstwo no chyba, że ja tego nie zauważyłam ale w ogole ich nie było widać w tym momencie :(
A może akurat nie było to pokazane jak ona wstała no bo jak pamiętam to tylko był pokazany Mariano.
Niby tego nie pokazali ale ktoś dodał zdjęcia jak ona to robi i jeszcze ta mała pokazuje kciuki w dół do Lali jak Mariano przegrał a potem Oli cały czas pokazywała ;)
Jak Lali przegrała to oli też pokazywała kciuki w dół i Mariano też ;)
Moim zdaniem dziennikarze dużo mieszają bo wiadomo ze każdy chce wiedzieć co się stało że nie sa razem ale po co wymyślać plotki ze mariano ma dziewczynę żeby zobaczyć reakcję Lali. To chore jest dla mnie. Potem Lali była cały czas spieta przy Mariano i smutna ale udawała że wszystko ok a on nie wiedział co oni powiedzieli Lali. On się super zachowywał i pewnie się zastanawiał czemu ona tak się zachowuje,ale potem fajne to było że to przytulila jak wygrali :)
Myslalam ze po gali może się dogadają no ale nic z tego. Szkoda ze mariano nie poszedł na after bo może wtedy by się dogadali :(
tak to widziałam Jak Oli pokazywała te kciuki i nawet było to na gali pokazane :).
jak tu jedna dziewczyna napisała ze widziała komentarz na YT że ich rozpad był przez byłą ex bo że komo chciała popełnić samobójstwo że Lali rozwaliła ich małżeństwo.
Ale jednak pomyliliśmy sie co do tego ze wszystko po gali sie ułoży po między nimi :(. Musiał z córką do domu wracać. Mieli rano zjeśc razem śniadanie ale też nic nie wypaliło.
To z tym śniadaniem to tylko dziennikarze tak wymyślili. Myślałam może ze mariano pojedzie zawieźć córkę i wróci na after ale jednak tak nie zrobił. Pewnie spała u niego w domu i musiał zostać :(
Myślę ze jakby nie był z córeczką to może by poszedł, bo przecież nie był by sam bo tam byli jego koledzy z planu z którymi się koleguje. Może wtedy by z lali się jakoś dogadali :)
Wiadomo jak działa alkohol ;)
Ale w sumie dobrze ze była z nim Oli bo ona ciągle do Lali i do Lali chciała i to co zrobiła na gali z tymi kciukami to mnie rozwalilo :D dobra jest ;)
Na każdym zdjęciu widać ze zapatrzona jest w Lali jak w obrazek. Ciągle na nią patrzyła :)
Od czasu gali ciągle mówi Mariano żeby wrócił do Lali. A Mariano przecież dla dzieci zrobi wszystko tylko szkoda ze lali jest taka nieugieta :(
Widziałam Oli jak się na nią patrzyła jak w malowany obrazek w który się zakochała :) mała jest cudowna :) dzięki niej Lali z Mariano dużo ze sobą gadali i się śmiali :)
Szkoda że nie poszedł na to alter faktycznie alkohol daje dużo a przy nim wyznania czułości, człowiek pijany zawsze prawdę powie i to się sprawdza :) no nic córeczka lekko przeszkodziło w tym ale i tak się cieszę że z nim była i dała radę zrobić tyle na gali :).
Podobały mi się te kciuki :)!
Mała zrobiła co w swojej mocy żeby Lali i Mariano byli razem ale no cóż nie udało się :(
Jak Lali i Mariano gadali albo było przy sobie to mała się cieszyła jak nie wiem co :)
Patrzyła się cały czas na Lali, pewnie miała nadzieję ze lali wróci z nimi :(
Może w końcu się pogodza :) czekam na to
Może właśnie Lali mu klaskała z jej strony to byłby fajny gest z jej strony .No mała jest w nią wpatrzona jak w obrazek. Widać, że chciałaby, żeby znowu byli razem. Ale chyba jej życzenie się nie spełni. Mi szkoda Mariano, bo kurczę widać po nim, że cierpi z jej powodu.I według mnie on się super zachowywał na gali.
Oboje dali klasę na gali mimo tego że nie są razem i od rozstania spotkali się pierwszy raz.
Widac po nim ze on chciałby wrócić do niej i już nieraz to udowodnił, ale ona nie chce wrócić. Nie wiadomo co się stało i nie rozumiem dlaczego Lali jest taka nieugieta.
Lali mówiła ze już nie chce się zakochać.
Jak ma się zakochać skoro dalej kocha Mariano i będzie to kochac bo ciągle powtarza ze to była miłość jej życia i ma fajne wspomnienia bo to była prawdziwa miłość.
Nie rozumiem dlaczego tak jest,kochają się a nie chcą się dogadać :(
To smutne i mało tego jeszcze Ci dziennikarze z każdej strony szukają sensacji i piszą i mówią głupoty :(
Nie wiemy jaki jest powód że Lali jest tak nieugięta :( trzeba się z tym pogodzić albo czekać może ona chciała sobie dać jakiś czas wolnego. Tylko po co by to robiła :/ dla mnie ta sprawa jest dziwna i nie do skończenia.
No właśnie to wszystko jest dziwne. Mówi, że najwieksza miłość a wrócić nie chcę. Tylko, że Mariano naprawdę ładnie o niej mówi, nie przekreśla ich a ona zawszę zabija naszą nadzieje na ich powrót. Robi tak od samego początku.
Ale akurat jej zachowanie z gali musze pochwalić chociaż były momenty, że mnie troszkę wkurzała ale jednak pokazała klasę podziękowała mu i w ogóle:) tak jak i Mariano.
Ale jedno jest pewne potwierdziło się to co od dawna myślałam to, że Lali nie chcę wrócić.
Wkurzają mnie dziennikarze, bo jadą na Mariano, że gdy Lali odbierała nagrodę za Tango Esperanza to on siedział w telefonie a co miał patrzec na nią ? To pewnie była dla niego niezręczna chwila jak by się patrzył to by było gadanie, że teskni i w ogóle. Może to nie było ładnie z jego strony ale ja rozumiem jak on mogł się czuć, napewno to była niezręczna chwila.A pozatym Lali sama siedziała w telefonie i uciekała w czasie przerw i tego oni nie skomentują. Jadą tylko na niego.
Też mi szkoda Mariano bo ciągle na niego jadą ze on nie chciał mówić jak wygrał serial EM ze bawił się telefonem,że jej unikał.
Przecież obydwoje się unikali na początku,później zachowali się jak dorośli ludzie i rozmawiali ze sobą i się śmiali ale było widać ze nie zawsze te uśmiechy są szczere. A szkoda:(
Lali udzieliła wywiadu i mówiła że mało śpi bo zawsze jest coś do zrobienia i mówiła także że napisała piosenkę ze zlamanym sercem. Narazie wiem tylko tyle ale jak zostanie przetłumaczony dalszy ciąg wywiadu to wam tu napisze.
To że Lali odebrała nagrodę to on musiał stać i się gapic na nią.? Nie no ci dziennikarze już mnie wkurzają mega :/. Jak by się patrzył to by zaraz było nie wiadomo co a jak się nie patrzył to wielka afera że w tym czasie w telefon się patrzył. Normalnie przesadzaja wszystko jest bo Mariano to bo Mariano tamto. Ale jak Lali nie usiadła koło niego to nic się nie czepiali (bynajmniej nic o tym nie słyszałam dlaczego nie siedzieli koło siebie)
szkoda mi Mariano cały czas cierpi, mimo starań nic się udaje mu się zrobić :(
O właśnie na Marianie widzą wszystką blędy chociaż według mnie to nie są żadne błędy a mi się wydają, że z Lali robią świętą i według nich to Mariana wina, że sie rozstali.
Wkurza mnie takie podejście, bo nie widzą tego, że to on się stara a Lali ma to gdzieś.
Ważne że my fani wiemy jak właśnie naprawdę jest :).
Ale mino wszystko dziennikarze wszystko psują, gdyby nie oni to kto wie może i by doszli do jakieś porozumienia.
Tak my wiemy ale wiesz mimo wszystko to wkurzające robią z niego najgorszego a z Lali świętą. :( A to on się stara.
Wywiad z Mariano :
-Jak Ci leci
-dobrze to piękny i wyjątkowy wieczór
-mówisz tak że względu na twoje spotkanie z lali?
-mówię tak ponieważ towarzyszy mi moja corka. Jakoś czas temu widziała jak przymierzalem garnitur i spytała mnie na co to jest. Gdy jej powiedziałem że idę na rozdanie nagród powiedziała ze chce isc ze mną .
I przyszło Ci dzielić stół z twoją ex...
-tak ale wszystko jest dobrze z lali,jest najlepie. Dzisiejszą noc jest po to żeby świętować to ze EM wygrała,to jest najważniejsze.
-ale wydawaliscie się trochę zdystansowani
-tak? Jak dla mnie było naprawdę bardzo spoko. Spotkanie było bardzo przyjemne i mile .
-dojdzie do pojednania?
-jestem sam i tak mi jest bardzo dobrze.
Zalamalam się ze to powiedział ale wszyscy wiedzą że to kłamstwo i chce wrócić do Lali
Nowy wywiad Mariano:
D: jak ci leci
M: dobrze, to piękny i wyjątkowy wieczór
D: Mówisz jak że względu na Twoje spotkanie z Lali.?
M: Mówię tak bo towarzyszy mi córka. Jakiś czas temu widziała jak przymierzałem garnitur i spytała mnie co to jest. Gdy jej powiedziałem że idę na Rozdanie nagród powiedział że chce iść ze mną.
D: i przyszło ci dzielić stół z Twoją ex.
M: Tak. Ale wszystko jest dobrze z Lali, jak najlepiej. Dzisiejsza noc jest po to żeby świętować to że Esperanza Mia wygrała to jest najważniejsze.
D: ale wydawaliscie się trochę zdynstansowani.
M: Tak? Naprawdę jak dla mnie było bardzo spoko. Spotkanie było bardzo przyjemne i miłe.
D: Dojdziecie do pojednania?
M: Jestem sam i tak mi jest bardzo dobrze.
Czyli wychodzi na to że Mariano już pogodził się z sytuacją :(
Lali i swojej płycie na liveczat:
Płytę soy pisalo jej się bardzo swobodnie. W między czasie musiała dużo pracować. Wstawala i świcie podczas trasy,w samochodzie w samolocie,w samolocie pisała najwiecej.pisała swobodnie o wszystkim co czuła.
Nazwaliscie trasę soytour?
Przepraszam bardzo ale jeszcze nie wiemy jak będzie się nazywać trasa.
Nie ma dokładniej daty trasy ale... Pokazuja mi to! (Palec na ustach). Naprawdę nie mogę nic im powiedzieć? To po co tu jesteśmy?żeby opowiedzieć! Powiem im trochę.
Wrzesien/październik zaczniemy czymś tutaj w moim kraju Argentynie i mamy nadzieję ze rozszerzymy to.
Jaka jest twoja ulubiona piosenka z SOY i dlaczego?
-zdarzyło mi się coś mocnego z piosenką która się nazywa Amor es presente(miłość jest obecna) to moja ulubiona piosenka ma w sobie wiele emocji, zaspiewalam ja z emocjami co można usłyszeć.
Wydaje mi się.... właściwie to tak uwazam: miłość jest teraz, jeśli kochasz prawdziwie,nie ma strachu, robisz to co czujesz. Miłość jest teraz, nie myślisz o jutrze. Myślę ze to ogromna prawda. Bo takie są konsekwencje tego ze zakonczysz miłość ? Pozwól sobie to odkryć,pozwól być.
Myślę ze właśnie ta piosenka jest o Mariano :)