Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
Dla mnie to wszystko jest chore. Dobra nie są razem ale po co te wszystkie obraźliwe akcje? Normalnie jak tak mówcie cyrk się dzieje tam u nich.
Szkoda mi go, powiedzial to w zaufaniu a ktos tak perfidnie to wykorzystał... Jego otoczenie jest toksyczne, moze nareszcie otworzą mu sie oczy.
Ja go nie oceniam, wszyscy jestesmy ludzmi i nie takie rzeczy zdarza sie mowic w złości. Zawsze bede po jego stronie.
Właśnie żeby otworzył w końcu oczy i pożegnał niektórych swoich "przyjaciół" o to proszę najbardziej.
Mi się zdaje ze ten cały jego przyjaciel i Juliany i camili też fryzjer mógł to zrobić bo on ciągle mieszal między nim i Lali. Takie jest moje zdanie
Myślę ze to nagranie teraz wyciekło bo lalitas ciągle pisały o tym ze Mariano może się spotka i dogada z lali na ślubie i Isabel,teraz na tej gali,jeszcze pisali ze zerwał z camila i ze oni się mało spotykają i może ten ktoś postanowił namieszać znowu i żeby wyszło ze Mariano teraz to powiedział. Mariano przyznał się do tego że to powiedział i teraz media nie dadzą mu spokoju i znowu się to będzie ciągnęło pół roku.
Nie wierzę jak mariano mógł coś takiego powiedzieć :(
Lali teraz na pewno będzie bardzo smutno i już nigdy się nie dogadają i już nawet znajomymi nie będą :(
Tak czekałyśmu na KCA, a teraz to raczej nie ma sensu. Lali bedzie unikac go jak ognia a jemu na pewno bedzie głupio i bedzie sie zle z tym czuł....a tak liczyłam chociaż na jakieś ich spojrzenie na siebie z tęsknotą.
Zawsze kiedy miedzy nimi sie uspokoi wybucha kolejna bomba. Przykre.
widze ze jej fanki pisza, ze dadza mu popalic na KCA....boje sie ze go wybuczą czy cos w tym stylu :c
Mam już dość niektórych jej fanów...fani Mariano tak Lali nie traktują.
On jest na nią bardzo zły w tym nagraniu i uważam, że jest jakaś przyczyna. Tak bardzo ją kochał, a teraz co. Oboje skończą nienawidząc się nawzajem.
Moim zdaniem on dalej coś do niej czuje i nienawidzi to co do niej czuje.
Od kiedy przestałam kibicować związkowi Lali i Mariano przestałam wchodzić na ten wątek ale jak zobaczyłam te afere na twitterze to az musialam tu wejsc. Moze to zle zabrzmi, bo kiedys lubilam Lali, ale od jakiegoś czasu jestem tylko i wyłącznie za Mariano. Po przeanalizowaniu wywiadów, wypowiedzi Lali sprzed kilku miesięcy przestałam ja darzyc sympatią. Nie podobalo mi się jak mowila o Mariano chwile przed i po rozstaniu i jak odszczekuje tym dziennikarzom na jego temat a i tak wszystkie Lalitas sa pod jej wielkim urokiem ze cudowna Lali, najlepsza, taka kochana i nikt jej nie ma nigdy ale to nigdy nic do zarzucenia a wszyscy tylko jada po Mariano i dorosły facet jest seriami wyzywany przez jakieś bachory bo inaczej tych dzieciaków nazwać się nie da które publicznie wypisują takie obraźliwe komentarze i nie dają żyć facetowi, który wstawia zdjęcie ze swoją nową dziewczyną czy powie cos w wywiadzie coim się nie spodoba ale za to Lali wychwalaja pod niebiosa zawsze i wszędzie niezależnie co zrobi i czy to jest dobre czy źle zawsze święta Lali z aureola nad głową jak tu było ujęte wcześniej. Widac ze po rozstaniu tak naprawde mozna poznac kto jest jakim czlowiekiem i Mariano ten nieladnie sie zachowal mowiac ze jej nie kocha w jednym z programow po rozstaniu ale pitem tak sie ponizyl i przyznal publicznie ze ja kocha i zawsze moze na niego liczyc. Moim zdaniem on sie wtedy mocno zagubil i teraz tak samo. A Lali w kazdym wywiadzie po rozstaniu jakies uszczypliwe komentarze czy niemile ucinanie tematu lub zalosny smiech gdy o niego pytali i taki razacy brak szacunku do jego osoby. Nie mogłam na tego słuchać i nigdy nie usłyszała żadnego niemilego komentarza na temat swojego zachowania a Mariano zawsze zjechany od góry do dołu. Dlatego mimo tego co dziś wyciekło i tak jestem całym sercem za Mariano, bo wiem ze na pewno miał swój powód, on nie umie tego kryć, on nigdy nie umie niczego ukrywac, zawsze sie zdradzi tymi smutnymi oczami, spuszczona glowa czy ta zbolala mina no i wybuchl z emocjami i uzyl takich a nie innych slow. Poza tym nie znamy Lali i skad wiemy ze ktorys z tych okreslen nie pasuje do niej? Na pewno swieta nie jest i nie zdziwilabym sie gdyby ktores z tych slow do niej pasowalo ale nie twierdze ze tak jest. Ale juz jako fanka Mariano nie potrafie uszanowac tych Lalitas, bo denerwuja mnie ta naiwnoscia i zawzietoscia. Stracilam do nich szacunek i nie popieram ich krokow. Mysle ze fanki Mariano prezentuja wyzszy poziom dlatego nie ma takich akcji ktore robia Lalitas i ktore tak najezdzaja na Mariano. Niestety też uważam ze Mariano nadal ja kocha. Mówię niestety bo ja juz sobie to wszystko przemyslalam i nie chce żeby Mariano był z Lali. Po tym jak ja poznałam z tych wywiadów wypowiedzi i zdjęć, wszystkiego myślę ze zbyt mocno się od siebie różnią by cos z tego jeszcze było. Kiedyś się kochali ale myślę ze czar już prysl i ona go nie kocha, za to on ja niestety tak więc ten związek z Camila to zapewne ucieczka od tych uczuć Ale i tak mu kibicuje i chce żeby był szczęśliwy z daleka od Lali a zwłaszcza od tych męczących Lalitas. Nie chce obrażać Lali, ale takie jest moje zdanie na jej temat i wyjasnilam dlaczego już za nią nie przepadam.
Świetnie to ujęłaś...
Ona sama sie kreuje na osobe idealną. Więc co te dzieci mają innego zobaczyć...
A Mariano to otwarta księga, wszystko po nim widać, powie, że już mu przeszło, ale i tak zdradza sie mową ciała i oczami.
On jest dość impulsywny i często powie cos co nie powinien, ale to jemu bardziej wierze niż jej.
Widac było że on wciąż miał jeszcze nadzieje, a ona tak po prostu po wiekszej kłótni przekreśliła wszystko, tą cała miłość i miała go gdzieś. On napisał jej tego tweeta, później do niej dzwonił kiedy sie dowiedział że ma do niego żal a ona nawet nie odebrała i poźniej w jakims wywiadzie powiedziała że do niego nie oddzwoniła. Teraz to ja sie nawet mu nie dziwie.
Ciekawi mnie tylko co ona powie gdy ją spytają o to nagranie.
Też to zauważyłam, ze kreuje się na święta i idealna a Lalitas jeszcze to podsycaja i podkrecaja, także wygląda to tak że każdy dobry uczynek Lali jest traktowany jako 10 wspaniałych i niezwykłych. A moim zdaniem takie akcje typu jak dziś przeczytałam ze zsunal jej się pierścionek i ona oddała go tej fance co go znalazla no mi się wydało to aż śmieszne jak Lalitas to odebrały i jak podkreślaly jaki to cudowny gest i jaka ona jest kochana. No co najmniej jakby oddała połowę swojego majątku na cele charytatywne a to przeciez tylko pierscionek. Pewnie tani nie byl ale nie przesadzajmy, ma ich mnostwo i stac ja na kazdy a dla takiej Lalitas to będzie oczywiscie niezwykły pierścień. Albo jak czytam kiedys ze Lali wyszła i przywitała się z fanami czy robiła zdjęcia i podpisała aż 500 płyt czy cos takiego. I to takie niezwykle dla Lalitas.... Niezwykle by to bylo gdyby robila to za darmo a za takie wynagrodzenie jakie dostaje to dla niej jest przyjemnosc zwlaszcza gdy ona lubi blyszczec i dla niej to maksimum satysfakcji mogac podpisac tyle plyt i zrobic tyle zdjec z mysla "jaka to jestem wspaniala i jak to mnie kochaja". Większość piosenkarek to robi a u Lalitas tak jest to rozdmuchane i każdy jej krok i jego wartość zwielokrotniona sto razy. Naprawdę nie chce obrażać Lalitas Ale dla mnie to śmieszne takie jej wychwalanie i cieszę się ze nie należę do grupy tych okropnych dzieciaków (choć wiadomo ze nie każda Lalitas jest taka zaslepiona, ale jednak myślę ze wiekszosc) A Mariano zawsze byl pomijany. Niektore jej fanki to od zawsze go nie znosily, bo za stary, bo po rozwodzie, bo ma dzieci, bo nie jest przystojny i nie pasuje do Lali , bo przeciez Peter Lazani najlepszy, na drugim miejscu Benjamin Amadeo a Mariano na szarym końcu. A zauwazany jest tylko wtedy gdy zrobi cos w uznaniu Lalitas za niefajnego w stosunku do Lali i wtedy wojna i szum i wyzwywanie. Na jego miejscu wszystkie te szczekajace Lalitas bym zablokowała. Mi od tego marca tak szkoda Mariano i za każdym razem gdy oglądałam wywiad i oni tak go wypytywali i Lali a on zawsze ta mina, te oczy, ta otwarta księga i wszystko widać. Mówi jedno a oczy mówią cos innego i ta mina, ten smutek. Naprawdę szkoda mi go bylo i jest nadal bo wiem ze zrobil to impulsywnie i teraz znow nie dadza mu spokoju. To nie ucichnie przez nastepne kilka miesiecy a on nadal będzie się z tym męczył zamiast zapominać powoli.
Jeśli chodzi o to co na to powie Lali to wydaje mi się ze zrobi z siebie ofiarę ze niby jej smutno by podsycic złość Lalitas. Juz moim zdaniem raz to zrobila gdy przy piosence Cree en mi zrobila taki grymas jakby chciala sie rozplakac czy to byla taka smutna mina a Lalitas juz podchwycily jakoby cierpiala przez tego najgorszego z najgorszych Mariano. One tak są przewrazliwione jeśli chodzi o Lali ze jakby Lali się rozplakala czy powiedziała cos ze jej smutno czy cierpi to one by tego Mariano zabiły jakby go spotkały. To jest nienormalne ale Lalitas takie są. Gdy dzieje się jakąś niby jej krzywda atakują i to ze zwieloktotniona siła i niestety nie dadza facetowi już spokoju. A on jest za dobry i za grzeczny. Może gdyby był jak Lali uniknalby jakiś niewygodnych pytań ze strony dziennikarzy i może by go tak nie napastowali a tak znów się zacznie. Lali zawsze dawali spokój gdy ucinala niemilo temat Mariano i z czasem o niego już jej nie pytali. A Mariano zawsze przez ten cały czas męczą fo pytaniami o Lali a on biedny tak odpowiada i gubi się w tym wszystkim zdradzają się przy tym minami i gestami. Ale kto tam by się litowal nad Mariano? Najważniejsza Lali i jej niby cierpienie. A moim zdaniem już nie cierpi i wiele razy to pokazała. A Mariano niby cos powie jak wtedy ze ja nie kocha ale zawsze przyznaje się do błędu, próbuje sprostowac Ale to i tak nie jest doceniane. Nawet ona tego nie docenia skoro wtedy nie odebrała od niego telefonu (nawet już nie wiem czy odebrała czy nie, wypierala się się tu kiedyś ze do niej nie dzwonił Ale może js już nie ogarniam bo raczej unikam już tematu Lali-Mariano, bo dla mnie jest tylko Mariano)
Muszę się z wami zgodzić co do lalitas, chore fanatyczki i tyle. Traktują Lali jak jakiegoś boga i uważają, że wszystko co robi jest super. Nie uważam, że Lali jest jakimś potworem, ale moja sympatia do niej też bardzo osłabła. Uważam, że to ona go zraniła bardziej niż on ją, wybrała karierę. Ktoś pisał, że Benja i Peter mówili o niej zawsze dobrze, a to nieprawda. Każdy z nich po rozstaniu coś do niej miał, a to dziwne jak się powtarza trzy razy. Warto też zauważyć, że to Lali jako pierwsza po rozstaniu zaczęła kręcić z Nazareno i się tego wypierała, a było widać po niej, że to prawda. Nie popieram Camili, uważam, że nie pasuje do niego i to tylko próba bycia w związku i on jej nie kocha. Pozostała we mnie dalej Mariali, ale strasznie mnie wkurza to uświęcanie Lali i mówienie jaka to ona jest sławna i lepsza od Mariano, Jest bardzo utalentowana, ale nie jest pępkiem świata. Mówią też, że zawsze wszyscy mówią o niej dobrze, a przecież dużo było przypadków gdzie ludzie wyrażali się o niej publicznie źle ( niekiedy rzeczywiście chcieli tylko skorzystać z jej popularności) nikt nie jest idealny, Mariano też nie. Powiedział co powiedział, ale z jakiegoś powodu nie wywarło to na mnie aż tak wielkiego wrażenia jak pomyślałam co musi mówić o nim Lali bo na pewno to robi. Po rozstaniu to on był bardziej przybity, nie ona.Zaczęła mówić o powodach rozstania dopiero jak promowała płytę.
Będzie ciężko żeby między nimi było dobrze bo po pierwszą sa gwiazdami i media ciągle są w ich życiu i się wtracaja. Mają jak widać fałszywych "przyjaciol" i będą się teraz ciągle unikać i nie będą chcieli ze sobą gadać. Pewnie w mediach będą unikać tego tematu. Teraz to będzie dramat :(
Moim zdaniem oni w końcu muszą sami zrozumieć że ktoś ich rozdzielil, nadal ciągle mąci w ich relacji i że nie wszystko jest takim jakim się wydaje bo inaczej nigdy między nimi nie będzie dobrze i taka jest prawda. Tylko że to łatwo powiedzieć...
Nigdy bym nie powiedziała, że tak piękna miłość skonczy sie w taki sposób. To co ich łączyło była naprawde szczere i godne pozazdroszczenia. A teraz to co sie dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Nie wiem czy mozna tu liczyc jeszcze na ich powrot skoro widac ze oni zostawili to w takim miejscu gdzie jest gniew i chyba jakies nieporozumienie. I wyglada na to ze oboje juz odpuścili
A ja tak sobie pomyślałam, Mariano tłumaczył się na tt ale pytanie zasadnicze czy on to nagranie słyszał? Bo ktoś mógł mu tylko powiedzieć że jest nagranie na którym mówi o Lali przykre rzeczy a że on wie ogólnie że powiedział w gniewie kiedyś coś nie za miłego na jej temat to może mysleć że faktycznie to jest na nagraniu a w rzeczywistości akurat może mówić o jakiejś fance tylko że on o tym nie wie i bezwiednie ściągnął na siebie krytykę. Moim zdaniem tak może być bo on wytłumaczył się z tego że wyraził się źle o kimś ale nie wspomniał że konkretnie o Lali, tak jakby ogólnie powiedział że mu się to zdarzyło więc ja nie jestem pewna czy on aby na pewno wie z obgadania kogo się wytłumaczył ;/ wydaje mi się że on może myśleć że z wyrażenia się źle o jakiejś fance Lali a nie jej samej. Nie wiem może to trochę naciągane o czym mówię ale czuje że tak może być
Wydaje mi się , że mówił o niej.
Tak szczerze to ludzie na portalach nie mają mu tego tak bardzo za złe jak nie są fanami Lali. Piszą, że źle, że to powiedział ale to prywatna rozmowa i każdy o swoim ex coś złego powiedział i nie tylko o ex, przecież często mówimy o innych różne rzeczy. Niektórzy nawet przyznają mu racje i uznają, że to prawda bo oni też tak myślą. Dla mnie jest interesujące dlaczego on tak o niej mówił.
Może i masz rację :)
Jeśli faktycznie mówił o niej to po pierwsze w gniewie a po drugie na pewno miał ku temu powody bo też nie uważam żeby Lali była jakaś święta, nie powiedziałby nic złego o niej gdyby ona sama nie miała nic na sumieniu bo on na prawdę ją kochał a jak się kogoś kocha to się źle o nim nie mówi nawet po rozstaniu i w dodatku bez powodu
To nagranie jest podobno z aplikacji Whatsapp. Mariano to nagrał i komus wysłał..tylko jak to sie znalazło w posiadaniu tej jego fanki, czy kogokolwiek kto to udostępnił jako pierwszy...
I jak tego teraz tak słucham to jemu chyba też chodzi o fanki Lali i o te ich hejty. On coś mówi: Czytałem tego troche, nie możesz sie w to angażować/tym przejmować (nie wiem do końca co znaczy enganchar). To spotkało wszystkich moich przyjaciół. One są okropne..
Tak jakby kogoś pocieszał. Pasuje mi to do Camili bo odkąd są razem strasznie zaczęli ją hejtowac, ale chyba nie.
Jeny jedno nagranie a ile szumu wywołało O.o szkoda mi Mariano i będę go bronić bo każdemu z nas zdarza powiedzieć się coś w złości czego później żałujemy, jestem przekonana że musiało go coś bardzo zdenerwować że tak powiedział ale jednak potem za to przeprosił i się wytłumaczył także żałował tego
Mariano by się sam nagrał i jeszcze wysłał komuś? Dla mnie to bzdura bo niby po co miałby narażać się na krytykę w razie gdyby to nagranie wyciekło? żeby jej fanki się na niego rzuciły i co gorsza Lali o tym usłyszała? No dla mnie to jest co najmniej dziwne ;/ Ale jeśli nawet by to była prawda to tym bardziej jestem pewna że on w tym wypadku mówił o jej fankach, o jakiejś jej konkretnej fance ale nie o niej bo bądź co bądź on Lali w jakimś jeszcze stopniu kocha i jestem pewna że nie chciałby żeby ona się dowiedziała że powiedział o niej złe słowo, nawet jeśli to było w gniewie
Nie wiem, możliwe że tak. W apce Whatsapp wysyła sie wiadomości głosowe. Wiec mozliwe ze tak było, widocznie mu przez mysl nie przeszło że ktos mu bliski to moze wykorzystać.
A pozniej mowi o jednej konkretnej osobie - Lalita.
Ja wczoraj kiedy pierwszy raz puściłam to nagranie słyszałam Lalita i dzisiaj też tak słysze. Nie wiem, on tak szybko to mówi, że dość trudno to wyłapać, ale ja to tak słysze.
Na przykład na portalu plotkarskim ciudad.com piszą "Lali esta" i niby można by dać temu wiary bo to ich język więc powinni lepiej rozumieć co on mówi ale z drugiej strony to portal plotkarski więc mogli specjalnie tak napisać, oni się z uczuciami innych nie liczą i dla nich lepiej przekręcić żeby była większa sensacja więc ja bym sie nie zdziwiła gdyby Mariano powiedział w rzeczywistości "lalitas" i mówił o jakiejś fance i też tak jak wspomniałam wcześniej tłumacząc się na tt miał na myśli wlaśnie ją i inne fanki a nie Lali
To jest chore serio jak można tak obrażać człowieka?
Każdy w złości mówi zle rzeczy nie wierze, że Lali zawsze dobrze o nim mówiła. I zgadzam się z tym, że jej zachowanie po rozstaniu było żałosne. I robiła wszystko chyba pod publikę i nic więcej.
Właśnie on tego czasu przestałam się nią tak bardzo interesować, bo sory jak można zbywać jakimiś głupimi tekstami dziennikarzy, gdy pytają o Mariano ? Głupie jej uśmieszki jakby ironiczne. Raz piosenka jest dla niego raz nie. No niech się zdecyduje.
Albo to jej niby załamanie, gdy potwierdzała publicznie wiadomość o zerwaniu? Jak sie wypowiadała nie wyglądała na załamaną wręcz na zacięta i pewną tego co mówi. Tak nie zachowuje się osoba którą jest bliska załamania. Oj nie. Kolejny przykład : Najlepszy dla niej był Benji. No ja nie mogę skoro był taki dobry to po co się z nim rozstała?
Lubię ją chociaż już nie tak jak kiedyś, bo dostrzegam jej wady. Dla mnie ona nie jest taka wcale dobra na jaką wygląda. Widać, że ma charakterek. I wszystko musi być tak jak ona chcę. No i musi być w centrum uwagi. Robi z siebie cały czas ofiarę losu jaka to ona biedna.
I jeśli słucham z nią wywiadów to nie są one tak szczere jak wywiady Mariano on mówi to co myśli ona to co ludzie chcą usłyszeć.
Z całym szacunkiem ale ona nie zasługuje na Mariano. Niech on będzie szczęśliwy z kimś innym chociażby z taką Camilą jeśli ona na prawdę go kocha.
Dokładnie.
Mi też przestało tak zależeć na tym żeby sie zeszli. Mariano zasługuje na kogoś kto będzie go kochał mimo wszystko i nie przekreśli wszystkiego po jedenj większej kłótni. Gdyby ona tak naprawde go kochała jak o tym mówiła to by walczyła o tą miłość a dość szybko sobie odpuściła. Mariano już pare razy wyzbyl sie dumy i pokazał że mu na niej zależy, a ona najwidoczniej tego nie potrafi. Więc niech sobie zostanie ze swoja karierą i rzeszą chorych na głowe fanek. A Mariano zasługuje na szczęście i mam nadzieje, że znajdzie kogoś odpowiedniego.
Pomijając to wszystko, mam take wrażenie, że miedzy nim, a Lali wytworzyła się taka zależność, że już zawsze będą ich razem łączyć.
Czasami myślę, że oni oboje grają w jakąś chorą grę ze sobą i z nami. Minęło pół roku już dawno powinno wszystko przycichnąć i się skończyć, a zawsze jak jest dłużej spokój albo jak oni mają się spotkać to jest buuuuum. Ktoś to reżyseruje czy co?
Jakbym usunęła wszystkie konta na TT i forum i weszła tu za dwa miesiące ciekawe co bym znalazła...następne dramy i historia trwa.
Witam Was kobietki,czytam codziennie wasz wątek,ale udzielalam sie tylko w innym dotyczacym telki,ale dzisiaj nie mogę już wytrzymac i postanowiłam napisac.
Serce mnie boli gdy czytam tą nagonke na Mańka na instagramie,to jest jakieś chore źeby tak obrażać czlowieka,żal mi go strasznie,nie dosc ze ma facet zlamane serce,to jeszcze takie coś musi czytać. Płakać mi się chce...
Wczoraj jeszcze mnie to interesowało, a teraz jest mi tak obojętna, że już nawet nie interesuje mnie co ona myśli na ten temat.
Czuje, że po tym co powie wyleje sie jeszcze większa fala hejtu na Mariano, a tego nie chce.
Ze mnie emocje opadły. Tak się zastanawiam i cały czas mi coś nie pasuje w tym wszystkim. Wydaje mi się, że ani Mariano ani Lali nie są bez serca. Myślę o jednym i drugim o tym jak się zachowali i zachowują i zawsze mi wychodzi, że jakby ofiara była tylko po jednej stronie to ta druga osoba okazała by się potworem, a to mi do nich nie pasuje i do ich zachowania.
Tak sobie dzisiaj myślałam jak a ta miłość była piękna i mi się chciało płakać i mi tego było tak strasznie żal, a co dopiero im. Ja chyba na zawsze pozostanę Mariali, dzieją się różne rzeczy, raz z jego strony, raz z jej, ale jak emocje opadną to wracam do tego wszystkiego i widzę dwie cierpiące osoby. Lali nie jest święta, Mariano też nie.
"Fani" mają w tym wszystkim swój udział. Dziewczyna udostępniła nagranie, żeby cieszyć się czyimś cierpieniem. Te wszystkie fanki nie dające żyć Mariano, obrażają go, życzą śmierci jakby same nie popełniały błędów. To uczucie i wspomnienia o nim zostały zniszczone przez osoby, których ono nie dotyczyło.
Lalitas dalej nienawidzę bo wczoraj przegięły i to mocno.
W grupie Lalitas Polska na Facebooku jedna dziewczyna dodała przerobione zdjęcie na którym Lali i jej Lalitas niosą trumnę na której jest zdjęcie Mariano xD nie wiem czy śmiać się czy płakać
To w Polsce też im odwala, myślałam, że chociaż u nas będą mądrzejsze i nie będą robić takich głupot.
Niektore polskie Lalitas też są niezle stukniete. Widzialam kiedys na jakiejs stronie na fb pod zdjęciem Mariano była nagonka na niego jaki on zły. To bylo chyba po tym rozdaniu nagrod Martin Fierro. Widziałam te grupę Lalitas, ale nigdy nie chcialam tam dolaczac, bo pewnie bym sie tylko zdenerwowala poziomem tych postow. Jej założycielka to też dziecko wiec nie ma się spodziewać dojrzałości czy mądrości po reszcie tych nastolatek
Ja jestem fanką Lali. Mariano również ale nie pisze ze życzę Mariano śmierci za to ze tak powiedział o Lali bo każdy z nas jest człowiekiem i popełnia błędy. Ani Lali ani on nie są święci i nie wiadomo co tam się stalo ze Mariano tak zareagowal. Niektóre fanki Lali naprawdę przesadzaja ze grożą mu śmiercią albo coś takiego. Moim zdaniem wina zawsze leży po obu stronach.
Jejuuu czytam to wszystko i oczom nie wierze :( .... znowu cos ich oddala od siebie :((
Sluchajcie widze ze wiekszosc wlasnie za Mariano stoi a mi sie wydaje ze tutaj naprawde winne sa dwie strony.. obydwoje popelnili bledy jak wszyscy zreszta to robimy..
Kazde z nich inaczej to wszystko przezywa i wgl.. a to ze Lali tak reagowala na pytania dziennikarzy i jak odpowiadala po dluzszym czasie tez moze oznaczac to ze nie chciala moze przed kamerami nie wiem moze sie rozplakac czy cos ( to sa moje tylko takie wiecie ciche mysli :p) A po dluzszym czasie bylo jej odrobinke latwiej ale jak jest niestety nie wiem... nie wiem.. A jezeli chodzi o Mariano to faktycznie on nie umie ukrywac uczuc i to jest widoczne bardzooo i widac ze jest naprawde fajnym i odpowiedzielnym mezczyzna - ale to co powiedzisal nie bylo na miejscu trzeba przyznac :/
AAAA I ODNOSNIE TYCH CHLOPAKOW LALI TO JA UWAZAM ZE MARIANO Z NICH 3 BYL ZDECYDOWANIE NAJPRZYSTOJNIEJSZY!!! W 100%!!!!
Ja dołączyłam do tej grupy poto aby patrzeć co one tam dodają, lubię Lali jestem jej fanką ale bez przesady...
Ja mnie wkurza takie gadanie. Biedna Lali na pewno będzie jej przykro? A wy myślicie, że ona o nim nic złego nie mówiła do przyjaciół? Tylko go zachwalała czy jak? Różnica jest taka, że to co ona mówiła nie przedostało się do mediów i tak być powinno. Ma porządnych przyjaciół i tyle.
Bo jestem niemal pewna, że go wyzywała itp... Przecież to normalne po rozstaniu w ogóle takim nagłym ja oni.
Lubię ją ale kurde nie róbmy z niej świętej. Ona na pewno też ma swoje za uszami.
Nie no wiadomo ze cos powiedziala.. ale tez moim zdaniem nie mozna az tak usprawiedliwiac Mariano.. nie wiem w koncu jak bylo z tym nagraniem ale jezeli do kogos go przesylal albo mowil to w kogos obecnosci no to powinna byc to osoba ktorej ufa w stu procentach!! Wiec niech z takimi ludzimi sie nie zadaje tak jak mowila na gorze dziewczyny i tyle ;)
Mariano po prostu za bardzo ufa innym, a ci "inni" to wykorzystują. Możliwe ze poroznili go z Lali i dlatego się rozstali. Ale z drugiej strony dlaczego tak większość osob z Mariano otoczenia nie lubiła Lali? Powód też musi być. Ja uważam ze zawsze osoba z boku widzi lepiej co się dzieje. Moze Mariano sie zmienial pod wplywem Lali na niekorzysc, tzn może im się wydawało ze na niekorzyść bo się od nich oddalal. Osoba zainteresowana, zakochana często jest zaslepiona, ma różowe okulary i może Mariano takie miał. Po rozstaniu było widać jak to Lali na nim zależy, właśnie wtedy zmieniłam o niej zdanie, bo wszystkie jej negatywne cechy się ujawnily. Ja w tych wywiadach zauważyłam ze wywyzsza się i to bardzo, uważa się za lepsza niż Mariano, widać było wrednosc, zawzietosc, dumę i jakaś niepohamowana złość. U Mariano nigdy tego nie widziałam. Nawet na tym nagraniu niby używa tych niemilych słów ale czy w tym tonie glosu jest taka zlosc czy wrednosc? Nie! On mowi Ale jakby tak wcale nie myślał. Za to Lali w każdym wywiadzie o nim aż kipi złością i nienawiścią, po tonie jej glosu, po tym dziwnym śmiechu wszystko widać. Dlatego Lali jest u mnie skreslona. Rozstania z czasem wiele pokazują i moim zdaniem to Lali pokazała się ze złej strony mówiąc w taki sposób o Mariano, nie chodzi nawet o slowa tylko sposob mpwienia o swoim niby ukochanym.
Moim zdaniem w jego głosie słychać złość, jest bardzo zły nie oszukujmy się. Wydaje mi się tylko, że ta zawziętość wynika z zawodu i cierpienia.
Lali nie jest zła. Ma swoje wady tak jak i Mariano. Podobno o toczenie Lali też Mariano zbytnio nie lubiło więc możemy pytać o to samo. Wydaje mi się, że Lali na Mariano źle nie wpływała. Może przez nią odsunął się trochę od niektórych znajomych, ale to normalne jak z kimś jesteś. Wydaje mi się, że oba środowiska miały w tym czynny udział i że osoby trzecie miały udział w tym rozstaniu. Nie wytrzymali presji?
On ma żal do niej, a ona do niego.
Nie wiem już, chce wierzyć w nich oboje. Czasami mnie denerwują, ale potem emocję opadają i wracam do punktu wyjścia.
Dopóki nie będzie jakichś dowodów na winę któregoś z nich to nic nie wiemy.
Teraz mówią, że to Mariano udostępnił nagranie. No proszę was, niby po co jak mówi w nagraniu, że Lali ciągle o tym mówi i nie da tego ucichnąć. Wynika z tego, że chce spokoju, a nie rozdmuchiwania od nowa ( choć i tak to zrobią i i ja pewnie też będzę to robić za każdym razem jak coś się pojawi).
On już jest tym wszystkim zmęczony i mu sie nie dziwie. Wciąż zadają mu jakieś pytania o nią z których on nie potrafi wybrnąc w taki sposób żeby później nie zostać zhejtowanym. Każdy miałby dość. Nigdy wcześniej nie doświadczył takiej nienawiści. Szkoda mi go....
I mam wrażenie, że ten związek już zawsze będzie sie za nimi ciągnąć, a na pewno jeszcze przez dłuuuugi czas.
Nigdy nie ucichnie ich temat związku . Za każdym razem zawsze coś. Tyle czasu już minęło od rozstania i nadal jakieś historie są.