PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=266555}

Mrok

2006
6,3 754  oceny
6,3 10 1 754
Mrok
powrót do forum serialu Mrok

pierwsze odcinki i... mam mieszane uczucia. Z jednej strony klimat podobny do "Gliny", ale brak, przynajmniej ja to widzę, skonkretyzowanej idei. Myślę, że następne odcinki rozwieją moje wątpliwości.

ocenił(a) serial na 7
Eskimo

Napaliłem się na ten serial, oczekując czegoś a la Oficer(owie). Niestety, po obejrzeniu 2-óch premierowych odcinków, z przykrością muszę stwierdzić, że jest to zwykła padaka... nudaaaa jak cholera, a akcja ciągnie sięjak flaki z olejem (straszna dłużyzna). :/

PS - porównywanie tego knota do kapitalnego GLINY jest - w mojej opinii - grubą przesadą. ;)

Pozdro

użytkownik usunięty
NYPD

napewno lepszy niz Oficerowie w ktorych na odcinek jest 1 ciekawa scena

ocenił(a) serial na 7
NYPD

Aktorzy graja przyzwoicie. Fabuła jest ciekawa ale mimo to chwilami serial się dłuży. Najsłabszą stroną prawie każdego odcinka jest to że przy na prawdę ciekawych i oryginalnych historiach bohaterowie kryminalnych intryg dają się bardzo łatwo rozegrać policjantom. Ja rozumiem że to jest gra błedów ale czasami jest to nie przekonywujące :)
Na naciągnięte 7/10 zasługuje.

ocenił(a) serial na 7
Eskimo

akcji w tym filmie nie ma co szukać, od samego początku było założenie że ma to być serial kryminalny w starym stylu, większy nacisk miał byc położony na wątek kryminalny, a nie na akcje. Czy wyszło to na dobre to sam nie wiem, tez mam mieszane uczucia. Dobrym pomysłem było obsadzenie w głównych rolach mniej znanych aktorów - to na plus, nie wiem jak wy ale ja mam już dosyć ogladania pazury, lindy, szyca itd... Fajnie, że pojawił się cieślak, gra tylko epizody ale to zawsze coś, miło zobaczyc 07 po latach w serialu. Ogólnie jest słabszy od Gliny, Pitbulla i Oficera, ale daje rade. Jak narazie dla mnie 6/10

ocenił(a) serial na 7
Mackey

A mi Borys Szyc się chyba nigdy nie znudzi... ;P

Eskimo

ten serial ma rewelacyjny poziom dawki humoru. bluszcz jest miejscami cudownie cyniczny, zawsze mi sie to podobalo w serialach i filmach sensacyjnych, poczucie humoru a la brudny harry. scena z przesluchaniem ciecia z pierwszego odcinka - mistrzowska. wielki aktor z tego bluszcza, ciagnie caly serial!

gab

Ja obejrzałam i stwierdzam że może być... uważam przynajmniej że aktorzy są dobrze dobrani...

ocenił(a) serial na 7
Irmelin

Witam
Mi też sie spodobał ten Mrok :) wg mnie jest zdecydowanie lepszy od Oficerow, w Mrok szczegolni podoba mi sie gra tego głownego policaja, zauwazylem tez ze jest bardzo fajna muzyka w tym serialu :)

fiGoo

Muzyka w tym filmie jest bardzo... bardzo... też uważam, że film jest lepszy od oficerów... wie ktoś skąd można ściągnąc muzykę z serialu ??

użytkownik usunięty
Irmelin

zmieniam zdanie ten serial jest nudny jak flaki z olejem podobal mi sie tylko 1 odcinek ten z upozorowaniem porwania zony