PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

tak szkoda tej Mary, ile ona się nacierpi, Migel nawet się z nią nie pożegnał, a kretynka Estefania nie pozwoliła im się przywitać tak jak to oni chcieli...........;/ głupia małpa, najchętniej to bym jej wszystkie kudły powyrywała!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
ashley2

dobra zaczynam juz 3 raz dzisiaj . :P

wiec po 1 nie zniosę tego ze ten cały brzydal Amador dał Marichuy swoje nazwisko ! jak ona już ma nazwisko ! i jeszcze takie brzydkie imię .. no dobra imię zniosę ale nazwisko ! niee nie ma mowy .. świrologa o niebo ładniejsze :PP ehh a ta Estefani podwyższa mi ciśnienie ;/ głupi gadkami ze takie zero jak Marichuy umie zagrać tą rolę co ma bo zerem jest w życiu .. a ona niby kim jest ? helloł !! to Marichuy ma bogatych rodziców, którzy są kimś w życiu tyle że o tym nie wie jeszcze a ona jest nikim,nikim ! z głupia ciotką sie zadaje i jeszcze do Kierowcy mówi że on musi na nią zasłużyć ! buhaha :D kto by takie coś chciał,, ja bym ją 2 metrowym patykiem nie dotkneła ! a fee .. no ale myśle ze jej pójdzie w pięty ! :D bo nasz aniołek pewnie osiągnie sukces :) wgl to czemu MJ nie przyznała sie Juan Miguelowi ze zeznawała na jego korzyść ? on z taka pogardą na nią patrzył aż miałam dreszcze ! nie lubię jak tak się traktują ;

kasiaaaa_2

Ha! Miałaś rację Kasiaaaa_2 dzisiejszy odcinek był fajny ;)
Te tęskne spojrzenia ze strony Marichuy i JM, cud miód ;)i orzeszki ;p

kasiaaaa_2

No ostatnio lecą takie troche wkurzające odcinki bo rzeczywiście nasza kochana parka w kółko się kłóci i jeszcze to nowe nazwisko Marichuy: Robles...nie podoba mi się, ładniej by było San Roman ;)
Ale dzisiejszy odcinek był naprawdę fajny. Najbardziej podobała mi się zazdrosna i nadęta mina Estefanii kiedy oglądała debiut Marichuy. Nieźle się przy tym uśmiałam ;)

ocenił(a) serial na 10
lilianna_2

jej ! t było boooskie ! :D kurcze a wiecie moze jak sie nazywa piosenka która leciała jak Marichy tanczyła z amadorem i wzrokiem zaglądała na Juana Miguela ?:D

lilianna_2

Estefa jest źle dobrana bo jest za stara, gdzie taka krowa wygląda na 22 latke :P Chyba jak patrzący będzie ślepy i pod wpływem :D:P

ocenił(a) serial na 10
ashley2

ok juz mam :D phhi < zakochany > " digale - david bisbal " mmm ;-)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

nio ja tak miałam juz 2 razy że mi się nie dodało .. miałam niezła nerwice bo sie rozpisałam ze łoho . dlatego terazkopiuje na wszelki wypadek :D

ocenił(a) serial na 10
ashley2

Ale do niej nawet nie pasuje ta Alehandra:)
to takie troche imię wredne, albo takiej kobitki jak Estefania czy coś w tym stylu, ale nie MJ <3................

ocenił(a) serial na 10
Sabcia

no to ładne jazdy ! :D ja chce ich widziec ciagle razem :P i koniec :P uwielbiam ten serial normalnie :D tylko nie kumam czemu nasza Marichuy tak traktuje JM :(

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

no wiec zaczynam ! :D

po 1 nie zniosę tego ze ten głupi Amador dał swoje nazwisko Marichuy no normalnie mam padakę ! ;/ a imię ;| fuuj okropne ! no ale dobra przeżyje imię ale nazwiska na pewno nie !! no i oczywiście Estefani musiała mi dzis tez podnieść ciśnienie ! swoim głupim tekstem .. że dno takie jak Marichuy potrafi grać zero bo sie nim jest ! noo normalnie juz pilot miałam w ręce i ledwo się powstrzymałam :

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

booju ! ale mam ku****e normalnie mnie nosi ! ;/ Jak Amador mógł Dać Marichuy swoje nazwisko ! nie przeżuje tego ! i jeszcze te brzydkie imię no nie co za skrzyw ! .. wgl czemu Marichuy powiedziała Juanu Miguelowi ze zneznwała przeciwko niemu ;| no nie moge . i jeszcze ta Estefania ale jej dzisiaj w pięty poszło ! haha :D kurcze kiedy sie oni wkoncu jej pozbędą ?:P wgl no nie . to kiedyś ogladałam na youtube i nie wiem czy to było do aniołka ale ze jej dziecko zabiorą ? wgl to ten moment co Marichuy się wtuliła w Migela był boooooooooooski ! aaa <zakochany>

ashley2

hej no jasne ze wiem juz ci pisze DIGALE - DAVID BISBAL

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Tez bym to zrobiła ..pozatym ta debilka chciała ja udusic ;///
i te jej jeszcze "niby" słodkie miny ;/;/ "Bedziemy siostrami" "szkoda mi Ciebie ze tak sama tu siedzisz sobie" zal.pl

Kocham to jak Marichuy daje JM te pocałunki w policzek ..to jest takie słodkie i piekne:)))) Kocham ten serial ;]

ZBuntowani i nieigraj z aniołem to dwa super filmy:):)

ocenił(a) serial na 10
renia_14_1993

niom, zgadzam się z Tobą:) Mary kochana jest gdy daje te niewinne całuski Jeanowi i jak się do niego przytula:) Taka siostrzyczka z tej Estefani, że niech ją szlak trafi, ta jej mina ciągła i zazdrość, złość ma na twarzy wyrytą, prawdziwa córka sędziego i Cecilii jest tak bardzo blisko, a jednocześnie tak daleko...Ale to i tak malutko w porównaniu do tego, co ona jeszcze przejdzie...;/Biedna, jak ona płacze, albo Jean to i ja mam od razu łzy w oczach...Zbuntowani też są fajni, ale Nie igraj z aniołem najbardziej mi się podoba:D

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

ja zaczełam ogldac ten serial ze wzgledu na Maite ..poniewaz ona od samego poczatku przykuła najbardziej moja uwage jest suuper ..potrafi swietnie zagrac role ..jaka tylko trzeba;];]

a ten William jest taki boooski az sie zakochałam w Nim;];]
szkoda ze ma zone i dziecko ...powinien on byc z Maita Perroni;]

ocenił(a) serial na 10
renia_14_1993

ja też tak uważam:D już nie mogę się doczekać 18:00 i mojego filmu:)) zobaczymy co dzisiaj będzie, jak wczoraj się cieszyłam gdy Cecilia pocałowała i przytuliła Marichuy, od razu widać, że to matka i córka:) aż jej humor się poprawił...

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Macie racje !! Wiele wycierpiała i dale będzie cierpiała ! :( Ale pocieszające (przynajmniej dla mnie) jest to, że jej cierpienia zostaną nagrodzone !! =D Już nie mogę sie doczekać jak oboje zakochanych dowiedzą się o swojej wzajemnej miłość !!! Mmmm ^^
Uwielbiam ten film !! Juz nie mogę się doczekać następnego odcinka !!!

ocenił(a) serial na 9
kasienka89_17

Aaaa.... zapomniałam =P
Jak Marichuy patrzyła na Miguela pod koniec odcinka w domu sędziego to miałam takie ciarki ze szok !!! Takie słodkie, niewinne i czyste spojrzenie miłości !!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

oni super razem wyglądają, jak ona się cieszy to aż ja mam uśmiech na twarzy, również kocham ten film jest cudowny, też nie mogę się doczekać kolejnych odcinków, drugiego takiego serialu nie będzie, chciałabym żeby był już koniec i skończyło się cierpienie, ale z drugiej strony to bym się zapłakała za tą Marichuy:) kocham ją normalnie:*:D

ten film mógłby lecieć już zawsze:) jak Moda na sukces, tylko jej to nienawidzę:) Mary i Jean tak ślicznie, słodko i niewinnie razem wyglądają, a u tego sędziego na prawdę ślicznie na siebie patrzeli:) ja się cieszyłam do telewizora jak łysy do grzebienia:)))

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Hi hi ^^ Ja jak oglądam ten film to się zamykam w pokoju !! =] bo czasami mi się zdarzy oprzeklnac na te jej "siostrzyczkę" od 7 boleści !! Jak ja widzę to mnie trzepie !! UGH !! ;/ Ale jak widzę Mary i Jean razem to to mi wszystko wynagradza =PP Naprawdę świetnie grają bo daje się wyczuć te miłość miedzy nimi !! =**

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

między nimi i tak samo między Cecilia a Marichuy, jak ona ją pociesza:) ślicznie, piękny widok, ja też się złoszczę na Estefani i jej ciotunie zasraną!!!! debilne żmije...Szkoda Marichuy jak płaczę, mnie nawet wtedy ściska i chce też się płakać:( a ta Estefani to się tak narzuca, że niech ją szlak trafi albo i więcej...

ocenił(a) serial na 5
kasienka89_17

Zgadzam się z wami film jest świetny aktorzy bardzo dobrze dobrani a J.Miguel to najlepsze ciacho w tym filmie.I mam małe pytanko czy zna ktoś piosenkę która leci na początku i końcu filmu?

ocenił(a) serial na 10
Maslik

nie znamy właśnie, ale spróbuję się dowiedzieć jak mi się uda i napiszę:) Jean jest super, szkoda, że u nas takich ciach nie ma, niektórym podoba się ten Zakościelny... on w porównaniu do Jeana.... byle co:D Ale Mary też jest śliczna i to bardzo, ma super uśmiech, włosy i fajną figurę, najlepiej to chodzi z rękoma w kieszeni:) i mówi Siema :)))

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

ja teraz nie mogę sprawdzić, ale spróbuj zobaczyć: La Nueva Banda - Sólo Tú .... ja takie coś znalazłam, ale nie obiecuje, że to jest to, bo nie jestem u siebie i nie sprawdzę.....

ocenił(a) serial na 5
malwa17finka

Ja do Zakościelnego nic nie mam ale J.M jest przystojniejszy :D i te jego słodkie usta mmm hehehe. I dzięki za piosenkę zaraz sprawdzę. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 5
Maslik

Jednak się nie pomyliłaś tytuł się zgadza wielkie dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
Maslik

juz sie nie moge odczekac .:))) godziny 18 00 ..

tylko niewiem czy bd mogła obejzec;((

użytkownik usunięty
renia_14_1993

Cuidado Con El Angel-Solo tu jak sobie tak wpiszecie w jakimś programie do ściągania to napewno będzie :)

ocenił(a) serial na 10

co było ciekawego w 12 odcinku nie stety nie ogladałam ..moze ktos wie gdzie moge obejzec odcinke ..oprocz tej strony http://www.swiatelenowel.fora.pl/ ..bo nie wytrzymam do jutra;];]
z gory dzieki;]

ocenił(a) serial na 10
renia_14_1993

Marichuy zapoznała się z Dorą, służącą w domu, bardzo się polubiły, Mari zaczela sprzatac, bo jak twierdzila, kazal jej Patrisio, pozniej z Cecylia zrywaly jablka z drzewa:) kiedy dowiedziaqla sie ze Estefani jedzie na lotnisko pozegnac sie z Jeanem, zrobilo jej się smutno, zadzwonila do Jeana, rozmawiali ze soba i bardzo sie cieszyli, ze slyszeli swoje glosy:) Estefani na lotnisku pocalowala Jeana bo ten sam sie zgodzil, dala mu ksiazke w prezencie, mowila zeby o niej nie zapomnial i ze bardzo chce zeby szybko wracal, na koniec filmu Amador wkradl sie do domu Veralde.... dobieral sie do Mari, ta od niego uciekala, ale ja dogonil... potem sie szarpali, przyjechal sedzina i ich zobaczyl, zapytal co ten mezcztzna robi w jego domu? i film sie skonczyl, a i Cecilia jest umowiona z Ojcem Anselmo na jutro, ze ma przyjsc odwiedzic Mari i maja porozmawiac na temat sierocinca...
do jutra moj kochany filmiku:) juz sie nie moge dczekac, jednak jutro bedzie nie zbyt kolorowo chyba;(

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

a i sie ciesze, ze udalo sie z ta piosenka:) zaraz tez ja sobie sciagne bo jestem u siebie:)):D jest piekna

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

ooo no to zaczyna sie cos dziac ;d;;d;d
wiec znacie moze jakies fora?? gdzie mozna obejzec dziiejszy odcinek;d;d;d;d ??

ocenił(a) serial na 10
renia_14_1993

ja nie znam;( jak by, znała, to bym ciągle oglądała chyba:)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

ja się normalnie uzależniłam od tego filmu:) żyć bez niego nie mogę, co chwile o nim myślę:) a nauka sama wchodzi do głowy:P
makabra, ale nie moja wina, że ten film tak na mnie działa:P

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Ja też ...
Tym, bardziej ze nie oglądałam dzisiejszego odcinka bo nie mogłam !!!
Ale za to rano obejrzę !! Juz nie mogę się doczekać 10:20 !!!!!!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

oo jak Ci fajnie ..ja rano do szkoły ..i musze poczekac gdzies do 3;///
juz sie niemoge doczekac;];]

ocenił(a) serial na 9
renia_14_1993

Do 3 ??? <szok> !!!! A to dlaczego ? Hym ?

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

ja też, rano do szkoły i siedzę od 8:00-15:20:( bleee, nie chce się uczyć, też nie mogę się doczekać mojej Mary:*

<<marzy:D>>

Niech te kłopoty z Amadorem się w końcu skończą;/ ale Jean dopiero w poniedziałek przyjedzie;(ale za to będzie tańczył z nią na przyjęciu u kretynki Estefanii;;;;;;/////

<<wnerw>>

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

O jej Biedne obie !! <przytul> Ja chce juz RANO !!!!!!

Wiele seriali oglądałam (a raczej próbowałam, bo kończyło się to po kilku obejrzanych odcinkach) ale ten jest inny !! Nie mogę się doczekać następnych śmiesznych przygód i wygłupów Mary =DD Hi hi ^^
A w dodatku ten Jean !! Mmmm.... Przystojniaczek !! =] Dlaczego tacy sa tylko w filmach :( a w prawdziwym życiu są rzadkością :(

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

zgadzam się z Kasią:) dlaczego tacy są tylko w filmach? i czemu tylko za granicą? u nas takich nie ma....:/ to masz fajnie, skoro nie musisz iść do szkoły;) ja też oglądała, wiele innych, ale żadna tak mnie nie wciągnęła, nie wiem co to będzie gdy ten serial się skończy???????chyba się zamrożę i odmrożę jak znowu puszczą ten film:D chciałabym przeżyć takie coś jak Mary, czasem jest to smutne, ale przygoda piękna i powalająca:))

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Oj Malwinko Malwinko !! Takie życie !!:(:(
Ja niestety mam to do siebie ze jak się na oglądam to potem się doszukuje czegoś podobnego w życiu !! :(:( albo wyobrażam sobie siebie na miejscu Mary =D Hi hi ^^ Jakbym spotkała takiego przystojniaka to chyba bym się do niego przykula kajdankami a kluczyk wyrzuciła :P:P:P Hehehe !!!
Ja tez nie mam pojęcia co zrobię jak on się skończy :( Ale jak na razie o tym nie myśle bo jeszcze trwa i oby jak najdłużej !!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

Oj Kasienko, Kasienko: P ja też mam nadzieję, że ten film będzie trwał jak najdłużej, mary tak gra, zresztą i inni, że można poczuć, tak jakby było się przy nich cały czas, a jak Mary jest smutna i płacze, to mam ochotę ja przytulić, j\dla niej jest to bardzi dużo...od razu humor ma dobry i się słodko uśmiecha:D:D:D a t\wtedy mi się serce cieszy z jej radości:D

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

dobra, trzeba kłaść się spać bo z rana o 6:00 pobódka do głupiej szkoły i trzeba się wyspać;( miłego oglądania Kasiu filmu jutro:* dobranoc:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Dobranoc Malwinko =] Tobie zycze milej nauki !!!! Hi hi ^^

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Masz racje, naprawdę można odczuć emocje !!! Ale jak dla mnie zadziwiające jest to że tą chemie miedzy Mary i Miguel'em można zobaczyć a nawet "poczuć" :D I to mi sie bardzo podoba ! =]

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

no mi też się podoba, widać, że film jest wspaniały, można się poczuć, jakbyś była przy aktorach i brała udział w tym, nie mogę się doczekać 18:00 i kochanego filmu:) szkoda, że Jean dopiero w poniedzialek wróci;(
nogi mnie bolą...kurde....głupi w-f:) to nie na temat:P

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Ta biedna Marichuy codziennie musi płakać, ale Patricio jest nie sprawiedliwy:/
Za to widziałam jak będzie wyglądała Mary na przyjęciu, piękna, dużo ładniej niż ta idiotka Estefania......:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Nio co Ty Malwinko !!
Gdzie zes ja widziala ? Masz jakiegos linka ?

A co do Patricia to się zgadzam !! Dlaczego jest pełno takich debilów, którzy uważają się za jakieś bóstwa i myślą ze każda na nich poleci ;/;/ UGH !! A tak mało jest takich jak Miguel ? !

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

Mam linka, ogladam te odcinki na youtube, co prawda nie rozumiem co gadają, ale widzę:D tu masz Kasienko tego linka...Przekonasz się sama, że jest piękna;D
http://www.youtube.com/watch?v=jfwS1FFWwx8&feature=related

pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

O jej dziekuje !!!!!!!!
Nie wiem jak Ci sie odwdzięczę, bo ja właśnie szukałam na youtube tego jak bedzie ubrana ale nie mogłam znaleźć :( bo ja tez sobie przegladam !! Hi hi ^^ Ale podobnie jak Ty nic nie czaje =PPP
Również pozdrawiam !!