tak szkoda tej Mary, ile ona się nacierpi, Migel nawet się z nią nie pożegnał, a kretynka Estefania nie pozwoliła im się przywitać tak jak to oni chcieli...........;/ głupia małpa, najchętniej to bym jej wszystkie kudły powyrywała!!!!!!!!!
Nie mam pojęcia ;/
Ale z tego co się orientuje to ma być tylko jeden sezon :(:(:(:(:(:(:(
Normalnie się zaplącze =( !!!!!!!!!!
ale co jeden sezon? ma być do końca zakończenia filmu nha tv4
................
My z Kasią też ten film uwielbiamy:D codziennie czekamy na 18:00 i naszych kochanych<MJ i JM>...:)
a odcinków ma być 192:) fajnie, gorzej jak s8ie skonczy:(
i co ja wtedy bd ogladała? Jak ten film jest najlepszy na świecie....:D
normalnie kocham go...
Ale ta Isabella I etefania to france....Ona mówi, żę MJ to dziwka....niech patrzy na siebie kretynka;/
Już nie mogę się doczekać 47 odcinka jak Cecilia ją wygoni z domu:D gorzej jak w 46 Cecilia się dowie, żę jej córką jest Marichuy..niezły szok przejdzie....
A Patricio to powinien się potem wstydzić jak cholera:D:D:D a niby sędzia to sprawiedliwy<fałsz:D>
Ja też już się nie moge tego dnia doczekać ...
Jak ta Estefi-srefi =] zostanie pozbawiona dachu nad głową =D !!!
Najbardziej to mi sie podobało jak kilka odcinków w stecz sedzia mówił ze jeżeli Mary miała rodziców kryminalistów to ona też taka bedzie !!!!
Buahahahaahaha ... Ciekawe co powie jak sie dowie że to on jest tym "niby rodzicem kryminalista" =PPP
Jeszcze kilka chwilek i bedzie nasz film Malwinko =*
Jej =]
ja nawet nie wiedziałam, że dzisiaj miały być dwa odcinki bo ani tego nie było w gazecie ani w telegazecie, więc pierwsze 22 mimuty drugiego odcinku mi przepadło...;/
Miałeś rację Malwinko ...
Były dwa odcinki !!! i ja jednego wczoraj nie oglądałam :(:(:(
Ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że rano była powtórka tego drugiego (32 odc. ) i sobie obejrzałam =]=]
Bardzo ciekawy był ten odcinek, Mary już wie ze to Juan Miguel był tym meżczyzna !
Już się nie moge doczekać 18-stej ...
Co On jej o tym powie !!!!
coooooooooo jak to ! ja sie nei zgadzam !! jak to 2 odcinki o której był 2 ?;/ no nie wytrzymam co za beznadzieja !! nie widziałam ślubu zajebiscie ;/
Nie wiem właśnie o której był 2 odcinek...
ale cale szczecie cos mnie pokusiło żeby zobaczyć powtórkę...
A tu proszę następny odcinek czyli 32 !!!
Ojjj.... Chyba bym się popłakała jakbym go nie zobaczyła...
Bo Mary zobaczyła w śnie twarz tego mężczyzny, i powiedziała JM ze to był on... I to po nocy poślubnej miała ten sen !!
Głupia ta Marichuy, Świrolog swoje oczyska cudne wypłakiwał a ta mu dalej nie wybaczyła zawzięta. Jakby jej nie wiadomo co zrobił a on ja tylko trochę obłapił i to jeszcze po pijaku.
nio ja sie popłakałam eh :( ... a tak wgl to teraz juz cały czas bedzie leciało po 2 odcinki ?
Ja tez byłam bliska płaczu :(:(
Podejrzewam ze nie cały czas ...
Tylko dopóki będzie ta żałoba !
Ale okaże się już niedługo !
A ja nie widziałam ślubu Mary;(
i co ja teraz zrobię? nawet kurcze nie widziałam początku jak Mary wybiegła na tą plażę itd.:/
cholera.......
kurcze, ale szybko się nacieszyli sobą;/////
niech się szybko godzą, albo niech Mary przestanie płakać, bo ja rycze razem z nią;(((
szkoda mi ich dwóch, tak ślicznie razem wyglądają, za to Estefania i Adrian to porąbane postacie, ale Adrian będzie z tą dziewczyną co przyjechała ostatnio i się dowiedziała, żę jej mama jest biedna itd.:)
ciekawe kiedy to będzie, mógłby dać wreszcie luz tej Mary...
a tu zaraz się okaże, że nasza kochana bohaterka w ciąży:DDDDD
kurcze, Juan ją tylko pocałował i przytulił, potem przecież chciał ją przeprosić ale nie dogonił jej;/
a ona już, że pon ją zhańbił...mogło to małżeństwo trochę dłużej potrwać, a i szkoda Vincente i Rosio...
ja też nie oglądałam ślubu!!!:(ale obejrze go sobie dziś na youtube .Ja również chciałabym aby M i J juz się pogodzili:(:(
Pogodzic sie pogodza ....
Ale chyba nie tak szybko jakbysmy tego chcialy !! :(:(
W ciazy ? Hymmm....
Cos mi switało jak niby ona miała te zawroty golowy,
ale tez tak pomyslala ze to troche za szybko :P
Ale to telenowela =] i wszystko możliwe !!! HI hi ^^
Mam nadzieje że to sie wszysto pouklasa miedzy nimi jak najszybciej !!!
Ona nawet jak mowi ze go niezawidzi i nim gardzi...
To mi sie wydaje ze sama w to do konca nie wierzy :P i dobrze !!!
jej :D u mnie jak wybija 18 to ja juz na telewizorku siedzę :D normalnei nie wiem co będę robiła jak sie nasz aniołek skonczy :) kuurde oni cudownie ze sobą wygladaja ! :D az nie moge w to uwierzyć ze są ze sobą tylko w telenoweli :D a tak wgl to wiecie moze w którym odcinku się dowie ze jest w ciazy ? ;-)
nie wiem za bardzo w którym, ale już niedługo...;D
ona wyjedzie z Candelarią i nie będzie chciała, żeby Juan Miguel się dowiedział o tym, że będzie ojcem....
A i ta Maita jest głupia!!!! debilna córeczka, nadaje sie z babcia swoja bardzo dobrze...
daj pokój . masz racje :/ tak mi sie podobała ta mała jak były początki ze szok :) jak z Marichuy przy basenie rozmawiała :D a teraz ... a jak widze tą babcie cała blondii to mam ochote wejsc w telewizor i jej naczaskać ! :D ohh a dzisiaj były 2 odcinki ? bo kurcze jak sie skonczył ten po 18 to leciałam szybko na osiedle bo kumpela ma małe problemy ...
Nie leciał tylko jeden odcinek !!!
Juz sie nie moge doczekac jak sie ona dowie ze bedzie miala bejbiczka !! =]
Macie racje co do Maity ...
Zaczyna mnie denerwowac ;/ i na dodategko boli mnie to jak ona mowi do JM ze nie chce Mary w domu... ze nie zajmie miejsca mamy ;/;/ Jaka ona mu przykrosc robi !! Przeciez ta babcia w niebie mowi jej ze zle robi :( ale ona dalej swoje wraz z ta tesciowa JM :(:(
Kande tez troche mnie denerwuje ... =
noo ! dokładnie . ale na maksa wkurza mnie too że Maita ciągle mówi ze mamusia mamusia nie zajmie miejsca mamy .. itp. :| a matke ma taka szuje ze szkoda słów .. no ale dobra :P ja juz chce zeby nasz aniołek sie dowiedział ze bedzie miała bebiko ! :D no i czekam z niecierpliwością na odcinek jak wywalą estefanie jee ! :D:D
niom, ja też:D
Mary chyba w poniedziałek, albo we wtorek się dowie, że jest w ciąży:D Bo ona pójdzie do szpitala do Rosio, a potem przyjdzie Juan Miguel i ona będzie chciała uciec, ale on ją zatrzyma, potem ona źle się poczuje i Juan Miguel będzie chciał, że ona poszła się zbadać i, że on może jej towarzyszyć, i ona chyba odmówi, Candelaria trafi do szpitala bo będzie chora i nie będzie mogła się przemęczać, Cecilia powie jej, że mogą na nia liczyć zawsze i że ona będzie ją kochać jak własną córkę, ale One odrzucą jej pomoc...
a Maita i jej mamusia to nienormalne, kochana mamusia....jak szlak;/
tak ją kocha, że nawet do niej nie chce wrócić, szmata jedna.... jak bym dorwała ta Maite to chyba bym jej natrzepała pożądnie, bahor rozwydrzony...
kuuurcze:D ale się bedzie działo :P już się nie moge doczekać 18-nastej :P ja poprostuu nie wiem ale jak widze Mary i Juan Miguel razem to ahh :) coś pięknego :P a tak wgl to ona potem wyjedzie chyba no nie ? na ranczo i pozna tam tego kolesia takiego bleee ;/
tak, wyjedzie razem z Candelarią, i tam pozna tego Leopolda....
nawet tam urodzi... on chyba będzie poród odbierał
nie Cande zdenerwowała jak przyszła do domu Juana Migule po psa i zaczęła wszystko gadać Oneli i Juanowi, nienormalna wariatka, ja lubię ja k ona chodzi, ale nie raz przesadza i to ostro....
Marichuy trochę przesadza, dobrze wie, że bardzo kocha Juana Miguela a ona jeszcze rozwód chce...szkoda....
strasznie długo się nacieszyli tym małżeństwem, teraz długi nie będzie tak pewnie świetnej sceny z nimi, jak się przytulają itd.:(
a one są rewelacyjne po prostu....Juan Miguel chyba będzie z kretynką Estefanią....
masakra będzie....żeby tylko nie zdradził Marichuy z nią bo chyba mu głowę urwę:P
Też bardzo żałuję że nie bedzie takich uroczych scen z udziałem M i JM :(
Naprawde ładnie wyglądają !! =]
Szkoda że sie miedzy nimi tak ułożyło a nie inaczej !!
Ale nie wiem jak Wy, ale ja bede cierpliwie czekała na to aż się zejdą spowrotem i bede sledziła ich losy :P:P
Czyli jutro Mary sie dowie że bedzie mamusią ... Hi hi ^^
Zobaczymy jak to bedzie.Mnie strasznie wkurza ten Adrian sie wpieprza w sprawy Mary i JM!!!Po co?!Robi Mary wode z mózgu gdyby nie on nie byloby rozwodu!
Ale słodki jest tez Eduardo...biedny tyle przezyl tez ta kuzynka JM go zostawila w dniu slubu..a on tak pomaga JM.Podziwiam takich przyjaciol.
A ta tesciowa Jm ahhh bym ją rozszarpała gdybym mogla!!I niech sie wyda wkoncu ze Estefania klamie podla jedzA!!Niech dadza jej popalic i ten sedzia idiota wkoncu przejzy na oczy jak traktował wlasna corke!
hmm z tego co słyszałam to w 38 odcinku dzisiaj miało wyjść Estefania to kłamczucha no ale coć tego nie było ;/ nie znoszę tej idiotki po prostu !! jak ja widzę to żal. trafia mnie. zawsze krzyczę do tv grube dupsko znów zatruwa film ! :D nie no na serio okropna jest :) a jak ona będzie z JM to chybaa się przejadę do meksyku ;/;/;/;/;/ a Mary chyba sie jutro dowie ze jest w ciazy bo pamietam jak oglądałam odcinek po hiszpańsku jak była w białej bluzce u doktora i on cos tam ją badał . i powiedział szokującą informację i ona zrobiła takie oczyyyska wielkie ! :D czyli myślę ze to juz niebawem :P a normalnie JM ją trzymał to ahh tak chciałam zeby sie pocałowali ;-) normalnie poduszkę ściskałam z wrażenia :P
` Jak będziesz jechała do meksyki ...
To daj znać !!
Pojadę z chęcią z Tobą !! :):):)
Juz ja tez jędzy pokarze na co stać polkę =PPP
Buahahahah ^^
A tak na serio to we wczorajszym odcinku było widać jak się na prawdę mocno kochają !! Tak patrzyli na siebie ze szok ! Mmm...
I w dodatku Mary dla niego skłamała gdzie tego nie robi !! =]
nio ale on myśli, że ona powiedziała prawdę i go oczerniła...;/
ja też pojadę z Wami:P
tak natłukę pru osobom, ze szok, .in.: sędziemu, Estefani i jej cioci, Onelli, Vivianie i jej przyjaciółce bo jest naiwniarą no i Adrianowi:D banda kretynów normalnie:PPP
nio to jadymy ! :D hehe .. ale ja normalnie nie mogę patrzeć na tą Estefanie ;/ no bo ja nie wiem jak ja widze to dostaje ataku nerwicy i wytargałabym ja za te kłaki ! i te jej zajebiaszcze spineczki buhaha . noo ale wkurza mnie to iż ... ta matka Marichuy mija się ciagle z księdzem ;/ kiedyy sie wkoncu okarze ze to własnie Marichuy jest jej córka ? juz sie nie moge doczekac tego odcinka ;-) hihi .. :D
` z tego co się orientuje to chyba będzie w 46 odc .
Wyjdzie na jaw ze Mary to ich córka !!!
Ale to będzie piękny odcinek !! Juz nie mogę się go doczekać =] =D
Dziewczonki moje Kochane Aniołkoladki =] To kiedy wyprawa do Meksyku !!
W końcu przestaniemy się denerwować bo nam ulży jak się z nimi policzymy !
Ja się chyba najbardziej policzę z Adrianem ... =//
Bo Estefi i ta cała jej "banda" od początku jej nie lubią a ten Adrian robi wszystko żeby było jej źle, przykro i smutno i to jest przykre, bo dobrze wie jakim uczuciem darzy JM ... Ciągle go oczernia a Mary później bije się z uczuciami ;/;/ UGH !!!!!
taaa Estefania i Adrian ;// - zabić ;p
kurcze ale dzisiaj MCH ładnie spoglądała na Juana Miguela , który spał (:
tylko oczywiście czarownica musiała się pojawić ;|
no i końcówka , w końcu dowiedziała się o ciąży :>
qrcze ja jeszcze nie widziałam dzisiejszego odcinka..=/..a co do adriana to dziewczynki nie martwcie się on bedzie za ta panna taka młodą nie wiem jak ona się nazywa co wróciła z jakiejś tam szkoły do matki..Potem to wqrzający będzie ten leopold czy jakoś tam co sie bedzie do MC podwalał.. jego to zabić..
no a nie mówiłam ze będzie w białej bluzeczce ! :D ahh wkońcu :P jutro boski odcinek ;-) a ciekawe jak się JM dowie mmm ... no dobra to ja już odkładam pieniążki troszkę na wyprawę do Meksyyykuuuu ! :D ihaa dostana za swoje :P Gang anchelito nadchodzi :P hehe no to ja już czekam na 46 odcinek ;-) bo jak patrze na ten krzywy uśmiech Estefani to mnie ściska i mam ochotę wejść do telewizora :/ Grube Dupsko ;/ Dzisiaj natomiast mi sie podobało jak mama MC mówiła w kościele we wolią ja od Estefani ! jeee az mi sie lepiej na duszy zrobiło < lol >
noo ale tak na magrinesie to wiecie co :) chciałabym spotkać takiego mężczyznę jak JM < buja w obłokach >.. mmm < zakochany > ;-)
a jaka by nie chciała...? :D
krzywy uśmiech tej Estefii i ujej wredne oczy, masakra, gruba jak baryła i w ogóle jak ona patrzy to jakie ma usta takie: :
Juan Miguel się dowie w 94 odcinku, że ma syna....<z Marichuy oczywiście:P>
Ona na początku będzie chciała mu wybaczyć i powiedzieć, ale wtedy odnajdzie się Viviana. Odstawi szopkę z amnezją. Juan Miquel odnajdzie ją w psychiatryku. W ostateczności Marichuy nie powie mu nawet że jest w ciąży. Urodzi dziecko gdzieś na prowincji u tego całego Leopolda. Do Meksyku wróci z Leopoldem(okaże się że był on kiedyś przyjacielem JM).
Z tego co gdzieś czytałam to JM dowie się o dziecku, ale Marichuy powie mu że to nie jego maleństwo ;/ tyle trzeba się naczekac do tego 94 odcinka. W sumie może i dobrze bo ja nie wiem co ja bede oglądac jak się CCEA skończy ;)
Aha dzięki:)..mniejmy nadzieję ze szybko zleci do tego 94 odcinka...a tak ze to jego syn pewnie dowie się gdzieś pod koniec prawda???coś mi się wydaje ze ona mu powie wtedy jak straci wzrok i bedzie myslała ze JM to Paolo czy jak mu tam..
Hejka Aniołkoladki =]
Moze ktoras mi wyjasni co bylo jak Mary sie dowiedziala ze jest w ciazy ?
Bo niestety nie ogladalam ;/
łoo boze ! :D . ale sie bedzie działo :P a to MJ straci wzrok ? jej duzo tego będzie ;-) a ja juz chce zeby sie ta nudna niedziela skonczyła :D i juz 18 <Cwaniak2> i nasz aniołek znów pojawi sie na tv4 ;-) a wiecie co ?:P wkurzyło mnie ostatnio to jak JM sie smiał ;/ ze MJ niby jest z tym całym reżyserem pff . on jest okropnyy ! :D
PS: nie moge sie doczekac minu Adriana jak się dowie ze JM jest w ciąży ! :D
Tak MCH straci wzrok...a JM bedzie ją chciał wyleczyć wiec zacznie studiować a jej przedstawi się jako Paolo czy jakoś tak a ona sie w nim zakocha popaprana jakaś ta historia a niby po głosie go nie rozpozna??...beznadzieja :(:(
chyba jakoś tak bedzie a zreszto zobaczymy !!!:)już bym chciała te odcinki jak MCH wróci z tej prowincji:D:D:)
Tyle się jeszcze wydarzy ;)
Też bym już chciała te odcinki po powrocie Marichuy, no ale cóż, musimy cierpliwe czekac.A tak wogóle to ostatnio mnie też wkurzyło to co ciebie Ashley, uwielbiam JM, no ale jak się zaczął śmiac to mnie wkurzył ;)