tak szkoda tej Mary, ile ona się nacierpi, Migel nawet się z nią nie pożegnał, a kretynka Estefania nie pozwoliła im się przywitać tak jak to oni chcieli...........;/ głupia małpa, najchętniej to bym jej wszystkie kudły powyrywała!!!!!!!!!
mogę Was pocieszyć:D przecieć Viviana zdechnie na szczęscie:PPPP
ale Juan Miguel trochę głupio się zachowuje tak traktując Marichuy:!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny!! czemu JM smiał się z MCH ?bo nie oglądałam piątkowego odcinka....
Moim zdaniem to oni czasem zachowują się jak dzieci....przykładem tego bedzie 45 odcinek....
spoko:D
ale zgadzam się, oni sie zachowują jak dzieci....;/
a podobało Wam się jak marichuy grając przy tym filmie z Amaedorem przytuliła Juana, żeby nie bił się z Amadorem? ale ten łep Juan znów musiał zacząć gadać, zazdrosny a gada pierdoły jak by jadł byle co normalnie.... :D
ciekawe co jej duzo powie, ja na jej miejscu bym sie popłakała i uciekła przy nim, może by mie potem gonił i chciał przeprosić, jakby widział, żę
Marichuy znów przez niego płacze....:P
Nom to akurat widziałam ..tak słodko się do niego przytuliła ...a on zaraz z tym tekstem wyleciał ze ona go broni pfff..Raczej nic miłego jej dziś nie powie..niestety:(
ej niee ! mam dosc ;/ moj koment znów sie nie dodał ! a tak sie rozpisałam ! ;/ no nie zaraz sie chyba rozbecze .
dobra zaczynam juz 3 raz dzisiaj . :P
wiec po 1 nie zniosę tego ze ten cały brzydal Amador dał Marichuy swoje nazwisko ! jak ona już ma nazwisko ! i jeszcze takie brzydkie imię .. no dobra imię zniosę ale nazwisko ! niee nie ma mowy .. świrologa o niebo ładniejsze :PP ehh a ta Estefani podwyższa mi ciśnienie ;/ głupi gadkami ze takie zero jak Marichuy umie zagrać tą rolę co ma bo zerem jest w życiu .. a ona niby kim jest ? helloł !! to Marichuy ma bogatych rodziców, którzy są kimś w życiu tyle że o tym nie wie jeszcze a ona jest nikim,nikim ! z głupia ciotką sie zadaje i jeszcze do Kierowcy mówi że on musi na nią zasłużyć ! buhaha :D kto by takie coś chciał,, ja bym ją 2 metrowym patykiem nie dotkneła ! a fee .. no ale myśle ze jej pójdzie w pięty ! :D bo nasz aniołek pewnie osiągnie sukces :) wgl to czemu MJ nie przyznała sie Juan Miguelowi ze zeznawała na jego korzyść ? on z taka pogardą na nią patrzył aż miałam dreszcze ! nie lubię jak tak się traktują ;
''iec po 1 nie zniosę tego ze ten cały brzydal Amador dał Marichuy swoje nazwisko ! jak ona już ma nazwisko ! i jeszcze takie brzydkie imię .. no dobra imię zniosę ale nazwisko ! niee nie ma mowy .. świrologa o niebo ładniejsze''
Alejandra ( Alehandra) to polska Aleksandra czyli Ola
A co do Juana Miguela to jakby dosłownie przetłumaczyć jego imię i nazwisko to będzie Jan Michał Święty Roman :D To jest dopiero kosmiczna mieszanka :D
Ja ostatnio oglądałam wątek jak Juan Miguel wtargnie do domu Marichuy i zobaczy dziecko, wcześniej wiedział że ma ale ona mu nie chciała pokażąć. A później wydrze się na niego że to dziecko tego Leopardo i on wyleci w szale na ulice.
Ja się nie mogę doczekać jak w serialu pojawi się Daniel, kuzyn Marichuy będzie kręcił z Rocio :D:)
Hmm..wydaje mi się że ta jędza Estefania komuś zleci porwanie tego dziecka ale w jej się nie uda bo pomoże im ten Leopordo czy jak mu tam ale na 100 to nie wiem ............tak na marginesie też uwielbiam sceny kiedy oni są razem hmm...:D:D:D
chodziło mi że nazwisko świrologa ładniejsze :P no ale ta Alehandra nie za bardzo przypadło mi do gustu . nie wiem pewnie przyzwyczaiłam się juz do Marichuy :D bo Aleksandra owszem bardzo mi się podoba ;-)
fajnie, napisałam długi komentarz i podobnie jak wcześniej innej dziewczynie mojego nie dodało;/
oo właśnie ja też oglądałam na yt to był chyba 103 odcinek jak synek MCH był chory a ona była w teatrze i przyszedł JM który już wiedział ,że to jego syn i się nim zajmował a ona zaraz po sztuce przybiegła i zastała dzidzie z JM no i ..przyszedł ten Leopardo i się wydało ze JM to jego ojciec a MCH to nie jakaś tam Lili...wie ktoś może czy to juz tak zostanie ze JM bedzie wiedział ze to jego syn czy coś się jeszcze wydarzy że w to zwątpi...ochh teraz to ja się rozpisałam hee:):)..to był fajny odcinek hmmm...bo teraz lecą takie głupie troche bo MCh się ciągle kłóci z JM:(
Nie no szlak mnie trafi, mój komentarz też się nie dodał...cholera ;/ piszę więc jeszcze raz.
Te ostatnie odcinki rzeczywiście są wkurzające bo nasza kochana parka ciągle się wykłóca. I jeszcze to nowe nazwisko Marichuy: Robles...nie podoba mi się...lepiej by było San Roman ;)
Ale dzisiejszy odcinek był akurat całkiem fajny. Najlepsza była zazdrosna i nadęta mina Estefanii kiedy oglądała debiut Marichuy. Nieźle się przy tym uśmiałam ;)
Estefa jest źle dobrana bo jest za stara, gdzie taka krowa wygląda na 22 latke :P Chyba jak patrzący będzie ślepy i pod wpływem :D:P
Posty się dodają, ale w innych miejscach, filmweb świruje :/
niee padam ;/ ! znów sie nie dodał koment ;/
no to ładne jazdy ! :D ja chce ich widziec ciagle razem :P i koniec :P uwielbiam ten serial normalnie :D tylko nie kumam czemu nasza Marichuy tak traktuje JM :(
Właśnie dzisiejszy odcinek też bedzie fajny ...Najlepsze w nim bedzie jak JM wystawi tą jędze i bedzie kazał Eduardo zeby on i Estefi sobie poszli jak chcą bo on zostaje heee.....koniec bedzie smutny bo MCH i JM będą płakać ale to chyba jutroo bedzie
Ha! Miałaś rację Kasiaaaa_2 dzisiejszy odcinek był fajny. Te tęskne spojrzenia Marichuy i Juana Miguela, cud, miód ;) i orzeszki ;p
to jest jakies nie normalne ! pisze juz 2 raz ;/
ale teraz tylko tak w skrócie :D cuuuuuuudowny był odcinek :P i czy wiecie może jak sie nazywa ta nutka jak nasz aniołek tanczył z tym Amadorem (blee) ale wzrokiem zaglądała za Juanem Miguelem ?:D
Dzisiaj bedzię równiez fajowy odcinek bo JM pocałuje MCH hehe:D::D:D:Dale i jak pisałam wcześniej .... skończy się smutno:(:(
No niestety;) Widzę że ty też zaglądałaś do streszczenia Kasiaaaa_2 ;)
Mnie zawsze tak korci przez oglądnięciem;p
Nom zaglądałam ale i na yt oglądałam właśnie ten odcinek wiec wiesz..chociaż nie bardzo znam hiszpański to wiec nie wiem zbytnio co mówili
I jak dziewczęta fajny dziś był odcinek naszego aniołka ???ja niestety nie mogłam oglądać ale jutro rano go nadrobie....coś ciekawego się wydarzyło?????
Juan Miguel zabrał prawie siłą Marichuy z knajpy, i się później fajnie kłócili, aż on ją w końcu pocałował. Ona go ugryzła i uciekła a on był strasznie wkurzony, jak tygrys w klatce :P
Estefa, krowa się wkurzyła i wyła ciotce przez pół nocy.
Marichuy później płakała i Juan Miguel też, ale on już na następny dzień poszedł odwiedzić tą wstrętną Estefę. ( Nie trawie babska, ma nogi jak serdelki, takie grube i jest stara) Marichuy miała poranne mdłości i powiedziała Candelarii, że jest w ciąży. A Cecylia poszła na festyn w sierocińcu i spotkała ojca Anzelma. I skonczył się odcinek.
aha dzięki:)...nom Estefi jest gruba ble...a MCH jest sliczna i wog. ale zdaje mi się ze jak idzie to ma krzywe nogi z deka nie sądzicie????
Moją mamę to śmieszy ale ona tak specjalnie chodzi, jakoś tak śmiesznie się kołysze. Ale nóżki ma zgrabne :) Estefa ma okropne, w ogóle to za starą tą aktorkę dali. :P
Ja osobiście lubie Eduarda i ta Beatrix jest też śliczna. Z odcinków z YT wiem, że będą razem, tylko że Amador coś zrobi z dzieckiem i ona nie będzie mogła go odzyskać.
MCH jak straci wzrok to będzie im świadkować na ślubie :)
Możliwe ze ona tak specjalnie..tak to ma zgrabne nie powiem ...a Beatriz też jest bardzo sliczna...fajnie ze bedzie z Eduardem
Też tak myśle ;) Ładnie razem wyglądają, no i Eduardo to porządny gośc nie to co Amador. Trochę wkurzyła mnie Elsa gdy zostawiła go tuż przed ślubem...no bo teraz z tym Nelsonem to chyba jakieś kłopoty będą mieli.
Eduardo jest taki pocieszny... :)
A ten cały Nelson od Elsy z tego co mi wiadomo umrze. I Marichuy jak będzie niewidoma pozna takiego niewidomego chłopaka i on będzie później z Elsą. Bo oczywiście nasz genialny Juan Miguel zoperuje oboje :D
I jeszcze rozleci się związek Rocio i Vincente. Bo ona pozna kuzyna Marichuy, bratanka sędziego- Daniela i będą razem. A Vincente zrobi się zły.
Heh...jak to w telenowelach...ale jestem ciekawa tej nagłej zamiany świrologa na okulistę...nie mam pojęcia jak to pokażą w CCEA, no bo przecież na pewno nie zmieni zawodu w ciągu jednego odcinka...:) chociaż kto ich tam wie;p
Z tego co mi wiadomo to Juana Miguela nie będzie pół roku w kraju. Będzie w Ameryce a później wróci i będzie się podawał za jakiegoś Pablo Ciciero. I Marichuy go nie pozna, ale się w nim zakocha :P
No, no...kurcze chcę już te odcinki!;) Bo teraz to wogóle się namiesza jak wróci Viviana i Marichuy wyjedzie...
Juan Miguel będzie kręcił z jakaś Biancą, co zabije Viviane i w ogóle jakiś cyrk. A Marichuy z jakimś Leopardem, ten aktor co go gra jest paskudny i stary. Rene Strickler czy jakoś tak.... W życiu bym świrologa nie zamieniła na takiego dziada :P
Ja też nie :) Właśnie przeglądnęłam w necie zdjęcia tego Leoparda...masz w 100% rację...Juan Miguel najlepszy ;p
Piękniejszy jest tylko Henry Cavill z The Tudors :D:)
Ale ja się cieszę że świrolożek pokazał pazurki. Jak się wścieka jest cudowny! :D
Heh...Popieram ;) A dziś to był totalnie porażający! oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;)
hmm . że tak powiem nie mogę znieść tego jak oni się kłócą :( no normalnie ściska mnie w środku ! ja już dawno bym wybaczyła świrologowi :D a co tam .. za taka urodę ;-) zresztą nie zrobił jej aż takie krzywdy :P ja już po prostu czekam aż w końcu będą razem :) w sumie fajna była by z nim para w prawdziwym życiu ! :D
Ja również mam już dość tego, iż oni ciągle się kłócą bardzo bym chciała juz te odcinki z powrotu MCH do kraju będą o wiele ciekawsze :D:D:D zgadzam się z wami dziewczyny ten Leopardo jest koszmarny taki stary dziad i wog. w zyciu bym go nie zamieniła na JM w sumie to i MCH nie zamieni bedzie z nim przez chwile a pózniej to nie wiem co się z nim bedzie działo ...nie rozumiem też jakim cudem MCH nie pozna JM kiedy on bedzie się podawał za tego okuliste masakraaaa ale tak to juz bywa w tych serialach
ej dziewuchy w ogóle o czym wy mówicie^^ ja dopiero na 46 odcinku jestem!
a co się stanie ze starą pudernicą estefanią?? ^^ (zauważyłyście jakie ona ma grube nogi i okropną grzywke ;D) i jak będzie miał na imię dzidziuś MCH??? i czemu ona straci wzrok???
pozdrawiam !!!
Mówimy o dalszych losach bohaterów z aniołeka:D:D:D:Pnie wiem co się stanie z tą debilką Estefanią ale chyba sie odczepi wkońcu od JM nie wiem również dlaczego MCH straci wzrok a synek MCH bedzie nosił imię po tatusiu :D::D :)
ooo Sabcia dzieki widze ze juz duzo wiesz o dalszych losach bohaterów z aniołka ..a moge wiedzieć z kąd???oglądasz na yt i znasz hiszpański czy czytasz jakies streszczenia ???