PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

tak szkoda tej Mary, ile ona się nacierpi, Migel nawet się z nią nie pożegnał, a kretynka Estefania nie pozwoliła im się przywitać tak jak to oni chcieli...........;/ głupia małpa, najchętniej to bym jej wszystkie kudły powyrywała!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
kasienka89_17

http://www.youtube.com/watch?v=imbn7cWbedg&feature=related
Porywa go do tanca !! I to dosłownie !! He he he !! =DD
Mmm ^^ ależ oni ładnie razem wyglądają !!! <bujawoblokahc> !!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

Wiem, wiem, też to oglądałam, ale jak będzie tańczyła chyba z Vincente:D pijana jak diabli, ale musisz przyznać....ruchy ma świetne:DD
ślicznie razem wyglądają, najpiękniejsza para pod słońcem:)
on przystojny, ona jak ksieżniczka z bajki, tylko, że nie bogata itd.:D

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

szkoda, żę go nie pocałowała w tym tańcu jeszcze:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Nio szkoda szkoda.... Jesli amm byc szczera to myslama ze to zrobi :P bo chyba sie przymierzala do tego !! Przynajmniej z mojego punktu widzenia =DDD

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

no ja też tak myślałam, ale już niedługo;D i się pocałują u niego na mośćie w ogrodzie, ale potem ona przerwie....;D
Mocna ona jest:P Też bym chciała miec taki charakter i być twarda...
Adrian mógłby się wreście od niej odczepić, a teraz ten Amador:/ kuźwa!!!!! zabuć drania normalnie:/

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Uspokuj sie tam !!! Hi hi ^^ Bo zaraz cos zepsujesz =PP Ale podzielam twoje zdanie !!

I znowu Malwinko musze Cie poprosic o linka z tym kisskiem =****
Z gory dziekuje =]

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

A czemu mam się uspokoić? bo nie wiem:)
na prawdę, bo nie kumam
a o jakiego linka teraz chodzi?

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

"Adrian mógłby się wreście od niej odczepić, a teraz ten Amador:/ kuźwa!!!!! zabuć drania normalnie:/ " <--- Spokojnie =PP

A linka to bym chciala jak sie caluja albo chociaz odcinek w ktorym to nastapi !!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

ja jestem bardzo spokojna, poczekaj zaraz ci dam linka...tylko go znajde

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

http://www.youtube.com/watch?v=v8tJLMNTchk&feature=related

chyba ten:D tak bardziej pod koniec, bo najpierw będą chcieli się pocałować i żmija Estefania im przeszkodzi, ale potem dojdzie do buzi-buzi:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

A to jedza !!! Nie wiem co ja bym jej zrobila jakbym ja gdzies spotkala !! UGH =/ Chyba wyrwala jej wszystkie wlosy !!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

i natrzaskała równo:P takie jędze to mają dobrze kurcze w życiu, więcej szczęśćia niż rozumu:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

... to nawet nie jest chyba szczescie !! Tylko darzenie do celu po trupach !!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

no tak też można to nazwać:D co prawda, na szczscie nie ma trupów:) ale fajnie, że za dwa tygodnie Mary wraca do domu Juana:) tylko, że wcześniej będzie miała nie złe kłopoty w domu Velarde;/
oczywiście przez diwe zołzy

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Ale ten pocałunek słodki i taki niewinny !!! Mmm ^^

Nio SUPER !!! Już się nie mogę doczekać !!! Dlaczego tak długo trzeba czekac na odcinek :(:(

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

no troche czekać trzeba....
z jednej strony to szkoda bo nie możemy się doczekać, a zdrugiej strony to coraz bliżej końca z dnia na dzień, i co będzie jak nasz kochany film się skończy? drugiego tak fajnego nie będzie.....
a ja to się już uzależniłam od tego filmu....:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

NIe Tylko Ty !!
Ja to nawet jak mi czas pozwala to ogladam o 18 i jeszcze powtorke rano !! Hi hi ^^ Nio i oczywiscie w sieci =DDD Obsesja
Aniołkolatki z nas !! =PP

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

ta....
aniołki z nas:) z rogami:P
ja też, jak mogę to oglądam dwa razy, dlatego brzuch mnie boli ciągle i do szkoły nie ide:)
spryciulka:D:PP

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Hi hi ^^ O Ty niedobra =PPP
He he ^^ niezłe ziółko z Ciebie widzę !!!
Podobne do mnie :P:P Ha ha !!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

nie no, szkoła jest głupia, a już na pewno turystyczna:/
lepiej siedzieć w domu i oglądać na youtube.pl Anioła;)) to mi się nigdy nie znudzi, jak dla mie to ten film może lecieć w nieskończoność:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Nio jak dla mnie to tez !!! =]
Tylko żeby się nie zrobił tak jak "Moda na sukces" bo to to mnie rozwala ... W tym filmie jak ktoś się przewróci to się otrzepuje przez najbliższe 4 odcinki :P:P:P
Chociaż jakby się JM wywrócił to jeszcze bym mu pomogła się otrzepać !! Buahahahah =PPPP

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

dobra jesteś z tymi tekstami:D
moda na sukces to normalnie przekichane, ta bruk to chyba byla z kazdym aktorem z tego filmu:D porazka

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Heheh.... Nio czo :P:P
Powiem Ci ze gdyby nie ona to juz calkiem byloby nudno w tym filnie :P:P A tak to nie wiesz do konca z kim ona teraz bedzie czy z synem, ojcem, zieciem, szwagrem !! Heheheheheh =DDD

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

no, taka prawda, wiesz co? ten film to normalnie usprawiedliwienie wszystkich naszych grzecgow, jakie my popelnimy, to nic w porownaniu do tego co oni tam robią:) nasze to pikus normalnie;D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Powiem Ci ze bardzo dobrze to ujęłaś !!!
To ze "musimy" to oglądać to jest nasza pokuta !! =PPPP

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

O MATKO:D
nie no, z Tobą świetnie się pisze, nie mogę ze śmiechu, ale przy najmniej humor mi poprawiasz:))) ale zaraz spanie, bo wstać trzeba wcześnie rano:/

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Hehe ^^
Ciesze się bardzo =]
I do usług =P zawsze znajdziesz mnie na tym forum ...
Przynajmniej dopuki film bedzie trwal....
Bo jak sie skonczy to odizoluje sie od Świata i bede nosiła żałobe =PPPP
Hi hi ^^ Dobranoc Aniołkolatko ^_~

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

Dobranoc Aniołkolatko 2:D
Kolorowych snów i miłego dnia, oraz szybkiego doczekania się na jutrzejszy film:DDD
Dobranoc:)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

ależ ten Amador to natrętniak.....i dobry aktor w filmie z tymo oczami:) fajny pokój ma ta Marichuy:D Ciekawe czy Vicente będzie z Rocio, nawet pasują do siebie:P a i ona kurcze ma fajny styl ubierania się;D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Tak Malwinko beda razem !!! Nawet slub bedzie !!!

Masz racje bardzo fajnie sie ubiera !! =PP

Niestety trzeba czekac znowu do poniedzialku :(:(

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

kurcze, weekend szybko minie i znpwu do szkoły, jedyna pocieszająca wiadomość to taka, że będę widziała swój kochany film:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Nio ^^ Ta tez sie juz nie moge doczekac !!! =]
Tym bardziej ze juz niedlugo przyjedzie JM i bedzie bal tej lafiryndy co mnie mniej cieszy ale Mary i JM beda tanczyc i on stanie w jej obrobie przed amadorem !!! Uuu ^^ Ale emocje ... Hi hi ^^

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

HE HE HE:D
wiem, fajnie będzie... ja się nie mogę doczekać 26 odcinka, jak Marichuy wróci do domu Juana:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Nio !! Ale bedzie fajnie !!! Mmm ^^
Ale jak na razie pozostaje nam czekac !!

Malwinko wiesz moze w ktorym odcinku wyznaja sobie milosc Mary i Juan ?

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

też chyba w 26:D albo w 27:D wtedy bd się całować i przyjdzie Estefania i zacznie gadać, że Juan sobie sprowadził ją do domu, żeby romansować z Mary przy jego córce, a wtedy Estefania jeszcze była narzeczona Juana...

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Dzięki jestm bardzo wdzieczna !! Zabieram sie za szukanie =]]]

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

No Kasia:) jutro nasz kochany film, pewnie nie możesz się doczekać:)? Ciekawe co będzie się działo????
xD ;D
A we wtorek chyba będzie te przyjęcie, albo w środę, nie pamiętam:/

renia_14_1993

william ma zone???a ja wyczytałam że miał romasn z jakas tam babka i dlatego ma dziecko,a o zonie nic nie znalazłam.:p;p

ocenił(a) serial na 10
kasia1770

William czyli Juan Miguel tak? Miał żonę, ale mieli wypadek samolotowy, on się uratował i był w szpitalu, ona przeżyła, ale siedzi w Madrycie i jest z jakimś murzynem, który ją okrada, ale wszyscy myślą, że Viviana nie żyje(jego żona)...mieli dziecko(Maite), która jest u Juana Miguela i bardzo lubi Marichuy:)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Dzisiaj Juan Miguel wraca:) siuper:D;D
aż się nie mogę doczekać jak zobaczy się z Marichuy:DD

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Poniedziałek !!!!!!! Jupi !!!!
Tak Malwinko nie moglam sie tego dnia doczekac !! Ale juz nastapil !! =]=]
A to przyjecie bedzie albo w srode albo w czrartek !!! =DDDDD Tego tez nie moge sie doczekac !!! =PP

ocenił(a) serial na 9
kasienka89_17

Ja malwinko nie moge sie doczekac az zobacze JM !!! Mmmm ^^ Ciasteczko =] Ale mary tez =PPP

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

No Kasiu, ładnie:P chcesz podrywać Juana Miguele przez telewizor?:P
nie ładnie tak...nu nu nu:PPP
podrywać takie ciacha i to zajęte(on jest tylko dla Mary):PP
ja aż mam humor dobry przez ten film, ale gorzej jak pomyślę, że jutro spr z polaka i z obsługi ruchu turystycznego, wtedy aż mnie skręca;/

Moja Marichuy i Juan Miguej<marzy> -> jak ja ich kocham...:D mogłabym mieć taką siostrę:D byłoby ekstra, kochała bym ją jak diabli:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Kochana co Ty wogóle piszesz !!! Hi hi ^^
Ale smiesznie by bylo to przyznaje !!! =D
Ale ja obawiam sie ze moi rodzice by nie wytrzymali bo juz jednego postrzelenca maja w domu (mnie) !! He he ^^

Jak ja sie nie moglam doczekac poniedzialku... Caly weekend na niego czekalam jak nigdy !!! =PPPP

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

ja też n ie mogłam się doczekać:P\
]
no Ty na pewno postrzeleniec jesteś:P ale ja wcale nie lepszy:D:D

Ale przy MJ byłoby bardzo śmiesznie;P

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Hi hi ^^ Nio to niezle z nas postrzelence =PP
Nawet moja mamcia mi mowi ze cos mi dzisiaj bije ;)
A ja jej ze dzisiaj bedzie film !!!! <JUPI>
Caly dzien sie wygluiam i jestm zadowolona !!!

Ja takiego Juan Miguel moglabym miec !!! Mmm ^^
Przystojniaczek !!!

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

niom:D jeszcze byś go zjadła bo taki słodki jest:P// nie no żart:D
moja mama też się dziwi czemu tak mam humor?:D
dla mnie to w weekend to mogłyby lecieć po cztery odcinki tego serialu:D

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Ooo ^^ Nio to jest mysl !! =))
Moze napiszmy petycje do jakiegos wlasiciela stacji tv4 moze da sie namowic !! Hehehe !! =DD Albo zrobi wyjatek dla nas i da nam wszystkie odcinki na kacecie albo plycie !! |Marzenia ;) Szkoda ze nierealne ...
Bysmy seans sobie zrobily i nawet bym Cie do mnie zaprosila :P:P zeby razem przzywac emocje =PP Hehehe !! ^_~

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

Wyobrażasz sobie...jak byśmy razem ogladały film, to Twoja mama by chyba płakała z tego obrazu, dwie postrzczelone ogladające serial, który je rozbraja czasami:D
wiesz, wszystko można załatwić jak się chce, jak bym posiadała takie walory kształtujące jak np. wariatka Doda....to bym zalatwila filmy:) a zaplaciła w naturze:PPP
ale mi wali dzisiaj:D zaczynam się zarażać od Ciebie:PPP

ocenił(a) serial na 9
malwa17finka

Hehe ^^
Właśnie sobie nas razem siedzące i oglądające film wyobraziłam =DDD Powiem Ci ze ciekawy (ŚMIESZNY) widok !!
I powiem Ci ze chyba musiałabym gdzieś kamerke zainstalować w domu żeby nas nagrała... =] Co my byśmy robiły !! Szok !!! =PP
A następnie zrobić z nas jakiś program ! =DD Byłoby lepsze od śmiechu warte ... Buahahhahaha =]