tak szkoda tej Mary, ile ona się nacierpi, Migel nawet się z nią nie pożegnał, a kretynka Estefania nie pozwoliła im się przywitać tak jak to oni chcieli...........;/ głupia małpa, najchętniej to bym jej wszystkie kudły powyrywała!!!!!!!!!
wiesz co? ja ostatnio to płakałam ze śmiechu, była przebrana w piatek za marzannę żywą, wtedy się uśmiałam jak przy filmie, a jak zobaczyłam zdjęcia to też było wesoło:D
kurde, ja jeszcze siedzę u mamy w pracy przez jej szefa, jak nie zdąże dojechać do domu na film.......:/ to ten szef kurde pożałuje!!!!!!
OKI, ale lepiej żebym zdążyła;D
zawsze to lepiej zobaczyć:)))
a ja o 16:00 powinnam wychodzić i jechać do domu, jakbym miała 3 km to bym poszła, ale 20 to nie tak fajnie iść:D
zdążyłam:P i oglądałam, ale mama mnie zagadała pod koniec i nie zobaczyłam jak Juan Miguel się przywitał z Marichuy a to mnie najbardziej interesowało:/
dobrze, że jutro jest kawałek powtórki w następnym odcinku więc to zobaczę:)
już nie mogę się doczekać:DD
Oj... Wspolczuje Ci ...
To bylo naprawde piekne =] Mmm... Omi sa dla siebie stworzeni !! =D
Powinni nawet w prywatnym zyciu byc razem !!! =PP
no, zgadzam się z Tobą:D
ale nie znam ich życiowych partnerów:( Jednak powinni być razem, ale nie przeżywać tyle przeszkód, bo to normalnie może człowieka trafić:P
a dzisiaj będzie fajnie, jak Marichuy będzie patrzeć w tą kulę i da buziaka Juanowi:DD
no Kasia, to czekamy na zabawę:D czyli przyjęcie ukochanej "córeczki Patricia i Cecilli:P"
już nie mogę się doczekać aż zobaczę Marichuy na przyjęciu piknie ubraną:D i tańczącą z Juanem:) ona ma piękny uśmiech:)
kasia1770
tobie chyba chodziło o zycie prywatne williama ..wiec tak on ma zone i dziecko ..a o romansie nie słyszaam jego zona nazywa sie Elizabeth Gutiérrez tu macie link;]:
http://images.google.pl/images?q=Elizabeth+Guti%C3%A9rrez&oe=utf-8&rls=org.mozil la:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=0z_KSfTyMpSLsAbx0v3AAg&sa=X&oi= image_result_group&resnum=1&ct=title
i tez jest aktorka ..grała nawez z nim w filmie ..ale ona grala zły charakter natomiast on dobry;]
Natomiast Maite Perroni ..(znalazłam cos takiego)
Aktorka i piosenkarka RBD, Maite Perroni zaprzeczyła, że spotyka się z kubańskim aktorem Williamem Levy, partnerem z telenoweli „Cuidado con el Angel”. Warto dodać, że William Levy jest żonaty i ma dziecko.
Maite, która niedawno zakończyła swój 3 letni związek z dyrektorem muzycznym RBD Guido Larisem, powiedziała, że teraz chce się całkowicie poświęcić swojej karierze. Poza tym stwierdziła, że nigdy nie związałaby się z żonatym mężczyzn, choć dodała, że ma ogromny szacunek dla Levyego i jego rodziny.
szkoda ...ale zobaczcie jakiego slicznego ma synka Wiliam
http://img.timeinc.net/pespanol/i/galeria/2008/mayo/WilliamLevi_300.jpg
ale on wyszedł na tym zdjęciu...
mi się nie podoba, w filmie jest lepszy:) zresztą widziałam ładniejsze fotki:D
Witam!!! wiecie moze jaki tytul ma ta piosenka ktora marichuy spiewala jak mieszkala u huana migela??? to bylo w tej scenie co tesciowa hm wylaczyla jej telewizor i co bobila sie z marichuy????? prosze odpiszcie!!
no piosenka rzeczywiście była fajna, i te ruchy w tańcu Marichuy:D
wczoraj też była dobra na przyjęciu, myślałam że walne ze śmiechu:P
normalnie ja ją kocham,:D
Hejka !!
Przepraszam ze z takim opuznieniem :( ale nie mialam neta :(:(
Jesli chodzi o to przywatne zycie Wiliama to wiem ze ma zone i dziecko... To bylo takie czysto hipotetycznie rzucone :P:P zeby byli razem... Nestety nie mam wplywu na ich zycie prywatne =PPP
Kurcze :( Nie ogladalam dzisiaj odcinka !!! Juz chce rano !!! Aby obejrzeć powtórkę !!! =]
Pzdr =*
no aż sie za Toba stęskniłam:D
to musisz koniecznie oglądnąć, Juan Miguel i Marichuy będą mieli super scenke w ogrodzie:D Ona będzię się uczyła, bo Adrian daje jej lekcje, a ona całą stronę napisze imię Juan Miguel:D i pokarze mu to, będa na siebie patrzeć tak, że jak to widziałam to się cieszylam jak male dziecko:D siuper:*
a jak Kasiu Ci się podobał taniec Marichuy i Juana Miguela na przyjęciu? ja się śmiałam jak ona tańczyła z Vincente:D myślałam, że się połaczę ze śmiech:D ta dziewczyna jest niemożliwa pi prostu:D Kocham ich:D!!!!!!!!!!!
juz chce odcinek piątkowy jak Marichuy wróci do domu Juana Miguela:D i jak się pocałują u niego na moście w ogrodzie:)
Ja tez się za Toba Malwinko stęskniłam i to strasznie =*
Za naszymi głupimi tekstami i w ogóle !! =]
Zaraz będę oglądała Mary ... JUPI !! =]
Juz się nie moge doczekać tym bardziej po tym co mi napisałaś o tym odcinku !!! =D
Co do przyjęcia Estefi to uważam ze po prostu rewelacyjnie rozkręcała imprezę !! =DD Hi hi ^^ A jak porwała Miguela do tańca... He he ~_^ SZOK !
Bardzo odważna i szalona :P tylko szkoda ze Estefi nie dala im się pocałować... Ale byłoby gadania na tym przyjęciu =DDDD Hi hi ^^
To juz w piątek się pocałują... O lol =] wiedziałam ze to zrobią ale ze tak szybko... Jak ten czas leci =PP
Nio i już oglądnęłam ... Mmm ^^
Ależ ta scena w ogrodzie z Miguelem i Mary jest piękna ^^
Mmm ^_~ Prawie się całują tak blisko siebie trzymają twarze =]
Stwierdzam że nawet sam widok Estefi przyprawia mnie o białą gorączkę ...
Trzepie mnie jak ją tylko zobaczę... UGH !!
Już chce 18 !!! =)
czemu chcesz 18? ślub wypada im 18? bo nie patrzałam kiedy wypada:D\
tak, rzyznaję ta scena była piękna:D
acha, ale ja ciemna jestem kurcze........zachowuje się jak blondi czasem chyba:P ale nią nie jestem na szczęście:D jutro dwa spr.;/ cholera i chyba m\Marichuy jutro nie oglądne, biech to szlak, a w czwartek nie bd mnie w domu rano bo szkoła...i też nie zobaczę:/
Ej... ej... ej...
Ja jestm blondynka :)
Współczuje Ci bardzo bo jutro chyba będzie ten odcinek co Mary powie JM o swoim śnie... Ale mogę się mylić oczywiście bo nie pamiętam w którym to odcinku będzie...
Ale jak to będzie ten to to będzie bardzo emocjonujący odcinek :P:P
Ja się tak nie bawię!!!!też chce oglądnąć:/
kurcze pieczone....
to mi Kasiu nagraj i wyślij:PPP
ale lepiej, żeby to nie było dzisiaj, bo skandal jak mnie to ominie:/
Czytając was mam wrażenie że macie po 5 lat.Dorośnijcie bo przynosicie wstyd płci żeńskiej.
w 100% sie z Toba Malwinko zgadzam ...
Nie chcesz nie pisz !!
Nie włączaj sie do naszej dyskusji !!
Pfff ...
no wiesz co? to było hamskie!!! wejdzie i krytykuje, niech uważa bo choduje rybki i jak mi zabraknmie pokarmu to je nakarmie tym co pisało wcześniej taki komentarz...:D
o matko, znowu zaczynają się fajne \teksty:D
nie, ostrych rybeczek nie mam...piranii nie mam:P wszystkie jedz,ą normalny pokarm i są jeszcze małe, ale dwie lubią ślimaki, może się okaże, że te coś chris... nie wiem jak dalej leciało to jakiś przygłupi ślimak:)
a Juan Miguel będzie rozmawiał w następnym tygodniu z Marichuy o tym co się kiedyś jej stało, i wszystko wyjdzie chyba w poniedziałek, albo we wtorek:):):););););)
A jutro Marichuy wraca do domu Juana:D szkoda, że w takich okolicznościach, no ale trudno...
To nic ze w takich okolicznościach :P:P
Pocieszajace jest to ze Estefi chciala sie jej pozbyc...
A tym czasem wepchnęła Mary w "ramiona" JM =DD Hi hi ^^
Juz nie moge sie doczekac jak to sie wyjasni !!
ale było fajnie jak kretynka była w wodzie:P hahaha
Jutro JM i MJ się pocałują:D ale jazdy:DDDD
Ale okropnie jak MJ cierpi pod dachem swoich rodziców podfczas gdy taka idiotka udaje córeczkę Cecilli...
MJ jest tak blisko, a jednocześnie tak daleko swoich rodziców...;(
Pocałują ?
O lol... Już ?
Jak ten czas leci =] Mmm ^^
Mary jeszcze dużo wycierpi =( ale wszystko sie ułoży ...
Gdyby nie to to byłoby nudno ;/ A tak to (przynajmniej Ja) przeżywam z nią radości i smutki ...
Przynajmniej nie jest za bardzo idealnie ;/ tylko tak jak czasami w życiu =]
w życiu często tak jest, przekichane;/
czas leci bardzo szybko:D ale jest fajnie, szkoda tylko, że ten film się skończy:( przez to smutno
bo już takiego filmu nigdy nie będzie...
dobra, kończę bo nauka na przedsiębiorczość czeka:(
No Kasia, jutro nasz kochany film:) i nasza kochana Marichy u Juan Miguel:D
już nie mogę się doczekać godz. 18:00:D
A nio... Tez się już nie mogę doczekać !! =]
Jak mi się uda to nawet powtórkę obejrzę bo ten odcinek był piękny !!
Uuuu ^^
a ja znowu nie oglądne całego odcinka, tylko z 15-20 mimut;/ kurde.......jak pech to pech na maksa
no i trochę zobaczyłam odcinka:D
szkoda jednak, że nie zobaczyłam jak Marichuy myła okno, albo jak zasnęła przy JM....
Nio szkoda ...
To jej zasypianie przy JM bylo urocze ... ^^
Az sie rozmarzyłam na tej scenie =PP
niom, a ja nie widziałam tej sceny:( jedynie na youtube ale to nie po polsku;/
ale dzisiaj zobaczę:D dzisiaj Mary powie Juanowi prawdę........
będzie się działo....:D
Ale potem się do niego tak fajnie przytuli:D
dobra, lecę do szkoły:* papa, już chcę 18;00
Kurcze nooo... możecie mi napisać co Juan Miguel kiedyś zrobił Marichuy? Spóźniłam się 15 minut i już było pooo :/ Teraz mnie to męczy ;P Pozdrawiam
Po prostu szedł za nią a jak się zorietowala to zaczęła uciekać !!!
On ja zaczął gonić ...
A jak ja złapał to zaczął ja całować ...
Ona próbowała się bronić, wyrywać ...
Ale nic jej takiego nie zrobił, pocałował i przytulił, na niej jednak to zrobiło taką krzywdę, że aż się boi mężczyzn;(
No Kasienka:D nie mogę się doczekać, już prawie 18:00:D:D:D
ale super, w końcu wolne od szkoły, super, ekstra, normalnie wypas:PPP
ohh nawet mi nie mów . nie znoszę estefani ! a Serial Kocham jak diabli ! z niecierpliwością czekam na każdy nowy odcinek :D Youtube to już tak pomęczyłam :P a piosenki mi się strasznie podobają :) a mam takie małe pytanko .. wiecie może do kiedy będzie emitowany nasz aniołek na 4 ? bo planuje wyjechać i się tak zastanawiam :P bo nie przeżyłabym gdybym nie zobaczyła nawet 1 odcinka :P nałogowiec ze mnie :) ale kocham jak Marichuy i Juan Miguel są razem :) mmmm <buja w obłokach> ....