Witam szukam pomocy gdzie moge znaleźć wszystkie sezony Nieustraszonego do ściągnięcia najlepiej z napisami.jakas stronka czy cos. dzieki.
Po co sciagac? Jak chcesz sciagac na Torrentach sobie poszukaj www.torrenty.org A pozatym serial od pazdziernika 2008 roku jest dostepny jako samodzielna kolekcja Kultowe seriale Ukazuje sie 2 razy na miesiac to wychodzi 20 zl na miesiac Ja kupuje oryginaly.20 zl na miesiac to chyba nie duzo
to jest tak jak z ratami. Zaplacisz w rezultacie wiecej niz kosztuje normalnie cala seria. Wiec sobie podziekowalem po pierwszej plytce. Bo jak zwykla pierwszy numer cena fajna, a już nastepny drugie tyle. podobnie z kolekcja westernow- pierwszy po 10zl a kolejne 30. Zdzierstwo i tyle...
No to nie kupuj Sciagaj sobie z Torrentow Przeciez ktos jak to na Torrentach wsadza z lektorem to chyba wpierw musi to kupic za swoja kase i przerobic na DviX chyba logiczne no nie? Ja mysle ze 20 zl na miesiac to nie jest jakis wydatek duzy. 0,5 litra na miesiac mniej na przyklad jak ktos przelicza na alkohol. Chcesz kupuj oryginal nie chcesz nie kupuj Twoja sprawa czlowieku
Tylko nie szufladkuj kazdego, ze od razu na torrent leci, albo zeby nie pił. Akurat, przestalem kupować bo stwierdzilem, ze sie nie oplaca. Przezyje jak nie ogladne reszty. Westernow kupilem 2. Pierwszy byl po 10. Ok. Kolejny 30. Powiedzialem, ze nie kupie wiecej, zwlaszcza ze sie okazalo, ze to wydanie juz od dawna jest w sprzedazy a jedyne co zrobiono to wymieniono pudelko na ksiazke. kpina! Podobnie z reszta wydań.
Zawsze tak jest ze 1 plyta z jakims serialem jest po nizszej promocyjnej cenie Ja bylem tego swiadomy.Wpierw 3,95 za plyte Ok.Potem za 9.95 dali dwie plyty,myslalem ze tak caly czas bedzie,ale okazalo sie ze to tez promocja,a pozniej jak juz jedna plyta po 9,95 no to troche mnie to przerazilo,ale nie narzekam.Powiem tak jeszcze sie taki nie narodzil coby kazdemu dogodzil.
No to prawda. nie da sie wszystkim dogodzic, ale gdyby zostawiono cene 10zl z dwoma plytkami bylbym zadowolony. Juz nawet robilem sobie przeliczenia ile wyjdzie za cala serie. Ale nie, musieli podniesc cene. Jakos drużyne A dalo sie wydac taniej... ciekawe :-/
No ta, za grosze to każdy chciałby mieć wszystko.
Dodam tylko, że niedawno po polsku został wydany box z pierwszym sezonem KR po polsku. Można go dostać m.in. w Empiku. Koszt to ok 119zł, ale można znaleźć taniej.
I imho dla prawdziwego fana wygospodarowanie 20zł miesięcznie nie powinno być aż tak trudne. Przecież to jeden wypad do Maca mniej, 2 paczki fajek mniej, jeden dobry balsam do ciała mniej. :P
A Drużyna A wydawana była z gazetą Tv Okey, Nieustraszony jest natomiast odrębna kolekcją mimo, że to ten sam wydawca. Poza tym licencja na Knight Ridera jest bardzo droga. ;) Dlatego nie jest puszczany w tv tak często jak inne seriale. :)
I niestety teraz tak cały czas robią wydawcy, że pierwszy numer wypuszczą taniej, w drugim dadzą dwa dodatki, ale za wyższą cenę, a w trzecim już tylko jeden z wyższą ceną. :( No ale co poradzić.
Hmmm, widzialam w Media Markt w koszu --> 5 filmow za 19,90. I pelno bylo Nieustraszonego :) Pewnie gdyby ktos chcial to wykopalby ktorys sezon, o ile nie wszystkie.