PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

qzet

https://instagram.com/p/6xFJXYsbu0/

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://m.facebook.com/pytanienasniadanie/posts/260829437461745#!/StefanPawlowsk iOFICJALNASTRONA/photos/a.265571960320826.1073741830.259737150904307/37636495924 1525/?type=1&source=48

Stenia21

będę czuwać :D

qzet

Ej a jak myślicie wątek Laury zamkną? W ostatnich odcinkach pomogła Idze i mieszkańcom kamienicy... Jak była z Tomkiem to coś rozmawiali o tym, że Curyło ma przejść do Zarzycki&Zarzycki. Ciekawi mnie ten wątek, bo ją polubiłam po tej akcji z kamienicą i tym jak dokopała Gadomskiej

pokatna

Na pewno się pojawi w tej serii, bo widziałam na instagramie p. Zielińskiej zdjęcia z planu w todze :)

pokatna

Przeglądałam sobie zdjęcia i całkiem przypadkiem wyszło mi że to ostatnie zdjęcie Krzyśka, Poli z pracy Krzyśka i to jak Pola i Krzysiek są u Pani Irenki to ten sam dzień, bo są ubrani tak samo. I dzień kiedy Krzysiek idzie z Mecenasem i czteropakiem piwa to też ten sam dzień bo Krzysiek jest identycznie ubrany... Może Krzysiek robi podchody gdzie Mecenas zabierze Igę a później w to samo miejsce zabierze Polę nic nieświadomą. No bo raczej podwójnej randki nie planują:D

pokatna

Ciekawe czy będzie pokazany wątek z kamienicą w sądzie czy dadzą sobie spokój. W sumie przerwa w akcji trwała miesiąc to niby mogli być już po wygranej sprawie. W ciągu tego miesiąca Iga zaliczyła egzaminy nie tylko z sesji zimowej , ale także semestr letni zakończyła - sądząc po pogodzie :)
No i co najważniejsze, minął nam miesiąc miodowy - Marcin wprowadził się do Igi nie tylko z koszulami, ale widziałam gdzieś w gazecie , że ze swoimi piłkarzykami - chyba żeby dziewczynki mogły się pobawić. Mam nadzieję :))
Co do miłosnych harców to myślę, że nie było problemu - Iga miała tylko ortezę, siedziała w domu, a Marcin wpadał do niej w ciągu dnia, jak do Gadomskiej :) , jak dziewczynki były w szkole. Teraz jak Iga poszła do pracy to zostały tylko noce z zasłonką :) więc Kaszuba szybko nalega na większe mieszkanie z sypialnią :)

ocenił(a) serial na 10
loka12

Ja chętnie obejrzałabym intrygujący pojedynek ASA Kaszuby z JOKEREM mLaskoniem. Błyskotliwy intelekt przeciwko cynicznemu bufonowi. Marcinowi potrzebne jest takie doładowanie, aby pokazać ojcu i całej reszcie, że udane życie uczuciowe pozytywnie wpływa na jego skuteczność. To powinno dać do myślenia pozostałym i też poukładają sobie życie.

Infiniti9

Pewnie sobie darowali bo mieszkańców kamienicy reprezentowała Laura Curyło a nie Marcin. Myślę, że coś tam w dialogach napomknął że "dobrze że Laskonia zamknęli" czy coś takiego:)

ocenił(a) serial na 9
qzet

http://m.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie-m artw-iga-i-marcin-razem-w-pracy-i-w-domu,nId,1873420

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Drażni mnie wszystko co dotyczy Asi ... nie potrafi przegrywać ...paniusia z dobrego domu rozmieszczona przez tatusia nie może pogodzić się że Marcin wolał Ige którą zjechała za akcję z oszustem wyprosiła z mieszkania Marcina a jakim prawem ??? a Marcinowi wpierała że ona to poradzi sobie z jego gierkami ale czy Iga...i kto tu sobie nie radzi...???

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Ona od początku nie potrafiła ogarnąć jakim to cudem zwykła sprzątaczka potrafiła tak skutecznie wciągnąć Marcina w swoje życie i problemy, pamiętam tą ich rozmowę chyba w 10 odcinku, do głowy jej chyba nie przychodziło nawet, że to może być coś więcej niż tylko chęć pomocy - przelotny romans, fascynacja erotyczna u Marcina i Igi, e gdzie tam, niemożliwe no przecież Iga to tylko sprzątaczka po rozwodzie i z dwójką dzieci, jakby tacy ludzie byli skazani już tylko na same niepowodzenia do końca życia bez przyzwolenia na szczęście. Myślałam, że ten jej związek, a raczej dziwna, powierzchowna relacja z Marcinem, którą uznawała za związek czegoś ją nauczył. Chwilowy kaprys bogatego chłopca to raczej był wtedy gdy Marcin był z Aśką, ona pewnie o tym zdaje sobie sprawę tylko rzecz jasna nie chce się przyznać, a Igę atakuje, bo jest zazdrosna o to, że jej relacja z Marcinem jest duża głębsza, bardziej emocjonalna i uczuciowa. Boli ją, że Marcin Igę pokochał, a jej nie umiał pokochać...

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

O tym kaprysie trafiłaś w 10

madziula_19_fw

Strasznie nie lubię takiego podejścia do życia gdzie się komuś mówi, że ty się nie nadajesz bo jesteś brzydszy, biedniejszy czy cokolwiek. Aśka też jest rozkapryszona i tak naprawdę dopóki sama się nie zmieni i nie zacznie postrzegać wszystkich na równi to szczęśliwa nie będzie. Może właśnie dlatego Marcin wybrał Igę, bo ona każdemu chce pomóc, a zwłaszcza staje w obronie biednych, poszkodowanych itd.

ocenił(a) serial na 10
pokatna

Aśka jest wykształcona, perfekcyjna i nudna! Iga to żywioł, dlatego od samego początku tak zamąciła Marcinowi w głowie. U Asi wszystko stabilne, zaplanowane. U Igi jak ona nie wpadnie w tarapaty, to ona wyciąga kogoś z tarapatów.

Infiniti9

no dokładnie !

pokatna

Ale znacie przysłowie co z oczu to z serca, trudno być spokojną i wyluzowaną, kiedy ich na co dzień widzi.
Poza tym Aśka jest najmniej przebojowa, Gadomska od razu przeszła do rzeczy i wzięła co swoje, nie mówiąc już o Idze - wparowała z dziećmi do mieszkania prawnika, nawrzeszczała na niego przy obcych i żądała natychmiastowego zwrotu pieniędzy w dodatku z nadwyżką, bo się nie ruszy. To jest dopiero tupet! Teraz zmiażdży starego Kaszubę....

ocenił(a) serial na 10
loka12

Z jednej strony to rozumiem Asię - zakochała się i to nie tak łatwo się odkochać. Po drugie wybranką serca jej byłego jest sprzątaczka z dwójką dzieci, którą ona sama zatrudniła. Tylko w tym przypadku zemsta nic nie da, przecież sama się przekonała,że gdy Idze dzieje się krzywda tam Marcin ją broni. Nawet jeżeli ( jak jest na fb,), że żle oceni pracę Igi, to tylko zrazi do siebie bardziej Marcina. A przecież łudzi się, że może go odzyska. To co z Adamem?

Infiniti9

Ja myślę, że ona zakochała się jednak w Adamie, tylko teraz się biedna trochę rozczaruje jego "niespodzianką". Co do Marcina, Aśka nie liczy na comeback , tylko czuje się upokorzona i obecność Igi cały czas gra jej na nerwach i nie pozwala zapomnieć o porażce. Nikt przecież nie jest masochistą. To jej podwładna, więc się jej pozbędzie dla zdrowia psychicznego, Iga też na tym lepiej wyjdzie.

Stenia21

A ja nie oceniałabym tak surowo Joanny. Zazdrosna jest i to wszystko. Poza tym ma bardzo sympatycznego ojca;)

ocenił(a) serial na 8
qzet

Marcin jest z 1980 roku ma 35 lat a Marek ma 55 lat czyli został ojcem w wieku 20 lat i tu mnie zastanawia matka... w jakim wieku ona jest ...???
A może starsza i zostawił ją ten nieszczęsny Zbigniew...??? Wyjechał na zawody taneczne i nie wrócił...

A może pojawi się Zbigniew jako prawdziwy ojciec Marcina...dla mnie petarda...????

Stenia21

Ten wiek rodziców nie dawał mi spokoju - czyli małżeństwo studenckie, dziecko na początku studiów czyli wpadka lub robota domniemanego Zbigniewa, który matkę zbałamucił i zostawił. Dlatego rodzice nie mieli czasu dla dziecka bo musieli skończyć studia, aplikację, matka tłumaczka.
Ale kto był tak zakochaną parą - tańce, wspólne słuchanie płyt? Kojarzy się z młodością i beztroskim życiem, ale kiedy i gdzie jak od razu pojawiło się dziecko, a dziadkowie w Krakowie ? Ciekawe od której strony - ojca czy matki jest familia w Ostrołęce? Jeszcze się okaże, że Marcin i Iga są spokrewnieni, tak będzie myślała Iga i się odsunie, ale nie będzie wiedziała, że Marcin ma innego ojca. To takie brazylijskie jest, ale powymyślać można :)

loka12

Brazylijskie bardzo :) Ja tam dalej obstawiam Zbigniewa jako petardę :) Ten zbigniew w dowodzie nie jest przypadkiem. No chyba że to wpadka taka jak "pszepraszam" w smsie Gadomskiej :D

pokatna

Ależ jaka wpadka, to "pszepraszam" do niej pasuje;)))

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Wydaje mi się że to zwykła nieścisłość- w którymś odc było, że Marcin ma 30 lat, co by się zgadzało, bo skoro aplikację robił w kancelarii gdzie pracuje Laura i był tam dwa lata, a na początku była mowa że świeżo przeszedł do Zarzyckiego, to 30 lat by pasowalo.

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://instagram.com/p/6zPGvxsbqP/

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

:O O rany, jaka sukienka, jaka fryzura, czyżby kolejna randka?

madziula_19_fw

Marilyn Monroe:)

emka98

No nie, ja właśnie wystukiwałam Monroe, żeby wysłać!! Taka fryzura, biust. Wygląda tutaj bardzo szczupło, chyba seks z Kaszubą jej służy :) W tym sezonie, jak ktoś zauważył ma inny łańcuszek, tamten mnie się bardziej podobał - był subtelniejszy. Ciekawe, czy chodzi w szpilkach, bo ostatnio to w pepegach gania - może specjalnie do roli - jako młoda studentka, a może rzeczywiście zalecenie ortopedy po wypadku?

loka12

Popieram, co do łańcuszka. To oczywiście rzecz gustu, ale może ten nowy jest cenniejszy dla bohaterki z uwagi na darczyńcę? ;))))

emka98

Też myślę, że to prezent od Marcina co najmniej z Apart - u i czekamy na ten wielki szafir!

ocenił(a) serial na 9
emka98

Haha o tak, nawet te usta, tylko tego charakterystycznego pieprzyka brakuje :) No stroi się nasza Iga dla Marcina, miękkie kolana i 'pożerające' spojrzenie obowiązkowo u Kaszuby muszą być, jakby i bez tego już mało szalał na jej punkcie :D

madziula_19_fw

bosko wygląda <3
Marcin już oszalał na jej punkcie, a jak jeszcze zobaczy ją w tych sukienkach (bo to przecież tylko dla niego je Iga zakłada ;3) to ah! :)

Stenia21

"Czy Iga stanie się ulubienicą seniora Kaszuby?" - podchwytliwe pytanie? Trąbią na wszystkie strony, jaki to senior Kaszuba "be" w stosunku do Igi, a czyżby jednak cholewki zacznie smalić stary lubieżnik? ;)))

ocenił(a) serial na 10
emka98

Przeczytałam jeszcze raz opis Marka Kaszuby (to facet o wielkim sercu) może ta jego wrogość do Igi to jest przykrywka? Moim zdaniem ona mu się podoba jeżeli nie fizycznie to na pewno jej charakter. Bo kobiety z takim charakterem to jeszcze nie spotkał (podobnie jak Marcin), wszystkie mu ulegały.

Stenia21

W końcu bez koślawych żakiecików! :3

ocenił(a) serial na 8
qzet

Ależ dali na snapchacie...skan ze świata seriali ...wejście i budynek kancelarii...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

https://instagram.com/p/6zZJOHrojk/

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Masakra...dodali czarno-biały film...kręcą na tyłach kancelarii ujęcia z Marcinem...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Nie film ...migawke

ocenił(a) serial na 10
qzet

Super seriale piszą ze przez Aske Iga wyleci z pracy. Ale to chyba ściema albo tylko na kilka odcinków

qzet

Dla zainteresowanych dwa kolejne zdjęcia na telemagazyn.pl
http://www.telemagazyn.pl/serial/578196/o-mnie-sie-nie-martw/s3/odc27?z=1#galeri a-miniatury

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Po Marcie i Idze widać, że jakaś mega napięta sytuacja w kancelarii chyba panuje. Teraz pewnie obydwie będą trzymać wspólny front ;D I wydaje mi się, że to chyba wtedy Tomek z Marcinem kłócą się w ogrodzie, było to pokazane na tej relacji z planu, Iga się tej ich konfrontacji przyglądała, miałam wrażenie, że tak jakoś nagle się odwróciła, a Marcin jakby zaczął iść szybciej po schodach do środka, czy za Igą? Może coś usłyszała przykrego? Tomek chyba wtedy wołał do Marcina o ile dobrze usłyszałam:"Otwórz w końcu oczy i zobacz co się tutaj dzieje"

madziula_19_fw

tak masz rację, wszystko się zgadza :)

on_mile

Iga będzie się rozwijać zawodowo czyli powinna dać sobie spokój i wypiąć się na Aśkę. Nie ma co żałować takiej posady. Czy będą jakieś praktyki, Iga coś odkryje o starym Kaszubie , jakieś plotki uczelniane lub przeciwnie jakiś przekręt w sferze publicznej (nie związany z Kaszubą ), jak Erin Brockovich (pomysł postaci Igi ) i będzie sławna, przysporzy kancelarii klientów. A może będzie wersja light czyli etacik na zastępstwo załatwiony w Mopsie przez Beatę.

ocenił(a) serial na 8
loka12

Beata to przecież przyjaciółka i macocha Aski chyba ta opcja odpada...a może Laura ostatnio pokazała się z dobrej strony...

Stenia21

No przecież! , zapomniałam one są przyjaciółkami, z Laurą dobry trop - może otworzy kancelarię i Iga będzie sekretarką?
Sprawa napięta w kancelarii - to wtedy gdy są klienci, przeciwnicy ? - jakieś takie kwaśne miny mają przy stole ci prawnicy . Iga dzwoni po pomoc? Do kogo? Gdyby chodziło o Zarzyckiego, Aśkę to by dzwoniła Marta. Może do Kaszuby dzwoni, który się spóźnia na spotkanie z powodu dzieci?
Ogólne pretensje Tomka wynikają chyba z porządków wprowadzanych przez Marka, a nie dotyczą bezpośrednio Igi.

ocenił(a) serial na 9
qzet

http://postimg.org/image/8h3qaxst7/
http://postimg.org/image/ogqz88e8r/
http://postimg.org/image/v4izh38d7/
http://postimg.org/image/4uxwyamfv/
http://postimg.org/image/yycfq8pp7/

Jakieś zdjęcia z tej relacji z planu. No za wiele to oni nie pokazali...

madziula_19_fw

Ja gdzieś wyczytałam, że kręcili w restauracji Sushi, czyżby Iga ośmiorniczki jadła? No, no , pachnie Gadomską i wyższymi sferami. A może to stary Kaszuba lub spotkanie Marcina z matką?

loka12

Ja czytalam ze 11 sierpnia krecili w Sushi :) na jutro np. też potrzebują statystów :)