PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18071
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

ocenił(a) serial na 8
Deeply

Najgorsze jest to że tu wszystko jest możliwe...owiana tajemnicą pani K. zapewne okaże się zołtzą ...może manipulowała Marcinem na tyle skutecznie że samo zło to jest Marek... może to był związek a właściwie transakcja/układ coś za coś (pozycja społeczna , pieniądze) pani K. porzucona przez Zbigniewa a Marek dał się kupić nigdy Teresy nie pokochał nie zaznał szczęścia u jej boku dlatego znalazł wyjście z tego układu ...inne kobiety... zresztą nie wiadomo jak układało się ich życie intymne...albo Marek brat Zbigniewa zajął się troskliwie porzucona bratowa może nawet ją kochał aby nie straciła reputacji ożenił się z nią....??? A ona nigdy nie odwzajemniła tej miłości...

ocenił(a) serial na 9
Deeply

Ten powód odsunięcia się Igi od Marcina - niezły trop ;) Tak się zastanawiam po tym wszystkim co napisałaś, może Marek mając świadomość, że żona go nie kocha i widząc jak z tego powodu wygląda ich małżeństwo, sądzi, że Iga leci na Marcina np głównie ze względu na kasę ("Po co pani Marcin, szuka pani lepszego życia?") dlatego naskakuje na nią właśnie tymi słowami, myśli że Iga nie pała do niego jakąś ogromną miłość, a w związek z nim popycha ją tylko chęć zaspokojenia dóbr materialnych, posiadania wygodnego życia, przecież jest sprzątaczką, więc nie zarabia kokosów, to czyż taki związek z prawnikiem nie byłby idealnym rozwiązaniem, wybawieniem? Może na początku tak będzie myślał i zachowuje się tak jak się zachowuje w stosunku do nich, a potem przekona się jednak, że jest inaczej i nie będzie stawał im na drodze do szczęścia.

madziula_19_fw

myślę dokładnie tak samo :) Piąteczka :D

Deeply

Nooooo, powiem Ci, że lepiej bym tego nie ujęła. Brawo! :))))

ocenił(a) serial na 8
qzet

Jak dla mnie ciągle zastanajaca wypowiedź Marcina z odc.6 sezonu 1 ..jeśli miałbym się żenić to z przyjaciółką a nie przelotna fascynacja bo lepiej wiedzieć z kim ma się dzieci...po co by tak mówił....??? sądzę że mówił o sobie...

Stenia21

tak sobie pomyślałam teraz to czytając, że może panie scenatrzystki właśnie to że Marek nie jest ojcem Marcina uznały za tą petardę? :)

Stenia21

O tej przyjaciółce to faktycznie może być nawiązanie do losów jego rodziny, a po drugie zagrywka scenarzystów, żebyśmy się bardziej jarały nadzieją, że nie wszystko stracone, kiedy Kaszuba ciągle gadał Idze, że jest przyjacielem, żeby dać sobie więcej czasu. Normalny młody chłopak nie będzie pieprzył o przyjaciółce, chyba że jest homo i chce mieć dziecko :) tylko powie, że ożeni się z kobietą którą naprawdę kocha, a ona jego. I tyle.

użytkownik usunięty
loka12

Myślę że matka Marcina też za nim poznała Marka była biedna jak Iga i widząc bogatego Marka Kaszuba wyszła za niego tylko dla kasy, Marek się o tym dowiedział i zepsula się między nimi relacja. A słowa Marka "po co Pani Marcin szuka Pani lepszego życia" mogą wynikać z tego ze senior boi się ze Iga tak samo jak jego żona chce być z Marcinem tylko dla pieniedzy ale później się wszystko wyjaśni bo senior zobaczy jaką naprawdę jest Iga:) A matka? A matka może mieć różne oblicze i charakter. Świetne jest to że jest serial strasznie nie przewidywalny dzięki temu wyróżnia się na tle tych wszystkich szmatławców:)

A może jak Iga odsunie Marcina od siebie (dla jego dobra i szczęścia oczywiście, jak ktoś wcześniej pisał), podejmie pracę w jakimś wypasionym prywatnym ośrodku leczenia uzależnień, gdzie trafi zrozpaczony, umierający z tęsknoty, topiący smutki w podwójnej szkockiej Kaszuba mecenas? Iga po resocjalizacji, uzdrowi złamane serce mecenasa i wyciągnie z nałogów, za co osobiście podziękują jej rodzice Kaszubowie? Wyobraźnia mnie ponosi jak zwykle...;) Scenarzystki, gdyby czytały te nasze "a może..." pękałyby pewnie ze śmiechu;))))

emka98

dlaczego pękałyby ze smiechu od razu?:) Gwarantuje ci, że spora część tego co tutaj zostało rozkminione, będzie trafione. A to że fani mają nad czym rozmyślac to cieszy twórców i pokazuje że serial nie jest jednym z wielu "klanów" tylko ma coś do zaoferowania:) chociaż z tą kliniką to pojechałaś po bandzie :D

pokatna

Sorry, jeśli kogokolwiek uraziłam tym "pękaniem ze śmiechu", bardziej w odniesieniu do własnych pomysłów to napisałam;)

emka98

nie no spoko :)

ocenił(a) serial na 10
emka98

Ja myślę, że kiedy Iga dla "dobra" Marcina odsunie się od niego, wtedy starszy Kaszuba zacznie się zastanawiać, czy rzeczywiście obiektywnie ocenił Igę...
Szkoda, że premiera dopiero 11 września... W ubiegłym roku wyemitowali 5 września. M jak miłość, Barwy szczęścia itp.seriale zaczynają się już 31 sierpnia, więc nasze złotko mogli wyemitowac w piątek 4 września... Kurcze, ale mam nadzieję, że oglądalność będzie wysoka, bo podobno TVP ma sporo pomysłów na nowe seriale.

ocenił(a) serial na 10
FP31998

Z tą oglądalnością to coś dziwnego. Liczy się tylko włączone telewizory? Przecież niektóre osoby (ja też) wykupiliśmy odcinek żeby go obejrzeć wcześniej. Żaden serial nie wzbudza tyle emocji co OMSNM, a oglądalność spada. Ja w czasie emisji odcinka tak samo jak i powtórek mam włączone oba telewizory. Racja zdarzyło się tak, moi znajomi (którzy też oglądają OMSNM) zasiedzieli się i 9 osób oglądało odcinek u mnie. Cierpliwie oglądam wszystkie reklamy zarówno w laptp. jak i w tv przed każdym odcinkiem (niektóre to już znam na pamięć) więc wpływy z reklam są. To opóżnienie wynika jest dlatego, że 4 września na antenę wchodzi nowy serial.

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Zauważyłam że na YouTube na kanale serialetvp zawsze najwięcej wyświetleń ma O mnie się nie martw, moim zdaniem żadne m jak miłość czy barwy szczęścia nie mogą się z tym naszym serialem równać ;)

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

No właśnie ja sama to już jakiś rekord oglądalności pobiłam! Latam po różnych stronach szukam nowinek, wszystko o serialu (chyba mam lekkiego fioła na punkcie OMSNM,ale to nic). TVP chyba sobie sprawy nie zdaje jaki potencjał ma ten serial.

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

To opóźnienie jest spowodowane przez mecz Polska-Niemcy który jest 4 września,oglądalność byłaby mniejsza.

qzet

Na grupie omsnm na facebooku ktoś napisał, że podobno mąż Ewy wróci z zagranicy i że bohaterka bedzie miała jakieś problemy.

lavendeer

zgadza się :)
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/21331280/juz-niedlugo-zagoszcza-w-waszych-domac h-gwiazdy-dwojkowych-seriali

lavendeer

w końcu go poznam! Bo strasznie mnie ciekawi jaki będzie facet, który najpierw zostawia żonę w zaawansowanej ciąży (mógł przyjechać chociaż na chwilę przed porodem) później nie zjawia się na chrzcinach, a chyba chce zarobić na lepsze życie dla rodziny więc może sam się wyrzeka przyjemności... Ciekawe

pokatna

ciekawe kto go zagra :D

tak samo jak z matką Marcina...

qzet

Na stronie telemagazyn w galerii OMSNM są 2 nowe zdjęcie: Krzysztof z Polą w restauracji - na moje oko to ta sama w której w zwiastunie są Iga z Marcinem (na ścianie jest taka charakterystyczna biała cegła), a drugie zdjęcie jest z kancelarii, jakieś spotkanie z klientami.

lavendeer

tak, to dokładnie to samo miejsce :D czyli dobra była tu wzmianka o tym budynku (Marcin z kwiatami i Krzysiek daje Poli kwiaty) :P
zapowiada się nieźle :D

http://www.telemagazyn.pl/serial/578196/o-mnie-sie-nie-martw/s3/odc27#galeria-mi niatury

użytkownik usunięty
on_mile

Jej jednak dobrze zlaczylam fakty na temat randki Poli-Krzysia i Igi-Marcina:D Jamże Sherlock xD

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Kurcze ciekawe jak Iga i Marcin zareagują na to gdy zobaczą tam Krzyśka z Polą. Może przeniosą imprezę do mieszkania Marcina albo do Igi xD swoją drogą ciekawe kto się dziewczynkami zajmuje w tym czasie...

madziula_19_fw

Hmm, może Ewa? :D

wgl ciekawa jestem czy pojawi się znowu Filip, bo cichosza jak na razie jest o nim, na koniec sezonu II też zniknął. :(

ocenił(a) serial na 9
on_mile

A pewnie tak ;) a może siostrę Igi wprowadzą tez po to żeby nasze gołąbki mogły w spokoju romansowac ;D
Oo fajnie jakby się jeszcze pojawił śmieszny był ;)

madziula_19_fw

Przecież Hela musi mieć kontakt z biologicznym ojcem ;)
Btw. podoba mi się jak zestawili Oliwkę i Helę z ojcami - genialnie współgrają charakterami :)
Hela - Filip
Oliwka - Krzysiek

Ciekawa jestem jaka będzie ta siostra Igi - fakt, trąbią o niej to może zbytnio nie wniesie nic do historii bohaterów, ale jednak trochę namiesza, bo Iga będzie musiała się nią zając. Poza tym szczera ona z nią do końca nie będzie.

madziula_19_fw

Szkoda tej Poli dla takiego Krzyśka - dzieciatego półgłówka bez perspektyw , który za swoją byłą lata. Ona ładna, młoda panna, bez obciążeń, inteligenta, z pasjami. Nie może trafić na normalnego faceta, jak żaliła się Idze. Świat jednak jest niesprawiedliwy - kogo załapała rozwódka Iga z dwojgiem dzieci , a z kim swatają Polę? Ludzie, wiem że Krzysiek musi kogoś sobie znaleźć , żeby dać spokój Idze, ale nie róbcie z nich zakochanej pary! Ewelinka do niego poziomem umysłu pasowała, ale nawet jej się poszczęściło. Mam nadzieję, że Pola wkurzy się na Krzyśka i nic z tego nie będzie.

loka12

Trzeba pamiętać, że to tylko serial. Poza tym, postać Krzyśka może równie dobrze się zmienić pod wpływem Poli. Gdyby wybierać rozwiązania, gdzie pary łączą się według pozycji społecznych, wykształcenia itd. to świat byłby nudny, a co dopiero serial.

qzet

Aktorka, która gra Aśkę, na konferencji powiedziała, że jej postać będzie w związku z Adamem itd. To ja nie ogarniam tej Aśki. Będzie w związku z Adamem, a Marcinowi i Idze będzie złorzeczyła? Coraz więcej galimatiasu :)

ocenił(a) serial na 10
pokatna

Myślę że jest z nim żeby po prostu kogoś mieć... Marcin z Igą, Tomek kręci z Martą, więc jak ona by się czuła patrząc na swoich byłych? A biorąc pod uwagę to, że jej ojciec na nową rodzinę, pewnie nie chce czuć się odtrącona. W którymś odcinku mówiła, że życie wszystkich idzie do przodu a ona czuje jakby stanęła w miejscu i nikogo nie interesowała

ocenił(a) serial na 4
kornela93

A mnie wydaje się, że Aśka jest z Adamem, żeby wzbudzić zazdrość w Marcinie, ale Kaszuba związał się z Igą i Aśka nie może przeboleć tego, że Marcin za nią nie biega.

kornela93

Aśka widzi na własne oczy, że Marcin w Idze jest zakochany na zabój, od razu chce z nią mieszkać, z dziećmi, że będzie ślub. Ona tego z nim nie doświadczyła i jest po prostu zazdrosna. Poza tym wcześnie nie traktowała Igi jako rywalki równej sobie lecz jako biedną, prostą kobietę, której Marcin nie potrzebnie miesza w głowie i robi krzywdę. Nawet potem, gdy Marcin
zerwał zaręczyny - nie nękała jej bo zaraz pojawiła się Gadomska i Kaszuba upokorzył Igę afiszując się z Gadem. A Aśka pocieszała się Adamem. Oliwy do ognia dolał stary Kaszuba, który dowiedział się, że Marcin rzucił Aśkę - idealną partię - dla sprzątaczki z dziećmi. I Aśka pod jego wpływem również stwierdziła, że to za wiele i za moment Iga może stać się pośrednio współwłaścicielką kancelarii. I rzeczywiście jak Marek przejdzie na ich stronę to w kancelarii będzie 2 (Zarzycki) do 3 (Kaszuba). I Iga wchodząc na pierwsze piętro (gabinet Aśki) nie będzie miała pietra tak jak teraz tylko będzie szła jak po swoje....Ale będą jaja...

loka12

noo może i masz rację :) logiczne to :)

ocenił(a) serial na 9
qzet

Nowe zdjęcie z fb z dopiskiem 'ale się dzieje' ciekawe o co chodzi
http://postimg.org/image/n1vvdzwzp/

ocenił(a) serial na 9
madziula_19_fw

To chyba będzie z tego samego odcinka w którym Marcin wysiada z tymi kwiatami z samochodu (chyba tak samo ubrany). Czyżby nagły przyjazd matki? Marcin wygląda na dość przejętego czy też zaskoczonego?

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

A może to innych odc, drugi pewnie już jest dawno nakręcony i czeka na montaż, a ubrać mógł się po prostu tak samo ;)

madziula_19_fw

Widzę z tyłu nogi jakieś kobiety. :D

Ale do rzeczy... Może te kwiaty to jeszcze dla kogo innego, może dla matki? Może ma przyjechać?
Albo Marcin właśnie rezerwuje stolik dla siebie i Igi w restauracji? Zgodnie ze ŚS tak ubrani mają być w 2 odcinku, to może i randka też będzie w tym? :)

ocenił(a) serial na 4
on_mile

może to po konfrontacji z Joanną i to jej nogi są w tle?

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Szczerze mówiąc wolałabym żeby ta jego matka pojawiła się jakoś w końcowych odcinkach, żeby nie wyszło na to, że już w tym sezonie wszystkie wątki zostaną wyjaśnione.
I Stenia ma chyba rację, ten krawat ma chyba faktycznie ciut inny.
A tych randek mam nadzieję, że dużo będzie <3

madziula_19_fw

Oni stopniują dawkę na szczęście ;)

Ale puszczali by zdjęcia z późniejszych odcinków już? :D Ja myślę, że to max 4 odcinek :D

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Ciekawe właśnie z ilu odcinków nam zdjęcia pokazali jak do tej pory ;) Może o tej matce jeszcze nic nie mówią bo dopiero jakoś później się pojawi, strasznie mnie ona ciekawi. Tak się zastanawiam, czy możliwe jest żeby to była ta pani ze zdjęcia
https://instagram.com/p/56uOH7sbrP/?taken-by=omniesieniemartw_tvp Tylko jakoś tak zbyt młodo wygląda, nawet z tyłu :D I dlaczego przybijałaby piątke Krzyśkowi? W sumie gdyby mama Marcina okazała się zołzą, to z Krzyśkiem połączyłby ją wspólny interes - rozdzielenie Igi i Marcina. Petarda - romans Miss Kaszuby z Krzyśkiem xD

A tak z innej beczki. Zauważylyście w pierwszym sezonie jak Marcin opisał Igę na tym portalu randkowym? Oglądałam sobie ostatnio 7 odcinek i na ekranie laptopu Marcina pisało: "Drobna blondynka o przenikliwym spojrzeniu" ;D

madziula_19_fw

Hahahha, romans Miss Kaszuby z Krzyśkiem - uwielbiam Cięęęe! <3
A może to tak kobieta z tej agencji aktorskiej co wstawiałam linka? Ale to też za młoda :) Może chociaż z tych aktorów jeden to maż Ewy :D

'przenikliwe spojrzenie' - pasuje ;)

madziula_19_fw

A mnie nie daje spokoju zdj z instagrama gdzie jest Stefan i ta dziewczyna + pomieszczenie w czasie remontu. :) Pamiętasz które? :D

ocenił(a) serial na 9
on_mile

<3 :) No też chyba za młoda właśnie, chyba że ją tak farbnęli żeby 'exclusive' wyglądała ;)
To zdjęcie w której był ubrany w koszule w kratkę?

madziula_19_fw

No własnie stawiam, że musi być ona taka na tip top wyglądająca. :P

Taaak :)

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Czyli pewnie znowu zanosi się na kontrast między nią, a Igą. Wyższe sfery vs żyjący od pierwszego do pierwszego ;)

A to zdjęcie to było na planie O mnie się nie martw? Może Iga z Marcinem wybrali jakieś nowe mieszkanie i je remontują? ;)

madziula_19_fw

Podpisane było, że na planie serialu :)

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

To chyba są późniejsze odc. wydaje mi się że tutaj krawat mecenasa ma wzór a wcześniej był jednolity....