PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Może senior Kaszuba jest ojcem syna Foremniak? Tego, który ukradł te zabytkowe studzienki. Może, w ten sposób będą mieli haka na seniora?

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

To może być prawdopodobne bo Gd,ies czytałam ze Foremniak ma się pojawić w 3 sezonie

Infiniti9

Też mi to przemknęło przez głowę. Natomiast odniosłam wrażenie, że Zarzycki rozmawiając z Foremniak, wiedział kto jest ojcem tego gówniarza. Myślicie, że w takiej sytuacji dałby im Marcina jako adwokata? Trochę ślisko...
A swoją drogą, ten gówniarz swoim tupetem i bezczelnością pewnie nieźle by się wpasował w charakter tatusia, brat też umie kozaczyć ;) No i te plany studiów prawniczych. Całkiem nieźle się to układa...

in_tro

Pamiętajmy, że Marta obiecała Kaszubie mecenasowi, że jego prywatne życie pozostawia bez komentarza już na zawsze;) Liczę, że będzie odtąd tylko wsparciem dla tej pary:)

ocenił(a) serial na 10
emka98

Marta, jak to Marta - widząc takie szczęście, na pewno z zazdrości coś palnie. Gadomska, wyjedzie sama na Dominikanę, bo mLaskoń jej tak szybko nie odpuści. Wróci, bo na pewno pojawiła się w drugiej serii nie tylko po to, żeby Marcinowi namieszać w głowie, ale... Asi to faktycznie żal. No chyba nie zwiąże się z ojcem Marcina? To by była "petarda", ale in minus!

emka98

Jasne, Marta obiecała... już to widzę ;) Ta to też ma niezły charakterek i nie uda jej się utrzymać języka za zębami. No ale może sobie po jakimś czasie odpuści w obliczu może wspólnego frontu przeciw Markowi Kaszubie, który będzie ponoć gnębił wszystkich. A tak na marginesie, ja to bym chciała zobaczyć więcej scen Krzysia i Marty, oni do siebie niezwykle pasują ;)

in_tro

No przecież Marta potrafi się kontrolować jak nikt...;)))) Chyba, że będzie się wspomagać Prosecco, jak stary pierdziel zacznie jej dawać w ciry...;P Wówczas może mieć inny ogląd rzeczywistości, wówczas...;))))

emka98

No tak, zwłaszcza wówczas… ;))) Bo tak normalnie to pełny kontroling, trzymanie formy wypowiedzi i sztywne plecki ;) No chyba, że nagle poczuje się „wykorzystywana i ignorowana” jednocześnie ;))

emka98

Wówczas miała inny ogląd sytuacji,albowiem brała Marcina za przyszłego szefa,wówczas:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

A Marcin... dostarczy jej Atlas gadów ew. sam dobierze zmije nie patrząc na gust Marty wówczas...

ocenił(a) serial na 8
qzet

Na Istagramie OMSNM zdjęcie Igi... rozmowa z Wiktorem albo Seniorem (widać tylko fotel) ...może już po zapoznaniu... dostaje polecenie ogarnięcia mieszkania ??? Radości na twarzy nie zauważyłam...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Ona rozmawia z Marcinem, to jest jego gabinet i widać postać Kaszyby, a raczej jego skrawki ;))

ocenił(a) serial na 4
Stenia21

Iga fajnie jest ubrana, tylko mogliby jej fryzurę zmienić...ale ogólnie mieści się w standardach partnerki mecenasa Kaszuby - ten niebiesko - żółty zestaw i ciemne spodnie z podwyższonym lekko stanem na korzyść, nawet lepiej niż wygięta Gadomska z zaniedbanymi włosami i figurą jakby miała tasiemca...A co do zdjęcia to może Iga mówi Marcinowi, że jego ojciec prosił ją o ogarnięcie tego apartamentu i pyta się co ma zrobić: zgodzić się, czy nie

ocenił(a) serial na 4
lovechocolate

http://www.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie -martw-poznajcie-siostre-igi,nId,1850904 dlaczego siostrę Igi ubierają lepiej od niej samej.!.! proszę o zlikwidowanie tych rurek u Igi, lato jest przecież!

lovechocolate

Figurą jakby miała tasiemca? Czyli?

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Może jakiś link, mógłby wstawić...?

ocenił(a) serial na 4
mil20

https://instagram.com/p/5MBvgqsbgQ/?taken-by=omniesieniemartw_tvp proszę to jest link do tego zdjęcia z instagrama.

ocenił(a) serial na 9
lovechocolate

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
mil20

Sądząc po minie Igi, to rozważa, czy nie byłoby lepiej, gdyby zrezygnowała z pracy, skoro senior jej, jako przyszłej synowej nie toleruje.

użytkownik usunięty
lovechocolate

To jest gabinet Zarzyckiego na 1000% :)

ocenił(a) serial na 10
qzet

Ciekawe jak by wyglądała 1 noc wspólna Igi i Marcina chociaż pewnie tego nie pokażą. Fajnie było by zobaczyć ich razem budzących się obok siebie.

ocenił(a) serial na 10
nora101

https://instagram.com/p/5RXjAjMbte/ Iga szczęśliwa bo chyba zdała egzamin i Marcin na nią czeka

ocenił(a) serial na 9
nora101

A tu Iga pobiera chyba pieniądze z bankomatu mmm ;) Ładny ma żakiet, ta fuksja do niej pasuje ;)

https://instagram.com/p/5XWPsZsbpc/?taken-by=omniesieniemartw_tvp

ocenił(a) serial na 8
qzet

SE.pl rozpisują się że Iga & Marcin będą razem...Już dawno zauważyliśmy że Marcin to facet z deficytem miłość i myślę że zrobi wszystko aby ...być kochanym...szczęśliwym...spełnionym...będzie walczyć jak lew i nie da skrzywdzić kogoś kto też darzy go miłością a tu jest duża dawka miłości bo oprócz Igi to jeszcze Helenka i Oliwka...myślę że w tej serii zobaczymy jeszcze inne oblicze mecenasa...walczącego o własne szczęście...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Zgadzam się w 100%. Ale nie mam zielonego pojęcia co będzie tą "petardą"! Iga i Marcin, będzie miłość i szczęście tak długo przez nas wyczekiwane. Co z Filipem, Krzyśkiem, Gadomską, siostrą Igi? Ciekawi mnie też, czy zakończenie będzie definitywne, czy znów dające nadzieję na kolejną serię?

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Zastanawiam się też nad tą "petarda" i..wymysliłam ...wezmą cichy ślub Marcin przedstawi wszystkim Ige jako żonę...w kancelarii jęk zaskoczenia a potem wręczaja papciowi wypowiedzenia zadowoleni.. szczęśliwi...wychodza....Koniec

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Na takie zakończenie każda z nas czeka. Ale"petarda" to coś bardziej nieoczywistego, no chyba nie rozstaną się. Na jednym ze zdjęć z siostrą Iga ma na palcu obrączkę, ciekawe, czy to jej prywatna, czy faktycznie wezmą szybki ślub?

ocenił(a) serial na 4
Infiniti9

może to pierścionek zaręczynowy?

ocenił(a) serial na 10
lovechocolate

Nie, to jest obrączka. To zdjęcie było w Twoim linku 6 dni temu, ostatnie zdjęcie.

ocenił(a) serial na 4
Infiniti9

w takim razie bardzo przepraszam ;)

użytkownik usunięty
Infiniti9

A moze to jej prywatny pierscionek przeziez ona ma męża w rzeczywistosci:D

ocenił(a) serial na 10

To chyba faktycznie jaj prywatna obrączka. Ale widziałam nowe zdjęcia i jestem w lekkim szoku. Na pierwszym Iga wesoła, drugie z seniorem Kaszubą i już ma nietęgą minę. Następne zdjęcie Iga bardzo smutna i jakby Marta ją pocieszała! Dalej, Marcin jakby próbował zatrzymać Igę, która odchodzi niezadowolona, a podpis pod zdjęciem:W związku głównych bohaterów nie zabraknie zawirowań. Następne zdjęcie, Marcin wychodzi z samochodu z bukietem róż. Nic z tego nie potrafię w całość ułożyć!!!!

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Gdzie są te zdjęcia?

użytkownik usunięty
Infiniti9

Gdzie widzialas te zdjecia????? Podasz linka? :D

ocenił(a) serial na 10

Moja sąsiadka przyniosła mi rannego kotka zawiniętego w FAKT i tam był taki dodatek TV . Chyba te zdjęcia i artykuł były na 3 albo 6 stronie. Tylko tyle zdążyłam zapamiętać, sąsiadka ten program zabrała a ja musiałam zająć się koteczkiem. Przepraszam, dziś było sporo pracy.

użytkownik usunięty
Infiniti9

Szkoda ze nie zrobilas zdjecia :(

Link ze skanem tego artykułu w Fakcie:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/415b3241fea7c646.html

ocenił(a) serial na 9
asia3345

Dziękujemy! Marcin i czerwone róże uuu... Pamiętam jak szedł na urodziny do Gadomskiej i nie chciał wziąć czerwonych, tylko takie w neutralnym kolorze. :)
Iga pewnie będzie podłamana, bo tatulo Marcina coś jej powie chamskiego, tylko mam nadzieję, że Marcin będzie ją przepraszał za ojca, a nie za siebie, w sensie, że on sam jej żadnej przykrości nie zrobi.

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Iga chyba się wkurzy o to, że szanowny tatuś karze jej wysprzątać swoje mieszkanie, w przypływie emocji nie będzie chciała pewnie słuchać nawet Marcina, a on kupi te róże i ją przeprosi. Wychodzę z założenia, że te kwiaty są na pewno dla niej, nie dla kogoś innego.
Pawłowski w jakimś wywiadzie wspominał, że z ojcem będzie miał dużo ostrych kłótni, zapewne od tego sprzątania mieszkania się zacznie.

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Jest pod kamienica Igi to pewnie dla niej

ocenił(a) serial na 10
nora101

Marcin z tymi różami to jest pod budynkiem uczelni Igi.

Infiniti9

Budynek wygląda na kamienicę Igi...

emka98

Chociaż pewności nie mam, wejście jest inne i balkony też się trochę różnią...

madziula_19_fw

Strój Igi sugeruje, że większość scen dzieje się w jednym odcinku. W tym wręczanie kluczy przez seniora Kaszubę w celu wiadomo jakim:/ Też mam nadzieję, że czerwone róże mogą być przeznaczone tylko i wyłącznie dla Igi, a nie np. dla siostry Doroty na urodziny;)))) Bo obawiam się, że Dorotka będzie mącić w 3 serii nie mniej niż Kaszuba senior, niestety. Iga zajęta dziewczynkami, pracą, nauką i pewnie Krzyś z głowy nie zejdzie tak szybko... a Dorotka wolna, bez problemów, "z czystą kartą"... Jeszcze nigdy wakacje mi się tak nie dłużyły;)))

Infiniti9

Ech, drogie panie, a mnie przyszła do głowy okropna myśl, że może panie scenarzystki z "petardą" to w Michalak polecą i, dajmy na to, Iga zachoruje i wyleczy ją ciąża (pomysł z którejś z tzw powieści AłtorKasi, autentyk, one się wszystkie w jedno zlewają ;))? Nie, proszę, nie róbcie tego. Jeśli czytacie to forum, to nie idźcie w tym kierunku, błaaagaaam.

ocenił(a) serial na 10
littlelotte52996

Temat ciąży Igi już był tutaj kilkakrotnie rozważany, "petarda" byłaby, gdyby Iga urodziła trojaczki. Albo, gdyby okazało się, że są jakoś spokrewnieni, choć to nie miałoby kompletnie sensu. Przecież Iga i Marcin mieli być w końcu razem, więc może tu chodzi o takie zakończenie, żeby nie było już kolejnej 4 serii?

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Potwierdzone info z ostatniej chwili, Mama Marcina pojawi się w serialu. To było do przewidzenia i już obstawialismy jej powrót ;))

ocenił(a) serial na 10
FP31998

Tak, ciekawe jaka aktorka zagra mamę Marcina. Wydaje mi się, że Katarzyna Gniewkowska. Mam nadzieje, że mama Marcina zaakceptuje ich związek.

Infiniti9

Ale ja nie mówię o samej ciąży, tylko o jakimś rozwiązaniu z rodem z powieści pani Michalak, w których to powieściach ciąża odgrywa często jakże ważką rolę ;)
A skąd info, że Katarzyna Gniewkowska?

littlelotte52996

A mogę zapytać, skąd myśl, że panie scenarzystki sięgną akurat po Michalak? Wydaje mi się, że pani Leżeńska może czerpać z własnej twórczości przy tworzeniu scenariusza... Chyba, że chodzi konkretnie o wątek ciąży;))))