Jednak polska rzadza zacofani katole - jakie to typowe, ze w pl mamy serial, o KSIEDZU
walczacym ze zlem. Amerykanie maja Supermena, my mamy ksiedza mateusza - smiech
na sali. Jednak to prawda, ze TVP ogladaja sami emeryci, tyle w temacie, totalny polew
hehe
Szatan Ci tak powiedział? Wiesz, co nie dziwię się, ten PENTAGRAM wszystko wyjaśnia!
On uważa, że myślenie jest grzechem. A wiara polega pluciu na wszystkich, którzy się z nim nie zgadzają. To dzieciak, szkoda na niego czasu
"On uważa, że myślenie jest grzechem" Ja tak uważam? Nie wiedziałem. Może i masz rację. Myślenie w pewnych kategoriach o pewnych kategoriach czasami może być i jest grzechem, ale ja tego nie mówiłem, więc bądź łaskaw nie uogólniać.
" A wiara polega pluciu na wszystkich, którzy się z nim nie zgadzają,, EEE.
Dzieciak powiadasz, to mi na ciebie szkoda czasu, niedowiarku.
ten Twój ćworski pseudo blackj emtalowy nick Cię zdradza.
Najpierw załap Blasphemy a później poklikamy;)
A co ma jego pentagram do Szatana?Pomijam, dlaczego go użył,bo nie wiem, ale przypisywanie komuś bałwochwalstwa wobec Szatana na podstawie pentagramu jest cokolwiek... na wyrost. To nie jest TYLKO symbol złego. Sam w sobie jest cokolwiek starszy od chrześcijaństwa i ma wielorakie znaczenie. Podobnie jak n.p. swastyka...
bez jaj, skoro ty nie wiesz, co to jest pentagram i nie znasz jego symboliki to po jakiego ciula się odzywasz wgl??? Najpierw proszę się reedukować, i poznać znaczenie pentagramu w czasach dzisiejszych z perspektywy kk, a później chrzanić na forach filmwebu
A ja "chrzanię perspektywy kk",które są wtórne i w 99% opierają się na zapożyczeniach. Napisałam tylko, że określanie z góry, że ktoś jest wyznawcą Szatana tylko dlatego, że ma pentagram w profilu, jest na wyrost. Czytaj ze zrozumieniem, tego też można się nauczyć...
nie mówię, że jest od razu satanistą, bo to nierealne. Jest coś gorszego od bycia satanistą, tym czymś jest nieuświadomiony kretynizm, a ktoś kto w avek daje sobie symbole szatana, ale bez przekonania co do ich symboliki, jest po prostu kretynem, bardziej szanowałbym jeżeli pentagram dał by sobie zadeklarowany satanista, niż kretyn który nie ma o niczym pojęcia xD
Nie brakuje tu, jak widzę młotków, naumieli się czytać, choć ze zrozumieniem już znacznie gorzej, fiłozofy z ławeczki pod sklepem.
"Ojca Mateusza" da się oglądać. Ma całkiem sympatyczną atmosferę. Co do fanatyzmu - chyba żartujesz! Przecież był nawet jeden odcinek taki, w którym fanatyczny katolik był mordercą!
Zapomniałeś dodać, że przez fanatyzm religijny, nie znają nawet podstaw ortografii.
I na koniec powiem, ci że Polską nie rządzą żadni zacofani katole tylko nowocześni i postępowi kretyni, którzy nie potrafią rządzić. Religia katolicka nie jest religią zacofaną, to tylko niby postępowy świat wam tak wmawia a wy jak durnie im wierzycie i robicie, myślicie i żyjecie tak jak oni wam karzą. Miejcie swoje zdanie i please! Nie truj mi już o schizofreni!
Ja wiem, że ty oglądasz Polsat i TVN 24 g na dobę, dodatkowo RMF FM i Radio ZET, bravo! Mózg już ci się powoli zlansował ale to już twoja sprawa!
katolicyzm nie jest zacofany. Nie no wcale. Ksieza ktorzy nie moga sie zenic i przez to gwalca dzieci. Wielki papiez Polak ktory nawet w obliczu umierajacych przez HIV nie zezwolil na korzystanie z prezerwatyw. To zaprawde wiela postepowa religia! hahahaha
Obawiam się, że to ty jesteś zacofany, ponieważ tylko zacofani i niewychowani ludzie obrażają innych w internecie. Poza tym świadczy to o twojej głupocie, bo drzeć mordę w internecie to każdy potrafi, a zwykle drą się ci, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia. Uważam, że nie jest to rzeczywiście miejsce na dysputy na temat religii, ale nie będę siedział cicho, jak ktoś obraża mnie i wielu innych Polaków. Smutne jak obniża się poziom kulturalny ludzi.
Dokładnie też tak myślę. Tylko mi się wydaje, że te słowa bardziej pasują do Ciebie niż do mnie, bo mówiąc prosto nie ja zacząłem tę dyskusję i ty mnie obrażasz mówiąc, że nie mam nic mądrego do powiedzenia i że drę mordę a mordę to chyba masz ty! - WiceWersa! To co napisałeś do mnie napisz do siebie i przeczytaj sobie na głos! Naprawdę - to pomaga...
ja mam obrzydzenie do tego serialu ale dlatego ze matka ogląd Ojca Mateusza a póżniej przełacza na Don Matteo i juz na pamiec zaczynam widzięc odc.
Przepraszam, ale źle mnie zrozumiałeś - zauważ, że odpowiadałem na komentarz roadster_drivera. Najpierw się zastanów, a potem atakuj.
Aha! No jeżeli tak to sorki za ten atak na CB. Jeżeli atakujesz Roaster Drivera to dobrze robisz. Ja jestem tak nastawiony, bo ciągle z nim się słownie przepychałem i może dlatego tak - Ale jeśli tak to Sorki! wolf
"Nie odzywaj się nieproszony po twój poziom jest bliski 0, a twój iloraz inteligencji jest równy lub mniejszy niż kamienia leżącego na drodze."
"Jesteś człowiekiem na baardzo niskim poziomie (...)"
"Driver to dziwak nie gadajcie z nim bo to jest oszołom, plujący jadem na katolików i inne wyznania."
"Jeżeli atakujesz Roaster Drivera to dobrze robisz."
Bardzo katolickie podejście. Brawo.
Nie napisałam tego po to, żebyś obrzucił mnie kilkoma inwektywami, i nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w utarczki słowne. Piszę dlatego, że jestem chrześcijanką, katoliczką, i uważam, że przez takie agresywne, wojujące postawy, pełne chorej nienawiści SZKODZĄ katolikom. Dla mnie realizacja słów Chrystusa i Jego woli wygląda trochę inaczej niż chamskie teksty wobec innych (choćby w Internecie), zacietrzewianie się i zakopywanie się w grajdole pod tytułem "Ja mam rację a wy i tak nic nie zrozumiecie". Ponadto - w katolicyzmie nie chodzi o to, żeby chodzić do kościoła. Tylko żeby iść na Mszę, vel pomodlić się. Nie chodzi o miejsce i spędzoną w nim godzinę, a o relację. (chociaż możliwe, że się czepiam sformułowania)
Miałam napisać na koniec, żebyś się zastanowił, jak Ci wychodzi spójność głoszonej przez Ciebie religii z postawą, którą tu prezentujesz, i że pozdrawiam, ale nie jestem Ciocią Dobrą Radą, zatem tylko pozdrawiam.
Dziękuję, dobranoc.
50% katoli, to ludzie chorzy psychicznie, ktorzy maja problem ze zrozumieniem swiata, a ze religia katolicka jest tak bardzo absurdalna i bliska ich choroby, to tez czesto ida ta droga - potem mamy zadymy pod krzyzem i takich dziwakow, jak ten typ, do ktego pisalas. Ja bede tepil katoli, bo to w moim mniemaniu zaklamani debile i tyle. Oni tolerancja nie pawaja, to czemu ja mam ich tolerowac? wiesniaki
To ty jesteś debilem i nic nie rozumiesz. Jesteś tępym pajacem co nie ma własnego zdania i potrafi tylko drzeć ryja w internecie. Będę tępił takich jak ty, bo tacy jak ty nigdy nie zrozumieją religii katolickiej bo są na to za głupi, i nie patrzą horyzontalnie. Tylko religia katolicka jest prawdziwa i słuszną - Zakapujesz to wreszcie? czy nie
Twój debilizm polega na tym, że:
-Nie masz własnego poglądu na życie
-Nie umiesz wyrażać się w internecie
-Jesteś zielony co do spraw bieżących
-Można tobą manipulować
-Źle wyrażasz się o katolikach
-Nie chodzisz do kościoła
-Jesteś obleśny
1jak nie mam wlasnego pogladu na zycie? Bo nie jestem katolikiem? To chyba ty nie wiesz co to zdanie oznacza
2przemilcze, bo to jest absurd
3co do jakich spraw biezacych? O czym ty majaczysz?
4 HEHEHE w jaki sposob ty mna zmanipulowales? Chyba przedawkowales radia maryja, rydzyk cie za mocno zmixowal i nie wiesz co sie dzieje
5 UWAGA, BO TO JEST DOBRE - katolik mi mowi, ze jestem debilem, bo nie chodze do kosciola o.0 - argument idealnie pasujacy do polskiej ciemnoty katolickiej.
6 nie znasz mnie pajacu
Poza tym idz sie leczyc, bo majaczysz cos zupelnie bez sensu. Tu nie ksiedza, tylko lekarza trzeba uwsteczniony dzieciaku...
Sam jesteś uwsteczniony. Ciebie to uwsteczniły już dawno media takie jak TVN czy POLSAT i na niczym się nie znasz, więc nie gadaj mi, że ja jestem uwsteczniony, weź
rydzyk w radiu maryja ci powiedzial, ze tvn jest zly, tak? Idz do lekarza, bo jest zle... Powinienem ogladac TV Trwam - bo to oczywiscie jedyna telewizja, ktora nikomu nic nie narzuca - HAHAH - zdajesz sobie sprawe jakiego kretyna z siebie tu robisz? Dla mnie katolicyzm powinien byc zdelegalizowany, bo wszyscy widzimy co on robi z ludzi po tym, co pisze ta sierota...
Powiem, krótko. To nic, że robię z siebie kretyna.
TVN - Nie Oglądam
RMF FM - Nie słucham
Gazeta Wyborcza - Nie czytam
Za to:
TV Trwam - Oglądam
Radio Maryja - Słucham
Gazeta Polska - Czytam.
Mogę wymienić więcej mediów, których nie oglądam, nie czytam i nie słucham, i mediów, które oglądam, czytam i słucham.
I nie wmawiaj mi, że jestem kretynem.
Sam zastanów się nad sobą i myśl samodzielnie...
I Rydzyk w Radiu Maryja nie musiał mi nic mówić. Sam mam rozum i oczy, więc widzę co się dzieje wokół mnie. A jak ktoś nie ma rozumu, to nawet jakby Rydzyk mu mówił to i tak nie zrozumie i nie zobaczy i coś mi się zdaje że ty należysz właśnie do tej ostatniej grupy osób.
ty pajacu traktujesz rydzyka jako mentora? To jest zaklamana lajza, jak cala religia katolicka - brak mi slow, bo ty jestes taki uwsteczniony, ze nie rozumiesz nawet ironi - wiedzialem, ze katole, to zacofany plebs, ale nie sadzilem ze az tak. W oparciu o to, co mowisz i patrzac na takich katoli jak ty ja nie chce byc ich czescia. Druga sprawa w kraju katolickim bycie katolikiem, to NIE JEST odmienne zdanie, to nie jest cos wyjatkowego - wyjatkowy jest bunt przeciwko temu zasciankowi - to jest wlasne zdanie, jakbym go nie mial, to bym byl w katolickim panstwie oczywiscie katolikiem - tak jak wiekszosc. Tlumacze ci wszzystko, jak dla kompletnego niedorozwoja, nie wiem czy to zauwazyles (a pewnie nie), wiec uswiadom sobie, jaki uwsteczniony jestes. W jakim ciemnogrodzie sie wychowales? Patrze fota profilowa tez jakas w stylu macka z klanu, jaki masz stopien uposledzenia?
Po pierwsze nie śmiej się z maćka z klanu.
Mam do Ciebie jedno pytanie: Czy wiesz jaki dziś, jutro i pojutrze jest dzień? Oczywiście zakładam, że nie bardzo wiesz. Ja pajacu nie traktuje Rydzyka jako mentora, tylko jak kogoś kto jako jeden z niewielu osób publicznych w tym państwie ma odwagę mówić wszystko to co się w państwie dzieje a dzieje się baardzo źle!!! Ja nie rozumiem jak ty mozesz byc taki naiwny, i nie dostrzegac tego ale to juz twoja sprawa nie moja. Jezeli ktos jest zaklamana lajza to na pewno nie Rydzyk tylko
Donald Tusk
Bronislaw Komorowski
Janusz Palikot
Zygmnunt Solorz Zak
I cala ekipa rzadzaca z prezesami i wlascicielami wszstkich duzych mediow w tym kraju.
Jesli sadzisz ze katolicyzm jest zacofany to zle myslisz.
Zajmij się innymi sprawami niż starcia prawicowo-lewiocowe wraz driverem. P.s Co dotarło ? Please oświeć mnie, nic z waszych postów nie zrozumiałem, oprócz tego, że obydwaj popadacie w skrajność próbując przekonać siebie nawzajem do swoich racji !
Ja zbijam jego niedorzeczne argumenty, a ty jak jesteś tu nowy to się nie wcinaj, bo na razie nikt się ciebie nic nie pyta.
1. Nie jestem nowy, mój staż jest dłuższy od twojego hehe.
2. Musisz tak niegrzecznie (by nie mówić chamsko) odpowiadać ? Przecież ja nie popieram drivera, ani Ciebie, więc w czym problem ? Calm down, dude.
3. Last post, nie zamierzam więcej pisać w tym temacie, który donikąd nie prowadzi.
,,Przecież ja nie popieram drivera, ani Ciebie, więc w czym problem?" No właśnie w tym problem. Kolego.
,,Nie jestem nowy, mój staż jest dłuższy od twojego hehe" Chodziło mi o przebywanie w temacie hehe co za polew Ojca Mateusza, a nie o ogólne konto na filmwebie.
No dobra TO jest ostatni post, nie mam co więcej pisać, i tak mod zaraz wywali temat, ale popiszę bo nie mam dziś nic do roboty.
1. To że nie popieram WAS, i waszych abstrakcyjnych idei, to znaczy, że jestem zły ?
2. "Przebywanie" w temacie nic nie oznacza. Nawet nie istnieje. Piszesz coś raz w temacie, a on żyje kilka lat, to znaczy, że ty masz w nim staż wynoszący kilka lat ?! Wolne żarty. Bynajmniej w moim poście nie ma nic głupiego, lecz w WASZYCH postach jest tego za dużo.
W przyszłości postaraj się hamować. Przykłady : "PYTAŁ SIĘ CIEBIE KTOŚ O COŚ???!!!" , "nikt się ciebie nic nie pyta", "Czy wiesz jaki dziś, jutro i pojutrze jest dzień?", "Twój debilizm polega na tym, że:"
Takie zdania pasują mi bardziej do dresa, aniżeli katolika -_-
Pozdrawiam i proszę o nie odpisywanie, bo jak widzę takie powiadomienie to mnie aż ręce świerzbią by odpisać. Bye.
Dobra, burok z Ciebie. Spadaj jak nie masz nic mądrego do powiedzenia i jeszcze jedno: Co to znaczy ,,waszych abstrakcyjnych idei", mam nadzieję, że nie chodziło Ci o to co myślę.
Zgłoszone :) Ostatnio mod śpi, ale jak Ci temat (oraz posty) wywali, to zrozumiesz, że na tym forum nie tolerujemy chamstwa, ostrzegałem. Odpowiedz mi na jedno pytanie - świadomie trollujesz ? Jeśli będziesz dalej tak się zachowywał to dostaniesz banana ^^ P.s Jestem pozytywną osobą. Gdybyś pisał tak do innego usera forum dostałbyś niezły ochrzan. Mam nadzieję, że mod usunie ten głupi temat. A tak w ogóle to dlaczego mnie przezywasz ? Czy ja tak robię ? Szpanujesz, że potrafisz napisać "spadaj" czy z błędem słowo "burak" ? Jak nie możesz się wyżyć to zagraj w jakieś Call of Duty, ale nie rób tego na forum, bo tylko ośmieszasz się.
Jeśli nie chcesz czytać ten filmik Ci wszystko wytłumaczy http://www.youtube.com/watch?v=22SK1oxMuNc
Ty mnie będziesz banem straszył? Jakie chamstwo kolego? Kto tu się chamsko zachowuje? Myślisz, że się CB boję?! HaHA.
Widzę jaki jesteś pozytywny, łeb małpy w awatarze i tylko tyle.