PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1594
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona
sydziuchna

a ja myslałem ze jutro

magazynier_48

za dużo myślisz:P

sydziuchna

no troche tak

magazynier_48

* Ale cieszy mnie to, że Max wie iż popełnił błąd nie ufając znowu Dianie! :D
Ha! Niech teraz błaga o przebaczenie:D
* Jeszcze większą radochę sprawiło mi to, iż w dzisiejszym odcinku mało było Sharon:D

Niebi

a mi sie podoba ze Diana jest nieugięta i nawet nie chce z nim gadac zaj...ebiscie; D
jego łzy mnie nie wzruszają!niech załuje!

Pauliskax33

Racja! Ta nieugiętość Diany bardzo mi się podoba. :)
Nie należy do kobiet, które zaślepione miłością wybaczają wszystko. xD A Max to taki typowy mężczyzna, który najpierw coś robi/mówi a potem myśli, żałuje i przeprasza xD

Niebi

tak to prawda znów zawiódł Dianę 2 raz pierw nie uwierzył z akcją z montielem teraz z Diegiem.Nie wiedziałam że ważniejsze słowa są od wrogów niż od ukochanej.
Teraz płacze,Larry mu mowil ze Diana jest niewinna i wgl.Ale po co sluchać!

Pauliskax33

Moje motto to:
"Nie tłumacz się. Wrogowie i tak nie uwierzą, przyjaciele tego nie potrzebują. "
Uważam, że gdy się kogoś kocha to najważniejsze jest zaufanie. A spoglądając na to motto i zachowanie Maxa... cóż... do której grupy należy? ;/

Niebi

szkoda zeprzerwa bedzie

magazynier_48

Wytrwamy :)

Niebi

tydzien bez serialu

Niebi

a jaka ma byc szostka od maja

magazynier_48

Nie jestem w tym obeznana xD Mnie interesuje tylko "Osaczona" :P

Niebi

no?malo juz zostało odcinkow

magazynier_48

nie umiesz liczyc?

Pauliskax33

hahaha!!
odpowiedź padła : umiem :P

sydziuchna

to nie jest smieszne

magazynier_48

masz rację to jest żenujące!

sydziuchna

dzisiejszy odcinek był trochę nudny :D
Fiona mnie denerwuje:D Marfil jest żałosna :P
Diana nieugięta( bardzo dobrze) Max cierpi (niech pocierpi :P) Silvita jest śmieszna;D bardzo mi się podobało jak rozmawiała z Maxem przez telefon:P heheh ona daje czadu :D
Octavia się wzruszyła ...hmn jednak ma w sobie trochę miłości :P
Camila to idiotka:D ale niech pomoże Maxowi :D:D haha

sydziuchna

wgl podobala mi sie walka fiony i marfil haha !;p;p

sydziuchna

Dla mnie odcinek nie był nudny. :)
Tradycyjnie wkurzyła mnie Sharon. Ale to nic nowego.
Max mógłby wymyślić coś romantycznego, żeby Diana mu wybaczyła a nie tylko "Przebacz, wybacz, zachowałem się jak brutal, tchórz, zwierze, znowu wybacz, przepraszam, bla bla bla."
Rozwaliły mnie słowa Fiony. "Jestem piękna, Max się podniecił i mnie posiadł." Haha xD Niech się tak nie dowartościowuje.

Niebi

czyli jednak się nie przesłyszałam !!!!! Fiona to naprawdę powiedziała !! <lol2> (...) podniecił się i mnie posiadł ! matko i córko:P
masz rację..Max mógłby Dianę czymś zaskoczyć:D

sydziuchna

ten max jest idiota juz drugi raz ja zawiodl. zdenerwowal sie przez glupie klamstwo ze niby diana spala z diegiem a sam zabawia sie z fiona,on ma prawo byc niewierny. nie powinna mu wybaczyc tych wyzwisk a co dopiero gwaltu.no ale wiadomo to telenowela i tak beda razem:)

smila

Diana wydarła się dzisiaj na maxa jak nigdy,to mi się podoba.Albo fiona do camili że jest piękna podnieciłam tym maxa i ją posiadł lol2 hahaha

Pauliskax33

a ogladasz duch eleny

użytkownik usunięty
magazynier_48

a zostaniesz mojim chlopakiem i bendziesz ze mnom chodzil prosze

Tak serio, to jak gdziekolwiek widzę Twoje posty, to mam ochotę uciekać... Chłopaku! Ty słyszałeś kiedykolwiek o małych i dużych literach, albo o interpunkcji? Ile Ty masz lat?

echhh szkoda słów.;)

Pauliskax33

naciebie

magazynier_48

haha proszę cię nie rozśmieszaj mnie jesteś taki żałosny że szkoda mi sie ciebie robi.
Ja przynajmniej nie jestem taka nie.do.pier.dol.ona jak ty!!!!

Pauliskax33

ale ejstes nie miła

magazynier_48

Jaaaa... ale teraz dałeś czadu magazynier_48. :D
Pojechałeś Pauliskax33 tak, że teraz pewnie nie będzie mogła spać po nocach i będzie się moczyć! Straszne! o.O
ŻAŁOSNE! Buahaha xD

Niebi

jestes zła namnie niebi

magazynier_48

Nie jestem zła, bo nie mam o co.
Ale przestań zadawać pytania niezwiązane z "Osaczoną" to inni przestaną się Ciebie czepiać. Nie wspominam o dobrej kolejności literek bo to i tak nie ma sensu.
:)

Niebi

a oprocz osaczonej to jeszcz e ogladasz na pulsie telenowele

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

hehehe:)

misiujogo

hahahahahahahaahahah no nie mogę<lol2>

Niebi

nom dlatego mnie 4 godzin nie bylo bo bylam pod łóżkiem i sie balam hahahahaah

Pauliskax33

mnie sie balas

Pauliskax33

Trzymaj się :*
Wiem, że jest ci ciężko, ale dasz radę! Jestem z tobą!

Niebi

ona na mnie sie gniewa

Niebi

haha dziękuję kochana;*.
Wiem,spadlam z krzesla jak to przeczytalam dlatego teraz pisze haha<lol2>

Pauliskax33

Dobra, zignorujmy pytania niedotyczące "Osaczonej".
Porozmawiajmy o dzisiejszym odcinku. :)
Niestety, ale obejrzała tylko połowę :(. Nie wiem co działo się dalej i z niecierpliwością czekam na pojawienie się odcinka na youtube. Więc wypowiem się tylko w połowie:P
Za słodką scenę uważam moment, gdy Gaby przytuliła Larrego <3.
Wkurzyłam się, gdy przeczytałam, że Gaviota nie będzie miała NIC PRZECIWKO, aby Larry odwiedzał Sharon U NIEJ W REZYDENCJI.
No, fajnie. Brawo. Wrrr. : /
Niech jej jeszcze stopy całuje.

Niebi

to że larry będzie odwiedzal sharon w rezydencji to mało,sharon i larry przy Mewie,Rodrigu i Gaby powiedzą że chcą się ożenić . ; /biedna gaby ;&lt;;/

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

heh..:/
ale rzeczywiście, fajny widok , gdy się przytulili:)

Pauliskax33

No co ty gadasz!? Wow!
Jeszcze tego brakowało, żeby Gaviota dała im błogosławieństwo. -.-
Szczerze? Gaby jest mi szkoda, ale w bardzo małym stopniu. Bo gdyby tylko powiedziała: "Larry, kocham Cię, bądź ze mną!" To on by olał tą Sharon.
Gaby to masochistka xD.

ocenił(a) serial na 10
Niebi

zgadzam się z Tobą....:) tylko jej słowo i ta Sharon juz nie bylaby taka cwana, a Kike, Gabi nie musialaby sie bac, bo Larry by ją obronil, a Gaviota w koncu by wybaczyła...

misiujogo

Jednak to serial i muszą być jakieś przeszkody :) Inaczej w 1 odc. byłby happy end :D
Mam pytanie z poza tego tematu.
Czy ktoś wie, kiedy będzie leciał film z Williamem i Maite? :)

Niebi

(pewnie chodzi Ci o Triunfo del amor?:P) -> słyszałam,że będą emitować w wakacje po Morzu miłości :P
ale nie jestem pewna :D