PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1597
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona
Pauliskax33

tak po za tym zaj.,ebisty odcinek szkdoa mi diany;(max zaczyna żałować.Sharon to psychopatka su.ka. dokuczala doni sancie;/ a mewa ciągle spelnia jej zachcianki;/Gabi najlepsza nazwała sharon laleczką chucky <lol2> a mewa kto to jest?;DDDD

Pauliskax33

dzięki za wytłumaczenie :D czyli Diego umrze w przedostatnim odcinku :D ehh
no to o tym nie pomyślałam,że Max może mieć jeszcze "bliższe" spotkanie z Diegiem :D przed jego śmiercią :P

dzisiejszy odcinek był superr :D teraz zrobili tak,że nie mogę się doczekać następnego odcinka :P
Sharon to głupie cielę :D Donia Santa jest od niej mądrzejsza i Sharon mogłaby się od niej nauczyć manier w stosunku do starszych osób:P

sydziuchna

Napawałam się widokiem skruszonego Maxa :D
Ale dobrze mu tak! Po raz kolejny nie zaufał Dianie!
Z resztą, jego zachowanie wcale nie świadczy o wielkiej miłości do tej dziewczyny. Gdyby ją kochał to by nie spał z Fioną, flirtrował z innymi, nie wierzył jej i GWAŁCIŁ!

Niebi

wiesz... ja się śmiałam jak on błagał Migelinę aby mu pozwoliła zobaczyć się z Dianą!! omal nie oplułam telewizor patrząc na proszącego Maxa aby Migelina wyznała w jego imieniu że kocha Dianę :P:P jakby ja kochał to by k**rwa nie gwałcił !!
Diana widać że bardzo kocha Maxa.... ale współczuję jej!
Migelina ma rację! odkąd poznała Maxa cały czas cierpi!!!

Niebi

Zgadzam się z Tobą w stu procentach.
Jak tak miałby wyglądać miłość, to nigdy nie chciałabym się zakochać.

sydziuchna

masz rację sharon to bachor niewychowane dziewuszysko bez zasad !szczota! i tyle

Pauliskax33

dobrze jeszcze ze ignascio dostał w zeby od learrego

magazynier_48

bardzo dobrze!!! powinien dostawać takie "lanie" codziennie!! to by mu się odwidziało odwiedzać czarownicę Octavię !!

sydziuchna

ale on go uderzył za maxa ;d bo max mu powiedzial że to ignacio i diego podpalili szpital ;p

Pauliskax33

no tak;) ale moim zdaniem powinien dostawać w mordę od Maxa i Larrego za to,że chce się przypieprzyć do ich matki :D bo dzięki temu Montiel będzie żył w "luksusie" :P

sydziuchna

a kto miał niby Sharon wychowywać??! matka cały dzień harowała na jej potrzeby:| również była winna .... nie potrafiła potrząsnąć Nią :|

sydziuchna

ale mogła sobie nie pozwolić żeby córunia weszła jej na łeb powinna lać w morde ile wlezie!

Pauliskax33

było widać,że matka jest słabą psychicznie osobą :|
ta jej przyjaciółka mogła coś powiedzieć! eh

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

No właśnie.Sharon jest wyrachowana , niekulturalna,i nie umie do nikogo mówić z szacunkiem.Nawet do własnej matki (gdy ta jeszcze żyła )odnosiła się chamsko i w głowie był jej tylko seks i luksusy. A teraz naśmiewała się ze starszej kobiety choć nieco dziecinnej kobietki to i tak nie miała takiego prawa by tak do niej pyskować... żal a jak na nią patrzę to mam wrażenie że widzę ropuchę i jeszcze ten ironiczny uśmiech .... brak słow :/.Ach musiałam się w końcu wyżalić !

Mayte

I jeszcze ten Larry... Że też on się daje omamiać tej idiotce!
Jej twarz wygląda tak, jakby w dzieciństwie karmiono ją z procy.

Niebi

a właśnie..coś mało o Larrym i laleczce Chucky :P

Mayte

ona ja taka powalona ze szok na niapatrzec

Mayte

masz rację ta paskuda już ostro przegina ! niech dostanmie wkoncu w morde za too co robi!to że mieszka w rezydencji nie upowaznia jej do tego ze bedzie kazdego wyzywala mewa powinna jej w morde przylac ile wlezie a nie obchodzic się jak z jajkiem!

Pauliskax33

Mewa mogłaby jej przywalić w tą mordę. :D
I tak ma ją taka zjeb...., że nikt by nie zauważył różnicy :D

Niebi

haha no właśnie,ropucha zgnita!!!

Niebi

hahahaha!!

sydziuchna

My wcale nie jesteśmy złośliwe xD
Ja NAPRAWDĘ szukałam jakiegoś ŁADNEGO zdjęcia aktorki grającej Sharon i niestety, ale moja akcja zakończyła się niepowodzeniem... ;/ He :)

Niebi

aleś Ja nic nie mówię :D wiesz...dzięki temu czuję się "lepsza" jestem od niej piękniejsza :D sprawiedliwość jest na świecie :D:D
hihihihihihi

sydziuchna

Aj nie przyrównujcie się do tej szmiry haha tak nisko się cenicie?!To oczywiste ze jestescie ładniejsze a ona nie!To jest orangutan i tyle!;)

Pauliskax33

hehehe dziękuję :*

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

t cała Sharon to poprostu aż mi sie w żołądku wywraca gdy słucham jej śmiechu...a ta Mewa??????? czy ona nie moze czegos zrobic..??? ja pier.... sharon jej dogryza a przy ojcu udaje , że są przyjaciółkami..a ta na to pozwala???? ja nie moge... i tak nadal wzdycha do Paca to neich rzuci tego Rodriga chyba az tak bardzo nie będzie rozpaczac... a tej sharon niech wczesniej na trzaska po głupiej gębie !!:)

misiujogo

boże...
normalnie Ja się tu leje :D:D
hahahahahahahaha
"na trzaska po głupiej gębie " :D:D hehehehe

misiujogo

ja sądze ze gaviota nie odejdzie od rodriga ponieważ już jest w ciąży , chociaz jeszcze o tym nie wie ; D .
Aaaa idź z tą stukniętą imbecylką,tak mnie denerwuje stuknięta ;D.
hahahaah śmiać mi się chciało jak larry powiedział marfil że przez słońce przepaliły jej się neurony hahahaahahahahah<lol2>

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

hehe:)

Pauliskax33

co do sytuacji Larrego i Marfil:P pisałam o tym wcześniej i nikt nie skomentował :D:D
ja się tak śmiałam,że matka przyleciała i pytała czego ja się głupia śmieję :D:D hahaha
wow! dobry z Cb lekarz:D ty wiesz, ona nie :P hehehe
ps. przez monitor TV badałaś ??;>

sydziuchna

MEWA JEST TAKA NUDNA I SZTYWNA ZE MASAKRA

smila

bo ma taki scenariusz.Przestańcie się już jej czepiać .Nie jej wina ze dostała taką rolę?;./

Pauliskax33

Uważam, że to iż wszyscy są inni czyni ten serial CIEKAWYM. I nawet taka postać jak Sharon wiele w nim wnosi :D
(łącznie z wkurzaniem oglądaczy xD)

Niebi

poprostu scenariusz maja i musze zagrac ta posatac

Niebi

czuję że nadchodzi koniec Fionity:D

Niebi

zgadzam się :P
inaczej serial byłby nudny ,a tak to coś się dzieje :D

sydziuchna

SŁUCHAM?HAHA XD .

Pauliskax33

jutro ona zgnienie

magazynier_48

Fiona jutro zginie?<wow> co się stanie??

ale się wk.u.r.w.i.ł.a.m na Maxa!! <zly> powiedział Silvicie,że Diana nie stawiała oporu,że chciała się z nim kochać:| dupek!!

sydziuchna

zepnie ja

magazynier_48

aha :D:D

sydziuchna

niom..dobrze dla tje fiony

magazynier_48

ale gdzieś słyszałam,że Marfil z Diegiem zakopia żywcem Fionę! :| a nie ,że ją zepchnie??!!
hmnn

sydziuchna

a no tak.. dobrze dla te j fiony

sydziuchna

ja ci to mówiłam;)to nie prawda fiona jeszcze nie zginie;/nie słuchaj tych głupot!!!

Pauliskax33

ok:D:D

sydziuchna

fiona dopiero zginie w 153 odc .

Pauliskax33

myślałam,że Fiona nie zdązy powiedzieć Maxowi o rzekomej ciąży :P