tak po za tym zaj.,ebisty odcinek szkdoa mi diany;(max zaczyna żałować.Sharon to psychopatka su.ka. dokuczala doni sancie;/ a mewa ciągle spelnia jej zachcianki;/Gabi najlepsza nazwała sharon laleczką chucky <lol2> a mewa kto to jest?;DDDD
dzięki za wytłumaczenie :D czyli Diego umrze w przedostatnim odcinku :D ehh
no to o tym nie pomyślałam,że Max może mieć jeszcze "bliższe" spotkanie z Diegiem :D przed jego śmiercią :P
dzisiejszy odcinek był superr :D teraz zrobili tak,że nie mogę się doczekać następnego odcinka :P
Sharon to głupie cielę :D Donia Santa jest od niej mądrzejsza i Sharon mogłaby się od niej nauczyć manier w stosunku do starszych osób:P
Napawałam się widokiem skruszonego Maxa :D
Ale dobrze mu tak! Po raz kolejny nie zaufał Dianie!
Z resztą, jego zachowanie wcale nie świadczy o wielkiej miłości do tej dziewczyny. Gdyby ją kochał to by nie spał z Fioną, flirtrował z innymi, nie wierzył jej i GWAŁCIŁ!
wiesz... ja się śmiałam jak on błagał Migelinę aby mu pozwoliła zobaczyć się z Dianą!! omal nie oplułam telewizor patrząc na proszącego Maxa aby Migelina wyznała w jego imieniu że kocha Dianę :P:P jakby ja kochał to by k**rwa nie gwałcił !!
Diana widać że bardzo kocha Maxa.... ale współczuję jej!
Migelina ma rację! odkąd poznała Maxa cały czas cierpi!!!
Zgadzam się z Tobą w stu procentach.
Jak tak miałby wyglądać miłość, to nigdy nie chciałabym się zakochać.
bardzo dobrze!!! powinien dostawać takie "lanie" codziennie!! to by mu się odwidziało odwiedzać czarownicę Octavię !!
no tak;) ale moim zdaniem powinien dostawać w mordę od Maxa i Larrego za to,że chce się przypieprzyć do ich matki :D bo dzięki temu Montiel będzie żył w "luksusie" :P
a kto miał niby Sharon wychowywać??! matka cały dzień harowała na jej potrzeby:| również była winna .... nie potrafiła potrząsnąć Nią :|
No właśnie.Sharon jest wyrachowana , niekulturalna,i nie umie do nikogo mówić z szacunkiem.Nawet do własnej matki (gdy ta jeszcze żyła )odnosiła się chamsko i w głowie był jej tylko seks i luksusy. A teraz naśmiewała się ze starszej kobiety choć nieco dziecinnej kobietki to i tak nie miała takiego prawa by tak do niej pyskować... żal a jak na nią patrzę to mam wrażenie że widzę ropuchę i jeszcze ten ironiczny uśmiech .... brak słow :/.Ach musiałam się w końcu wyżalić !
I jeszcze ten Larry... Że też on się daje omamiać tej idiotce!
Jej twarz wygląda tak, jakby w dzieciństwie karmiono ją z procy.
masz rację ta paskuda już ostro przegina ! niech dostanmie wkoncu w morde za too co robi!to że mieszka w rezydencji nie upowaznia jej do tego ze bedzie kazdego wyzywala mewa powinna jej w morde przylac ile wlezie a nie obchodzic się jak z jajkiem!
Mewa mogłaby jej przywalić w tą mordę. :D
I tak ma ją taka zjeb...., że nikt by nie zauważył różnicy :D
My wcale nie jesteśmy złośliwe xD
Ja NAPRAWDĘ szukałam jakiegoś ŁADNEGO zdjęcia aktorki grającej Sharon i niestety, ale moja akcja zakończyła się niepowodzeniem... ;/ He :)
aleś Ja nic nie mówię :D wiesz...dzięki temu czuję się "lepsza" jestem od niej piękniejsza :D sprawiedliwość jest na świecie :D:D
hihihihihihi
Aj nie przyrównujcie się do tej szmiry haha tak nisko się cenicie?!To oczywiste ze jestescie ładniejsze a ona nie!To jest orangutan i tyle!;)
t cała Sharon to poprostu aż mi sie w żołądku wywraca gdy słucham jej śmiechu...a ta Mewa??????? czy ona nie moze czegos zrobic..??? ja pier.... sharon jej dogryza a przy ojcu udaje , że są przyjaciółkami..a ta na to pozwala???? ja nie moge... i tak nadal wzdycha do Paca to neich rzuci tego Rodriga chyba az tak bardzo nie będzie rozpaczac... a tej sharon niech wczesniej na trzaska po głupiej gębie !!:)
ja sądze ze gaviota nie odejdzie od rodriga ponieważ już jest w ciąży , chociaz jeszcze o tym nie wie ; D .
Aaaa idź z tą stukniętą imbecylką,tak mnie denerwuje stuknięta ;D.
hahahaah śmiać mi się chciało jak larry powiedział marfil że przez słońce przepaliły jej się neurony hahahaahahahahah<lol2>
co do sytuacji Larrego i Marfil:P pisałam o tym wcześniej i nikt nie skomentował :D:D
ja się tak śmiałam,że matka przyleciała i pytała czego ja się głupia śmieję :D:D hahaha
wow! dobry z Cb lekarz:D ty wiesz, ona nie :P hehehe
ps. przez monitor TV badałaś ??;>
Uważam, że to iż wszyscy są inni czyni ten serial CIEKAWYM. I nawet taka postać jak Sharon wiele w nim wnosi :D
(łącznie z wkurzaniem oglądaczy xD)
Fiona jutro zginie?<wow> co się stanie??
ale się wk.u.r.w.i.ł.a.m na Maxa!! <zly> powiedział Silvicie,że Diana nie stawiała oporu,że chciała się z nim kochać:| dupek!!