no gabi oczywiscie bedzie bala sie mamy, ze byla u Larego.. I co z tego .. ona tylko była, a Kike spał z Sharon i jeszcze ją uderzył !! to chyba gorsze..:)
Mewa, gdyby się dowiedziała, że Kike podniósł rękę na Gaby, to wywaliła by go z domu bez zahamowań, więc w tym momencie nie liczyło by się to, że Gaby była u Larrego. Powinna powiedziec, a tak to takim zachowaniem pokazuje, że Sharon może wszystko...
Sorry ale muszę ci to napisać.Od jakiegoś miesiąca zauwazylam że jesteś nie dorobiony ze tak powiem z góry sory ,ale wiesz to jest forum dla seriali a nie dla ciebie ! . weź zbastuj kolo zbastuj ! ja nie mam co robić tylko siedzieć na filmwebie i patrzeć czy mi czasem nie odpisałeś haha nie mam się przed kim ukrywać tylko przed tobą?oj boziu uratuj mnie bo jak czytam te absurdalne komentarze to poprostu wybucham śmiechem
Ps.Jak coś piszesz zastanów się 196748484 raz i dopiero napisz ;).
Pauliskax33, mogłabyś mi napisać, jeżeli wiesz, jak się skończy wątek tego drugiego dziecka Diany i Maxa ?
Gdy Max zgwałci Dianę, on będzie ponownie w ciąży, ale to dziecko umrze? A Max dowie się, że Diana jest w ciąży i że potem poroniła, czy nic mu nie powie? A komu jeszcze się przyzna, że jest w ciąży z Maxem, i że max ją zgwałcił?
Powiem tyle co wiem ;)
Diana zajdzie w ciąże ale przez tego sku.rwysyna diega poroni bo diego będzie do niej strzelał ona się przestraszy spadnie ze schodow i poroni;( .
Dowie się migelina,i emilio podsłucha rozmowę i będzie w szoku jak max mógł się tak zachować.
a do tego czy ktos wiecej się dowie o tym to się zaraz dowiem, i jak max na to zareaguje też się dowiem.
nom ten serial jest super :)
tylko czasem nie wiem czemu bohaterki jak czeszą sie w kitki wypuszczają sobie te pejsy dwa , albo jeden bo bokach :) to takie staromodne :) ale to tak na marginesie :) tak robi Carmelo i Diana
dzięki za odpowiedź ;) no wiem jaka jest Gaby:| Nie mam do niej sił.... Gaby miałaby się bać,że była u Larrego :-x :|:|
boże... kiedy się ona zmieni?!! Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ;)
ja też eh heh , w poniedziałek max zgwalci diane bd najwazniejsze odcinki ;).
Gaby tez mnie denerwuje teraz jest na wysokim poziome garces ledesma nie pokaże kto tam rządzi ; )
Spokojnie, nie kłoccie się. Oj to widzę, że Pauliska i magazynier, tutaj jakieś prywaty mają ;p
A co do filmu, to się już poniedziałku doczekac nie mogę!
jakie prywaty ten gościu mnie wnerwia!
No ja tak samo hehe już się nie mogę doczekać do poniedziałku ;d
wnerwiasz mnie ! i weź się mnie nie pytaj ani do mnie nie pisz.!bo nie mam zamiaru odpowiadać na twoje pytania!!!!.
Niestety ale jego wątek zakończył się już w 125 odc ; ( I już go nie zobaczymy.Wielka szkoda bo fajna parka z nich ;**
z tego co oglądałam w "finalnym" odcinku Gaby nie miała brzuszka ani nie było drugiego brzdąca oprócz synka Diany i Maxa;)