że Cb trochę ciężko zrozumieć??
chyba lekko przesadziłeś :P naprawdę są momenty że ręce mi opadają :| sorki,że pytam ile masz lat??
dzisiejszy odcinek był pełen wrażeń ;)
Marfil stwierdziła iż posiada 6 zmysł<lol2> i podejrzewa,że Alex to Max .
Camila myśli,że jak ukryje prawdziwą tożsamość Alexa przed Montilem to jej się uda okłamać Maxa,że nie brała udział w podpaleniu ...niestety Max był świadkiem rozmowy Camili i Montiela na plaży :P wszystko wie :D
Alexowi pali się grunt pod nogami :P wszyscy podejrzewają,że jest Maxem :D Larry już wie :D i dobrze,że potępił Maxa za postępowanie wobec Diany :| teraz Max bardzo tego żałuje ...idiota !! dla niego nie ma już przebaczenia!
hehe Diego został zwolniony z roboty :D hiihi
Ciekawe co Emilio zrobi Maxowi jak usłyszał z ust Diany co jej zrobił ?! hmnn
nom fajny odcinek, a ja nadal nei mogę zrozumieć Mewy... tak po prostu bo Sharon sie podoba inne pomieszczenie , a ona oddaje , bo ta ma taki kaprys !!
nieee wytrzymam tak mnie denerwuje , :)
a ja rozumiem Mewę , po prostu bardzo kocha swojego męża i nie chce się mu narazić .... chodzi o to,że Rodrigo mówi o swojej córce jaka ona to biedna.... że straciła matkę( najbliższą osobę). Mewa miała podobną sytuację z córkami ( straciła je .... knuła zemstę ) tak samo jest w przypadku Sharon, ona również cierpi (po swojemu) że matki nie ma przy sobie i za wszelką cenę chce mieć tatę tylko dla siebie i próbuje rozbić jego małżeństwo! Identycznie postępowała Mewa! Widać,że Mewa żałuje iż cały swój czas poświęcała na zemsty ... tracąc przy tym miłość Paca .... teraz nie chce "wywalić " z domu Sharon , bo wie że straci męża ... ale wyręczy ją Diana ( z tego co ktoś mówił, Diana da popalić Sharon )
Ja tak uważam, a Wy?
albo Gabi , niech ona sie zastanowi w koncu czego chce ;/ mowi ze nie chce być z Larrym , ze ma męża..a gada mu, czy podoba sie jemu Sharon, albo , że się kąpali, skoro chce z nim być to nech coś w końcu zrobi...
Ja dzisiaj o 16 nie oglądałam, nagrałam sobie i luknę wieczorkiem ;) Ale z tego co widzę, dużo emocji mnie czeka... Ach, co za serial, ciągle coś się dzieje... :)
wiesz... Gaby kocha Larrego,ale nie umie się przeciwstawić matce :| boi się jej :| Diana bardzo dobrze postąpiła mówiąc mamie,że kocha Maxa :D ale teraz to ja mam mieszane uczucia ... Max ją bardzo skrzywdził :|
Gaby jest zazdrosna i dlatego pyta się Larrego czy podoba mu się ta ropucha :D
Taki był sceniariusz;p
Moim numerem jeden jest Diana ładna,fajnie graa i ma coś takiego w sobie że fajnie się ją słucha jak wyzywa swoich wrogów haha jedzie ich równo;)
też uwielbiam słuchać Dianę ;) mogłaby bardziej ostrzej :P hehehe ale i tak daje czadu ;) ona jest niezła :D:D
tak Jagodajulia ;), Fedora i Rodrigo będą mieli synka;)
magazynier pyta/a o ciążę Gaby :P a nie Fedory :D
Sydziuchna, dzięki :) Wiem, że on/a pytał/a o ciążę Gaby, ale mi chodziło o to :
" z tego co oglądałam w "finalnym" odcinku Gaby nie miała brzuszka ani nie było drugiego brzdąca oprócz synka Diany i Maxa;)"
I ja do tego odpowiedziałam, że Fedora i Rodrigo mieli synka. Nie wiem, czy był on w finalnym odcinku, ale był ;)
Jagodajulia ;) sorki, źle zrozumiałam :| przypomniało mi się, tak syn Mewy był w "finalnym" odcinku :P Mewa karmiła go butelką mleka a Maxito był na kolanach mamy ;) zaś Gaby była na kolanach Larrego :D:D hihihi
wiem, ze Gabi jest zazdrosna, i Larego kocha ale gada mu najpierw , że ma męża, ze nie mogą byc razem, ze ma zapomniec , to co on ma robić.. zaczął spotykac się z inną, a nie wiem ..czy ona myślała, ze ona bedzie z mężem, a on będzie sam i o niej bez przerwy tylko myślał..teraz wypytuję się o Sharon , czy o niej pamieta... dlaczego ona nie może się tej mamie przeciwstawić :( niech cos robi,Diana mogłaby ją nauczyć jak walczyc o swoje jak sie odszczekać itp:)
no właśnie...jedynym problemem Gabi jest brak odwagi, boi się wypowiedzieć własne zdanie! Musi się nauczyć walczyć o swoje i tak jak pisałaś: Diana by ją nauczyła !! ehh kiedy to nastąpi?:D
nom, Diana rózni się od sostry, fajnie dogryza Marfil, Octavii i innym... a ta Gabi...kiedys na przyjeciu u Octavii gdy przyszla z siostra i matką, to oblała Pilar szampanem o ile dobrze pamietam, calowala Larrego, chociaz ten jeden wieczór miala odwagę.. a teraz?
wtedy Gabi mi się spodobała :D:D dziewczyna z charakterem :P
a teraz boi się matki :| a wcześniej nie bała się matki, bo ona sama ją podpuszczała do takiego zachowania :D:D
hehehe
Gaby zapytała co znowu napsociła laleczka Chucky, Mewa zaskoczona nie wiedziała o kogo chodzi :D:D (...) jednak podziela zdanie Gaby:P Rośnie konkurent Larrego, Kike to niezły aktor ... potrafi kłamać w prosto w oczy :D
wybuchłam śmiechem jak Larry powiedział,że słońce przypaliło Marfil neurony! Marfil jest pewna iż Alex jest Maxem :D
Fionie całkiem odbiło z tą udawaną ciążą :|
przyszedł skruszony Max błagać Dianę o wybaczenie! chyba mu odbiło :| Babcia Migelina dała radę i go wygoniła :D
ogólnie odcinek bardzoo ciekawy był :D czekam na jutrzejszy :P
aha! piszesz niezrozumiale :|
napisałeś/aś cytuję: "przez 39 odcinków będzie się działo" każdy człek posiadając choćby jeden neuron :D zrozumiałby,że jednak coś wiesz ,co będzie się działo... ehh
przecież Diego zostanie pożarty przez rekina :P
więc na chłopski rozum Max mu nic nie zrobi w przedostatnim odcinku :D
jak cchesz moge ci wszystko powiedziec,ja nie musze czytać.
Jeżeli chodzi o maxa tak max bdz na plazy i diego bedzie sie czail za jego plecami bd wwalczyc i diego wbije mu noz w plecy diana z gaby sie zjawią i policja diana będzie wołała maxa w ten czas diego wleci do morza i nagle pod wodą będzie krew i rekiny zeżrą diegusia;D