PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1594
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona
misiujogo

no właśnie nawet nie wie co mężulek wyprawia,a pozniej placze o larrego.!;/BEzsens.;<
\Mogła rzucić tego cymbała kike i iść do larrego ; )

Pauliskax33

juz sa dalsze streszenie tego filmu

misiujogo

Gaby to jedna wielka tragedia! zresztą sama sobie winna,ale powinna się postukać po pustym łbie :D

Pauliskax33

jak tak groźnie patrzy to mam ochotę walnąć telewizor:P
wkurza mnie.... Ja bym mu dołożyła!!

sydziuchna

Dzisiaj zaś sharon smiała się z gaby a ta stoi jak słup!nie mam do niej siły.;/

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

no dokładnie, zamiast sie odszczekać, Dobrze , ze chociaż Diana bardziej ogarnieta, i potrafi dogadac Marfil i reszcie :)

misiujogo

no dianę to najbardziej lubię a ta gaby to taka ciotta ani A ani B ;/

Pauliskax33

ręce mi opadły !! Gaby zrób coś ze sobą!!!! jak długo tak pociągniesz?

sydziuchna

dzisiejszy odcinek: Alex mnie wkurzył !! chce się zemścić na Dianie , a sam grzeszy :P poszedł do łóżka z Fioną :| masakra jakaś ! i jeszcze te żałosne spotkanie z Dianą, Camilą, Marfil, Montielem i Diegiem :| czemu to miało służyć? chciał wszystkich wkurzyć?? i ten jego perfidny uśmieszek :P widać, że coś kombinuje :D ale te spotkanie coś nie wyszło :| hmnn
Również wkurzyła mnie Gaviota.... ta nadymana ropucha ( ktoś tak nazwał Sharon na innym wątku:P) udaje biedną, robi z siebie ofiarę losu:| zażądała od Gavioty innego stanowiska :| obraziła Gabi,że służąca nie będzie jej szefową:| a ta nic... nie obroni swojej córki ...stoi i słucha tego wszystkiego , ja bym ją strzeliła po mordzie! jeszcze Rodrigo się wstrącił i pow,że jego córeczka ma rację :| umarłam :| ręce mi opadły :|
ehh musiałam się wyżalić :P

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

Mnie też te wszystkie sytuacje strasznie irytują ahhh te telenowele ;) ale i tak je koffam :P

Mayte

no ja też :D
ale musiałam się wyżalić :D

sydziuchna

mnie zdenerwowało to że sharon powiedziała do mewy i rodriga że czego może ją nauczyć taka była służąca taka jak gaby.niech spojrzy na siebie latarnica tępaa.aż jej się z ryja pruszy tym pudrem . widąc że na tym świńskim ryju ma pryszcze przykryte tonem pudru!

Pauliskax33

hehe ;) "widać że na tym świńskim ryju ma pryszcze przykryte tonem pudru! " :D

a tak se pomyślałam: chodzi mi o Alexa:D chyba będzie chciał wywalić na bruk Montiela :D i tak se myślę czy przypadkiem ta Marcela z matką chrzestną wprowadzą się do tego mieszkania?:D to będzie niezła zemsta :D

sydziuchna

Tak masz rację max wywali go z mieszkania i montiel wyląduje na bruku ;p . A max ożeni się z marcelą ale potem marcela wystąpi o rozwód bo zauważy że on kocha dianę.

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

mi brak po prostu już sił, Gaviota- jak można tak słuchać obelg, wobec córki... masakra, no nie rozumiem tego.. na jej miejscu wywalilabym Sharon i z firmy i z domu, za to co robi ...

misiujogo

popieram ;)

Pauliskax33

wow!!!!!!! poważnie??? Max ożeni się z Marcelą ?! no to jestem w głębokim szoku!!!!! muszę się pozbierać :|

ps. z tego co piszesz... Marcela nie będzie złą postacią , jak tylko zauważy,że Max nadal kocha Dianę "zejdzie na bok" ;) a już myślałam,że Diana będzie mieć kolejną rywalkę :| ehh

sydziuchna

nie.Marcel to dobra i miła osóbka można to wyczytać z jej twarzy.ja spadam )Dzisiaj będzie fajny odcinek ta s.uka sharon wskoczy do basenu do larrego naga i gaby i yolanda to zobaczą<woow>

Pauliskax33

nom, fajny odcinek był;) a ta ropucha to bezczelna baba!!!! normalnie latawica z niej,że hejj :|
Camila jako jedyna w tym serialu od samego początku domyślała się,że Alex to Max :D dziś omal nie przypłaciła tego życiem :P hehe
Pedro zaczyna się gubić ... nazwał Alexa Maxem:D
a Alex to dopiero strzelił gafę ... ciekawe jak się wybroni:P

sydziuchna

już pomału zacznie wyznawać jej prawde;).No ta dzi.wka sharon jaka ona okropna larry też mnie wkurza tak wcale nie poszedł za gaby mógł jej jakoś wytłumaczyć ale olał.
Hahaha Alejandro mógł udusić tą prukwę ;d Camilę ;p;p;p.

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

ten Larry, zamiast coś zrobić, to się jeszcze uśmechał.. !
ahh ta Gabi, taka ciapka. szkoda, ze nie ma charakteru podobnego do siostry , :)

misiujogo

no właśnie masz rację taka ciota ;/ a diana nie da sobą pomiatać ;d

Pauliskax33

a kiedy ignascio zosatnie wyzucony z mieszkania

magazynier_48

Nie wiem dokładniej.
ej dzisiaj będzie zajebi.sty odc . Alejandro wyzna że nie jest maxem ; dd .
GAby nakryje kike i sharon w łóżku będzie chciała pow rodrigowi ale kike ją uderzy i straci przytomnośc . Sharon pokłóci się z mewą ;d I max zacznie pomału do diany a w poniedzialkowym odc ją zgwałci;/

Pauliskax33

ale potem bedzie załowal

magazynier_48

dziewczynki;) Mam prośbę napiszecie mi o czym był dzisiejszy odcinek ?! <prosi> zaraz idę na wykłady i nie dam rady oglądnąć ! Bardzo proszę:D
Z góry dziękuję :*

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

ja obejrzę sobie na youtube powtórkę, są tak wieczorkiem zawsze:)bo niestety też nie mogę teraz oglądać :((
lubie filmik mogłabym ogladac i oglądac:)

sydziuchna

Ahh to szkoda.
Żałuuj bo był cudny odcinek.
marfil kochała się z diegiem weszła lala wyrzuciła marfil.
Do mewy zadzwonił paco ,ale wszedł p

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

ahh tyle się dzieje, ja nie wiem jak max tak mógł.. nie wybaczyłabym mu, juz drugi raz jej nie uwierzył..

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

a potem jak wtedy bedzie żałował..:)

misiujogo

oj będzie gorzko żałował diana mu tego nie wybaczy !

Pauliskax33

Jestem w szoku, powiem wam. Jak on mógł jej to zrobić?? No jak? Przecież ona go tak kocha. Nie wiem jak wy, ale ja Maxa skreśliłam, wiadome, że na koniec filmu się pogodzą, ale ja osobiście po takim chorym numerze na pewno nie będę kibicować ich miłości...

Camilla3

mnie odraził się zachował się jak tchórzy typowe zero!!!!

Pauliskax33

Dokładnie, totalny idiota.
Nawet bezwględny Diego nie dopuścił się gwałtu, a tutaj ten nagle. Cham i nic więcej.

Camilla3

strasznie zawiodłam się na nim mimo że to tylko scenki i serial.zwykły kretyn zero i dno !
biedna Diana ;(

Pauliskax33

Bardzo mi było jej żal, widać, że cierpiała, zresztą nie dziwię jej się, to okropny cios...
A co myślisz o Sharon? Ja jej nie znoszę, i też szkoda mi Gaby, bo widać, że nie daje sobie z nią rady, nagle jest bezradna.

Camilla3

Sharon to su.ka do każdego łóżka wejdzie ta dziewucha nie ma nawet szacunku dla samej siebie!zepsuta dziewucha!!!

Pauliskax33

Dokładnie. Ale przy tatusiu udaje taką grzeczną i niewinną. Nie ma na nią sposobu, tak jak powiedziała dzisiaj do Gaby "jej słowo, przeciw mojemu", a i tak tatuś uwierzy córce. O tyle dobrze, że Mewa też przekonała się, że jędza z niej.

Camilla3

masz rację mewa nie jest głupia i prześwietliła tą szmirę!!!
Mam nadzieje że wszyscy się przekonają jaka to szm.ata jest

Pauliskax33

Ja też, ona i Kike, to jest para, która działa na mnie jak płachta na byka... Niewyżyci oboje.

Pauliskax33

a co myslicie o joladzie i paco

magazynier_48

fajna parka ale nie bd razem ;(((

magazynier_48

No pasowali by do siebie, ale Paco i tak nie zapomniał by o Mewie.

Camilla3

a diane wybaczy maxowi gwałt

magazynier_48

Eeee nie wypytuj, bo potem żadna przejmność z oglądania :D to ja znikam, bo nie chcę wiedzieć co się wydarzy....

Camilla3

aha rozumiem

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

naprawdę, anwet Diego kazał Dianie kłamać, ze z nim spała, ale jej nie zgwałcił, a przecież mógł...

misiujogo

ten serialtroche sie wydaje tak skopkowany

Pauliskax33

dziękuję za streszczenie opisu;*** szkoda,że nie mogłam obejrzeć a widzę ,że warto było ...:(
Bardzo się zawiodłam na MAxie ;( Ja bym drugi raz nie wybaczyła facetowi ,ale cóż .... w ich przypadku oni i tak się zejdą ;) Lubię go za jego charakter, zmienił się ,ale w tej chwili przegiął :| On jest głupi,że nie wierzy ukochanej :| i to drugi raz jej nie uwierzył... wiem, to tylko serial ,ale ja to przeżywam :|
a co do Sharon to nie będę się wypowiadać, bo zabrakło mi już słów :P czy Gabi jak się ocknie to nie będzie pamiętać co się stało,że ich nakryła ??!! amnezja??
zauważyłam,że chyba Yolandzie podoba się Paco :D:D tak inaczej na niego patrzy :P hmnn szkoda,że nie będą razem:D:D hihihi

sydziuchna

Gaby się ockneła i powiedziała że powie rodigowi ale kike powiedział że jeśli to zrobi to on powie że była u larrego w jego mieszkaniu.Sama wiesz jaka jest Gaby:(
Biedna Diana max to śmieć znowu nie ma racji!;/ .
No zauważyłam yolanda tak inaczej na niego patrzy ;d .
Ale on kocha mewcię;)