Z każdym odcinkiem wciągam się coraz bardziej w tą historię. Cudowny, lekki i przyjemny serial. Co do odcinka bardzo fajny, przyjęcie w stylu elity UES w latach 80-tych, nic się nie zmieniło podział na światy, zepsute i chamskie dzieciaki które gardzą Carrie. No i motyw seksu Mouse i
Seth i jej sztuczki :D Ciekawe jak potoczy się znajomośc Carrie i Georga, czekam na kolejne odcinki, chociaż mam nadzieję, że będzie z Sebastianem on jest naprawdę hot :D
Czytalam gdzieś , że mysla nad wprowadzeniem postaci jak : młoda samantha,miranda i charlotte.fajnie by bylo o ile dobrze by dobrali aktorow jak tutaj uwazam dobrali dobrze mloda Carrie :P
choc mam wrazenie ,że jej dwie przyjaciolki maja podobne charaktery co samantha i charlotte :P
po za tym niektore rzeczy tez sa w podobny sposob krecone jak w seksie w wielkim miescie :P a przynajmniej widze ze probuja to w taki sposob zrobic :P
tamten serial lubie bardzo :) ten moze i jest dla mlodszej troche mlodszej widowni niz tamten ale jak narazie dobrze sie ogląda :P zobaczymy jak dalej potoczą sie watki bohaterow :P
Tak jest wiele porównań, bar w którym jedzą i sie spotykają, Maggie podobna do Samanthy a Mouse do Charlotte i mamy męską wersję Mirandy he he :D ale to nie ważne, staram sie nie porównywać i nie szukać niedogodności, bo Pamiętniki Carrie są ekranizacją książki. :D
George to flaki z olejem, jezu jest taki nudny ze nie mogłam na niego patrzeć w tym odcinku. Swoją drogą nie przepadam za tym imieniem jakoś bo w innej produkcji CW ''Hart of Dixie' też wystepuje George i też jest żałosny XD Oczywiście jestem team Sebastian <3
Moim zdaniem George jest ciekawą postacią, mam nadzieję, że pozostawią jego wątek. :) I w sumie, chyba wolałabym, żeby to z nim była Carrie. Sebastianowi jakoś szczególnie na niej nie zależało, skoro tak szybko sobie odpuścił ich związek, no i zaczął się spotykać z Donną, choć wiedział, że dziewczyny się nie znoszą.
Sebastian jest fajny, ale jak na razie nie zasługuje na Carrie, jest zbyt dziecinny. Ale w sumie ma dopiero 16, więc to nic dziwnego. Carrie powinna przez kilka sezonów (o ile w ogóle będzie ich kilka) spotykać się z różnymi fajnymi chłopakami, a dopiero po jakimś czasie, jak Sebastian "dorośnie" to dopiero być z nim, bo bardzo do siebie pasują :)
eee jak dla mnie george jest denny jak na razie, chociaz to dopiero 1 odcinek bo moze pozniej bedzie fajniejszy ;p Ale każdy ma inne zdanie, pozdrawiam :) Sebastian <3 XD