Dzisiejszej nocy postanowiliśmy powołać Radę Pierwotnych!
Pierwszym celem Rady będzie stworzenie Brotherhood of Vampires;) Możecie wyjść
z ukrycia i wstąpić do BoV. Potrzebujemy Ciebie!!!:)
Rozmawiamy na każdy temat z przewagą zrzutów z JoeMonster.org oraz Wiocha.pl Zgłoszenia rozpatruje Rada Pierwotnych bez zbędnych formalności:), poza drobnym testem psychologicznym, który realizujemy na forum o tematyce wojennej.
CZŁONKOWIE RADY PIERWOTNYCH:
Lord: Jerry0 alias Hardcorowy Vamp – Przewodniczący Rady;
Kanclerz: MF13 alias Kreatywny James – Wiceprzewodniczący Rady;
Pierwszy Brat – wakat do obsadzenia ( z pośród członków BoV);
Drugi Brat – j.w.
Członkowie Brotherhood of Vampires:
MF13: Przewodniczący;
Jerry0: Wiceprzewodniczący;
Zasady Rady Pierwotnych:
1. Nadrzędnym celem Rady Pierwotnych jest wprowadzenie porządku w Mystic Falls, ponieważ wszystkie wampiry ganiają po mieście i robią co im się podoba. Jest to niedopuszczalne:)
2. Można rozmawiać z członkiniami Bractwa Mystycznego, LOD’u i organizacji im podobnych, przy czym, ewentualnym porozumieniom nie należy nadawać tonu pojednania:)
3. Niedopuszczalne jest, aby w wątkach opisywać swoje ekstazy i spazmy z Damonem, Stefanem i innymi wampirami, tak jak to robią członkinie BM i LOD’u, THD itp.
4. Kontrowersyjne sprawy rozpatruje Wyrocznia Pierwotnych. Z tego co nam wiadomo Wyrocznia bywa chimeryczna i apodyktyczna, co związane jest ze stawianiem przez nią niezliczonej ilości pasjansów.
5. Wszelkie nieporozumienia i spory wyjaśnia Zarząd Rady ( w dniu w którym zostanie powołany:)).
Ogłoszenia:
1. W związku z tym, iż 3 sezon będzie rokiem pierwotnych, prosimy oddać w nasze ręce kamień księżycowy oraz Doppelgangera. Jeżeli komuś przyjdzie do głowy udzielać pomocy Elenie, to w najlepszym przypadku kołek, a jeżeli chodzi o tortury, to do wyboru: http://www.joemonster.org/art/9005/25_najgorszych_narzedzi_tortur_wszechczasow
2. Poszukiwany jest Klaus, niewdzięczny Pierwotny i zapchlony mieszaniec. Za konszachty
z wilkołakami i zdradę Rasy Pierwotnych czekają go okrutne męki. „Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie” prosimy o kontakt z Radą Pierwotnych. Dla osób współpracujących przewidujemy nagrodę rzeczową oraz wieczne życie:).
3. Przypominamy, że w każdą ostatnią niedzielę miesiąca organizujemy zbiórkę krwi. Zapraszamy wszystkich do punktu krwiodawstwa w Mystic Falls do Grilla na zaplecze. Dodatkowo poszukujemy Barmana, ponieważ ostatni gdzieś się zawinął:)
4. Członkowie BoV’u mogą wymieniać informacje na temat innych seriali: Kompania Braci, Pacyfic itd., czy też rozpierducha w stylu Szeregowca Ryana.
5. Wiceprzewodniczący Rady Pierwotnych MF13 zaproponował hymn Naszego Bractwa: It is Getting Better" - Cass Elliot, przed rozpoczęciem pisania komentarzy pod każdym wątkiem założonym przez Bractwo, należy w całości zapoznać się z utworem, w celu wyzbycia się wszelkiej agresji.
Życzymy przyjemnej zabawy!
Ogłoszenia parafialne: Prowadzimy nabór: http://www.wiocha.pl/102517,Chcieli_pokazac_gangsterke
Świetne to wszystko zorganizowane. Aż popłakałam się ze śmiechu. Mam tylko jedno ale, co do szanownego pana Wiceprzewodniczącego - wiem, gdzie jest wasza zguba (punkt drugi ogłoszenia). I jakoś nie jestem przekonana do tego, by wam go oddać. Mam z niego za duże korzyści :P
Masz na myśli kamień księżycowy? Wydaje mi się, że został zniszczony. Oddaj go proszę, po dobroci:)
Kamień ma nasz Guru. Ja raczej miałam na myśli Klausa. I na pewno nie oddam po dobroci. W ogóle nie oddam. Za dużo mam z niego zysku, by tak po prostu się go pozbyć.
Gdzie jest Klaus i co za niego chcesz. Pamiętaj w grę może nawet wchodzić przelew:) Poza tym co takiego z niego masz? Damon z pewnością jest lepszy w te klocki:)
O, kochany... On potrafi duuuuuzo wiecej niz Damon. Poza tym, ja go nigdy nie oddam, ani sprzedam. I za Chiny nie zdradze, gdzie on jest... A co z tego mam? Przede wszystkim jego znajomosci z odpowiednimi...ludzmi (ze sie tak wyraze). Poza tym, potrzebuje, by od czasu do czasu ktos mnie porzadnie ogarnal, gdy zajdzie taka potrzeba... Jesli domyslasz sie, co mam na mysli:P Przy moim wybuchowym temperamencie tylko on daje rade.
Wiesz, że o narzędziach tortur i kwalifikowanych karach śmierci miałam na prawie?:D To chyba były najciekawsze wykłady. Trzeba przyznac katom, że byli bardzo pomysłowi, najlepsi w tym rzemiośle byli podobno Chińczycy, jak we wszystkim zresztą;P
Chińczycy to solidny naródXD
Czy to prawda, że jedną z ulubionych starochińskich form tortur było przywiązywanie delikwenta do krzesła, gdzie nad głową miał ustawione wiadro czy coś w tym guście, z którego po kropelce skapywała woda na głowę - i od tego podobno więzień wariował??
Tak mi się obiłoXD
Coś też słyszałam, ale czytałam ostatnio o karze śmierci, mam nadzieję, że to nie jest prawda:D jak wiadomo w Europie była finezyjna kara śmierci- nadzianie na pal. W Chinach mieli swoją wersję, z bambusem:P Bambus podobno bardzo szybko rośnie i takiego skazańca sadzało się na małym bambusku i po kilku dniach bambusek wychodził mu okiem albo nosem:P Pomysłowy naród, mam nadzieję że to ściema;P
Nadzianie na pal...przypominal mi sie Azja...chlip:D
Oraz niejaki Vlad Dracula, hihihi.
I dziwnie mi sie to tez z Klausiem kojarzyXD
A co z naszą autostradą na Euro 2012? Taki solidny naród, a taki numer wykręcili:) Kiedyś dawali radę, a teraz zostawiają nas bez autostrady i chcą żebyśmy rikszami jeździli na stadion:)
Eee tam, co tam piłka nożna. W siatkówce Polacy odnoszą przynajmniej jakieś sukcesy ;)
Zgadzam się:D Piłkarze mają razy tyle kasy, a niedługo wyprzedzą nas Wyspy Owcze, o ile już nie są przed nami;P Do 2012 roku nie tylko drogi nie będą gotowe, myślę że piłkarze też nie zaskoczą:D
Kilka lat temu, ten sam problem dotyczył reprezentacji siatkówki. Wydaję mi się, że jedynie porażki reprezentacji tenisa stołowego nie będą tak bolały Polaków:)
Dzisiaj mamy dni otwarte w naszym Bractwie. Wszelkie pytania i wątpliwości proszę kierować do mnie. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie po godz.21. Jak widać Bractwo cieszy się ogromnym powodzeniem, dlatego zapraszamy kolejnych rekrutów:)
No nie wiem, żeby tutaj zaczęło się coś dziać, to przydałaby się jakaś błyskotliwa, elokwentna, z poczuciem humoru osoba, np. Madame 7:P
Ta, najlepiej, żebyś tu rzucił hasło ,,Fani Harry'ego Pottera łączmy sie przeciwko tym szmatławym tłilajtowcom" lub druga opcja ,,Fani Sagi łączmy sie przeciwko tym szmatławym potterowcom" i od razu temat znajdzie się w gorących dyskusjach filmwebu :P
A czy tu buszują jacyś fani tłajlajta? Narzeczonej kupiłem Sagę na zeszłoroczne Święta, teraz chodzi i koleżankom rozdaje:)
Przecież czytałem, ja tylko ściągam Was delikatnie do mojego tematu, a tu od razu, że regulaminu nie czytam itd;P
Blush, jesteś fanką Zmierzchu, tak? Kto podoba Ci się najbardziej w tej pięknej epopei?
Następny...
Nie, nie jestem fanką Zmierzchu. Mam po prostu do niego sentyment i chętnie oglądam następne części.
Ale jeśli już mam odpowiedzieć, to najbardziej lubię Jamesa (z pierwszej części) i Jacoba. Reszta jest mi obojętna, główna para działa na mnie tak jak Stelena ;)
Wiem, że to straszne przyznac się do błędu, ale czy mam szansę przeczytac "Myliłam się, Jerry to nie Emilka, miło się z nim rozmawia:D"? ;P;P;P
Ależ ja już się przyznałam w BMA, z tym że i tak nie zapomniałam o tych wszystkich słowach, które do nas pisał;)
Madame raczej nie przekonasz, ale ja ją rozumiem. Ja po prostu nie potrafię ignorować ludzi;]
Niech kłócą się z Jerrym, chociaż będzie z czego się pośmiac, bo taka harmonia też jest nudna na dłuższą metę;P
Alien, przyznaj, że każdy idzie naprzód. Dżery i MF na przykład. A Emilka stoi w miejscu :D
Nie wiem kto to MF, nie zamieniłam słowa z człowiekiem;P Z Emilką mi dobrze szło, ale się zesrało:P A Jerry to Jerry:P
MF to facet całkiem sympatyczny. Już się z nim zaprzyjaźniliśmy (niektórzy przynajmniej:D).