Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Dzisiejszej nocy postanowiliśmy powołać Radę Pierwotnych!
Pierwszym celem Rady będzie stworzenie Brotherhood of Vampires;) Możecie wyjść
z ukrycia i wstąpić do BoV. Potrzebujemy Ciebie!!!:)
Rozmawiamy na każdy temat z przewagą zrzutów z JoeMonster.org oraz Wiocha.pl Zgłoszenia rozpatruje Rada Pierwotnych bez zbędnych formalności:), poza drobnym testem psychologicznym, który realizujemy na forum o tematyce wojennej.

CZŁONKOWIE RADY PIERWOTNYCH:

Lord: Jerry0 alias Hardcorowy Vamp – Przewodniczący Rady;
Kanclerz: MF13 alias Kreatywny James – Wiceprzewodniczący Rady;
Pierwszy Brat – wakat do obsadzenia ( z pośród członków BoV);
Drugi Brat – j.w.

Członkowie Brotherhood of Vampires:
MF13: Przewodniczący;
Jerry0: Wiceprzewodniczący;

Zasady Rady Pierwotnych:

1. Nadrzędnym celem Rady Pierwotnych jest wprowadzenie porządku w Mystic Falls, ponieważ wszystkie wampiry ganiają po mieście i robią co im się podoba. Jest to niedopuszczalne:)
2. Można rozmawiać z członkiniami Bractwa Mystycznego, LOD’u i organizacji im podobnych, przy czym, ewentualnym porozumieniom nie należy nadawać tonu pojednania:)
3. Niedopuszczalne jest, aby w wątkach opisywać swoje ekstazy i spazmy z Damonem, Stefanem i innymi wampirami, tak jak to robią członkinie BM i LOD’u, THD itp.
4. Kontrowersyjne sprawy rozpatruje Wyrocznia Pierwotnych. Z tego co nam wiadomo Wyrocznia bywa chimeryczna i apodyktyczna, co związane jest ze stawianiem przez nią niezliczonej ilości pasjansów.
5. Wszelkie nieporozumienia i spory wyjaśnia Zarząd Rady ( w dniu w którym zostanie powołany:)).

Ogłoszenia:
1. W związku z tym, iż 3 sezon będzie rokiem pierwotnych, prosimy oddać w nasze ręce kamień księżycowy oraz Doppelgangera. Jeżeli komuś przyjdzie do głowy udzielać pomocy Elenie, to w najlepszym przypadku kołek, a jeżeli chodzi o tortury, to do wyboru: http://www.joemonster.org/art/9005/25_najgorszych_narzedzi_tortur_wszechczasow

2. Poszukiwany jest Klaus, niewdzięczny Pierwotny i zapchlony mieszaniec. Za konszachty
z wilkołakami i zdradę Rasy Pierwotnych czekają go okrutne męki. „Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie” prosimy o kontakt z Radą Pierwotnych. Dla osób współpracujących przewidujemy nagrodę rzeczową oraz wieczne życie:).
3. Przypominamy, że w każdą ostatnią niedzielę miesiąca organizujemy zbiórkę krwi. Zapraszamy wszystkich do punktu krwiodawstwa w Mystic Falls do Grilla na zaplecze. Dodatkowo poszukujemy Barmana, ponieważ ostatni gdzieś się zawinął:)
4. Członkowie BoV’u mogą wymieniać informacje na temat innych seriali: Kompania Braci, Pacyfic itd., czy też rozpierducha w stylu Szeregowca Ryana.
5. Wiceprzewodniczący Rady Pierwotnych MF13 zaproponował hymn Naszego Bractwa: It is Getting Better" - Cass Elliot, przed rozpoczęciem pisania komentarzy pod każdym wątkiem założonym przez Bractwo, należy w całości zapoznać się z utworem, w celu wyzbycia się wszelkiej agresji.

Życzymy przyjemnej zabawy!

ocenił(a) serial na 9
aivia

Wszystko idzie w dobrym kierunku. Witam:)

ocenił(a) serial na 9
aivia

xD

jerry0

Błagam ludzie, skończcie już to.
A Jerry, bo my na offtopie w Bractwie mamy zdjęcia Klausa z sezonu 3 :) No i gdzie te zapowiedziane tortury z punktu 2 ogłoszeń, hę? Zresztą, nieważne, my naszego Józia nigdy nie zdradzimy ! :D

ocenił(a) serial na 9
aivia

Zaraz wracam, dogadamy się:)

użytkownik usunięty
aivia

Ja przez te kłótnie zapomniałam w ogóle gdzie piszemy :P
Jerry, MF13 Cię wystawił czy jak?

MF13 założył harem i zapomniał o Jerrym. No, ale trudno mu się dziwić, z taką alternatywą :D

użytkownik usunięty
aivia

Jerry chciał przeciągnąć na swoją stronę ludzi z naszego Bractwa, a skutek jest odwrotny:D

ocenił(a) serial na 9

hehe

aivia

MF zrobił kalkulację i niestety wyszło mu, że lepiej opuścic Jerrego;D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Nieprawda, wróci:)

ocenił(a) serial na 9
aivia

Pisał coś, że mu nie odpisuję. Wysłałem mu kilka informacji, a on chyba zdezerterował:) Bractwa nie ma, a ludzie piszą:)

ocenił(a) serial na 9

nie wiem nie odpisuje:)

ocenił(a) serial na 9
jerry0

Tym sposobem zapanował pokój i wieczna sielanka. Mroczną krainę rozświetlają promienie słońca, a każdy ma uśmiech na twarzy:)

jerry0

Co tam Jerry? Będziesz wieczorem?:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

O której zaczynamy?:P

jerry0

Nie wiem dzisiaj późno będę bo kumpela ma wpaśc, a nie wiem na jak długo;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Masz wiadomość.

użytkownik usunięty
jerry0

Jerry, Gala jutro:P A dzisiaj masz być, bo Cię Alien wylosowała w grze w butelkę ;p

ocenił(a) serial na 9

Super gramy w butlę, tylko czekajcie na mnie:)

jerry0

Ja cię "wylosowałam" i musisz wybrac wyzwanie czy prawda, ale nie wiem o której będę więc możliwe że ktoś inny będzie katem a nie ja:D

ocenił(a) serial na 9
jerry0

Podkręcam wątek, bo MF13 chyba nie może go znaleźć:)

ocenił(a) serial na 4
jerry0

Kotku, on na jakis czas nie bedzie sie pojawial na forum, wiec pisz do niego jedynie prywatnie.

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Wiem, czytałem. Chciałem żeby zobaczył wątek, bo okazało się, że nie wiedział o jego istnieniu:) A tu okazało się, że Bractwo istnieje. Ponoć na razie będziemy prowadzić działalność z podziemia:) Także informujemy tych, którzy uważali, że nasza Rada to mistyfikacja - My działamy i jeszcze przyjdzie nas czas:P hm:P

użytkownik usunięty
jerry0

Bractwo to nazwa zarezerwowana dla nas :P

ocenił(a) serial na 9

Jedynie w języku polskim:P

użytkownik usunięty
jerry0

No to używaj w innym języku:P

ocenił(a) serial na 9

Nie no, wolę jednak w języku polskim, np. taki zaszyfrowany - bRactwo:P