Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Dzisiejszej nocy postanowiliśmy powołać Radę Pierwotnych!
Pierwszym celem Rady będzie stworzenie Brotherhood of Vampires;) Możecie wyjść
z ukrycia i wstąpić do BoV. Potrzebujemy Ciebie!!!:)
Rozmawiamy na każdy temat z przewagą zrzutów z JoeMonster.org oraz Wiocha.pl Zgłoszenia rozpatruje Rada Pierwotnych bez zbędnych formalności:), poza drobnym testem psychologicznym, który realizujemy na forum o tematyce wojennej.

CZŁONKOWIE RADY PIERWOTNYCH:

Lord: Jerry0 alias Hardcorowy Vamp – Przewodniczący Rady;
Kanclerz: MF13 alias Kreatywny James – Wiceprzewodniczący Rady;
Pierwszy Brat – wakat do obsadzenia ( z pośród członków BoV);
Drugi Brat – j.w.

Członkowie Brotherhood of Vampires:
MF13: Przewodniczący;
Jerry0: Wiceprzewodniczący;

Zasady Rady Pierwotnych:

1. Nadrzędnym celem Rady Pierwotnych jest wprowadzenie porządku w Mystic Falls, ponieważ wszystkie wampiry ganiają po mieście i robią co im się podoba. Jest to niedopuszczalne:)
2. Można rozmawiać z członkiniami Bractwa Mystycznego, LOD’u i organizacji im podobnych, przy czym, ewentualnym porozumieniom nie należy nadawać tonu pojednania:)
3. Niedopuszczalne jest, aby w wątkach opisywać swoje ekstazy i spazmy z Damonem, Stefanem i innymi wampirami, tak jak to robią członkinie BM i LOD’u, THD itp.
4. Kontrowersyjne sprawy rozpatruje Wyrocznia Pierwotnych. Z tego co nam wiadomo Wyrocznia bywa chimeryczna i apodyktyczna, co związane jest ze stawianiem przez nią niezliczonej ilości pasjansów.
5. Wszelkie nieporozumienia i spory wyjaśnia Zarząd Rady ( w dniu w którym zostanie powołany:)).

Ogłoszenia:
1. W związku z tym, iż 3 sezon będzie rokiem pierwotnych, prosimy oddać w nasze ręce kamień księżycowy oraz Doppelgangera. Jeżeli komuś przyjdzie do głowy udzielać pomocy Elenie, to w najlepszym przypadku kołek, a jeżeli chodzi o tortury, to do wyboru: http://www.joemonster.org/art/9005/25_najgorszych_narzedzi_tortur_wszechczasow

2. Poszukiwany jest Klaus, niewdzięczny Pierwotny i zapchlony mieszaniec. Za konszachty
z wilkołakami i zdradę Rasy Pierwotnych czekają go okrutne męki. „Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie” prosimy o kontakt z Radą Pierwotnych. Dla osób współpracujących przewidujemy nagrodę rzeczową oraz wieczne życie:).
3. Przypominamy, że w każdą ostatnią niedzielę miesiąca organizujemy zbiórkę krwi. Zapraszamy wszystkich do punktu krwiodawstwa w Mystic Falls do Grilla na zaplecze. Dodatkowo poszukujemy Barmana, ponieważ ostatni gdzieś się zawinął:)
4. Członkowie BoV’u mogą wymieniać informacje na temat innych seriali: Kompania Braci, Pacyfic itd., czy też rozpierducha w stylu Szeregowca Ryana.
5. Wiceprzewodniczący Rady Pierwotnych MF13 zaproponował hymn Naszego Bractwa: It is Getting Better" - Cass Elliot, przed rozpoczęciem pisania komentarzy pod każdym wątkiem założonym przez Bractwo, należy w całości zapoznać się z utworem, w celu wyzbycia się wszelkiej agresji.

Życzymy przyjemnej zabawy!

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Zaprzyjaźniała :P

BeautyAndStupid

Oo;p To tylko na Jerrego reaguje alergicznie:D Przejdzie jej;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Zobaczymy;p

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Miłego dnia http://www.wiocha.pl/85591,Milosc

jerry0

W tym przypadku nawet obustronnie :P

użytkownik usunięty
alien_2

Jak nie robisz tego z wewnętrznej potrzeby to nie chcę ;p

użytkownik usunięty
jerry0

Już mi lepiej ;p
Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9

Dobranoc:)

ocenił(a) serial na 9

Myślałem, że się uśmiejesz, dobranoc:)

użytkownik usunięty
jerry0

Z tego o poczcie serio się uśmiałam:D

ocenił(a) serial na 9

Miło mnie zaskoczyłaś:) Skoro z poczty się uśmiałaś, to sympatyczna z Ciebie kobieta:P

użytkownik usunięty
jerry0

Ależ dziękuję :P

ocenił(a) serial na 9

Lubię jak jesteś taka miła, może to przez ten avatar?:)

użytkownik usunięty
jerry0

Możesz sprawdzić, zmień na Stefka to zobaczymy:D

ocenił(a) serial na 9
jerry0

Dżery jakby co to ja czekam na przeprosiny za tę FastyAndNasty;p

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Gdzie Ty to znalazłaś:) Przepraszam. Myślałem, że w tej materii obowiązuje już przedawnienie:)

ocenił(a) serial na 9
jerry0

No jak gdzie znalazłam?:) Ty już dobrze wiesz:P

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Faktycznie też znalazłem:) Musiałem nie być sobą, początki zawsze są trudne;P Zatem kilkoma słowami - zawsze ktoś musi dostać po mordce:)

ocenił(a) serial na 9
jerry0

Na pewno byłeś sobą:D A z tą mordką to nie czaję trochę:P

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

No coś, jak z kozłem ofiarnym, ktoś się na mnie uwziął, więc prawie doszło do bijatyki:)

ocenił(a) serial na 9
jerry0

Oj tam, oj tam. Teraz wszyscy się kochamy. Forum jest oazą miłości i spokoju;) Chyba, że Emilka zrobi wielki come back:D

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Rozumiem tworzymy oazę miłości, coś w stylu hippisowskiej komuny:) Co tam kombinujesz poza tym?

ocenił(a) serial na 9
jerry0

Nic nie kombinuję.;) A szkoda. W moim życiu ostatnio bardzo mało się dzieje;)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

no widzisz beauty ja własnie o tym.... o to mi wczoraj chodziło ale dlatego osobnika wszystko sie przedawnia bo nie potrafi przyznac sie do błedu i ucieka od odpowiedzialnosci...
ale lepiej powiedziec ze ktos jest przewrazliwiony....

ocenił(a) serial na 9

Ale przeprosił. Wszyscy zmieniliśmy nastawienie. To się ceni :)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

tak .... po mojej batali uznał ze musi szukac poleczników...
a ja sama nie chcialam nic innego tylko jednego posta własnie o tym

użytkownik usunięty
jerry0

Jerry, widziałam Twoją kłótnię z Panią S. i jestem w głębokim szoku :P

Szoku, na pewno:P Po prostu powiedz, że uśmiechasz się szyderczo;D

użytkownik usunięty
alien_2

Nie no, serio jestem w szoku bo nie sądziłam, że ktoś oprócz mnie (no i Madame) może się z nią pożreć :P Do tej pory sami adwokaci tu pisali ;p

Z każdym można się pokłocic i przeważnie o pierdoły

ocenił(a) serial na 9
alien_2

hej

ocenił(a) serial na 9

Wydaję mi się, że to taka spokojna wymiana poglądów:)

jerry0

Była mało spokojna:D Wszyscy na pewno czytali i czekali co będzie dalej;P Idę teraz spac, będę wieczorem;P

użytkownik usunięty
jerry0

Spokojna?;) Może i tak:D Nie żebym się podlizywała, ale miałam wrażenie, że gadasz do ściany :P Ja przynajmniej się tak czuję rozmawiając z Sosnowską.
Ale dobra, już nie obgaduję.

użytkownik usunięty

o wiesz obgadywanie jest za plecami tu jest wszystko jawne...
za to widze ze na tych samych falach dzialasz , mysle ze sie dogadacie
tobie tez nie mozna nic powiedziec

użytkownik usunięty

Ojej, wzięłaś to na poważnie?
Nie sądzę żebyśmy na tych samych falach nadawali, ale zgadzam się z Jerrym co do tego, że strasznie zadufana w sobie jesteś.
To Ty się do błędu nie potrafisz przyznać, więc nie mów, że Jerry tego nie robi.

użytkownik usunięty

w ogole nie potrafi sie przyznać, i zal mi go
rozdwojenie emocjonalnie raz pisze ze jestem głupia raz bardzo inteligentna.... zenujace

a skoro tak mnie odbierasz to wiesz to twoj klopot nie moj...

ocenił(a) serial na 10

Ej.. ty do wszystkich masz jakieś problemy dziewczyno z tego co zauważyłam :)

użytkownik usunięty
Olkaa__

jesli wczoraj taki jeden tylko pisal o tym na forum ze ja mam do wszystkich problemy
nie dziwne ze uwierzylas, i nie wtracaj sie w to

ocenił(a) serial na 10

Po pierwsze to w nic nikomu nie uwierzyłam. A po drugie to się nie wtrącam tylko zadałam Ci pytanie :)

użytkownik usunięty
Olkaa__

jesli to jest dla ciebie struktura pytania to sama sobie odpowiadaj na cos takiego
bo mile to nie było

użytkownik usunięty

Wiesz, zgodzę się z tym, że nie potrafił np. sam z siebie przeprosić za to, że nas obrażał. No ale Ty też tego nie potrafisz niestety.

ocenił(a) serial na 9

Przepraszam, że się wtrącę, ale popieram:) Kto jak kto, ale Sosnowska, jak pępek świata, normalnie coco jumbo i do przodu:)

użytkownik usunięty
jerry0

Jak to Madame stwierdziła, bogini filmwebu:P

użytkownik usunięty

to awansowalam bo dziwnym trafem nigdy nie czułam sie lepsza ale wy bardzo chcecie mi to wmowic
własciwie to dla mnie lepiej

użytkownik usunięty

blush dokładnie wiesz jak było
gadałysmy o tym bym nie nazywala cie fanka zmierzchu- wiec tego nie zrobilam
ale zaczelam gadac o samym zmierzchu a ty dostalas frustracji ze pewnie znowu o tobie mówie...no comment

użytkownik usunięty
alien_2

oh alien nie bedziesz sie juz musiala usmiechac szyderczo, moja rozmowa z nim sie juz dawno skonczyła,
jesli tak bardzo ci smakowała przeczytaj sobie jeszcze raz, lepiej sie poczujesz

Nie uśmiechałam się szyderczo, ale fakt, rozmowa była zabawna;P

użytkownik usunięty
alien_2

zalezy dla kogo
wbrew obiegowej opinii nie lubie sie kłocic, oczywiscie nie odpuszcze i dotrwam do konca
ale jest to dla mnie nie przyjemne
tym bardziej jak ktos odwraca kot ogonem przypisujac mi wszystkie najgorsze cechy zamiast przyznac sie do bledu o którym pisalam na poczatku

Nie traktuj wszystkiego tak poważnie, bo w końcu pokłócisz się ze wszystkimi.
Dla mnie kłótnie na forum są zabawne, bo zobacz o co one się toczą, nie mówię tylko o tej.