Dzisiejszej nocy postanowiliśmy powołać Radę Pierwotnych!
Pierwszym celem Rady będzie stworzenie Brotherhood of Vampires;) Możecie wyjść
z ukrycia i wstąpić do BoV. Potrzebujemy Ciebie!!!:)
Rozmawiamy na każdy temat z przewagą zrzutów z JoeMonster.org oraz Wiocha.pl Zgłoszenia rozpatruje Rada Pierwotnych bez zbędnych formalności:), poza drobnym testem psychologicznym, który realizujemy na forum o tematyce wojennej.
CZŁONKOWIE RADY PIERWOTNYCH:
Lord: Jerry0 alias Hardcorowy Vamp – Przewodniczący Rady;
Kanclerz: MF13 alias Kreatywny James – Wiceprzewodniczący Rady;
Pierwszy Brat – wakat do obsadzenia ( z pośród członków BoV);
Drugi Brat – j.w.
Członkowie Brotherhood of Vampires:
MF13: Przewodniczący;
Jerry0: Wiceprzewodniczący;
Zasady Rady Pierwotnych:
1. Nadrzędnym celem Rady Pierwotnych jest wprowadzenie porządku w Mystic Falls, ponieważ wszystkie wampiry ganiają po mieście i robią co im się podoba. Jest to niedopuszczalne:)
2. Można rozmawiać z członkiniami Bractwa Mystycznego, LOD’u i organizacji im podobnych, przy czym, ewentualnym porozumieniom nie należy nadawać tonu pojednania:)
3. Niedopuszczalne jest, aby w wątkach opisywać swoje ekstazy i spazmy z Damonem, Stefanem i innymi wampirami, tak jak to robią członkinie BM i LOD’u, THD itp.
4. Kontrowersyjne sprawy rozpatruje Wyrocznia Pierwotnych. Z tego co nam wiadomo Wyrocznia bywa chimeryczna i apodyktyczna, co związane jest ze stawianiem przez nią niezliczonej ilości pasjansów.
5. Wszelkie nieporozumienia i spory wyjaśnia Zarząd Rady ( w dniu w którym zostanie powołany:)).
Ogłoszenia:
1. W związku z tym, iż 3 sezon będzie rokiem pierwotnych, prosimy oddać w nasze ręce kamień księżycowy oraz Doppelgangera. Jeżeli komuś przyjdzie do głowy udzielać pomocy Elenie, to w najlepszym przypadku kołek, a jeżeli chodzi o tortury, to do wyboru: http://www.joemonster.org/art/9005/25_najgorszych_narzedzi_tortur_wszechczasow
2. Poszukiwany jest Klaus, niewdzięczny Pierwotny i zapchlony mieszaniec. Za konszachty
z wilkołakami i zdradę Rasy Pierwotnych czekają go okrutne męki. „Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie” prosimy o kontakt z Radą Pierwotnych. Dla osób współpracujących przewidujemy nagrodę rzeczową oraz wieczne życie:).
3. Przypominamy, że w każdą ostatnią niedzielę miesiąca organizujemy zbiórkę krwi. Zapraszamy wszystkich do punktu krwiodawstwa w Mystic Falls do Grilla na zaplecze. Dodatkowo poszukujemy Barmana, ponieważ ostatni gdzieś się zawinął:)
4. Członkowie BoV’u mogą wymieniać informacje na temat innych seriali: Kompania Braci, Pacyfic itd., czy też rozpierducha w stylu Szeregowca Ryana.
5. Wiceprzewodniczący Rady Pierwotnych MF13 zaproponował hymn Naszego Bractwa: It is Getting Better" - Cass Elliot, przed rozpoczęciem pisania komentarzy pod każdym wątkiem założonym przez Bractwo, należy w całości zapoznać się z utworem, w celu wyzbycia się wszelkiej agresji.
Życzymy przyjemnej zabawy!
Miło mnie zaskoczyłaś:) Skoro z poczty się uśmiałaś, to sympatyczna z Ciebie kobieta:P
Gdzie Ty to znalazłaś:) Przepraszam. Myślałem, że w tej materii obowiązuje już przedawnienie:)
Faktycznie też znalazłem:) Musiałem nie być sobą, początki zawsze są trudne;P Zatem kilkoma słowami - zawsze ktoś musi dostać po mordce:)
No coś, jak z kozłem ofiarnym, ktoś się na mnie uwziął, więc prawie doszło do bijatyki:)
Oj tam, oj tam. Teraz wszyscy się kochamy. Forum jest oazą miłości i spokoju;) Chyba, że Emilka zrobi wielki come back:D
Rozumiem tworzymy oazę miłości, coś w stylu hippisowskiej komuny:) Co tam kombinujesz poza tym?
no widzisz beauty ja własnie o tym.... o to mi wczoraj chodziło ale dlatego osobnika wszystko sie przedawnia bo nie potrafi przyznac sie do błedu i ucieka od odpowiedzialnosci...
ale lepiej powiedziec ze ktos jest przewrazliwiony....
tak .... po mojej batali uznał ze musi szukac poleczników...
a ja sama nie chcialam nic innego tylko jednego posta własnie o tym
Nie no, serio jestem w szoku bo nie sądziłam, że ktoś oprócz mnie (no i Madame) może się z nią pożreć :P Do tej pory sami adwokaci tu pisali ;p
Była mało spokojna:D Wszyscy na pewno czytali i czekali co będzie dalej;P Idę teraz spac, będę wieczorem;P
Spokojna?;) Może i tak:D Nie żebym się podlizywała, ale miałam wrażenie, że gadasz do ściany :P Ja przynajmniej się tak czuję rozmawiając z Sosnowską.
Ale dobra, już nie obgaduję.
o wiesz obgadywanie jest za plecami tu jest wszystko jawne...
za to widze ze na tych samych falach dzialasz , mysle ze sie dogadacie
tobie tez nie mozna nic powiedziec
Ojej, wzięłaś to na poważnie?
Nie sądzę żebyśmy na tych samych falach nadawali, ale zgadzam się z Jerrym co do tego, że strasznie zadufana w sobie jesteś.
To Ty się do błędu nie potrafisz przyznać, więc nie mów, że Jerry tego nie robi.
w ogole nie potrafi sie przyznać, i zal mi go
rozdwojenie emocjonalnie raz pisze ze jestem głupia raz bardzo inteligentna.... zenujace
a skoro tak mnie odbierasz to wiesz to twoj klopot nie moj...
Ej.. ty do wszystkich masz jakieś problemy dziewczyno z tego co zauważyłam :)
jesli wczoraj taki jeden tylko pisal o tym na forum ze ja mam do wszystkich problemy
nie dziwne ze uwierzylas, i nie wtracaj sie w to
Po pierwsze to w nic nikomu nie uwierzyłam. A po drugie to się nie wtrącam tylko zadałam Ci pytanie :)
jesli to jest dla ciebie struktura pytania to sama sobie odpowiadaj na cos takiego
bo mile to nie było
Wiesz, zgodzę się z tym, że nie potrafił np. sam z siebie przeprosić za to, że nas obrażał. No ale Ty też tego nie potrafisz niestety.
Przepraszam, że się wtrącę, ale popieram:) Kto jak kto, ale Sosnowska, jak pępek świata, normalnie coco jumbo i do przodu:)
to awansowalam bo dziwnym trafem nigdy nie czułam sie lepsza ale wy bardzo chcecie mi to wmowic
własciwie to dla mnie lepiej
blush dokładnie wiesz jak było
gadałysmy o tym bym nie nazywala cie fanka zmierzchu- wiec tego nie zrobilam
ale zaczelam gadac o samym zmierzchu a ty dostalas frustracji ze pewnie znowu o tobie mówie...no comment
oh alien nie bedziesz sie juz musiala usmiechac szyderczo, moja rozmowa z nim sie juz dawno skonczyła,
jesli tak bardzo ci smakowała przeczytaj sobie jeszcze raz, lepiej sie poczujesz
zalezy dla kogo
wbrew obiegowej opinii nie lubie sie kłocic, oczywiscie nie odpuszcze i dotrwam do konca
ale jest to dla mnie nie przyjemne
tym bardziej jak ktos odwraca kot ogonem przypisujac mi wszystkie najgorsze cechy zamiast przyznac sie do bledu o którym pisalam na poczatku