Miłej zabawy : ) Nie opij się : D
ja dokładnie nie wiem czy obejrzę, może mnie dopuszczą do tv : P
Oglądałam S05E08 :) Ale był taki głupi... :/ Za dużo już nazmyślali i pokręcili w tym serialu... ;p
Hej ;))
27 :D odcinków sezonowych + może coś z tych specjalnych zobaczę(bo wczoraj na forum troszkę pisałam i co nieco się dowiedziałam ;p), ale te to podobno są krótkie, będę musiała jeszcze doczytać dobrze.
A jaki serial kolejny oglądasz? Może skusisz się na SN?? :) Jest wręcz zajebisty :D Trochę humoru, trochę horroru :P
Ja męczę dzisiaj kolejne odcinki SN, jestem na 13 ale ten 6 sezon jakiś nudny się zrobił :( Serial trzymał formę do 5 sezonu, a teraz zaczyna się psuć moim zdaniem ;/ Są fajne momenty, niektóre odcinki i wątki ale przeważa nuda...
Mnie się podobały wszystkie sezony SN, a końcówka 6 wgniotła mnie w fotelik...
Nie poddawaj się Xenko;)
Ależ nie zamierzam. Romans z Samem trwa ;P No i czekam na pojawienie się Castiela ;D
Wiesz co jest w tym wszystkim najzabawniejsze? Oglądając Supernatural i podziwiając Sama (pod każdym względem), wpadłam na pomysł do nowego opowiadania (znowu). Jak ci się podoba taka myśl - na drodze co jakiś czas pojawia się pewien autostopowicz, który dzięki takiej niezwykle seksownej aparycji i misiowemu stylowi bycia, wzbudza zaufanie przejeżdżających tam kierowców. Bez żadnego problemu zabierają go w dalszą drogę, by potem... przypłacić to życiem ;D Bo nikt nie wie, że ten przemiły facet, to... seryjny morderca.
CZasami się boję własnej wyobraźni ;D
Świetny pomysł, weż się za to:)
No ja bym sie dała nabrać - na takiego Sama - mordercę;P
W życiu bym się nie spodziewała, heh.
PS. A widziałaś już odcinek gdzie Padalec chodzi bez koszulki??
Coś wspaniałęgoXD
Bardziej chciałabym obejrzeć scenę, gdy robi coś takiego http://images4.fanpop.com/image/photos/15500000/UNF-SAMMY-supernatural-15561350- 600-336.gif
Nie wiesz może, w którym odcinku i którego sezonu to jest?
Właśnie o ten odcinek mi chodzi...
Problem w tym że nie pamiętam który to dokładnie, ale na pewno jeden z tych dużo późniejszych...
hahaha... zajebisty ten 13 odcinek, jak się nabijają z programu Łowcy Duchów, który leci na MTV ;D
I ten komentarz na koniec:
Dean - "Niezły był ten program"
Sam - "Miał dobre momenty"
hahahaha
Ja nie straszę, tylko uważam, że na tle 5 sezonów 6 wypada jak na razie blado :)
Może jak skończę cały sezon to moja ocena wzrośnie :P
Właśnie zaczęłam oglądać 11 odcinek. Popłakałam się ze śmiechu. Dean to świr ;D
Ja ryczałam ze śmiechu jak wariatka w jednym odcinku, kiedy to oboje opowiadali, co się zdarzyło w tym samym dniu.
I każdy postrzegał wszystko zupełnie inaczej i śmiesznie;)
Z opowieści Deana wychodziło na to, że Sam kogo tylko spotka to go ściska i tuli użala się nad jego marnym losem razem z nimXD
A z opowiadań Sama to Dean wyglądał jak jakiś przygłupek, gadał bzdety i miał zawsze coś do żarcia, dzięki czemu jego policzki były napchane jak u chomikaXD
No kwiczałam niemożliwie z każdej wersjiXD