W regulaminie jest, że mogą nam wypowiedziec umowę więc krótko mówiąc- pousuwac konta;P Mam nadzieję, że jak ktoś wpadnie na taki pomysł to prędzej się z nami skontaktuje:D
# 1. W przypadku uznania przez Administratora działań Użytkownika za: (i) naruszające postanowienia Regulaminu, (ii) naruszające powszechnie obowiązujące przepisy prawa lub (iii) działania szkodliwe dla funkcjonowania Serwisu bądź korzystania z niego przez innych Użytkowników, Administrator zastrzega sobie prawo do zablokowania lub usunięcia Konta Użytkownika.
# 2. Użytkownik może rozwiązać umowę o świadczeniu usług drogą elektroniczną, bez podania przyczyny, w drodze procedury podanej na właściwej stronie Serwisu. Rozwiązanie umowy w taki sposób skutkuje usunięciem przetwarzanych danych Użytkownika Zarejestrowanego z bazy danych Serwisu oraz uznaniem Konta za usunięte. Treści Użytkownika zamieszczone do dnia rozwiązania umowy wyświetlane będą bez podpisu.
6. W przypadku rozwiązania umowy przez Administratora, nie ma On obowiązku wcześniejszego powiadamiania Użytkownika o rozwiązaniu umowy oraz dostarczania Użytkownikowi oświadczenia o jej rozwiązaniu.
Jak będziemy "rażąco naruszac regulamin" (nie wiem o który punkt im chodzi:D) to papapa:D
Nic nie rozumiem :D Czyli pisanie w tematach już utworzonych nie na temat to złamanie regulaminu ?:D Gdyby tak było to kont byśmy już nie miały łohohoh :D
A pisanie nie na temat jest ujęte w regulaminie?:P Więc dlaczego uznali to za jego łamanie? Podciągnęli to pewnie pod trolowanie:p Jesteśmy jak uciekinierzy na dzikim zachodzie:D wyjęci spod prawa:D
Jak nie wyrażą zgody to nie zrobisz:D A co najlepsze oni mogą kontrolowac kto ile kont ma bo to jest w regulaminie ;D
jak komuś usuną konto to drugie może załozyc za zgodą admina. I posiadanie kilku kont jest zakazane więc skoro jest taki punkt muszą miec jakiś sposób żeby to sprawdzic i wymagac:D Mówię wam, regulamin mnie oświecił w wielu kwestiach:D
Niby w jaki sposób sprawdzą jaka osoba zakłada konto? Jest tu wiele użytkowników z paroma kontami. Podajesz innego maila i tyle.
To wiesz ile osób powinno zostać zbanowanych i mieć zakaz zakładania kont? ;D Inaczej jest w teorii, inaczej w praktyce. Ban na ip również nie mogą zrobić.
To, że jest napisane w regulaminie, nie znaczy, że naprawdę to kontrolują. Już wiele razy pojawiali się użytkownicy z wieloma kontami (np Emilka) i jakoś administrator to toleruje.
Właśnie - jeszcze tylko trzy dni (jak to pięknie brzmi...ech..).
Jestem z siebie dumna, bo sama naprawiłam kran od prysznica ;D
O rajuniu,a co się tutaj dzieje? Czyżby apokalipsa dotknęła bractwo? :D Polecą konta od góry do dołu? :P
Mamy plany pisać w utworzonych tematach śmieciach :D Wtedy mogą polecieć podobno :/ Chociaż nie chce mi się w to wierzyć...
:********
Trochę na lenistwie i trochę na nauce :) Dzisiaj miałam jeszcze wolne, ale jutro już jadę do Wrocławia :(
A co u Ciebie? :)
:******************* :)
Ja to już niestety dzisiaj do szkoły musiałam iść, ale strasznie nie chciało mi się rano wstać. Ja zaraz borę się za naukę, bo jutro i w środę wystawiają nam oceny na półrocze i jest ostatnia szansa na poprawę :D
Angielskiego strasznie się nie lubiłam uczyć w liceum, bo miałam taką nauczycielkę, która nic nas nie nauczyła i była strasznie nudna :P
Na pewno sobie poradzisz :)
Właśnie :D A teraz jeszcze zaczynają się nowe odcinki od stycznia :) I jak tu ze wszystkim zdążyć :P
Dla tych co oglądają Misfits - jakim prawem <SPOJLER!> w 3 sezonie brak Nathana?! TO jest oburzające!!!
Skończyłam Misfits, jakiś inny krótki supcio-mega serial fantasy ktoś by mi polecił?