PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121964
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

3 sezon

użytkownik usunięty

co o nim myślicie ?

ocenił(a) serial na 7
syllwunia14

no : D same plusy xDD

BlueberryMe

W regulaminie jest, że mogą nam wypowiedziec umowę więc krótko mówiąc- pousuwac konta;P Mam nadzieję, że jak ktoś wpadnie na taki pomysł to prędzej się z nami skontaktuje:D

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Dlaczego mają pousuwać konta? Który to punkt?

syllwunia14

# 1. W przypadku uznania przez Administratora działań Użytkownika za: (i) naruszające postanowienia Regulaminu, (ii) naruszające powszechnie obowiązujące przepisy prawa lub (iii) działania szkodliwe dla funkcjonowania Serwisu bądź korzystania z niego przez innych Użytkowników, Administrator zastrzega sobie prawo do zablokowania lub usunięcia Konta Użytkownika.
# 2. Użytkownik może rozwiązać umowę o świadczeniu usług drogą elektroniczną, bez podania przyczyny, w drodze procedury podanej na właściwej stronie Serwisu. Rozwiązanie umowy w taki sposób skutkuje usunięciem przetwarzanych danych Użytkownika Zarejestrowanego z bazy danych Serwisu oraz uznaniem Konta za usunięte. Treści Użytkownika zamieszczone do dnia rozwiązania umowy wyświetlane będą bez podpisu.
6. W przypadku rozwiązania umowy przez Administratora, nie ma On obowiązku wcześniejszego powiadamiania Użytkownika o rozwiązaniu umowy oraz dostarczania Użytkownikowi oświadczenia o jej rozwiązaniu.
Jak będziemy "rażąco naruszac regulamin" (nie wiem o który punkt im chodzi:D) to papapa:D

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Nic nie rozumiem :D Czyli pisanie w tematach już utworzonych nie na temat to złamanie regulaminu ?:D Gdyby tak było to kont byśmy już nie miały łohohoh :D

syllwunia14

A pisanie nie na temat jest ujęte w regulaminie?:P Więc dlaczego uznali to za jego łamanie? Podciągnęli to pewnie pod trolowanie:p Jesteśmy jak uciekinierzy na dzikim zachodzie:D wyjęci spod prawa:D

ocenił(a) serial na 7
alien_2

to sobie nowe zrobię : D

BlueberryMe

Jak nie wyrażą zgody to nie zrobisz:D A co najlepsze oni mogą kontrolowac kto ile kont ma bo to jest w regulaminie ;D

ocenił(a) serial na 7
alien_2

WTF?!

BlueberryMe

jak komuś usuną konto to drugie może załozyc za zgodą admina. I posiadanie kilku kont jest zakazane więc skoro jest taki punkt muszą miec jakiś sposób żeby to sprawdzic i wymagac:D Mówię wam, regulamin mnie oświecił w wielu kwestiach:D

alien_2

Niby w jaki sposób sprawdzą jaka osoba zakłada konto? Jest tu wiele użytkowników z paroma kontami. Podajesz innego maila i tyle.

Madame_7

Skoro zawarli to w regulaminie to powinni się tym zajmowac, a nie usuwaniem offtopów;P

alien_2

To wiesz ile osób powinno zostać zbanowanych i mieć zakaz zakładania kont? ;D Inaczej jest w teorii, inaczej w praktyce. Ban na ip również nie mogą zrobić.

ocenił(a) serial na 7
alien_2

nieeeee.

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 4
alien_2

To, że jest napisane w regulaminie, nie znaczy, że naprawdę to kontrolują. Już wiele razy pojawiali się użytkownicy z wieloma kontami (np Emilka) i jakoś administrator to toleruje.

ocenił(a) serial na 4
xena_4

Usuwają jak leci -.- to mnie wkurza

syllwunia14

aa tam, niech usuwają, zaraz nowe odcinki i będziemy gadac tylko o tym:D idę ogarnąc pokój;)

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Pewnie usuna tematy o odc

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Właśnie - jeszcze tylko trzy dni (jak to pięknie brzmi...ech..).

Jestem z siebie dumna, bo sama naprawiłam kran od prysznica ;D

ocenił(a) serial na 7

spadam, cya : *

użytkownik usunięty

O rajuniu,a co się tutaj dzieje? Czyżby apokalipsa dotknęła bractwo? :D Polecą konta od góry do dołu? :P

ocenił(a) serial na 4

Hej :*
Na razie nic nie leci :D

użytkownik usunięty
syllwunia14

;*
To dobrze :P Ładny by był prezent na NR :P
Ide chyba spać ;D

ocenił(a) serial na 4

Mamy plany pisać w utworzonych tematach śmieciach :D Wtedy mogą polecieć podobno :/ Chociaż nie chce mi się w to wierzyć...

Malinka :*********

ocenił(a) serial na 9

Hej :)
Skończyłam 4 sezon :D

ocenił(a) serial na 4
anulka88

:*
Co oglądasz? :)

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Zagubieni :)

ocenił(a) serial na 9

3 sezon jest ekstraaa xD

Jest ktoś ? :D

xxAniaxx

Ja :)
Hej Aniu :**********

ocenił(a) serial na 9
Kate123

Cześć Kasiu :**********
Jak tam Ci mija drugi dzień 2012 roku ? :D

xxAniaxx

:********
Trochę na lenistwie i trochę na nauce :) Dzisiaj miałam jeszcze wolne, ale jutro już jadę do Wrocławia :(
A co u Ciebie? :)

ocenił(a) serial na 9
Kate123

:******************* :)
Ja to już niestety dzisiaj do szkoły musiałam iść, ale strasznie nie chciało mi się rano wstać. Ja zaraz borę się za naukę, bo jutro i w środę wystawiają nam oceny na półrocze i jest ostatnia szansa na poprawę :D

xxAniaxx

Ja sobie nie wyobrażam jak ja jutro tak wcześnie wstanę. A z czego się uczysz? :)

ocenił(a) serial na 9
Kate123

Dasz radę :D Geografia i angielski :P

xxAniaxx

Angielskiego strasznie się nie lubiłam uczyć w liceum, bo miałam taką nauczycielkę, która nic nas nie nauczyła i była strasznie nudna :P
Na pewno sobie poradzisz :)

ocenił(a) serial na 9
Kate123

Ja tam z żadnego przedmiotu nie lubię się uczyć, ale niestety trzeba :D
:**

xxAniaxx

Ja w zasadzie też :D Chociaż teraz na studiach trafiają się takie, których lubię się uczyć :)

ocenił(a) serial na 9
Kate123

Mi to ciężko zabrać się do nauki czegokolwiek :D

xxAniaxx

Wiadomo, bo przecież tyle seriali czeka w kolejce do oglądania przez Nas :D

ocenił(a) serial na 9
Kate123

Dokładnie :D A tu zamiast oglądać, trzeba się uczyć :D

xxAniaxx

Właśnie :D A teraz jeszcze zaczynają się nowe odcinki od stycznia :) I jak tu ze wszystkim zdążyć :P

ocenił(a) serial na 8

Dla tych co oglądają Misfits - jakim prawem <SPOJLER!> w 3 sezonie brak Nathana?! TO jest oburzające!!!

ocenił(a) serial na 9
l578

Nathana nigdy nie lubiłam. Rudy jest świetny, przekonasz się.

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

A mi przypominał kolegę w klasie :D

l578

No właśnie!! :(

ocenił(a) serial na 9

Lecę na "One Day". Pa:)

ocenił(a) serial na 8

Skończyłam Misfits, jakiś inny krótki supcio-mega serial fantasy ktoś by mi polecił?

ocenił(a) serial na 9
l578

http://www.filmweb.pl/serial/Anio%C5%82y+w+Ameryce-2003-94275 Może nie fantasy, ale pokręcony trochę jest i na pewno mega krótki :D