Wczoraj już dziewczynom pisałam, ale mogę napisać jeszcze raz :P
Na teorii miałam jeden błąd, więc zdałam, później jak już miałam egzamin praktyczny na placu zrobiłam wszystko poprawnie, trochę się do mnie egzaminatorka przyczepiła i kazała mi przestawić lusterka, bo inaczej powiedziała, że nie dopuści mnie do dalszej jazdy... więc udałam, że przestawiam :D Później pokazałam wskaźnik oleju i światła pozycyjne (bardzo łatwe mi się wylosowało), następnie przejechałam łuk i wzniesienie i pojechałam na miasto, zrobiłam juz prawie wszystko ( jeździłam ponad 20 min, a egzamin trwa około 30) i przed samymi pasami wyjechał mi rowerzysta i jakoś tak nie wiem dlaczego nie zatrzymałam się tylko go wyprzedziłam, chyba po prostu nie zdążyłam dobrze zareagować i kazała mi zjechać na parking i się przesiadłam,, gdzieś do 18 chodziłam zła :P
O masz. Najgorzej jak już prawie koniec egzaminu i tu takie coś .. Ale on przejeżdżał przez pasy czy wyjechał normalnie na drogę i sobie nią jechał? Nie martw się, dobrze Ci poszło, czyli teraz już zdasz. :) Zapisałaś się już?
Jechał po parkingu i ja myślałam, że chce wjechać na chodnik, a jemu przed samymi pasami zachciało się wjechać na ulicę i sobie nią jechać.. Zapisałam się :P Tylko kiepska godzina..
To po co miałaś się zatrzymać? Moim zdaniem babka się przyczepiła do szczegółu ... A na którą masz? I w którym tygodniu stycznia?
Chybaj ej zdaniem lepiej by było jakby ktoś z tyłu we mnie stuknął, bo bym hamowała w ostatniej chwili i jestem pewna, że ten za mną nie zdążył by zahamować, a w lusterkach widziałam, że ten samochód, który jechał za mną zrobił właśnie identycznie jak ja, bo ja przy tym wyprzedzaniu nie najechałam nawet na linię ciągłą, która dzieliła pasy ruchu :D
Aż taka zła nie była, nie zauważyła nawet tego, że raz ruszyłam z dwójki, zamiast z jedynki xD W ogóle to ona sama lepsza ode mnie nie jest, bo zamiast się głupio patrzeć, jak ja go wyprzedzam powinna mi zahamować przed pasami, skoro jak to ona powiedziała stworzyłam zagrożenie wyprzedzając w miejscu niedozwolonym :D
Są dwie egzaminatorki i obydwie blondynki :D Tylko jedna jest wyższa druga trochę niższa, więc nie wiem czy widziałaś tą :P
:***********
Jestem w domku, trochę się pouczyłam, 2 godziny spałam i nadal nie obejrzałam nowego odcinka PLL :P
A co tam u Ciebie? :)
Spałam do 12:D
Uczyłam się i byłam u kumpeli :)
Ale dzisiaj wiało;/
Obudziłam się nad ranem i słuchałam wycia wiatru:)