Mogliby się go pozbyc bo mnie trochę drażni, ale wątpię że Elenie wytłuką wszystkich członków rodziny.
Oglądał ktoś może odcinki specjalne "Zagubionych"? Wnoszą coś nowego do serialu czy są w takiej samej formie jak np. odcinki niesezonowe "Internatu", czyli wszystko to co było w serialu powtórzone w odcinkach specjalnych...?
Siemka:)
Co za łosie, temacik założyłam o muzyce, takie fajne dałyśmy utworki a po godzince pfuu! Ni ma, jak sen jaki złoty znikł;)
Ktoś się totalnie widać na nas uwziął;)
Mogliby w końcu odpuścić.
No właśnie, ja tu już chciałam wbić na niego i obczaić piosenki a tu ni ma! BTW Znacie jakieś covery zespołów typu Metallica, AC/DC, Guns N' Roses, Black Sabath, Nirvana, itp.? I jakieś profanacje typu Smells Like Teen Spirit w wykonaniu Miley Cyrus i Sweet Child O'Mine Justina Biebera?
Covery to tak nie bardzo...
Hm, ale ostatnio rozwaliło mnie to:
http://www.youtube.com/watch?v=vn1z5mlzF-U
Co za kurde profanacja...
Nic ino tłuc;)
Oooooooooooooooo mój Boże. co to było? Profanacja? To bezczeszczenie jest. Tak na dobrą sprawę to co druga piosenka Rihanny jest profanacją starych, dobrych piosenek.
Ja nie. W czwartek idę wcześnie spać, żeby mi dzień szybciej zleciał i rano sobie obejrzę, bo nie chcę się męczyć z tymi reklamami :P
Scenariusz do filmu :P Obojętnie jaki gatunek :)
Muszę napisać synopsis na zajęcia z filmu, ale mam blokadę twórczą ;/
Strasznie ciężko taki oryginalny scenariusz wymyślić, bo mi nawet bezwiednie nasuwają się pomysły z filmów lub seriali, które oglądałam :P
No właśnie! :P
Znalazłam to w necie :D
"To tak główną bohaterką jest Stefanie , mieszka( nie wiem ?) ona w małym miasteczku , zakochują się jednocześnie w niej dwa demony ciemności ( Ryan i Daniel ) które chodzą razem z nią do szkoły , obaj rywalizują ze sobą , Ryan jest ten szalony a Daniel bardziej uporządkowany . Stephanie ma przyjaciółkę Emmę (wiedźmę ) choć Stefanie nie wiem że jest nią . Kristen jest wampirzycą i rywalizuje z Stefanie jej chłopakiem jest Robert ( też Wampir )"
Hmm coś mi to przypomina :DDD
Mi też coś to przypomina :DDD
Próbuję coś wymyślić, ale wszystko zapożyczam, że tak się wyrażę, z innych filmów :P
Już się nie mogę doczekać nowego odcinka TVD :D
:D
Dzięki za próbowanie :* mi też nasuwają się motywy z filmów, seriali i książek :(
Ja też nie mogę się doczekać :D Jeszcze tylko kilka dni, jupi :D W niedzielę nie miałam siły na nic i obejrzałam 3 sezon :P
Jeszcze postaram się pomyśleć nad tym :)
Mi zostały jeszcze 2 odcinki :D I przez tę przerwę powtórzyłam sobie wszystkie odcinki :P A raz nawet śnił mi się nowy odcinek, ale już nie pamiętam, co w nim było :D
Heh ja znam 2 historie z życia wzięte, które nadają się na scenariusz, ale chyba tak na forum publicznym raczej nie mogę o tym mówić.
:) jak nic nie wymyślę do jutra, to wykorzystam moje stare opowiadania :P a tak mi się nieee chceeee myśleć :D
Czas na film ;p http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyna+z+s%C4%85siedztwa-2007-374034 czytałam książkę: mocna, oglądałam "Amerykańska zbrodnia": bardzo powiązane i film bardzo mi się podobał, zobaczymy jak ten wypadnie. Widział ktoś może?