Najgorsze jest to, że już do W.O.R.D-u jechałam... :/ A teraz od nowa wszystko będę musiała robić :/
Ojej, to tym bardziej musi Ci być przykro :( Wiem, że to małe pocieszenie, ale ja też za pierwszym razem nie zdałam, więc wiem jak się czujesz :(
Rowerzysta mi wyjechał, a ja nie zdążyłam zahamować, tylko tak intuicyjnie skręciłam kierownicą, a to było na pasach i mi powiedziała, że wyprzedzam w miejscu niedozwolonym...
Ja, jak zdawałam rok temu, to oblałam za pierwszym razem na światłach - przejechałam na żółtym, który zmienił się na czerwony, gdy już go mijałam. Uważam, że to nie był błąd, tylko trafiłam na chamskiego egzaminatora.
Hej :)) Ale wstałam dzisiaj zakręcona, odpalam laptopa i pierwsze co to szukam nowego odcinka TVD, zdziwiłam się strasznie, bo nigdzie go nie było :D Po chwili dotarło do mnie, że mamy środę DOPIERO!! :D
Aniu nie martw się. Następnym razem musi się udać :)
Ooo... Mnie tez rozłożyło po Sylwestrze... Z dolegliwości pozostał mi tylko ból gardła, który zapewne przerodzi w straszny kaszel (zawsze tak mam :/) i dochodzi powoli katar... Więc też za dobrze się nie czuję... W łóżeczku cały czas serial oglądam :)
Właśnie plusem jest to, że można sobie poleżeć... i tak na nic innego nie mam siły ;p
Ja oglądam Supernatural, a Ty ?
Ja S05E07 :D
Od 4 sezonu trochę mnie denerwuje, bo... trochę za bardzo sci-fi się robi... :PP Ale możesz oglądać :)
Uciekam jeść i kolejny odcinek, później będę ;))
To też mam w planach, 3 serial po "Zagubionych" :D Więc teraz polecam "Zagubionych" a "Buffy..." może razem się jakoś uda :))
Nie tak dużo, teraz chyba na bieżąco 7 sezon leci...? Tak tylko proponuję, myślę, że propozycja całkiem w porządku :PP
Tak, na razie jest 10 odcinków 7 sezonu i tak się będzie srało do maja, jak TVD z resztą :P
Ale cóż, te 2 seriale na bieżąco mogę oglądać;)
Tylko, że w Zagubionych wiem co się dzieje w ostatnim odcinku, czyli znam zakończenie serialu. Teraz to wydaje mi się niezrozumiałe i nie ważne ale jak zacznę oglądać to może mi przeszkadzać.
Hmmm... No trochę może popsuć wizję całego serialu... Ale i tak masz w planach i tak :P
To wszystko przez mojego inteligentnego kolegę, najpierw opowiada mi jak się skończyło, a później zachęca do oglądania :)
Tylko chociaż mi nie mów! :PP
To jak już wylosujesz co będziesz oglądać to daj znać ;)
Ja lecę oglądać dalej, tylko jeszcze nie wiem czy kolejny odcinek, czy może jakiś film, co by jakiś przerywnik "od wyspy" był :D
Nie bój się nie powiem :P
Dam znać, ale to nie prędko może być, zależy kiedy skończę SN :)
To miłego oglądania:)
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/0699e9a5c8116721a277a51c65df769b.j pg?1325676518
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/10/06e625c97694a5d2cac1f70354aaa7f8.g if?1318881394 ale on kiedys wygladal
Ja też :D Tyle się spoilerów naczytałam, że mam już wizję odcinka, ale znając ich na pewno Nas czymś zaskoczą :D
może zostawią ją jako człowieka i będzie Stefan bądź Damon sypiał ze staruszką xDDD