kilka fotków na począteczku ;]
http://www.youtube.com/watch?v=oHw9MC9MJMs
i cosik na deserek ;p
Klaus puts a plan in motion that will give him even more power, but even with the unwilling participation of werewolf Ray Sutton, things don’t go exactly as Klaus had planned.
Damon~ and Alaric reluctantly go along with Elena’s new strategy to find Stefan~ leading Damon into a dangerous fight with an unexpected enemy.
Jeremy~turns to Matt for help as he continues to try to understand what the ghosts from his past want from him.
Unaware that Caroline is in need of his help, Tyler faces an emotional confrontation with his mother
Żeby ciągle nie podnosić napiszę, że czekam na Delenową scenę w jeziorku, na wilkołaki w lasku i oczywiście Klefana <3
To Ty też za tym żeby Danon wyrwał Elkę? Czy jest tutaj ktoś, kto jest tego samego zdania co ja żeby napisali dla Damona nową wyrazistą postać?
To jest strasznie idiotyczne łącząc dwoje imion w jedno np elena i demon :/ - delena boże co za dzieci z zerówki tylko takie coś umieją wymyślić ! masakra
Mnie to na początku też denerwowało, ale nie chce mi się pisać "Damon i Elena", czy nawet "DiE". Nie wiem kto to wymyślił, ale dzieci z zerówki raczej go nie używają:D Poza tym najpierw się nauczyć pisać czyjeś imię, potem je pisz.
Tak szczerze to mnie to też denerwuję, ale ja jestem tolerancyjne i niech każdy pisze jak chce. O!
Ojej, to przecież tylko po to, by uprościć - a nie pisać ciągle długie Damon z Eleną, Stefan z Eleną, Smerfetka ze Zgrywusem...XD
W ramach ścisłości, drogi Marko81 - moda na łączenie imion zaczęła się najpierw w USA, więc do nich miej pretensje, a nie do nas.
Prezydent ?:o o kurcze ale ten obama jest głupi ahahaha :D Ale tak na powaznie to nie tylko w wampirach tak mówią ! w innych serialach tez sie czasami zdarza !:D
Masakra to jest Twoja interpunkcja, a raczej jej brak. Nie podoba się - nie czytaj.
oj wiesz co ;p ja z lenistwa nie uzywam polskich liter ani zadnych znakow interpunkcyjnych ;p czasami tylko ale to z rozpedu jak mi sie napisze ;p
Ja już nawet gdzieś pisałam, że Damon powinien poznać nową silną babkę - np. jakąś łowczynię wampirów i innych "potworów", która by trafiła do MF śledząc jakąś aferę (najpierw myślałam, że grubszą zadymę mogłaby skręcić Kaśka - jakąś próbę przejęcia miasta czy coś, ale może również namieszać Klaus, żeby jego fani byli usatysfakcjonowani ;-)). W każdym razie babka przyjeżdża, w jakiejś walce są z Damonem po jednej stronie, bo on przecież jednak rycerski i zawsze ląduje po tej właściwej stronie, byśmy miały za co go wielbić, ona się orientuje, że on wampir, między nimi chemia, lądują w łóżku, a potem temat się rozwija - wspólny wróg, wspólny cel, on w szoku, że ktoś go akceptuje jakim jest, ale czuje się z tym dobrze i happy end. Ale mam takie skrzywienie, że jestem romantyczką...
No tak, jak dla mnie to zbyt romantyczne, za dużo szczęścia jak dla Damona, on jest fajny jak cierpi, ale przydałaby się jakaś fajna laska dla niego, olałby Elkę przynajmniej.
jak nie umieszczą tego w odcinku to ich chyba powystrzelam :D wraca stary dobry Damon - yeah!
Mam nadzieję, że ten odcinek będzie lepszy bo ten mnie po dłuższym zastanowieniu trochę rozczarował.
A nieprawda, bo początek 2 sezonu był świetny:D Ale jeśli chodzi o pierwsze odcinki to ten jest na drugim miejscu, najgorszy był pierwszy odcinek z pierwszej serii.
ech czekam na ten odc, bo jak mi emocje opadły z radości i ze zdziwienia (jak te wakacje szybko przeleciały:O) to stwierdziłam, że poza fajnymi scenami z Car i Tylerem, nowym fryzem Jeremiego i Damona (oba moje zdaniem udane, choć zdaje sobie sprawę z Waszej krytyki włosów Damona:P) ten odc nic specjalnego nie oferował. AAAAAAA zapomniałabym o mega pozytywnym zaskoczeniu mhrocznym Stefanem, ale OCZYWIŚCIE jak widzieliśmy w końcówce "męczydupstwo" nadal w nim siedzi i ma się dobrze:/ A już zaczynał wyglądać jak apetyczny facet! Z luźnych uwag to Klaus powinien się ogolić, Alaric takoż, Bonnie może zostać tam gdzie jest, Elena jak zawsze święta i spięta, ale miała fajną sukienczynę w stylu bieliźnianym lekko:) I przede wszystkim: chcę Elijaha!!!!!!!!!!!!!Jednym słowem czekam na nowy odc i akcję!
słyszałam że na Elijaha jeszcze sobie poczekamy, a co do Bonnie - zgadzam się niech nie wraca!
http://www.youtube.com/watch?v=QfaVc44BRZk&feature=player_embedded scena z 3x02. Damon nie wygląda tak źle.